Kategori: Cathrine

God jul?

HEI! Jeg har sneket meg litt innpå bloggen til Rikke jeg... Hysj, ikke si noe til henne ;) Nå er det lenge siden jeg har skrevet her inne. Haha, det er jo ikke så rart når jeg egentlig "sluttet". Snakket med California girl (bedre kjent som Rikke og eier av denne bloggen for dere) tidligere i dag. Hun forteller meg at det lokale kjøpesenteret der allerede har fått julepynt og alt sånt... Hva? Jeg jobber i butikk, og vi har såvidt begynt å få noe julevarer... Vi klager på at vi er tidlig ute her i Norge, men amerikanerne begynte jo med julestria før de i det hele tatt tenkte på Halloween.


Missforstå meg rett, julen er jo koselig! Ble inspirert til å skrive dette innlegget fordi jeg også har for forespørsler om juleønskelister i dag. Derfor tenkte jeg å dele denne listen med dere.

 

* iPad

* DVD-spiller sonefri

* Castle sesong 3 & 4

* Koffert

* Sko

* Klær (svart skinnjakke, sokker, pysj, tubeskjerf....)

* Ting til leiligheten

* Sengesett/stretchlaken

* Sminke

* Musikk/Film

* Bæreveske til mac'en

(Understreker at jeg ingen måte forventer å få noe som står skrevet her, og at jeg blir glad for gaver uansett!)

 

Hva ønsker du deg til jul? Gleder du deg til jul?

xoxo Cathrine

05.11.2012 @ 21:24 i Cathrine 1 kommentar

Mye som skal fikses...

I likhet med Rikke som skal flytte til USA, er det mye å fikse før meg før jeg reiser til California om en måneds tid. Jeg har forresten tatt den vaksinen hun snakker om 3 ganger selv. I tillegg til 4 andre vaksiner i forbindelse med reiser i Afrika og Asia i 08/09! Så det er ikke noe jeg trenger å tenke på denne gangen.

* Maile og kontakte venner som vi skal møte for å avtale tider

* Ordne billetter til diverse ting vi vil oppleve

* Hente pass og utskrift av flybilletter (Dette har jeg ikke tatt vare på selv fordi jeg er en vims...Hihi)

* Printe ut bevis på akseptert visum (Bare i tillfelle!)

* Pakke (Dette gjelder også litt ekstra i håndbaggasje hvis koffert forsvinner)

* Ta ut litt kontanter før reise

* Lade kamera

* Sjekke koffert og at den er i orden

* Ordne så jeg har nok medisiner og reisesyketabletter med meg

* Legge inn betaling på husleie (borte i månedsskiftet)

* Sende inn noen papirer og ordne småting

* Ordne frisørtime + fiksing av bryn før reise

* Kjøpe solkrem

 

(Beklager til Rikke for at jeg sniker på bloggen hennes, men det var dere som ville jeg skulle skrive om USA-reisen! Så dette er en liten huskeliste til meg selv med det siste jeg må ordne. 30 dager igjen! Hurra!!!!!)

25.06.2012 @ 12:20 i Cathrine 0 kommentarer

Før du reiser til USA

Hei!

Cathrine her, som sniker litt på bloggen til Rikke igjen...! Tenkte å lage en liten huskeliste med ting som du må ordne/tenke på før du reiser til USA. Reiser om en måneds tid til Los Angeles, så dette blir min første "oppdatering" fra tur.

 


Hello, Los Angeles!

 

* Vaksiner

Sjekk om du har tatt disse eller om det er noen du må ta før du drar. Ta anbefalte vaksiner!

* Reiseadapter

Strømuttak er annerledes utenfor Europa, og du trenger da et adapter for å lade pc, mobil, kamera, osv.

* Visum

Du må søke og få godkjent ESTA (elektronisk) visum før du reiser. Dette koster $14 dollar, og du må ha passet ditt tilgjengelig når du søker. Har du et rulleblad eller blitt nektet innreise til USA tidligere er det stor sjanse for at de vil avslå søknaden din.

* Reiseforsikring

Gjelder selvfølgelig alle reiser! I fjor sommer fikk jeg behov for legehjelp i USA, og fikk da pengene igjen på forsikring. De er også god/hjelp støtte hvis du havner i en slik situasjon som jeg gjorde.

* Penger

Ikke en nødvendighet, men lurt å ta ut litt dollar før reisen.

* PASS!

Reglen sier vel at passet ditt skal være gyldig MINST 6 måneder etter en hver reise. Sjekk på forhånd slik at du slipper nødpass som kan koste deg mye ekstra.

11.06.2012 @ 16:03 i Cathrine 3 kommentarer

Spørsmål til Rikke's lesere!

Cathrine som sniker seg innpå Rikkes blogg igjen. Igjen vil jeg spørre DERE om dere ønsker at jeg skal blogge fra USA? Isåfall har Rikke stort sett gitt meg tillatelse til dette. Reiser i slutten av juli til Los Angeles.
Hvis dere sier ja, kommer jeg med noen oppdateringer før, underveis og etter reise!!

01.06.2012 @ 13:07 i Cathrine 2 kommentarer

HEI fra tidligere blogger

Cathrine her. Sniker meg innpå bloggen litt jeg. Skal IKKE begynne å blogge igjen, men vet dere hva? Like før Rikke flytter reiser jeg til Los Angeles! 10 dager MIDT i Hollywood! Gjett om jeg gleder meg. Tenkte jeg skulle fortelle at jeg skal blogge for dere kun fra reisen så lenge min kjære venninne godtar dette. Isåfall skal jeg fortelle dere mer nærmere. Reiser i juli/august!

 

xoxo Cathrine [som er på skolen]

PS.Rikke, du må oppdatere bloggen din.

08.05.2012 @ 12:14 i Cathrine 0 kommentarer

Rikke er tilbake i Norge

For under en halvtime siden landet Rikke på norsk jord, og venter for øyeblikket på baggasje. Skjønner at hun allerede gleder seg til å reise tilbake til California for godt! Regner med dere får bilder og oppdateringer i morgen. :)

 

xoxo C

09.04.2012 @ 18:42 i Cathrine 2 kommentarer

Bonjour!

Jeg snakker for øyeblikket med Rikke. Kan oppdatere dere med at hun nå er i Paris. For et par minutter siden landet flyet som skal ta henne videre til California.

For å komme seg til flyet og rett terminal blir folk sendt med busser. For Rikke ble opplevelsen noe traumatisk da folk begynte å skrike 'Our luggage!!!!' da mye av bagasjen datt av bussen, men dette var heldigvis ikke noe av hennes bagasje...

Kommer sikkert en ny oppdatering fra turen til USA om noen timer!!

 

xoxoxo C

31.03.2012 @ 16:55 i Cathrine 6 kommentarer

Rikke drar til USA

... Og hva gjør jeg?

Jo, jeg har bursdag om 5 dager. Sånn forresten. Rikke er tilgitt for at hun forlater meg fordi hun har lovet meg noe på bursdagen. Dessuten har hun har allerede gitt meg en super gave som dere kunne se i et tidligere innlegg.

Dagen kommer ikke til å bli feiret fordi den krasjer med at One Tree Hill slutter. Samt et par andre ting som jeg ikke ønsker å dele på bloggen. Blir bare en kjip dag, sånn generelt...

 


Hva skal dere i påsken? Ferie?

xoxo C

30.03.2012 @ 18:15 i Cathrine 6 kommentarer

Skypelove

DAHKDGAJGDSJAFD!

Det har vært en auksjon for en Skype chat med Shantel (Quinn i OTH). Selv om jeg har møtt henne kunne jeg selvsagt ikke holde meg unna. Auksjonen endte i natt, men jeg og en til slo oss sammen. VI VANT! Så om ikke så alt for lenge blir det videochatting med Shantel. Gleder meg allerede. Følwe på meg at det blir en fin samtale.

Har bursdag snart, så har spurt om det er mulig å få det til da. Krysser fingrene!

 PS. Det var dette jeg blogget om tidligere og ba dere ønske meg lykke til. Hurra, det hjalp! :)

xoxo C

19.03.2012 @ 16:02 i Cathrine 6 kommentarer

Back to France!

Lørdag - Beste dagen i uka!

Dagen ble i allefal veldig bra når dette dukket opp på Facebook:

La oss starte med den gode nyheten: Vi er glade for å bekrefte at det virkelig er en konvensjon BTTH 2! Datoen er ikke fastsatt ennå, men det er mulig at dette er slutten av 2012!

Det blir en ny One Tree Hill convention i Frankrike før året er over! VERDENS LYKKELIGSTE CATHRINE OG VERDENS BESTE FRANSKE FANS SOM FIKSET DETTE. Nå blir det tilbake til Frankrike og gjentakelse av den supre helgen for en måned siden.

 xoxoxo C

17.03.2012 @ 20:12 i Cathrine 3 kommentarer

IKEA shopping

I dag tok jeg turen til IKEA - først og fremst for å finne noen rammer. Så et nydelig sett med fat og krus på nettet, og endte opp med å kjøpe dette også. Fornyelse av kjøkkenskapet var nødvendig! Har nemlig knust nesten alt sånn i løpet av de 3 årene jeg har bodd her, så det sier seg jo selv at det har blitt ganske tomt. Kjøpte også nye glass (hadde 1 glass igjen!) og nytt bestikk (det gamle var begynt å ruste litt....) Jeg er forresten ikke så klumsete som jeg høres ut som. Når man tar oppvasken for hånd går det fort et fat der og et glass der sånn at det i løpet av 3 år har minket betraktelig i skapet!

 


Her ser dere litt av det nye bestikket, fatene, krusene og glassene. Det meste er fra serien IDEELL som jeg falt helt for!

xoxo C

13.03.2012 @ 14:59 i Cathrine 17 kommentarer

Neglelakk avhengig?

Helt siden jeg sluttet å bite negler, har jeg stort sett vært veldig fan av neglelakk. Går ikke med det hver dag, men liker å ha farge på neglene. Har som dere kan se på bildet under snart fylt hele hyllen i kjøleskapet med neglelakk. Dette er også langt i fra alle fargene jeg har. Det er en god del jeg rett og slett ikke har her hjemme hos meg selv. Har vel bortimot 100-150 neglelakker når jeg tenker meg om. Haha!

 

 

Vet ikke hva jeg skal blogge om for tiden. Hva ønsker dere jeg skal skrive om? Klær? Sminke? Vise hvordan jeg bor?

xoxo C

11.03.2012 @ 18:30 i Cathrine 13 kommentarer

Jeg gleder meg IKKE...

Som svar til Rikkes 'Jeg gleder meg SÅ' innlegg, skal jeg fortelle om noe av det som skjer fremover som jeg gruer meg til.

