Stressa student i USA!

Skulle ønske jeg var en av de bloggerene som klarte å blogge hver dag. Som tok fine bilder av seg selv hver eneste dag der det ser ut som de nyter livet og den største bekymringen er om de har fått 10 timers søvn på natten. Men sånn blogger er ikke jeg, og jeg kommer nok heller desverre aldri til å bli det. Du skjønner, når man går på universitet, er det ikke en selvfølge at du skal få x antall timer med søvn om natten, eller fri til å gjøre hva du måtte ville selv. Her går det for tiden i Starbucks-kaffe, Redbull og fast food, i håp om å fullføre alle oppgaver til fristen. Nærmer meg veldig slutten, har siste eksamensdag neste torsdag, så bærer det hjem til Norge for å feire jul den 22. desember. 

Hva har skjedd siden sist? Jeg feiret blant annet Thanksgiving i Arizona sammen med familien der borte! Det var kjempekoselig, og jeg angrer ikke på at jeg dro. Eneste som var litt nedtur var den 8-timers lange kjøreturen fra California til Arizona. Men med musikk, lydbøker og masse prat gikk det overraskende fort. Vi var der fra tirsdag-lørdag. 


Igår hadde jeg eksamensfremføring i Event Planning and Management, og det gikk strålende! Jeg tror ikke vi kunne vært mer fornøyde enn vi var når vi var ferdig med å fremføre. 


Nå derimot, sitter jeg på Coffee Bean og leser over en oppgave, samtidig som jeg blogger. Kan jo også nevne at jeg leser over de mulige måtene å få et Green Card så jeg kan bli værende her etter jeg er ferdig på skolen - jeg blir så stressa over at jeg ikke vet om jeg får lov til å bli eller ikke etter jeg er ferdig, for jeg har så forferdelig lyst til å bli!

13.12.2013 @ 21:48 i Rikke 0 kommentarer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rikke

Rikke 20, Stokke

Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her!
Følg meg på min reise!

KONTAKT:
Mail:
rikkebovre@hotmail.com
Instagram:
Rikkebovree

Søk i bloggen

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

hits