Besøk fra USA, Starbucks og shopping

Ikke før har jeg kommet til Norge, så savner jeg California! Herlighet. Vanskelig å balansere det her. Iallefall, hva har jeg gjort i det siste?

På lørdag reiste jeg til Oslo, der jeg på ettermiddagen skulle hente et familiemedlem fra USA (Allie) på Gardermoen. Jeg fant derimot ut at jeg skulle tilbringe hele dagen i Oslo, så jeg kjørte til Cathrine, min tidligere bloggpartner, og vi tok toget sammen til sentrum. Der ble det selvfølgelig frokost/lunsj på Starbucks. Skinny Vanilla Latte, yum! Prisen derimot, grøsser bare jeg tenker på den. Etter det tuslet vi rundt på jakt etter hårfarge til meg, og paraply til Cathrine. Begge to fikk ønskene sine oppfylt! 

Se, i Norge klarer de til og med å skrive navnet mitt riktig! Ikke verst, ikke sant?

 

Vi hadde ikke bare litt regn, det startet nemmelig å høljregne, og siden jeg skulle være lur hadde jeg selvfølgeligvis flipflops på meg. Skal ikke nekte for at jeg ble våt på beina! Etter vi hadde gått et par timer i Oslo, satt vi oss en liten stund på Egon, før  vi tok vi toget tilbake til Cathrines leilighet. Der fikk jeg en liten guidet tur av hennes nye hjem. Fint! 

Etter dette sa jeg hadet til Cathrine, og kjørte til Gardermoen. Der møtte jeg Allie, som er et familiemedlem fra USA. Jeg hadde aldri møtt henne før, så det var spennende. Hun var veldig koselig, og det var ingen pinlig stillhet i den 2,5 timers lange kjøreturen hjem. Da vi kom hjem til Stokke bestilte vi pizza, og hadde filmkveld. Vi var begge slitne, så vi la oss ganske tidlig. Dagen etter reiste vi til farmoren og farfaren min på morgenen, før vi reiste til Stavern, og Mølen, der vi møtte tanten min og kusinen min. Tuslet litt rundt, og spiste softis, før ferden gikk tilbake til Stokke. 


Da vi kom hjem til Stokke, satt vi en times tid å så på "Say Yes to The Dress", før vi kjørte til Tønsberg der vi satt oss på Wayne's Coffee en times tid. Kunne jo ikke sitte inne når det var så fint ute! På kvelden hadde vi tacokveld, før vi så på enda en film. Mandag morgen reiste hun videre på sin reise, og jeg har ikke anelse når jeg får se henne igjen. Det var iallefall koselig å endelig få møte henne, og jeg koste meg masse mens hun var her. 

 

Har noen av dere hatt besøk av slektninger i det siste?

xoxo Rikke03.07.2013 @ 21:13 i Rikke 5 kommentarer

5 kommentarer

Ingeborg - Kommenterer tilbake 03.07.2013 21:36
ikke i det siste :)
maykipus 03.07.2013 23:42
har ikke besøkt noen i slekta på en stund skal møte noen av dem i London snart :D
Iselin Renée 04.07.2013 09:30
Kjempe fine bilder :)
Marit 04.07.2013 12:53
Så herlig da ;-) Så koselig ut.
annabib 04.07.2013 18:25
STARBUCKS, hihi <3 elsker det :D Linkerunde på bloggen min om du vil vere med :)

Skriv en ny kommentar

Rikke

Rikke 19, Tønsberg

Søk i bloggen

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

hits