* April: Bursdagen min (Misliker dagen sterkt, og ekstra mye i år...)

* April: One Tree Hill slutter (samme dag som bursdagen)

* April: Kursstart

* August: Rikke flytter til USA (Men understreker at jeg gleder meg på HENNES vegne!)

* August: Skolestart. H J E L P.

 

Har også et par ting jeg selvfølgelig gleder meg til, midt opp i alt dette:

* Mai: Myrna Braza konsert

* Sommer

* Det jeg skrev jeg var nervøs for i et tidligere innlegg. (Mer info senere!)

* Januar 2013: USA og Los Angeles.

 

xoxo C

09.03.2012 @ 11:56 i Cathrine 3 kommentarer

Call me maybe?

"Hey, I just met you, and this is crazy, but here's my number so call me, maybe?"

Har denne sangen stuck på hjernen for tiden, og da måtte jeg dele den med dere! Skal nå fullføre kvelden med å se The Final Destination 4 i 3D. Redd.

 

 

xoxo C

06.03.2012 @ 17:37 i Cathrine 13 kommentarer

Ønsk meg lykke til!

I går kveld gjorde jeg nemlig noe som er (for meg) utrolig spennende. Kommer selvsagt til å blogge mer om dette så samt det blir noe av. Akkurat nå er jeg utrolig nervøs, og kommer nok til å trippe rundt de neste to ukene før 'konkurransen' er over.

 

 

^ Dette beskriver så absolutt (igjen) det jeg gjorde! Spennende, spennende...

xoxo C

05.03.2012 @ 14:40 i Cathrine 6 kommentarer

Et lite steg mot min nye drøm

I året som har gått har jeg realisert mange av drømmene mine. Nå i kveld har jeg tatt første steg mot den neste drømmen. Ønsker nemlig å reise til LOS ANGELES i januar 2013. Det er 9 måneder til, så anser denne planen for å være realistisk. Under denne turen håper jeg selvfølgelig å kunne se hvordan Rikke har det på skolen hvis mulig, treffe Andrea som jeg bodde med i Wilmington, og dra på en event som sannsynligvis er i starten/midten av januar. Mer om det når det blir aktuelt. Har kjøpt et medlemskap som vil gi meg fordeler på denne eventen så det føles som dette er noe som kommer til å la seg gjøre.

 For å nå dette målet skal jeg selvfølgelig spare penger til reise og hotell! Tro det eller ei, denne turen tville blitt BILLIGERE enn reisen til Frankrike. Dessuten håper jeg at det blir en langweekend fra torsdag - mandag eller noe. Noe mer vil bli vanskelig å kombinere med jobb eller skole.

 

Tror du jeg klarer å nå målet? LA 2013? Ja, jeg er glad i å reise!!

xoxo C

02.03.2012 @ 22:39 i Cathrine 9 kommentarer

Post, og mer post...

Har vært borte fra leiligheten min i noen uker nå. Kom tilbake til flere ting ventende i postkassa! Hadde fått pakke fra nelly.com med OPI neglelakk som jeg er superfornøyd med. Elsker OPI. Dere har kanskje sett at Rikke til stadiget kjøper sminke? Vel, jeg har en hylle i kjøleskapet full med neglelakk! Så det er vel det som er 'min greie'. Tror jeg nærmer meg bortimot 100 neglelakker med de jeg har her samt flere hjemme hos foreldrene mine. Jeg er spesielt fornøyd med den brune neglelakken! Nydelig farge.

 Som dere kanskje ser, dukket også togbilelttene mine opp til slutt. Bare en uke for sent, dessverre. Har jo allerede vært i Frankrike nå, og ble nødt til å kjøpe helt nye billetter når jeg først kom frem til Toulouse. Sånn kan det gå! En fantastisk tur var det jo uansett.

 

xoxo C

28.02.2012 @ 10:17 i Cathrine 9 kommentarer

Live your life

Forrige helg var jeg på vei til Frankrike :-) Det bringer meg inn på noe som dere alle burde tenke på. Ikke la noen andre fortelle deg hva du kan og ikke kan gjøre. Hvis du har et sterkt nok ønske om det, kan du gjøre akkurat det du vil! Det er tross alt ditt liv. Du lærer masse, får selvtillit og beriker ditt eget liv ved å gjøre de tingene du tror du ikke kan.

 Hvis noen for ett år siden hadde fortalt meg at jeg kom til å møte alle skuespillerne i One Tree Hill (noen av dem flere ganger!) hadde jeg bare ledd. Da virket en sånn drøm helt utenkelig for meg. Helt til jeg selv bestemte meg for å gjøre noe med det. Hvem skulle stoppe meg? Det er faktisk jeg som tar mine avgjørelser. Jeg som betaler for og lever med disse avgjørelsene.

 

For ett år siden var det også helt utenkelig for meg å snakke med fremmede mennesker, reise alene til et annet land, og møte et av mine forbilder (Shantel). Forrige helg snakket jeg med henne flere ganger, og det var til slutt vanskelig å skulle ta farvel. Jeg stilte også spørsmål til både Paul og Joy med en fullsatt sal av fans. Hvor styrken til å gjøre dette kom fra ANER jeg virkelig ikke, men jeg er glad for at jeg gjorde det. For jeg sitter igjen med noen fine minner og en større selvtillit.

 


Februar 2012

Juli 2011

 

Du kan lese om turen til USA forrige sommer i dette oppsummerende innlegget.

Du kan lese om turen til Frankrike forrige helg i dette(lørdag) eller dette(søndag) innlegget.

xoxo C

24.02.2012 @ 14:33 i Cathrine 10 kommentarer

OTH convention i Frankrike - Dag 2

Søndag morgen - og vi var klare for dag 2! Var tidlig oppe igjen, og vi gikk bort litt før klokken 9. Vi bestemte oss nemlig for å droppe festen lørdag kveld... Aller først tok jeg bilde med Bethany! Hun så helt fantastisk ut, som dere kan se på bildene. Etter dette var det bilde med Shantel. Hun hadde sett etter oss på festen, men den hadde vært kjedelig og de kom ganske sent.

 Vi var ikke så mange som snakket engelsk blant fansen (franske mennesker må virkelig lære seg et såpass internasjonalt språk!) så derfor syntes nok både Paul, Shantel og Bethany at det var enklere å snakke med oss. Etter de to første bildene fikk jeg nok en autograf fra Bethany som jeg skal gi til en venninne. Så var det gruppe bilde sammen med alle 3. Haha, de er fantastisk morsomme!

 Helt til slutt før lunsj fikk jeg et bilde med Paul som jeg nesten glemte av. Ingen skade skjedd. Deretter var det tid for en lunsjpause hvor vi bare gikk tilbake til hotellet og spiste før vi gikk tilbake igjen en time senere. En tolk var noe forsinket så de spilte en episode fra sesong 6 på storskjem - med fransk dubbing. Spesielt! Ingen av stemmene var likt til slik de egentlig høres ut.

 Etter episoden kom Paul endelig på scenen, og han svarte på spørsmål fra salen. Jeg spurte han om han hadde noe til felles med Dan, og det hadde han. Blant annet er han glad i sønnen sin, og ville gjort hva som helst hvis noen truet familien hans. Fantastisk. Etter dette så kom Joy og Shantel for å svare på spørsmål, før Paul til slutt kom på igjen slik at de satt der alle 3. Avsluttet dagen med å få autografer fra Shantel, og måtte si farvel... Fikk en siste klem! Hun er virkelig en fantastisk person. ♥

 

xoxo C

21.02.2012 @ 11:59 i Cathrine 5 kommentarer

OTH convention i Frankrike - Dag 1

Jeg kom til Béziers sent fredag kveld. Jeg møtte flere av de som bodde på samme hotell som meg. Vi gikk for å finne stedet hvor alt skulle skje sånn at vi visste veien lørdag morgen. Etter et par timer hvor vi bare stod og pratet ble det tid for å finne veien tilbake og sove. Allerede halv 6 lørdag morgen var jeg oppe. I 7 tiden gikk vi bort for å være klare til registerering.

 

 

Først måtte vi igjennom security, vise ID og deretter ble vi utlevert billetter og informasjon. Så viste de en film på storskjerm i hovedsalen. Vi var flere hundre fans, men ALLE gråt. Deretter ble Paul (Dan) og Joy (Haley) introdusert på scenen til ELLEVILL jubel fra publikum. Shantel var da akkurat landet, og ble noen timer forsinket. De satte i gang med aktivitetene. Alle var delt inn i grupper så vi ventet stort sett på å å bli ropt opp.

 

 

Det første jeg gjorde var å få en autograf fra Bethany. Jeg fikk henne til å signere sesong 8 av One Tree Hill. Hun var utrolig morsom og tullet/snakket med alle som kom inn og prøvde seg på å kommunisere på fransk. Etter dette fikk jeg en autograf fra Paul. Han elsker oss nordmenn fordi vi er så rike (hahah!) og fortalte om da han var i Bergen for noen år siden. Han ønsker å komme tilbake for å se mer av Norge. Endelig kom Shantel, og da skulle jeg få ta et bilde sammen med henne. Det var ikke lov å ta egne bilder.

 Hun kjente meg igjen fra Wilmington så vi endte opp med å snakke om det før/etter bildet. Etter dette gikk jeg og noen flere for å spise lunsj. Siden vi skulle møte Shantel bare et par timer senere igjen hadde jeg ikke spist noe før dette, og klarte endelig å få i meg litt mat før vi gikk tilbake igjen. Paul svarte på spørsmål fra salen mens vi gikk inn i møtet med Shantel. Klarer ikke å beskrive hvordan de 40 minuttene var, men det var fantastisk. Hun var flink til å snakke med alle sammen (vi var 14 stykker).

 Det siste som jeg gjorde denne dagen var å få et bilde med både Shantel og Bethany. Begge to er utrolig herlige. Etter dette var de oppe på scenen og svarte på spørsmål fra salen. Stilte Bethany et spørsmål om en av sangene hennes samt hvem som inspirerer henne. Når de var på scenen kunne vi ta bilder så skal prøve å laste opp litt bilder og video senere!

 

xoxo C

21.02.2012 @ 11:49 i Cathrine 2 kommentarer

Jeg forlater Norge!

Alt for tidlig fredag morgen reiser jeg til Frankrike. Legger ut timeplanen for helgen under sånn at dere ser hva som skal skje. Det som er merket i rødt er de aktivitetene jeg skal delta på! Kommer dessverre ikke til å blogge i morgen, men skal PRØVE å komme med noen oppdateringer underveis via iPhone. Ikke forvent bilder før tidligst tirsdag da jeg kommer hjem litt over midnatt (natt til tirsdag). JEG GLEDER MEG SÅ UTROLIG MYE!

