Spennende liv i California?

Idag føler jeg har vært en av de dagene som bare er helt jævlig lange. Du vet, det er en av de dagene der jeg egentlig har så mange papers due at jeg ikke vet hvor jeg skal starte, så jeg nedprioriterer de og blogger og drar på treningssenteret istedet. Det er iallefall planen. Om jeg faktisk kommer meg på treningssenteret er et annet spørsmål, er ikke akkurat sånn at jeg står og tripper for å gå. Er mer sånn at jeg tenker "søren heller, skal jeg se ut som et vrak og bare ligge her å spise godis, eller faktisk prøve å gjøre en innsats?". Var også en kjapp tur på butikken istad og kjøpte en leave-in conditioner og sminkefjerner - spennende liv, huh? 

Prøver også å finne ut hva jeg skal gjøre denne helgen - vet iallefall at jeg skal dra til stranda på fredag! Har nemmelig ikke vært der på utrolig lenge. Vet ikke helt om jeg kommer til å dra med venner, møte familie eller dra alene. Uansett tror jeg det blir supert. Det er nemmelig meldt hetebølge her til helga - halleluja!

 

Hva skal du til helgen?

 

xoxo Rikke

03.10.2013 @ 07:20 i Rikke 3 kommentarer

2 kommentarer

Kari 03.10.2013 07:27
Kjenner meg igjen, er ikke så spessielt å bo i California når lekser tar opp all fritiden.. haha! Håper du får en fin helg da:)
Rikke 03.10.2013 08:18
Kari: Ikke sant! Hvor i California bor du? :)
MariaExpressen 19.10.2013 12:17
Når skulle du på den Katy Perry tingen?

Skriv en ny kommentar

Rikke

Rikke 19, Stokke

Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her!
Følg meg på min reise!

KONTAKT:
Mail:
rikkebovre@hotmail.com
Instagram:
Rikkebovree

Søk i bloggen

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

hits