Innkjøp fra romjulssalg!!

Hei dere! Hadde et tonn å gjøre idag, ettersom alt har vært stengt siden jeg kom hjem. Dro derfor først en tur til Stokke, der jeg var på banken for å sette opp kredittgrensen min (som jeg tydeligvis ikke får lov til - what?!) og for å bytte en kjole som var alt for stor. Satte også inn noen penger på kontoen som jeg hadde fått til jul - tror det blir ny Iphone på meg når jeg kommer tilbake til USA! 

 

Da jeg var ferdig med småærendene i Stokke kjørte jeg til Tønsberg, der jeg møtte Frida, Hilde og Sandra. Vi spiste lunsj på Esmeralda, før vi gikk rundt et par timer og shoppet. Jeg brukte nesten ingen penger, siden mesteparten av det jeg fikk til jul av klær byttet jeg. Så dette var det jeg fant: 

Skjørt fra Mary-Kate og Ashley sin kolleksjon fra Bikbok, til 250 kroner (50% avslag!). Jeg elsker det!

Fant også en crop top fra Bikbok, som glitrer om kapp med sola. Neida, fin er den iallefall! Kostet 79 kroner (50% avslag)

Den toppen her ser ganske kjedelig ut, sant? Vel, det syns jeg også, men så snudde jeg den rundt å så på ryggen dens:

Jeg elsker den! Kjøpt på Catch til 199 kroner. 

Og sist men ikke minst fikk jeg endelig kjøpt meg en ny blazer. Denne er fra H&M og kostet 199 kroner. Vanlig pris var 399 kr! Jeg tror blazere er en av de tingene alle burde ha i klesskapet sitt - jeg tror jeg har tre eller fire nå, og jeg bruker de hele tiden! 

 

Så, det var alt jeg kjøpte/byttet til da jeg var i Tønsberg idag! Etter vi var ferdige med å shoppe dro vi på Wayne's Coffee, før vi kjørte hjem. 

 

Har du vært på romjulssalg?

 

xoxo Rikke

27.12.2013 @ 19:14 i Rikke 3 kommentarer

2 kommentarer

G U N N N I S 27.12.2013 19:44
Her var det mye fint. Jeg er dessverre en "blakk" student - så kan ikke bruke så mye penger på det ting jeg egentlig vil ha , men som jeg egentlig ikke trenger heller :p
Tanja Helen 27.12.2013 20:57
var i byen en tur idag men fant meg ingenting "/

Men du hadde funne masse fint :)
~Linda~ 27.12.2013 22:33
var på kjøpesenter i dag jeg også, men blir for mye folk for meg altså :) fikk kjøpt meg negllakefjerner og ett kjede :)

Skriv en ny kommentar

Rikke

Rikke 20, Stokke

Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her!
Følg meg på min reise!

KONTAKT:
Mail:
rikkebovre@hotmail.com
Instagram:
Rikkebovree

Søk i bloggen

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

hits