 


Forklaring til bildet/timeplanen:

Photoshoot: Bilde med vedkommende i et studio med profesjonell fotograf. Ikke lov å ta egne bilder, men alle får utskrift av bildene som tas.

Autograph: Autograf fra vedkommende. Antall varierer, da hver autograf koster penger. Du kan snakke med den eller de som signerer.

Meeting: 30 min møte med valgt person. Opptil 20 mennesker i et privat rom sammen med skuespilleren.

Soiree: Temafest lørdag kveld. 'It's prom!' - Alle skal være kledd i Ravens fargene svart, hvit og blått.

Conference: Spørsmål og svar. Vi som er tilskuere kan stille spørsmål til den/de som svarer.

Photo duo: Bilde med to av de tre gjestene samtidig i fotostudio.

Group photo: Bilde med både Joy, Shantel og Paul i fotostudio.

 

Sitter nå og venter på en ny One Tree Hill episode kl 02.00 i natt. Så det blir en sen kveld! Hva skal DU i helgen? Skal du se One Tree Hill i natt?

xoxo C

15.02.2012 @ 21:39 i Cathrine 6 kommentarer

Reisefeber!!

Nå er det bare EN uke igjen til jeg er i Frankrike. Beklager hvis det blir dårlig oppdateringer neste helg. Jeg tar ikke med meg mac'en, men skal prøve å blogge via blogg.no sin iPhone app! Hvis jeg får tilgang på Wifi. I dag har jeg reist fra leiligheten i Oslo, og er hjemme hos foreldrene mine. Skal være her til jeg reiser. Har en helt sinnsyk følelse av glede i hele meg. Gleder meg til å møte Shantel igjen, og til å fortelle henne alt det jeg har hatt lyst til å si så lenge! Gruer meg litt også, men det går forhåpentligvis over. I dag har jeg også fullført en håndlaget scrapbook hun skal få. Har også håndskrevet flere meldinger fra fans, quotes og diverse som hun skal få! Håper hun liker den :) Har skrivekrampe ennå.

 

 

xoxo C

10.02.2012 @ 21:21 i Cathrine 8 kommentarer

Frankrike oppdatering

En uke og to dager til jeg reiser...

Fortsatt har ikke togbillettene mine dukket opp. Jeg har kontaktet selskapet to ganger. Først fikk jeg beskjed om å vente (selv om det skal ta EN uke å motta billettene i posten). I dag fikk jeg beskjed om å kjøpe NYE billetter. Joda, takk for det. Gjør det så vanskelig som mulig for meg. Må ta med kortet billettene ble kjøpt med (ikke mitt kort), kjøpe de samme setene til ny pris (dyrere?) og så få de jeg kjøpte i desember refundert.

De har et valg på sidene deres om å få billetter tilsendt på e-post for å printe de ut selv. Kan dere ikke bare sende dem til meg på den måten?! Det var MYE enklere når jeg reiste til USA, og det var en tre ganger så lang tur.

 

xoxo en lettere FRUSTRERT C som likevel reiser i neste uke (og gleder seg!)

08.02.2012 @ 10:42 i Cathrine 6 kommentarer

Oslo&Shopping

Snøkaos og dårlig vær stoppet ikke dagens shopping. Kjøpte toalettveske og beholder til tannbørsten, ansiktsmaske, rosa leppestift fra L'oreal, neglekakk, og jordbærte. Dagens beste kjøp? Sesong 3 av One Tree Hill tok kvelden for en måneds tid siden. Tror DVD-spilleren mente de hadde blitt spilt litt for ofte dessverre. Skaffet en ny i dag til en total sum på 150 kroner. Favorittsesong! ♥

 

 

Hva har du gjort i dag?

xoxo C

06.02.2012 @ 20:28 i Cathrine 8 kommentarer

Sjekkliste! Ut på tur, aldri sur

I morgen er det to uker til jeg reiser til Frankrike! Det er bare en langhelg, men likevel må alt selvfølgelig ordnes og pakkes slik at turen blir best mulig.

 Dette må jeg ordne/pakke før jeg drar:

* Ordne med romnøkkel med hotellet fordi resepsjon er stengt når jeg kommer

* Ordne med togbillettene mine som ennå ikke har dukket opp

* Pakke pass og reiseforsikring (Mange stempler her nå!)

* Pakke sko, klær og toalettsaker

* Finne ut hva jeg skal få skuespillerne til å signere

* Lade og pakke kamera/reiseveske/ladere

* Kjøpe mat jeg kan ta med

* Få nummeret til en venninne og sjekke noen regler for convention

* Fullføre gaven til Shantel

* Printe ut billetter

 

Noe jeg har glemt nå?

xoxo C

02.02.2012 @ 16:01 i Cathrine 8 kommentarer

That's what I love about your love

"... It knocks me off my feet.Takes me on a trip, to another galaxy."

 

 

Nok et musikktips! Jana Kramer kommer med album i vår!

xoxo C

30.01.2012 @ 19:29 i Cathrine 4 kommentarer

What doesn't kill you..

...makes a fighter!

 

 

Denne går på repeat for tiden. Elsker uptempo låter med gode budskap. I dag er det bare 20 dager til jeg er i Frankrike. Det er snart 4 måneder siden jeg kjøpte billetten, men nå nærmer det seg veldig. Håper bare jeg får sagt og gjort det som jeg har på hjertet.

Ryggen min er totalt ødelagt... Den har plaget meg i årevis, men i dag er det bare såvidt jeg beveger meg bortover gulvet. Må nok få det sjekket ut. Håper den takler at jeg går en lang tur i morgen.

 

Hva har du gjort i helgen? Noen som har gode tips for en vond rygg?

xoxo C

29.01.2012 @ 21:50 i Cathrine 12 kommentarer

I put some new shoes on...

Nye sko! Begynte å bli litt lei av 'bare' svarte sko som skal passe til alt. Valgte noen brune wedges denne gangen. Det er ikke HELT sesong for å gå med dem ennå. Føler meg iallefall litt høy i disse skoene. Med mine knappe 1.51 m blir jeg nesten 1.60 m med disse hælene på 6 cm.

 

 

xoxo C

24.01.2012 @ 14:09 i Cathrine 22 kommentarer

Forsvunnet i posten?

Jeg har snart i en måned ventet på togbillettene mine... Når jeg skal til Frankrike skal jeg først fly, og så toge innad i Frankrike. Det ikke fantes noen enkle eller rimelige reiser med kun fly.

30. desember ble togbillettene bestilt, men de har enda ikke dukket opp i postkassa. Sjekket mailen med bekreftelse på reisen, og den sier at det ikke skal ta mer enn 7 virkedager. Derfor tror jeg at billettene mine er forsvunnet i posten på vei fra Frankrike til Norge.

Har sendt mail til firmaet i kveld, og håper de enten sender noen nye eller at vi får ordnet opp i det. For til Frankrike skal jeg uansett!

 

GOD HELG!

xoxo C

20.01.2012 @ 18:32 i Cathrine 5 kommentarer

Ønskeliste akkurat nå


Sko fra H&M

 

xoxo C

19.01.2012 @ 15:03 i Cathrine 17 kommentarer

OTH 9.02 In The Room Where You Sleep

Dere som har fulgt bloggen husker at jeg var i USA i sommer for å besøke 'Tree Hill'? I natt ble episoden de spilte inn i denne perioden vist på tv! Kjente igjen de fleste stedene, klærne skuespillerne brukte og lignende... Veldig spesielt. Jeg var der også for litt av 9.01 og 9.03 så det er omtrent like mye i den neste episoden jeg vil kjenne igjen.

 

 

I scenene hvor Brooke/Sophia ser slik ut (beige topp, svart bukse, og oppsatt hår i stort sett hele episoden), møtte vi henne. Eller, det begynte å pøsregne helt ut av det blå. Filming ble derfor pauset og deretter flyttet fra location til studio. Jeg og flere andre satt inne i en liten butikk. Når regnet gav seg gikk vi ut igjen. Da kom Sophia bort, og så på meg når hun beklaget till alle som var der at hun IKKE fikk lov til å stoppe for å ta bilder med fans denne dagen. På grunn av været (regn og HØY luftfuktighet) fikk hun ikke lov. Det var flere scener igjen, og hår/makeup hadde ikke tid til å fikse alt på nytt. Hun skulle jo tross alt se helt lik ut resten av dagen, noe vann og fuktighet ville ha ødelagt. Vi møtte henne en gang før og etter dette, så vi var jo heldige likevel! Hun beklaget også til fansen på Twitter mens hun var på vei til studio bare et par minutter etterpå.

 

xoxo C

19.01.2012 @ 10:58 i Cathrine 6 kommentarer

Pakke i posten

Endelig kom kjolen! bestilte den i forrige uke, og var litt spent på om den kom til å passe. Faktisk er den LITT stor, men det går an å leve med. Denne kjolen skal jeg bruke under festen i Frankrike. Les mer om turen i arkivet hvis du lurer! Skal muligens ha en blå strømpebukse til fordi vi alle skal bruke Ravens fargene blå, svart og hvit, men får se hvordan det ser ut først.

 

Kjole fra Nelly!

 

Hva syns du?

xoxo C

18.01.2012 @ 17:07 i Cathrine 20 kommentarer

Møte og innkjøp

Hei!

Har vært i et møte, og tok så turen ned til sentrum. Leter etter noen spesielle neglelakker, men endte opp med å kjøpe noe helt annet i stedet. Litt typisk meg, men det skal sies at jeg ikke har brukt penger på klær eller sminke på evigheter. Det har stort sett gått i busskort (DYRT!) og mat. Blir fort sånn når man ikke har en jobb man kan leve av. Håper det dukker opp noe snart.

 


Genser og hals fra Cubus! I <3 USA.

 

Når jeg var ferdig med å handle var det streik... Politisk streik i trafikken? Ok, det gav ingen mening for meg, men siden jeg måtte vente en halvtime så endte det opp med en ekstra runde på Oslo City i stedet. Snøen begynte å dale ned og det var rimelig kaldt. Nå skal jeg lage toast og se på tv i en varm stue! :)

 

Hva har dere gjort i dag?

xoxo C

18.01.2012 @ 14:53 i Cathrine 16 kommentarer

Jeg trenger deres support!

Jeg vet jeg har snakket MYE om reisen til Frankrike her på bloggen nå, men jeg trenger DERES støtte. Timeplanen for helgen ser utrolig spennende ut (kan komme tilbake til dette senere) og det skal være Q & A sessions. Det vil si at skuespillerne (Joy, Shantel og Paul) svarer på spørsmål fra oss i salen. Det er sessions med en og en skuespiller, to og to, samt alle i samme rom. Dette er en UNIK mulighet for oss som skal dit å reise oss opp og stille de spørsmålene vi lurer på. Dette har jeg veldig lyst til å gjøre.

