Oslotur og Starbucks

Hola! Endelig helg, og jeg kan slappe av for fullt. Jeg har nemmelig ikke jobb før mandag, deilig. Igår reiste jeg til Sandefjord sammen med Hilde, der vi spiste bestilte sushi på Fuji sushi. Nam! Vi tok med oss sushien ned til vannkanten, og satt der og spiste, samtidig som vi fikk både høre og se Mhoo og Kurt Nilsen, som spilte på Fjordfestivalen. Trenger jo ikke festivalpass når man kan sitte på utsiden, sant? Etter vi hadde fått nok av både Kurt Nilsen og sushi, dro vi på McDonalds og kjøpte Oreo McFlurry is. Matvrak altså .. Koselig var det iallefall. Idag derimot, reiste jeg til Oslo sammen med foreldrene mine. Vi dro på Hard Rock Cafè å spiste lunsj (eller i mitt tilfelle frokost), der det ble Cobb Salad til frokost. Yum! Deretter ruslet jeg rundt å så hva Karl Johansgate hadde å tilby en lørdags formiddag. Den hadde ikke mer å tilby enn regn og turister, så jeg tuslet til Starbucks for å få min faste dose, mens foreldrene mine gikk til bilen. Denne gangen ble det Iced Vanilla Latte, yum. Ah, og jeg klarte visst å svi av noen hundrelapper på MAC også. Sminkejunkie ..Legger ut bilder av hva jeg kjøpte litt senere ikveld. Noen som vil gjette hva jeg kjøpte?


Ikke nok med at Starbucks smakte himmelsk som vanlig, men de klarte også denne gangen å stave navnet mitt riktig. Halleluja! 

 

Har du gjort noe spennende så langt denne helgen?

 

xoxo Rikke

27.07.2013 @ 17:39 i Rikke 3 kommentarer

3 kommentarer

theresekristina 27.07.2013 17:59
Herlig :) nei, veldig lite spennande her altså.. I kveld blir det restaurant med familien og fest med ei venninde, så satsa på at kvelden biir litt meir innholdsrik :)
maykipus 27.07.2013 20:47
høres herli ut. kun jobba i helga men fri frem til onsdag nå da :) snart ferie også :D
Rita 28.07.2013 12:46
Herlig! :) Jeg har hatt besøk av slektninger, og i går var jeg ute med noen venner :)

Skriv en ny kommentar

Rikke

Rikke 19, Tønsberg

Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her!
Følg meg på min reise!

KONTAKT:
Mail:
rikkebovre@hotmail.com
Instagram:
Rikkebovree

Søk i bloggen

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

hits