INNKJØP - BIKBOK!

Halloisen folkens! Idag startet dagen med at moren min og jeg dro på en spontan shoppingtur til Tønsberg. Der tuslet vi rundt i et par timer, før vi møtte Gunnar og Susan, som er amerikansk slekt som er på besøk hos oss. Dro på Jordbærpikene sammen med de, der jeg hadde en mocca, før vi igjen skilte lag. Tror de fortsatt er litt overrasket over hvor dyrt det er på cafè i Norge sammenlignet med USA. 

 

Mesteparten av det jeg kjøpte ble innkjøpt fra Bikbok. Faktisk, når jeg tenker over det er alt jeg kjøpte fra Bikbok. Var jo så mye fine sommervarer der nå! 

Topp 129,- Jeg vet det er veldig mange som har denne toppen, men jeg måtte nok bare henge meg på trenden. Den er jo så fin på! 

Topp 49,50,- Denne kostet vanligvis 99 kroner, men jeg hadde en 50 prosent avslag kupong siden jeg har Bikbok-appen på mobilen min! Gøy! Gleder meg til å style denne toppen. 

Tubetopp 149,- Kjøpte meg også en ny tubetopp, denne gangen med frynser. Tror den kommer til å bli perfekt til både norsk og amerikansk sommervær - ikke det at det nødvendigvis er så veldig varmt i Norge akkurat nå. 

Den siste toppen jeg kjøpte var også en cropped top, denne kostet 249,- Jeg har så mange ideer om hvordan jeg skal style denne at jeg klarer nesten ikke vente! 

 

 

Bortsett fra det skal jeg prøve å fikse designet på bloggen ikveld, så beklager om alt er kaos når du kommer innom!

Har du kjøpt noen nye klær i det siste? 

 

xoxo Rikke

29.05.2013 @ 19:31 i Rikke 2 kommentarer

2 kommentarer

Johanne Nathalie 29.05.2013 19:51
Digga de tre øvrste! :D
Kristìn 29.05.2013 20:52
Alt va fint! :)

Skriv en ny kommentar

Rikke

Rikke 19, Tønsberg

Søk i bloggen

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

hits