Problemet er at jeg alltid har vært tilbaketrukket og sjenert (orker ikke å gå inn på hvorfor). Jeg er usikker på om jeg klarer dette. Har lyst til å si noe til Shantel! Få henne til å forstå hvor mye hun har hjulpet meg igjennom de dagene der jeg tviler på meg selv.

 


Meg og Shantel!

Tror DERE at jeg kan klare dette uten å bryte sammen? Hva syns dere jeg skal si?

Forresten om noen har et spørsmål til en av de tre, så kjør på! Jeg skal prøve å være tøff nok til å stille disse.

xoxo C

14.01.2012 @ 23:31 i Cathrine 7 kommentarer

Sjalusi

Jeg har merket sjalusi ofte i det siste. Hver gang jeg for eksempel får et svar på Twitter fra noen som er kjent, så kommer det også hat. Fordi folk blir sjalu. Når jeg reiste til USA i sommer var det veldig mange som var glad på mine vegne, og noen som plutselig ikke snakket med meg lenger. Fordi de var sjalu. Jeg har opplevd at et vennskap ble ødelagt fordi vedkommende var sykelig sjalu og utnyttet meg. Hvorfor skal det være sånn? Ja, vi har alle øyeblikk der vi blir sjalu og skulle vi kunne oppleve det samme. Jeg lar ikke sånt ta over kontrollen sånn at jeg oppfører meg stygt mot noen som opplever noe som er bra. Man må kunne glede seg på andres vegne. Ikke la vennskap og forhold ødelegges av sjalusi.

 


"You can take me down with just one single blow, but you don't know what you dont know. Someday, I'll be living in a big 'ol city, and all you're ever going to be is mean."

14.01.2012 @ 12:45 i Cathrine 13 kommentarer

JEG SKAL MØTE SHANTEL VANSANTEN!!

Frankrike om litt over en måned! Dagene går fort. I natt begynner ENDELIG One Tree Hill sesong 9. Jeg kommer til å se det direkte så blir nok en lang natt. Nå sporer jeg av, for dette innlegget handler om at JEG NETTOPP HAR KJØPT BILLETT TIL Å MØTE SHANTEL. En convention er som kanskje noen av dere vet ganske strengt. Man får ikke ta egne bilder, og så videre. Jeg kjøpte en ekstra billett sånn at jeg får møte Shantel i 30 minutter. Jeg er så spent at jeg snart sprekker!!!

 

Skal møte Shantel igjen om en måned! Gleder meg.

 

Nå sitter jeg våken og skal se One Tree Hill sesongpremieren LIVE, selv om klokka har passert 1! Kommer meg vel i seng før 4 tiden! Verdt det.

Noen andre som er våkne nå?

xoxo C

12.01.2012 @ 01:19 i Cathrine 8 kommentarer

iPhone apps

Fikk som tidligere nevnt iPhone til jul, og dette er de app'ene som jeg har akkurat nå.

 1. Wordfeud

DUH, en elektronisk variant av Scrabble? I'm in!

2. Blogg.no

Sånn at jeg kan blogge for dere hvor som helst!

3. Facebook

Trenger jeg si mer...?

4. Twitter/Echofon

Klarte ikke bestemme meg for hvilken Twitter app som er best så endte opp med begge to.

5. Instagram

Dele bilder med brukere fra verden over :)

6. Hipstamatic

Gir kule effekter til bildene... Verdt noen kroner for å ha denne installert.

7. Tumblr

Er avhenggig av denne nettsiden, og nå kan jeg også se innlegg og bilder med telefonen! Love it!

8. Finn iPhone

Hvis noen er IDIOTISK nok til å stjele telefonen min. Så blir den kjapt sperret for bruk og tømt for alt som er privat, og jeg varsler vedkommende om at jeg vet hvor han/hun befinner seg før jeg ringer politiet. Jeg spår å ha telefonen rimelig kjapt tilbake i mine hender. Tralala! Denne bør ALLE ha :)

9. MahJongg

Ehehe... Liker dette spillet. Så det var en must å ha på telefonen!

10. RunKeeper

Rikke som tipset meg om denne. Her får jeg full oversikt over lengde og hvor mange kalorier jeg har forbrent når jeg skal ut på joggetur.

 

 

Har du noen bra apps og anbefale?

xoxo C

09.01.2012 @ 19:14 i Cathrine 10 kommentarer

Frankrike!

Nå er det 39 dager til jeg reiser til Frankrike for å treffe skuespillere fra One Tree Hill, twitter venner og bare for å komme meg bort litt. Tenkte jeg skulle forklare denne turen for den er faktisk litt komplisert. Søkte rundt i en uke på forskjellige løsninger, sammenlignet priser og til slutt falt jeg på det valget som virket enklest.

 

Flyr fra Gardermoen til Amsterdam, og så videre fra Amsterdam til Toulouse. Når jeg kommer dit skal jeg ta meg fra flyplassen til togstasjonen og deretter blir det to timer på tog inn til Beziérs. Det er der alt skal skje. Det ligger altså på sørkysten! Total reisetid er ca 10 timer. Jeg har reist lenger enn dette alene før, MEN det som bekymrer meg litt er at jeg hører at de fleste franskmenn er dårlige i engelsk. Håper ikke jeg får problemer med å kommunisere og finne frem til rett sted fordi jeg ikke snakker fransk.

 


Er det ikke fint i Beziers?!

 

Det blir iallefall hyggelig å treffe folk jeg har snakket med via Twitter, og oppleve noe nytt.

 

Hva tror dere? Blir turen verdt det?

xoxo C

09.01.2012 @ 17:35 i Cathrine 21 kommentarer

2012 kalender

Fikk 2012 kalenderen jeg bestilte i posten i dag! Har ventet noen uker på den nå, men endelig kom Jana Kramer kalenderen. Til jul fikk jeg Jana Kramer t-skjorte (WUHU, tusen takk Rikkus!) og nå er også kalenderen på plass på veggen! Jana er en countryartist som dere kanskje kjenner som Alex i One Tree Hill. Du kan kjøpe t-skjorte, kalender og andre merchs på hennes offisielle hjemmeside hos Warner Nashville.

 


T-skjorten (og OTH sesong 8!)

 


Kalenderen på plass på veggen. Dette er bildet for januar. Den var også SIGNERT på forsiden! "Cathrine, <3Jana Kramer" :)

 

 

Nå skal jeg se på to filmer som går på NRK3. Hva gjør du i kveld?

xoxo C

07.01.2012 @ 20:18 i Cathrine 14 kommentarer

OTH: I'm a mess.

Regner med at dere er lei av mine innlegg om OTH? Beklager, jeg er langt i fra ferdig! I går kveld var det en event i Los Angeles hvor fans og spesielt inviterte fikk se første episoden av sesong 9. Etter å ha lest folks beskrivelser så er konklusjonen: Dette blir intenst. I den siste sesongen blir det mørkere enn noensinne. Old School One Tree Hill.

 


Har sett noen videoer fra kvelden, og må si at jeg tok til tårene når jeg så Joy og Sophia snakke om vennskapet dem i mellom. Begge to gråt. Så utrolig fint å se, og følte at jeg var der når jeg så det.

 

Om en måned kommer Joy (Haley), Shantel (Quinn) og Paul (Dan) til Frankrike. Sannsynligvis også en fjerde gjest som ikke er klar ennå. Reisen og hotell er bestilt - så nå gleder jeg meg veldig. Kostet på meg noen ekstra kroner for VIP billett. Da får jeg b.la delta på en fest den siste kvelden (hvor alle skuespillerne også skal være). Temaet for kvelden? 'It's PROM!' Så vi snakker galla i Ravens fargene blå, svart og hvit! Gjett om jeg gleder meg? Har også kjøpt en ekstra billett for å møte Shantel. Håper jeg får sagt alt jeg har lyst til å si. Lurer på hvem den siste gjesten blir!

 

 

Ønsker dere at jeg skal blogge mer om One Tree Hill og turen til Frankrike? Hva vil dere jeg skal skrive om?!

xoxo C

06.01.2012 @ 15:32 i Cathrine 11 kommentarer

Innkjøp!

Som dere alt har hørt, så fikk jeg iPhone 4s til jul. Selvfølgelig måtte jeg skaffe meg beskyttelse til telefonen! Akkurat nå har jeg et rødt cover jeg kjøpte hos CDon. Kjøpte også beskyttelse til skjermen. Her om dagen bestilte jeg også dette iPhone coveret fra eBay! Dette kommer jo fra Brooke i One Tree Hill for dere som følger med! "Zero is not a size!" (Størrelse 30 finnes ikke!) Forresten så er intervjuet jeg snakket om i forrige innlegg over. Tror det gikk greit.

 Hva syns dere? :)

xoxo C

29.12.2011 @ 00:36 i Cathrine 14 kommentarer

Blir straks intervjuet!

For noen dager siden fikk jeg det som må være den merkeligste mailen jeg har fått noensinne. En reporter fra USA ønsket å snakke med meg om turen min i sommer. Jeg reiste jo helt til Wilmington for One Tree Hill. Mens jeg var der så var jeg på de lokale tv nyhetene (Nei, det er ikke en dårlig spøk. Det skjedde faktisk). Nå er det en lokal avis som ønsker å få historien (og sannsynligvis bilder) i forbindelse med at den siste sesongen snart ruller over skjermen. Sitter og venter på at reporteren skal ringe meg. Håper jeg ikke sier noe forferdelig dumt...

 


Meg og Shantel (Quinn) i sommer!

Hva har du gjort i dag?! Har du noen gang blitt intervjuet?

xoxo C

27.12.2011 @ 17:52 i Cathrine 12 kommentarer

Julegaver

Må jo slenge meg på dagens trend. Jeg har faktisk nettopp stått opp. Det ble mye fint i går, men jula handler ikke om gavene. Synes det er bedre å gi gaver og se reaksjoner.

 

04.25: Tweet fra Sophia Bush.

06.15: Tweet fra Lisa Goldstein.

Uten tvil julens beste gave å våkne opp til dette på julaften!

 

iPhone.

 

One Tree Hill sesong 8. Jana Kramer t-skjorte (Hvordan visste du det Rikke? Haha, takk!).

 

Film og CD'er.

 

Andre ting var klær, sminke, penger, veske, lysholder som skal henge i vinduet, parfyme, scrapbooking ting og mye mer. Bildene er tatt med den nye telefonen.

 

Hva fikk du til jul?!

xoxo C

25.12.2011 @ 12:18 i Cathrine 12 kommentarer

Jul, jul, jul!

