Hvordan ser timeplanen ut på skole i USA?

Tipper det er noen av dere som vurderer skoler i USA som lurer på åssen timeplaner ser ut - jeg har nå satt opp min for våren, og tar 18 units. Det mest vanlige å ta er rundt 16 units per semester, så vi får se hvordan dette går. Jeg tar en bachelor i Communication, med fokus på reklame og PR, så min timeplan er såklart lagt opp etter dette.  I år skal jeg ha 4 fag:

 

Working on the Echo

Skoleavisa! Gleder meg veldig til denne klassen. Jeg hadde læreren for denne klassen dette semesteret, og hun er råkul som lærer. I denne klassen får vi skrive artikler som skal komme på trykk i skoleavisa, og alle får muligheten til å lese de. Utrolig spennende!

 

Physical Geology + lab

Gud, jeg gruer meg så til denne klassen. Jeg har jo ikke hatt naturfag siden førsteklasse på videregående, men her i USA er det noe som heter Core 21, som krever at jeg minst tar to naturfag+lab. Heldigvis telte naturfagen fra førstegående på videregående som en av de! Det står det er mye ekskusjoner i denne klassen, så vi får se hvordan det kommer til å gå. 

 

Principles of Advertising

Prinsipper og strategier, og også rollen til reklame i integrete program. I løpet av denne klassen vil vi undersøke hva forbrukernes motivasjon, og planlegge, utvikle og utforske den kreative prosessen. Spennende!

 

Principles of Marketing

Markedsføring! Temaer som blir studert er lover, regler og problemer knyttet til alt fra forbrukere, pris, reklame og hvordan man forvalter markedsføringen. Tror denne klassen kommer til å bli en av de tyngre, men jeg tror også det kommer til å bli veldig interessant.

 

Public Relations

I PR-klassen lærer vi blant annet hvordan man kan skrive for næringslivet og organisasjoner, og også skape og vurdere former for PR og kommunikasjon. Gleder meg veldig til denne klassen, siden den er en av hoveddelene i bacheloren min, og det er dette jeg vil jobbe med senere.

Hvor kjipt er det ikke å ha kveldsklasse fra 18:00-21:30 hver onsdag? Sukk. Jeg blir vel vant til det!

 

xoxo Rikke

#utveksling

01.01.2014 @ 13:10 i Rikke 0 kommentarer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rikke

Rikke 20, Stokke

Hei! Jeg heter Rikke, og er ei 20 år gammel jente fra Stokke. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her studerer jeg på California Lutheran University, og studerer Kommunikasjon, med fokus på PR og reklame. Jeg er ikke på utveksling, men tar hele bachelorgraden min her!
Følg meg på min reise!

KONTAKT:
Mail:
rikkebovre@hotmail.com
Instagram:
Rikkebovree

Søk i bloggen

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

hits