Stress, eksamen og California ..

Og da var eksamensuken snart i gang! Det blir deilig å bare bli ferdig med alt, og ta en velfortjent juleferie. Det er jo bare en uke til jeg flyr hjem til Norge for å feire jul nå! Herlighet, så fort tiden går. Og jeg har jo så mye jeg vil gjøre før den tid! Folk jeg vil møte, steder jeg vil dra, ting som må gjøres. Men, jeg skal prøve å få til alt jeg vil. Må jo begynne å pakke litt etterhvert også, jeg hater virkelig å pakke til juleferie - jeg vet jo liksom aldri helt hva jeg skal ta med meg! Har jo allerede en god del ting i Norge, så blir vel til at jeg tar med meg minimum med ting som faktisk er mine, og heller fyller kofferten med julegaver. Nei, det tar jeg tilbake, den er allerede full av gaver. Nesten, iallefall.
I tillegg prøver jeg å finne meg sommerjobb. Ja, jeg er kanskje tidlig ute, men det er skrekkelig vanskelig å møte opp til et jobbintervju når jeg bor i California! Så jeg får se hva jeg får ordnet mens jeg er i Norge. Dette må være det mest randome innlegget jeg har skrevet på lenge, men det er sånn jeg er akkurat nå - litt i villrede over hva jeg virkelig skal gjøre, når jeg skal få tid til å gjøre det, og hva jeg skal gjøre når.

15.12.2013 @ 20:58 i Rikke 1 kommentar

Ingen kommentarer

maykipus 15.12.2013 23:05
Lykketil på eksamen :)

Skriv en ny kommentar

Rikke

Rikke 20, Stokke

Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her!
Følg meg på min reise!

KONTAKT:
Mail:
rikkebovre@hotmail.com
Instagram:
Rikkebovree

Søk i bloggen

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

hits