Er det bare jeg som synes året har gått utrolig fort? Neste lørdag er det julaften! Desember er nok favorittmåneden min til tross for at jeg misliker snøen og kulden sterkt. Synes det er en så fin tid på året hvor det er tilbud over alt, pyntet i alle gater, hus og butikker. Alt føles lettere, og alle er glade. Man kan også med god samvittighet kose seg med en god film og en kopp med varm gløgg eller lignende. Selvfølgelig er det hyggelig med julaften og gaver, men for meg er det tradisjonene som er viktigst!

 Er du glad i julen? Hva er dine juletradisjoner?

Ikke glem spørsmålsrunden vår. Vi svarer i morgen - Send inn spørsmål her.

xoxo C

13.12.2011 @ 20:06 i Cathrine 4 kommentarer

Julekonsert

Som jeg begynte å fortelle i et tidligere innlegg, blir årets julekonsert: Maria Haukaas Mittet & Oslo Gospel Choir! Skulle EGENTLIG reist på den i Sandvika i kveld, men siden den var ute måtte jeg prioritere helsen. Forrige gang jeg var på utekonsert (også da med Maria!) så endte det med lungebetennelse og 2 måneders sykdom. Siden jeg har vært syk siden omtrent slutten av oktober og endelig har blitt frisk så bestemte jeg meg for å ikke dra. Veldig synd, men regner med det var en fantastisk opplevelse likevel. Gleder meg til å endelig få sett dem (inne!) den 22. desember. Blir ikke ordentlig jul før det. Ser for meg herlig stemning fra første minutt.

 Skal du se Maria Haukaas Mittet og Oslo Gospel Choir før jul? Er julekonsert en tradisjon for deg?

xoxo C

09.12.2011 @ 19:53 i Cathrine 6 kommentarer

The Voice!

I dag var Anki, Thora og jeg på innspilling av det nye TV2 programmet The Voice. Det blir sendt til våren, og kan anbefale alle å se på! Kan ikke avsløre noe, men konseptet er at det er 4 mentorer som IKKE får se deltagerne. Disse skal høre på deltagerne og velge om de kan gjøre noe for dem underveis i låten. De fire mentorene er Hanne Sørvaag, Sondre Lerche, Magne Furuholmen og Yosef Meriam. Det er selvsagt mye mer som skjer, men det må du se på TV! Vi fikk se 10 deltagere, og noen av disse gikk videre så det blir spennende å følge med til våren. Konseptet er iallefall etter min mening mye bedre enn X Factor og Idol.

 

Kan dessverre ikke dele bilder, da dette rett og slett ikke var lov! Beklager. Skal du se på The Voice?

xoxo C

05.12.2011 @ 20:48 i Cathrine 3 kommentarer

Happy Desember!

Så langt har desember betydd sykdom for meg... Er på bedringens vei for n'te gang siden helt tilbake i juli når jeg var i USA. Det er BARE meg som blir syk på en to ukers ferie og på den tiden av året jeg liker best! HAPPY DESEMBER, liksom! Har jo heldigvis julekalendere som letter på humøret. Ser dere på Nissene over skog og hei?! Synes den serien er helt genial. Bedre enn sin egen original. En oppfølger som var verdt noen års ventetid. Har også sjokoladekalender, flax kalender og delvis en pakkekalender (Små pakker i helgene samt lille julaften og julaften).

 

 

Hva syns dere om Nissene over skog og hei?! Hvordan julekalender har dere?

xoxo C

04.12.2011 @ 21:51 i Cathrine 10 kommentarer

Syk

Har blitt dårlig med blogging fra meg siden jeg har vært så mye syk. Ligger i senga og prøver å sove litt til, men er så sinnsykt svimmel! Kommer sterkere tilbake når formen og kreativiteten er helt på topp! Forhåpentligvis blir det før jul. Nå skal jeg sove videre.


xoxo Cathrine

03.12.2011 @ 08:02 i Cathrine 4 kommentarer

We need you! -Again

...HEI!

 

Vet dere, kjære lesere... Vi har tenkt til å lage et nytt design! (Les: Rikke skal lage det og jeg bare godkjenner). Hvorfor trenger vi nettopp dere? Jo, vi har ingen ideer til HVA designet skal innholde. Så derfor spør vi dere om tips! :) Vi ønsker noe unikt, og derfor ikke noe som har med julen å gjøre.

 

Hva syns DU vi skal ha med på vårt nye design?

xoxo Cathrine (som blir presset av Rikke til å blogge mer! He,he....)

26.11.2011 @ 22:00 i Cathrine 5 kommentarer

What is life?! Sophia Bush

Var på vei til å legge meg i går når jeg bestemte meg for å ta turen innom Twitter. Gjør alltid det siden jeg har internett på iPoden, og sjekker alltid mail, Facebook & Twitter før jeg sovner. Dårlig uvane, kanskje? Dere vet jo allerede at mitt aller største forbilde er Sophia Bush? Ok, dere er vel allerede lei av å høre meg snakke om henne. Fikk en tweet av henne i går kveld som betydde utrolig mye. Det øyeblikket når iPoden forteller deg at '@SophiaBush just replied to your tweet.' kan ikke beskrives. Har nemlig push meldinger på Echofon (en veldig bra Twitter app!) så får beskjed med en gang når noen følger, svarer eller retweeter meg.

 


Tusen takk, Sophia <3 Evig takknemlig!

 

I desember skal jeg på konsert... Klarer dere å gjette hvem jeg skal se?! Et lite hint er å bla dere tilbake i bloggen så kan dere sikkert klare å finne ut av hvem det er! Sier ikke mer! Blogger mer om dette i kveld.

xoxo Cathrine

 

 

PS! Myrna Braza vant Bergensfinalen i Emergenza! WOOOOP! Vi gratulerer så mye, og er utrolig stolte!! Nå gleder vi oss til å se henne opptre i Oslo og stemme henne til topps i landsfinalen i mai neste år.

20.11.2011 @ 14:06 i Cathrine 5 kommentarer

Hei Frankrike!

Aller først. BEKLAGER elendelig blogging. Har vært ganske syk i det siste så energien og kreativiteten har ikke vært til stede. I'm baaaaack....

 Som tittelen kanskje allerede har avslørt så skal jeg ut å reise igjen! Klarer liksom aldri å legge fra meg den intense drømmen om å se mer av verden. Målet er å ha besøkt alle verdensdeler! Uansett, for å forklare. Dere vet jo allerede at jeg er fan av One Tree Hill (sant!?) så det er denne serien som nok en gang drar meg ut av Norge. Hvorfor Frankrike? Jo, i februar skal det være en convention. Bethany Joy og Paul Johansson er blant gjestene som kommer. Det skal være minst to gjester til som foreløpig ikke er avslørt, men det er selvfølgelig noen fra serien alle kjenner godt. Det blir utrolig gøy!! Selvfølgelig håper jeg en av gjestene blir Sophia Bush, men det vil tiden vise. Turen er heller ikke ALT for dyr så da går det jo an!

 

Har du noen gang vært i Frankrike? Noen spørsmål!?

xoxo Cathrine

18.11.2011 @ 19:48 i Cathrine 4 kommentarer

18x hurra!

I dag er det 11.11-11, og DET BETYR BARE EN TING! Alle må rope 18 ganger hurra for Rikke!! I dag fyller hun nemlig (endelig!) 18 år, og det skal hun selvfølgelig feire i kveld sammen med gode venner. Dessverre har ikke jeg muligheten til å være der, men ønsker Rikke en super dag! Feir med måte, haha.

 

 

Ønsk Rikke gratulerer med dagen slik at hun får en hyggelig overraskelse når hun sjekker bloggen!

xoxo Cathrine

11.11.2011 @ 15:24 i Cathrine 6 kommentarer

Mitt Idol

Beklager dårlig blogging fra min side. Er syk så skrivelysten er ikke på topp om dagen! Dere som følger bloggen vet vel kanskje allerede at Sophia Bush er mitt store Idol. Det har hun vært i 10 år! I dette innlegget skal jeg derfor snakke om et annet forbilde innen musikk. Dere som gjettet i et tidligere innlegg hadde rett. Jeg snakket om Maria Haukaas Mittet. Helt siden hun gikk inn døra på audition i Idol 2004 har jeg vært fan. Fansiden har jeg også hatt i nå snart åtte år. I disse dager reiser hun ut på juleturné med Oslo Gospel Choir. Anbefaler alle å ta turen når de kommer til et sted i nærheten. Se også opp for plata 'Lys Imot Mørketida' mandag 14. november!

 
Hvorfor liker jeg Maria?! Vel, kan jo begynne med å nevne at hun er uten tvil Norges beste vokalist. Si hva du vil, men det er hun. Har møtt henne noen ganger nå i forbindelse med konserter og lignende så jeg kan også med hånden på hjertet si at hun er en fantastisk person. Hun tar seg tid til alle, smiler alltid og er i et godt humør, og er bare seg selv rett og slett. Avslutter dette innlegget med å legge ved en fremførelse som gir meg gåsehud hver gang! Skulle gjerne delt et bilde av meg og henne, men er ikke på min data akkurat nå så der får bli senere.

 

 

xoxo Cathrine

06.11.2011 @ 17:08 i Cathrine 5 kommentarer

Glede

Er du blant dem som alltid må ha noe å se frem til? Jeg er definitivt av denne typen. Jeg må ha noe planlagt som jeg kan glede meg til, og som oftest har jeg derfor det. Trenger ikke være noe store greier, men det må være noe. En slags drøm eller bare noe som jeg vet gjør meg glad. Akkurat nå har jeg to ting jeg gleder meg veldig til. Har ikke lyst til å si mer enda. Jeg kommer til å blogge om det når alt er i boks. Foreløpig er det litt under planlegging og diskusjon.

 

"Glede er å ta del i de små øyeblikkene i livet."

"Believe that dreams come true every day. Because THEY DO." -One Tree Hill.

 Klarer dere å gjette hva jeg gleder meg til?! Hva gleder DU deg til?

xoxo Cathrine

04.11.2011 @ 16:31 i Cathrine 3 kommentarer

Skal møte RIkke i morgen!

Hei! Kom nettopp inn døra etter en lang dag hvor jeg har vært litt over alt. Har ikke så lyst til å fortelle om noe av det jeg styrer med, men er iallefall ikke noe som er spesielt interessant! Har møtt Therese som jeg ikke har sett på lenge fordi hun har bodd i Bergen en stund, men har nettopp flyttet hjem igjen. Koselig! I morgen skal jeg treffe Rikke. Vi ser hverandre ikke så alt for ofte for tiden da vi har et par timer i mellom oss, så det blir litt vanskelig med tid og penger. I morgen kommer hun til Oslo for skoleintervju så da får jeg prøve å roe henne ned først. Vet ikke helt hva vi skal gjøre foreløpig, men det får dere høre mer om senere.

