Hva vil DU jobbe med?

Noen ganger begynner jeg å tenke på hva jeg kommer til å gjøre i fremtiden. Hvor jeg kommer til å være - blir jeg boende i Los Angeles? Kanskje et par år i New York? Eller flytter jeg tilbake til Norge? Fremtiden min virker så usikker akkurat nå, og det eneste jeg vil er å bli værende i USA. Jeg har ingen lyst til å komme tilbake til Norge og bo her for godt, det er rett og slett for lite for meg. Det passer meg ikke mer, og jeg trives bedre og bedre i USA for hver dag som går. 

 

Og hva kommer jeg til å gjøre? Event planlegger? PR-agent? Reklamekonsulent? Jeg har jo så lyst til å jobbe i event og PR industrien, men man vet jo aldri hvor man kommer til å ende opp. Kanskje jeg ender opp bak kassa på Wal-Mart for alt jeg vet. Jeg håper virkelig ikke det, for slik jeg ser det nå er det PR jeg har passion for. Jeg har så lyst til å være suksessfull med det, det virker som et utrolig spennende yrke! Jeg håper bare det er en bedrift som er villig til å satse på meg, så jeg kan vise dem hva jeg er god for. Det er jo derfor man må begynne å networke tidlig, ikke sant? 

 

Hva vil du gjøre når du blir "stor"? Vil du bo der du bor?

 

xoxo Rikke

#utveksling

27.12.2013 @ 22:13 i Rikke 2 kommentarer

1 kommentar

Amalie 28.12.2013 01:45
Jeg går første året på helse og oppvekst, og har så sinnsykt lyst å bli ambulansearbeider. Er ikke sikkert jeg kommer inn, for karaktererne er så høye.. Men jeg gjør mitt aller beste dette året, så hvis det ikke skjer nå, så får jeg heller oppfylle drømmen om noen år igjen. Vet ikke hvor i verden jeg vil bosette meg enda, har enda god tid. Om noen år så skal jeg ta ett år i USA, så får jeg se hva hjertet sier:-)
Rikke 30.12.2013 19:39
Amalie: Stå på, så kan du klare alt du vil! :)

Skriv en ny kommentar

Rikke

Rikke 20, Stokke

Hei! Jeg heter Rikke, og er ei 20 år gammel jente fra Stokke. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her studerer jeg på California Lutheran University, og studerer Kommunikasjon, med fokus på PR og reklame. Jeg er ikke på utveksling, men tar hele bachelorgraden min her!
Følg meg på min reise!

KONTAKT:
Mail:
rikkebovre@hotmail.com
Instagram:
Rikkebovree

Søk i bloggen

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

hits