California is always a good idea

Da jeg startet denne bloggen var jeg fast bestemt på at dette skulle være noe jeg kun gjorde når jeg reiste - eller var borte fra Norge. Nå i ettertid har jeg jo innsett at jeg har vært en ganske så dårlig på det, med kun 17 innlegg siden august. Sorry! Det var ikke meningen! Planen min var nemmelig å blogge ofte, men hver gang jeg begynner å skrive et innlegg kommer jeg liksom ikke på noe spennende å si, og derfor har jeg hundrevis av utkast som aldri har blitt publisert. De siste dagene mine her i California skal jeg iallefall prøve å få blogge nogenlunde bra. 

Jeg kan jo bare starte med å fortelle dere hvor glad jeg har blitt i dette stedet. Jeg angrer ikke i det hele tatt på at jeg valgte å dra hit for 1,5 år siden (Herregud, har jeg vært her så lenge allerede?!), og om du noensinne er i tvil på om det er verdt å reise til utlandet for å ta utdannelsen din - svaret er JA. Du blir kjent med så mange herlige mennesker, kulturer, steder og opplevelser du aldri kunne oppleve i lille trygge Norge. Greit - kanskje du får mindre studielån om du holder deg hjemme i Norge, men jeg vil heller betale litt mer og oppleve mer! 

 

Si gjerne ifra om dere har tips til ting jeg skal skrive om - shopping, språk, kultur - hva enn dere måtte ønske!

Hvor går du skole? Drømmer du om å flytte til utlandet?

 

xoxo Rikke

 

#utveksling 

18.12.2013 @ 08:36 i Rikke 2 kommentarer

1 kommentar

Jeanett Olsen - It´s all about passion. 18.12.2013 11:05
Hehe, skjønner at det ikke er lett å få blogget så mye som man vil :) Men det er jo bare et bevis på at du koser deg der du er ! :D
helene simensen 18.12.2013 11:25
Akkurat nå går jeg ikke på skole:)

Skriv en ny kommentar

Rikke

Rikke 20, Stokke

Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her!
Følg meg på min reise!

KONTAKT:
Mail:
rikkebovre@hotmail.com
Instagram:
Rikkebovree

Søk i bloggen

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

hits