 

Ønsk Rikke lykke til!! Visste dere forresten at hun blir 18 neste fredag?! :)

xoxo Cathrine

02.11.2011 @ 17:53 i Cathrine 6 kommentarer

LO-VE!

Det ble en liiiiiiiiten tur innom Oslo City i dag, og kom ut igjen med disse ringene.

 


LO-VE! Søtt!? Kunne ikke la være.

 

Fulgte også med en sommerfugl i posen, som for øyeblikket sitter i håret mitt. Snakker selvfølgelig om en hårspenne! Haha.

xoxo Cathrine

01.11.2011 @ 20:49 i Cathrine 16 kommentarer

Klarer du å gjette hvem dette er?

En av tilbakemeldingene på hva dere ønsket jeg skulle blogge om var idolet mitt. Om noen av dere har lest bloggen vår en stund så vet dere at mitt store forbilde er Sophia Bush. Denne gangen tenkte jeg å skrive om et annet Idol. Klarer dere å gjette hvem det er? Legger ved et bilde. Den første som klarer å gjette riktig skal få en kommentar av meg! Innlegget kommer ut når jeg har fått skrevet det ferdig (sannsynligvis i løpet av helgen).

 
 Hint: 

- Hun er norsk

- Hun giftet seg i fjor sommer

- Hun er kjent for å ha en av Norges kraftigste stemmer

 

xoxo Cathrine

 

(Konkurransen er nå avsluttet. Vinneren ble Mathilde og jeg har kommentert til de som skrev navnet riktig!)

28.10.2011 @ 22:11 i Cathrine 16 kommentarer

Dagens sminke

Dere ber gang på gang etter mer sminkeinnlegg... Dette er vel mer Rikke sitt område, men når dere spør så pent må vi jo innfri ønsket! Så her kommer dagens sminke.

 

 

xoxo Cathrine

28.10.2011 @ 21:16 i Cathrine 12 kommentarer

Travelt på jobb

Det ble noen travle dager i Trondheim. Jeg rakk ikke en gang å gjøre et ekstra oppdrag jeg skulle gjøre dersom jeg fikk tid, men nå er iallefall alt det andre unnagjort. Kom tilbake i går kveld, men var for sliten til at jeg orket å oppdatere her inne. Tok iallefall tipset til en av dere, og spiste lunsj på Jordbærpikene! Anbefales til dere som har det i nærheten.

 

Hva vil dere jeg skal blogge om? Sminke, hverdag, klær, sko, tatoveringen min, scrapbooking, idolet mitt eller musikk... Kom med gode forslag! Jeg trenger litt inspirasjon til hva jeg skal skrive. Derfor vil jeg vite HVA dere ønsker å lese.

 

xoxo Cathrine

27.10.2011 @ 09:37 i Cathrine 4 kommentarer

Trondheim!

I morgen tidlig sitter jeg på et fly til Trondheim! Fantastisk nydelig by. Jeg har bare vært der en gang tidligere. Den gang var det et skoleprosjekt som dro meg til byen. Denne gangen er det jobb. Åtte intervjuer på to dager, så jeg kommer hjem igjen onsdag ettermiddag. Derfor blir det neppe noe blogging fra meg de nærmeste dagene. I dag må jeg pakke og forberede meg, og jeg vet at de neste dagene kommer til å bli hektiske. Ikke sikkert at hotellet kommer til å trådløst nett heller, men vi får se.

 Noen blogglesere fra Trondheim som har tips til kafeer eller steder jeg må besøke hvis jeg får tid?

xoxo Cathrine

24.10.2011 @ 16:18 i Cathrine 10 kommentarer

Shopping!

I dag ble det tid for litt shopping i byen. Det er ikke så ofte jeg har mulighet til dette så det var fint å kunne kjøpe seg noe nytt for en gangs skyld. Bruke litt penger på noe annet enn mat og sånt som er fryktelig kjedelig å bruke penger på. Det ble også tid for en pause for å drikke chai latte (nam!) underveis. Så nå skal jeg slappe av resten av dagen i min nye kosebukse og gjøre så lite som mulig.

 


People Magazine fra Narvesen og strømpebukse m/ perler fra Gina Tricot.

 


Body wash (Nivea), 2 neglelakker (Depend) og foundation (Maybeline) fra Cubus. Concealer fra H&M.

 


Jeans fra H&M og kosebukse fra Cubus. (I love mornings? Ikke heeeeelt riktig, men men..)

 

xoxo Cathrine

21.10.2011 @ 14:08 i Cathrine 5 kommentarer

Wordfeud

I går lastet jeg ned et nytt spill til iPoden min, Wordfeud. For dere som kjenner ordspill er dette som brettspillet Scrabble. Du kan spille mot venner som har iPhone/iPod eller finne tilfeldige spillere. Om du vil utfordre meg kan du sende en invitasjon til loveislouderxo, som er mitt brukernavn. Knuser Lene akkurat nå og leder med rundt 150 poeng over henne!xoxo Cathrine

20.10.2011 @ 15:40 i Cathrine 5 kommentarer

Juleønsker

- iPhone 4S

 - Flytur til/fra Beziérs, Frankrike 17. - 20. februar (+hotell!)

- One Tree Hill sesong 3 og 8

- Parfyme: Dolce & Gabbana - Light Blue

- Klær

- Body butter/Gavepakke fra The Body Shop (Strawberry!)

- Sminke

- Gossip Girl sespng 3 og 4

 

Hva ønsker DU deg til jul?

xoxo Cathrine

19.10.2011 @ 20:13 i Cathrine 13 kommentarer

Dagens sminke

Her er dagens sminke. Grå og blå (under øynene) øyenskygge, samt svart eyeliner og mascara.

 

 
 

xoxo Cathrine

19.10.2011 @ 13:14 i Cathrine 16 kommentarer

Stem på Myrna Braza!

Hei kjære bloggvenner!

Til dere som bor i Bergen vil vi komme med en oppfordring om å stemme på MYRNA BRAZA i noe som heter Emergenza Festivalen Norge. Hun spiller på Garage Bergen kl 20 nå på TORSDAG, og da kan du stemme hennes konsert til finalen! Ved å stemme på Myrna sender du henne ut på turné!! :) Hvis du er glad i musikk burde du absolutt ta turen til Garage denne kvelden.

 

Bilde lånt fra Facebook siden hennes :)

 

Myrna er en god venninne av oss, og er utrolig talentfull. Hun fortjener dette så vi håper dere kan hjelpe oss med å møte opp, og gi henne noen stemmer. Dessverre har ikke vi mulighet å reise så langt, men vi heier likevel. Kommer hun til finalen så blir det snakk om konsert i Oslo, og da lover vi å stille opp. Hun var i fjor med på Det Store Korslaget og Team Torhild, så dere husker henne kanskje som solist da de fremførte Rihanna's Only Girl (In The World)?

 

 

 

xoxo Rikke og Cathrine

18.10.2011 @ 19:17 i Cathrine 2 kommentarer

3 måneder siden jeg møtte Sophia Bush!

Husker dere innlegget mitt hvor jeg freaket ut fordi Sophia Bush skrev til meg på Twitter? Denne dama er mitt store forbilde, og 26. mai vil alltid være en dag jeg husker. Verdens beste følelse.

 I sommer tok jeg turen helt til Wilmington, North Carolina kun i håp om å møte Sophia. Jeg gikk på flyet den 17. juli utrolig lykkelig, spent, og faktisk litt nervøs. For hva hvis muligheten var der? Hvordan ville jeg reagere? Tårer? Bli stum? Ville jeg i det hele tatt få møte henne?

 

Dere som har fulgt meg og Rikke en stund vet at svaret på dette er, JA. Jeg traff Sophia. 2 ganger snakket jeg med henne og vi så henne også ved 5-6 andre anledninger. Omtrent annen hver dag om ikke mer. Selv om vi aldri gikk bort når vi så henne tilfeldig. Hun var iallefall blant de hyggeligste av One Tree Hill skuespillerne, og jeg er super glad for at for 3 måneder siden i dag gikk min store drøm i oppfyllelse; Jeg møtte Sophia Bush!


 

 

"Believe that dreams come true EVERY day. Because they do."

xoxo Cathrine

18.10.2011 @ 18:05 i Cathrine 4 kommentarer

Dagens makeup: Pink lady

Mens dere ler dere ihjel av Rikkes forrige innlegg, var det noen som hvisket til meg at dere lesere ønsker mer sminkeblogging. Derfor legger jeg ut noen bilder av dagens sminke. Ganske enkelt en lilla og rosa øyenskygge i sotede øyne stil. Komplett med litt svart eyeliner og mascara. Hvis dere maser litt, så kanskje Rikke lager en sminkevideo hvis det er ønskelig?

 

  

xoxo Cathrine

16.10.2011 @ 15:37 i Cathrine 11 kommentarer

MGP modus + Rikke er schizofren! OMG!!

Jeg har for tiden gått inn i Melodi Grand Prix modus. For dere som ikke visste det så blogger jeg ivrig om programmet hvert år, og tidligere i år fulgte jeg programmet tett. Var nemlig så heldig å få presseadgang til sendingene slik at jeg kunne ta bilder og rapportere direkte! Nå er det snart pressekonferanser for å avsløre neste års deltagere, og jeg kommer til å prøve å få adgang til disse for å komme med informasjonen før alle andre! Om du vil følge med på Melodi Grand Prix bloggen min blir jeg veldig glad for det!

 Akkurat nå sitter jeg i sofaen og videochatter med Rikke via iChat. Eller, for øyeblikket sitter Rikke og snakker med seg selv fordi jeg er opptatt med å blogge. Jeg tror kanskje hun er schizofren! Her snakker vi splittede personligheter! He, he...

 

xoxo Cathrine

15.10.2011 @ 23:31 i Cathrine 7 kommentarer

Min kjære HTC...

Min kjære bestevenn HTC Desire er ikke en gang 8 måneder gammel, men etter at den ble med til USA har telefonen ikke vært det samme. Kameraet er ødelagt og skjermen henger seg opp til stadighet. Noe som funker dårlig med en touch telefon hvor du ikke lenger kan bla opp/ned, samt at det å skrive en melding blir et mareritt fordi bokstavene henger seg opp!

 

Nå er den sendt på reperasjon, og når jeg får den tilbake kommer jeg nok uansett til å bytte telefon. Dessverre. Hvilken telefon jeg skal ha? Har siklet etter iPhone i alle år, men nå er det på tide å skaffe seg nyeste iPhone 4S. Blir greit å ha iPod og telefon i samme maskin siden jeg bærer rundt på begge deler.

