Home to Norway

(Skrevet den 23. desember)

 

Beklager for at jeg ikke har hatt tid til å blogge mer i det siste. Som dere sikkert skjønner har ikke blogglysten helt vært på topp ? om du ikke vet hva jeg mener les mitt siste innlegg.

La meg fortelle litt om hva jeg har gjort de siste to dagene:

Fredag: Jeg kjørte tidlig på morgenen fra campus, og endte opp med å stoppe i Santa Monica for å spise frokost. Etter det dro jeg til Karin sitt hus, og vi dro å tok manikyr. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet! Da vi var ferdige på neglesalongen, møtte vi Jim, Lydia, Sam, Janet og sønnen hennes for å spise lunsj. På kvelden dro jeg, Karin og Jim på boat parade. Båtparade i Chino Hills? Det er jo ikke vann der?! Joda, her kjører man nemmelig båtene på tilhengere, og pynter de til ære for paraden. Veldig spesielt, men også ganske så interessant og gøy.

 

Lørdag: Lørdag morgen dro jeg og Karin til La Brea Mall, der vi møtte Janet for å gjøre den siste julegavehandelen. Etter et par timer var vi ferdige, og dro tilbake. Da kjørte jeg videre til Lise sitt hus (nei, jeg har ikke sittet mye stille denne helgen!), der vi skulle feire jul med familien til Kevin. Litt spesielt, og jeg og Lise følte oss litt utilpass når de feiret, så vi stod en god stund på kjøkkenet og pratet istedet. Bortsett fra det kjørte Lise og jeg og gjorde noen små ærend, før vi dro tilbake.

 

Søndag:  Norway bound! Stod opp tidlig (Lettere sagt, tre hunder vekket meg på morgenen), og Lise og jeg dro til Starbucks for å ta en siste kaffe sammen på morgenen. Hun kjørte meg også til sitt nye hus, som ser utrolig koselig ut. Hun skal visstnok være ferdig innflyttet når jeg kommer tilbake etter jul, så jeg gleder meg til å se det. Etter det var det på tide for meg å komme meg til LAX, der flyet mitt til Amsterdam skulle gå klokken 2. Ble en kopp kaffe til (Der navnet mitt ble Green K? Hæ?!) før ombordstigning. Det er jeg sitter akkurat nå. Har i skrivende stund ca. 7 timer igjen, og skal ankomme Schiphol klokken 08:24 imorgen (idag deres tid? Min tid? Tidssoner forvirrer meg akkurat nå)I Amsterdam har jeg jeg ca 3 timers ventetid, før flyet mitt til Torp går, og jeg ankommer Norge. Merker jeg er så lei av all reisingen frem og tilbake til Norge, og jeg føler jeg kan flyplassen i Amsterdam ut og inn, ikke for å nevne den lange flyturen.

 

Nei, dere er sikkert lei av å høre på meg rable (er det i det hele tatt et ord?) ned tankene mine, så jeg tror jeg stopper her.

 

Blogges fra Norge!

 

 

xoxo Rikke

25.12.2013 @ 17:54 i Rikke 0 kommentarer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rikke

Rikke 20, Stokke

Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her!
Følg meg på min reise!

KONTAKT:
Mail:
rikkebovre@hotmail.com
Instagram:
Rikkebovree

Søk i bloggen

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

hits