Kommer til å dø av skolearbeid?

God kveld! Idag er en sånn fyttikatta-hvorfor-finnes-ukedager type dag. Kan vi ikke bare ha litt mer helg, og litt mindre ukedager? Kjenner jeg begynner å komme inn i den fasen der alt skolearbeid bare er helt gørr, og du ikke vet helt hva du skal starte på fordi det er så mange prosjekter. Idag foreksempel, skal jeg liksom starte å skrive research-oppgaven min. Har vel like lyst til å starte på den som jeg har lyst til å holde en edderkopp. Skulle liksom prøve igår og, men det endte med at jeg så på The Office på Netflix. Har heldigvis litt tid igjen! 

Dette bildet hadde jo masse med innlegget mitt å gjøre .. Har bare ikke tatt så masse bilder i det siste, så da blir dette det beste dere får for nå!

 

Og gjett hva! Igår kjørte til kjøpesenteret og hentet min nye Macbook Pro! Valgte å kjøpe den som nettopp kom ut med Retina display - herlighet så mye klarere alt er. Min bestemte seg nemmelig for et par uker siden å slutte å lade, og etter fem år var det på tide med en oppgradering. Kan jo si såpass som at den nye er ganske mye raskere (og lettere!!). Fornøyd! Den ble et par tusen billigere når jeg kjøpte den i USA istedet for i Norge, og jeg fikk den til og med med norsk tastatur. Hurra!

 

Tror jeg kommer til å sitte på Starbucks et par timer for å prøve å finne inspirasjonen til å starte å skrive research-oppgaven min. Den vanskeligste delen er vel bare det å komme igang, er det ikke? 

 

xoxo Rikke

 

05.11.2013 @ 18:31 i Rikke 2 kommentarer

1 kommentar

cathrineson 05.11.2013 18:41
Gratulerer med ny mac da! Har også hatt sånne dager før med masse lekser og innleveringer, hater det..
cathrine 21.11.2013 14:59
flere videoblogger! :)

Skriv en ny kommentar

Rikke

Rikke 20, Stokke

Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her!
Følg meg på min reise!

KONTAKT:
Mail:
rikkebovre@hotmail.com
Instagram:
Rikkebovree

Søk i bloggen

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

hits