Hva tror du? Godt valg?

xoxo Cathrine

14.10.2011 @ 22:22 i Cathrine 9 kommentarer

Brownies på 1-2-3

Siden Rikke har vist frem sine evner på kjøkkenet på bloggen, tenkte jeg å vise mine MANGLENDE bakekunnskaper. Det er sjeldent jeg spiser godteri, sjokolade, kjeks eller kaker, men en gang i blant er vel lov? Dette er langt i fra hverdags for meg iallefall! Jeg bestemte meg for å lage brownies, og siden jeg er rimelig dårlig på alt som heter baking eller matlaging er vel de smarteste valget å jukse med en toro pose. Hva kan vel gå galt? Du blander posens innhold, et egg, litt vann og smeltet smør før du fyller en ferdigsmurt form og setter det inn i ovnen i en halvtimes tid.

 


Dette trenger du: Ferdigpose, egg og smør.

 


Du rører alt sammen i en bolle.

 


Før du smører det jevnt ut i kakeformen.

 


30 minutter i ovnen - og voila!

 

Legg merke til at jeg klarte å ødelegge den enkleste oppskrift og SVI brownieskaka. Jaja, en venninne lurte på om deigen skulle heves en gang så jeg er ikke alene om å være helt ubrukelig på dette området.

xoxo Cathrine (som lover å aldri matblogge igjen...)

10.10.2011 @ 17:14 i Cathrine 12 kommentarer

Musikkanbefaling!

Hei!

Beklager ekstremt dårlig med blogging fra min side. Har ikke så alt for mye å dele for tiden. Derfor tenkte jeg å komme med et musikktips til dere. Hvis du ikke allerede har hørt musikken til Megan and Liz er det jammen på tide. Legger ved noen videoer og tips til låter dere bør kjøpe på Itunes umiddelbart. De kom ut med en ny låt i dag imot mobbing som heter 'Are You Happy Now' som du også bør sjekke ut. De har blitt kjent ved å laste opp coverversjoner av kjente låter på Youtube, men jobber nå med eget album, originale låter, og alt de legger ut nå er spilt inn i studio og tilgjengelig på Itunes samt Spotify & Wimp.

 

Megan and Liz - Maybe, Possibly 2.0

 

Megan and Liz - Love You Like A Love Song

 

Megan and Liz - Enchanted

 

Megan and Liz - Stereo Hearts

 

Hva syns dere?

xoxo Cathrine

09.10.2011 @ 15:50 i Cathrine 4 kommentarer

USA-tur: Tilbakeblikk!

Nå er det nesten 3 måneder siden jeg reiste til USA og tilbragte to uker i Wilmington, North Carolina i håp om å få med meg filming av favoritt tv-serien min One Tree Hill. I dette innlegget skal jeg prøve å gjenfortelle de innholdsrike dagene!

 

Reisen:

Selve turen tok 24 timer. Jeg reiste hjemmefra allerede i 5-tiden på morgenen den 17. juli. Første fly var fra Gardermoen til Manchester, England. Dette tok litt under to timer. Her hadde jeg ca en time på meg før neste fly. Dette gikk nesten galt, men jeg kom meg på flyet videre til Philadelphia i siste liten. Her måtte jeg først og fremst igjennom tollen. Før jeg ble offisielt sluppet inn i USA måtte jeg fortelle at jeg hadde reist så langt for en tv-serie, og ble møtt med latter. Etter syv timer venting ved gaten min (fortsatt uten mat!) kunne jeg endelig gå på flyet til Wilmington, North Carolina. To timer senere lå jeg utslitt i senga på hotellrommet vel fremme.

 

Dag 1:

Vi stod opp tidlig før vi spiste en lang hotellfrokost. Deretter kjørte vi tilfeldigvis til en av de mest kjente locationene for One Tree Hill, nemlig nattklubben Tric. Det var der de filmet denne dagen. Vi kom dit omkring 10 tiden på morgenen, og allerede en time senere hadde vi møtt både serieskaper Mark Schwahn samt skuespillerne Lisa Goldstein og Lee Norris. Det var Jana Kramer og Stephen Colletti som filmet, men vi møtte ikke disse denne dagen. Etter 10 timer utenfor Tric dukket Sophia Bush (!) opp for andre gang. Hun skulle bare skifte før hun skulle filme et annet sted, men tok seg tid til å hilse på og ta bilder med alle de som ventet likevel. Også Robert Buckley var innom, men heller ikke han møtte vi denne kvelden. Siden vi ikke hadde fått spist i løpet av dagen dro vi etter å ha møtt Sophia for å spise middag. Vi utforsket downtown litt før det ble en tidlig kveld!
Dag 2:

Også denne dagen filmet de ved Tric. Det var nok en gang Jana og Stephen som skulle filme, men også Michael May var innom settet en stund selv om han ikke møtte fansen denne dagen. Etter en god del timer dro vi for å kjøpe mat og vann til alle på en bensinstasjon. Vi var vel tilbake etter et kvarter og da kom Shantel VanSanten og Robert Buckley bort. De skulle nemlig filme og tok seg god tid til alle sammen før de ble kjørt til sin location. Når filmingen ved Tric var avsluttet ganske sent den ettermiddagen kom også Jana og Stephen bort for å ta bilder med alle sammen. Denne dagen møtte vi også et gjeng jenter som vi senere spiste middag med. Vi kjøpte også is og satt ved vannet og snakket til langt på kveld før vi alle dro tilbake til hotellene våre.


 

Dag 3:

Denne dagen kjørte vi rundt til alle de locationene fra serien vi hadde lyst til å se. Vi var en full bil med jenter som hørte på musikk, lo masse, og løp rundt for å ta bilder over alt. Det var for det meste dette dagen gikk til, og etter middag bestemte vi oss for å avslutte kvelden med en bar-til-bar runde. Dessverre var det rimelig dødt ute på byen så vi dro hjem før midnatt etter en drink hver.

 

Dag 4:

Etter å ha spist på en lokal restaurant et par kvelder før visste vi at de skulle filme der denne dagen. Etter en frokost på Dixie Grill (som er brukt i serien!) så gikk vi bort for å se hva som foregikk. Det var ganske varmt, men med litt skygge ble det overkommelig å vente i noen timer. Vi møtte Paul Johansson og Daphne Zuniga etter noen timer. Deretter kom det en overraskende regnstorm som pågikk i et par timer. Dette ødela for filming! Vi campet inne i en butikk så lenge. Sophia Bush kom ut, men på grunn av været fikk hun ikke lov til å stanse da det ville ødelegge håret og sminken for videre filming i studio. Dette beklaget hun flere ganger. Vi møtte også han som spiller Brooke's far i sesong 9.

 

Dag 5:

Vi kjørte ut til Carolina Beach som er en halvtimes tid utenfor Wilmington. Her så vi flere locations og tilbragte hele dagen før vi kjørte tilbake inn til byen for middag. Etter noen timer med avslapning på hotellet ble det nok en tur ut på byen. Det var UTROLIG varmt, men vi fant til slutt et kaldt sted hvor vi kunne slappe av, nyte noen drinker og le av de mange utrolig dårlige danserne.

 

Dag 6:

Vi spiste frokost downtown før vi gjorde en del nødvendige ærender. Deretter dro vil til studioet hvor serien spilles inn for å gå den berømte guidede turen av studioene som brukes. Vi fikk se Brooke's hus, Red Bedroom Records og Nathan & Haley's hus. Guiden vår skjønte at jeg var en stor fan av Sophia/Brooke så han åpnet klesskapet hennes for oss når resten hadde gått ut. Vi fikk også se babyenes rom! Etter dette dro vi ut til Wrightsville Beach hvor vi besøkte det som er Nathan & Naley's hus. Altså huset fra studio, men nå var vi faktisk utenfor det ekte huset. Damen som bodde der var hyggelig og lot oss ta bilder, utforske hagen og stort sett gjøre som vi ville mens hun delte morsomme historier fra når det har blitt filmet i huset hennes.

 

Dag 7:

Dårlig vær ødela planene om en dag på stranden, men vi fikk sett noen flere locations før det pøste ned. Vi ventet på hotellrommet mens det regnet som verst før vi dro tilbake ut for middag og tok en tidlig kveld. Vi var slitne etter flere utrolig lange dager og ekstremt lite søvn.

 

Dag 8:

HAPPY BIRTHDAY, SHANTEL VANSANTEN! Filming ble utsatt til neste dag, men vi tilbragte dagen på "kjøpesenteret" The Cotton Exchange og kjøpte suvernirer. Vi tok også en båttur hvor vi fikk se hele byen fra vannet. En utrolig forfriskende tur! Vi gikk en god del rundt i downtown for å få med oss så mye som mulig mens vi fortsatt hadde sjansen til det.

 

Dag 9:

Vi så Tyler Hilton og Stephen Colletti filme i en strippeklubb. Vi kunne heldigvis vente i bilen med aircondition og slappe skikkelig av denne gangen. Etter noen timer med tålmodighet kom begge gutta for å møte fansen! Vi dro til Mayfaire for middag på en italiensk restaurant. Her møtte vi Jackson Brundage. Etterpå fikk jeg endelig kjøpt Starbucks før vi gikk på kino for å se "Friends with benefit."

 

 

Dag 9:

Filming hos Karens Cafe. Det var mange skuespillere som skulle filme denne dagen, og de første vi møtte var Paul Johansson og Michael May. Jeg fikk også et nytt bilde med Stephen Colletti inne i en kafe. Etter noen timer kom Shantel VanSanten bort til oss, så da fikk vi møte henne igjen! Snakket med henne om hendelsene hjemme i Oslo. Dessverre kom ikke Bethany Joy eller Jackson til fansen denne dagen. Da vi var i ferd med å dra etter tolv timer dukket Sophia Bush opp igjen. Faktisk kom hun rett bort til oss. Så fikk snakket med henne igjen om alt det forferdelige som skjer i verden og spesielt angrepene i Oslo. Deretter spiste vi en etterlengtet middag før vi gikk tilbake til filming hvor vi møtte Tyler og Michael igjen.

 

Dag 10:

Vi kom tidlig til downtown og Karens Cafe for nok en dag med filming. Jeg ble overlatt til meg selv da de andre jentene skulle være det som heter 'extras' som vil si være med i scenene som ble spilt inn. Jeg ble intervjuet av de lokale tv-nyhetene fordi jeg hadde kommet helt fra Norge. Dette ble vist samme kvelden på tv. Hjelp? Uansett, det var Bethany Joy og Jackson som filmet igjen, samt Paul Johansson og Tyler Hilton. Både Joy og Jackson kom bort for å signere og ta bilder med oppmøtte fans. Dette var utrolig gøy siden det ikke er alle som får oppleve det. Vi møtte også Tyler og Paul igjen når de avsluttet omkring midnatt. Da dro vi innom McDonalds for å få litt mat som vi tok med tilbake til hotellet.

