Smil og si HEI!

Etter jeg flyttet til USA, har jeg lagt merke til hvor innadvente nordmenn kan være. I USA sier man hei dersom man treffer noen på gata der, eller smiler. Man spør fremmede til og med hvordan de har det! Men nordmenn derimot, sier ikke hei til fremmede på gata. Det er ikke så ofte jeg ser et smil fra en fremmed heller. Hvorfor er det sånn? Er det sånn at dersom noen smiler til deg når du kjøper dagligvarer, tenker du automatisk "hva vil du?" eller "hvorfor prater du til meg," med et skeptisk blikk?

En av de tingene jeg har bestemt meg for å gjøre mer av til neste år er å smile. Smile, og si hei til fremmede. Av og til kan et smil være alt som gjør dagen din litt bedre i en ellers travel hverdag. Dersom vi alle smiler litt mer, og snakker litt mer med hverandre vil verden bli et bedre sted for alle. Alle vil føle seg mer inkludert, og satt pris på. Du vet aldri hva et lite "hei" eller et smil kan lede.

 

xoxo Rikke

#utveksling #usa

31.12.2013 @ 14:30 i Rikke 3 kommentarer

2 kommentarer

Mathias Folke Nordby 31.12.2013 15:08
Tusen Takk for Venneforespørsel da :) <3
fra uniform til bikini 31.12.2013 16:46
Helt sant!:D Jeg opplevde det samme da jeg bodde i Afrika August-Oktober i år:D<3 Nordmenn har virkelig noe å lære!
Sandra 31.12.2013 16:54
I know! Det er nesten irriterende å tenke på. Noe av det beste med å være i USA er vennlig- og åpenheten til folka der :-)

Sandra/reisedagboka.net

Skriv en ny kommentar

Rikke

Rikke 20, Stokke

Hei! Jeg heter Rikke, og er ei 20 år gammel jente fra Stokke. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her studerer jeg på California Lutheran University, og studerer Kommunikasjon, med fokus på PR og reklame. Jeg er ikke på utveksling, men tar hele bachelorgraden min her!
Følg meg på min reise!

KONTAKT:
Mail:
rikkebovre@hotmail.com
Instagram:
Rikkebovree

Søk i bloggen

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

hits