JEG ER TILBAKE I CALIFORNIA!

Jeg har kanskje vært ganske dårlig til å blogge i det siste, har jeg ikke? Siste gangen jeg blogget var jo 6 januar.. Det var en veldig annerledes juleferie enn jeg hadde trodd, men det er noe man må bare ta litt som det kommer. Vel, nå kan jeg vel si så mye som at jeg har nå forflyttet meg tilbake til California. Kjære, gode Thousand Oaks. Takk gud for det. Idag var første skoledag, og den siste uken før jeg startet brukte jeg på å være på stranda, besøke familie og ta en ny tatovering! Mer om det siden .. 

Så! Idag, første skoledag. Kan ikke si jeg var veldig høy i hatten når jeg var på vei til min første time idag, nemmelig Physical Geology. Klassen jeg har gruet meg mest til av alle. Her jeg går på skole må man nemmelig ha to naturfag uansett hva man tar bachelor i (heldigvis teller naturfagen fra videregående i Norge!) så jeg tar den bare for å bli ferdig med det. Jeg tror heller ikke det kommer til å være en klasse jeg kommer til å nødvendigvis nyte, men man må bare gjøre det beste ut av alt, ikke sant? Fant iallefall ut at det var en jeg allerede kjenner i den klassen, så det er bra. Ellers har jeg PR (Public Relations) klokken 18:00-21:30 senere idag, blir rart å ha så sen klasse, men jeg tror dette er en klasse jeg kan virkelig komme til å like. Det er jo tross alt det jeg har lyst til å ha en bachelor i, og jobbe med senere. 

 

Var også en tur ved bassenget, og som vanlig var det overflod av nordmenn i forhold til antall amerikanere. Welcome to CLU. 

 

Nei, nå er det på tide å pakke sammen å gjøre meg klar for å dra til time! Skal prøve å blogge oftere nå som jeg er tilbake og faktisk kanskje får noe interessant å skrive om! Og skrik ut om dere har noe dere vil jeg skal skrive om! 

 

xoxo Rikke

 

23.01.2014 @ 07:30 i Rikke 0 kommentarer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rikke

Rikke 20, Stokke

Hei! Jeg heter Rikke, og er ei 20 år gammel jente fra Stokke. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her studerer jeg på California Lutheran University, og studerer Kommunikasjon, med fokus på PR og reklame. Jeg er ikke på utveksling, men tar hele bachelorgraden min her!
Følg meg på min reise!

KONTAKT:
Mail:
rikkebovre@hotmail.com
Instagram:
Rikkebovree

Søk i bloggen

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

hits