Å leve i USA tid

Det er ingen hemmelighet at USA har en helt annen tidssone enn Norge og resten av Europa. Faktisk er USA delt inn i flere tidssoner fordi landet er så stort. De siste dagene har mitt døgn blitt snudd aldeldes på hodet. Jeg er glad i å være lenge oppe, men er som regel i seng før klokka 3. Vel, natt til i går hadde naboene fest som pågikk HELE natten. Da ble soving ikke lenger noe alternativ. Store deler av gårsdagen sov jeg derfor når det endelig var blitt stille. Det endte selvfølgelig med at jeg satt oppe til kl 6 i dag tidlig for å snakke med venner i USA samt at jeg skrev på eksamenen min som skal inn om bare to dager. Håper dette forklarer litt mitt fravær på bloggen. Jeg har faktisk nettopp våknet! Så nå skal jeg skrive ferdig eksamenen og sørge for at det er i orden.

 


Det er tøft å leve i feil tidssone. Om en måned blir døgnrytmen jeg har nå mer riktig...

Noen som har godt tips for å klare å sovne? IKKE sovepiller.


 

xoxo Cathrine

13.06.2011 @ 13:08 i Cathrine 3 kommentarer

3 kommentarer

Lene 13.06.2011 13:11
God morgen!

Det beste trikset er vel det mest kjedelige :-p Stå opp i rimelig tid på morgenen, og dermed er man trøtt på kvelden. Ellers er vel tipset å slå av alt av pc og tv, og bare stirre i taket og telle sauer ;-)

Lykke til!
Thuy 13.06.2011 14:55
Det er 12 timers forskjell mellom norge og Hawaii der jeg skal. Kommer sikkert til å bli kjemperart!
Rikke 13.06.2011 15:02
Thuy: Ja, det vil jeg tro. Blir motsatt av kveld/morgen ettersom hva det er, men blir nok spennende! :) Dit jeg skal er det heldigvis "bare" 6 timer tilbake i tid.

Skriv en ny kommentar

Rikke

Rikke 19, Tønsberg
Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her! Følg meg på min reise! KONTAKT: Mail: surfintheusa.blogg@gmail.com Instagram: Rikkebovree

Søk i bloggen

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

hits