 Dag 11:

Siste dag i Wilmington... På morgenen så vi Austin Nichols, Shantel VanSanten, Robert Buckley og Paul Johansson. De filmet en god del scener midt ute i gata. Kan ikke si noe mer uten å avsløre hva som skjer i episoden så dere får bare vente og se. På grunn av en tett timeplan var det ingen som hadde tid til å treffe fansen denne dagen, men det gjorde ikke noe. Vi kjørte tilbake til Carolina Beach for å finne Brooke og Julian's hus. Kvelden tilbragte vi downtown hvor vi bare gikk rundt, pratet, tok en siste drink og deretter måtte vi tilbake til hotellet for å pakke sammen alle sakene våre som lå strødd utover... Kvelden ble avsluttet med film på tv.

 

Hjemreise:

Vi stod opp tidlig for å sjekke ut av hotellet. Kjørte ut for å se en siste location og sjekke ut Airlie Gardens. Deretter tok vi en siste tur downtown for å kjøpe is på Kilwin's, få tak i mer suvernirer før det ble tid for å ta farvel på flyplassen. Jeg kjøpte meg litt mat mens jeg ventet. Det var ikke noe spesielt gøy å forlate Wilmington denne ettermiddagen. Samme kveld var jeg tilbake i Philadelphia. Her møtte jeg komme meg med første buss til rett terminal og deretter løpe til min neste gate. Etter åtte timer i flyet var jeg plutselig i Manchester, England igjen og ikke så langt hjemmefra. Også her ble det løping til riktig gate før jeg satt på flyet til Oslo. Et par timer senere var jeg hjemme, men baggasjen min dukket aldri opp. Som dere kanskje skjønner var mellomlandingene såpass korte at baggasjen ble stående igjen i USA. Fikk kofferten levert på døra noen dager senere, så ingen skade skjedd!

 

xoxo Cathrine

07.10.2011 @ 23:33 i Cathrine 13 kommentarer

Last niiiight

Som Rikke nevnte var jeg i Skal Vi Danse studio i går kveld for å se alt fra publikumsplass. Jeg har skrevet et lengre innlegg som Lene kommer til å legge ut i løpet av morgendagen så dere kan jo ta turen innom der for å høre hvordan det var. Legger ut noen bilder fra kvelden!

 


Ann Kristin og jeg med Nadya Khamitskaya!


Meg og Atle Pettersen.


Jeg og Ann Kristin med Anna Anka og hennes dansepartner Glenn Jørgen Sandaker.


Ann Kristin og Rune Larsen.


Nadya Khamitskaya og Noman Mushambir.


Danseduell!

 

xoxo Cathrine

25.09.2011 @ 13:34 i Cathrine 11 kommentarer

Happy OTH Day!

Hei!

 

I dag er det 23. september som også markerer 8 år siden One Tree Hill første gang rullet over millioner av tv-skjermer. En serie som såvidt skulle overleve sin første sesong. Seertallene begynte dårlig, men vokste seg nok til at det ble en andre sesong. Deretter skulle det være slutt. Det skulle ikke bli en tredje eller fjerde sesong. Hvertfall ingen femte! Eller sjette. Definitivt ikke en sjuende og en åttende sesong. På grunn av stort press fra fans verden over har serien levd år etter år. Nå har vi fått en niende og aller, aller siste sesong. Dette er serien som har overlevd at fem hovedpersoner har blitt til tre, hele tolv dødsfall, seks bryllup, ni bilulykker og så langt utrolige 174 episoder!

 


HAPPY OTH DAY <3

Er du på twitter, legg til #OTHday og #TheLittleShowThatCould i tweetene dine. Vi jobber for å få begge disse trending topics overalt i verden på denne spesielle dagen!

 

xoxo Cathrine

23.09.2011 @ 15:13 i Cathrine 2 kommentarer

Er du på Twitter?

HEI!? :)
Har fått streng beskjed om å skrive noe av Rikke... Så da gjør jeg jo det! Vel, jeg tenkte å plapre litt videre om One Tree Hill igjen. For Lisa Goldstein (aka Millicent Huxtable) har fått seg Twitter. Hvis du har en konto der kan du jo gjerne følge oppdateringene jeg poster på en fantwitter jeg har opprettet. så følger jeg deg tilbake. Deal!? Okei...

 

HER ER FANTWITTEREN FOR LISA! xo

 

xoxo Cathrine

17.09.2011 @ 23:29 i Cathrine 2 kommentarer

Tatovering

Dere husker kanskje at Rikke tidligere la ut bilde av sin tatovering? Og at jeg har LENGE snakket om at jeg skal ta. I går gjorde jeg det. Hadde trodd det kom til å gjøre vondt, men vil ikke si at det var det. Svidde litt, men sprøyter og bare et helt vanlig sår er mye verre. Beklager dårlig bilde, men skal være tildekket med vaselin og plastikk de første dagene så det er umulig å få til noe bedre. HER KAN DU LESE MER OM LOVE IS LOUDER.

 xoxo Cathrine

27.08.2011 @ 14:37 i Cathrine 0 kommentarer

Takk for meg!

Jeg sier takk for meg på denne bloggen. Nå er det over en måned siden jeg reiste til USA, og jeg har ikke lenger noe spennende å dele... Nå er det Rikke som overtar, og hvis dere overtaler henne med en HAUG med kommentarer på dette innlegget så blir hun nødt til å blogge videre når hun skal studere i USA om et års tid. Kanskje kommer det noen innlegg fra meg i blant!

 


Sophia Bush <3

 


Jana Kramer <3

 

PS. På fredag skal jeg ta tatovering. Vil dere se når den er ferdig?

xoxo Cathrine

24.08.2011 @ 17:28 i Cathrine 0 kommentarer

One Tree Hill locations

Tenkte å lage en oversikt over One Tree Hill locations vi så. Vi så veldig mye som også er brukt i flere små scener, så denne listen inkluderer ikke alt. Det er ikke alt jeg har bilder av heller, og fordi jeg ikke har tålmodighet til tagging legger jeg kun ut bilder som er lagt ut tidligere.

 

 

* Stranden hvor Nathan og Haley giftet seg

* Haleys hus

* Fornøyelsesparkt brukt til b.la dare night og fantasy boy draft datekveld

* Brookes hus* Peytons hus

*Nathan og Haleys (og Brookes) leilighet

* Lucas' hus

* Baren hvor Brooke og Lucas har sin første date

* Scott familiens hus* Scott familiens strandhus

* Brooke og Julians hus

* Nathan og Haleys hus

* Stedet hvor Peyton og Lucas snakket første gang når bilen hennes stoppet

* Tree Hill High

* Rivercourt* Dan Scott Motors

* Keith Scott Auto Shop

* Karens Café (tidl. Clothes over bros)* Hotellrommet hvor Nanny Carrie kidnappet Jamie

* Hvor Lucas og Keith krasjet

* Taket til Karens Cafe (ikke samme sted i virkeligheten)

* Brookes New York leilighet

* En fontene som er brukt b.la i en scene med Jamie og Quinn

* Felix og Annas hus

* Andys hus/hage. Samme er Quinn og Clay etter de ble skutt og ikke enda våknet opp fra koma

* Tric* Red Bedroom Records

* Kirken hvor Lindsey og Lucas + Julian og Brookes bryllup var

* Tree Hill Cafe

* The Dixie Grill 

* Stedet hvor Jamie spiller baseball

 

xoxo Cathrine

14.08.2011 @ 21:18 i Cathrine 2 kommentarer

Svar på spørsmål

Hvordan var det å møte Sophia?

Det var... fantastisk. Jeg har ingen bedre måte det kan beskrives på. Ord blit litt små i en sånn sammenheng. En stor drøm som gikk i oppfyllelse flere ganger, og det er absolutt to samtaler jeg aldri kommer til å glemme selv om de varte i noen minutter hver. Det jeg kan si er at hun er en utrolig genuin person, og jeg fikk se flere ganger hvor mye fansen betyr for henne. Helt utrolig.

 

 

Beste minne?

Her må jeg igjen svare møte Sophia. Vi møtte henne to ganger, og det ble nesten en tredje gang. Pluss at vi så henne ganske ofte. Nesten hver dag. Absolutt det beste med turen.

 

  

Hvis du skulle dratt tilbake - hva ville du gjort annerledes?

Taklet varmen bedre, og vært flinkere med solkrem. Jeg ble utrolig solbrent den aller første dagen fordi jeg ikke brukte noe bekyttelse mot solen. Dumt gjort i en sånn ekstrem varme.

 

 

Filmet de fans?

Nå vet jeg ikke helt hva du mener. Til One Tree Hill? Nei, det gjør de ikke. Alle bildene og scenene du ser i serien er NØYE planlagt. Fans får være på "utsiden" og se på filming, men de blir ikke filmet. Hadde sett rart ut på tv om de filmet 60 stk som bare sitter og stirrer på en av karakterene. Man får beskjed om hvor det er greit å være så lenge man er er stille, og blir flyttet igjen dersom de senere skal filme akkurat der. Tilfeldig forbigående personer i serien er i virkeligheten betalt for å gjøre jobben, og gatene er blokkert av politi mens de gjør disse scenene. Dette får de som bor i området beskjed om på forhånd.

Når det gjelder å bli filmet så ble jeg ble filmet av tv-nyhetene i Wilmington en dag. Ligger tilgjengelig på nett. Svarte jeg på spørsmålet ditt?

 

 

xoxo Cathrine

12.08.2011 @ 09:00 i Cathrine 2 kommentarer

Spørsmål om Wilmington?

Hei!

Bloggmotivasjonen er helt ærlig ikke på topp lenger nå som turen til Wilmington er over. Det er snart en måned siden jeg reiste (og 2 uker siden jeg kom hjem). Jeg har fortalt dere en del av det vi gjorde, hvem av skuespillerne vi møtte, samt innkjøp... Det jeg lurer på nå er hva dere vil vite?

 

Kjør på med spørsmål! Hvordan er maten i USA? Hvordan var Wilmington? Hva annet enn å se på OTH filming vi gjorde? Hvordan skuespillerne egentlig er? Prisene i USA? Hotellet jeg bodde på?

 

Svarer så fort som mulig!

xoxo Cathrine

11.08.2011 @ 14:13 i Cathrine 1 kommentar

Robert Buckley og Shantel Van Santen

Jaså, Rikke gir MEG alt bloggansvar? Ha,ha...

 

Dere kjenner dem kanskje som Clay og Quinn... Iallefall, dette var to av de jeg møtte på ferie. Rob og Shantel er veldig flinke til å ta komme ut til fans når de filmer. Som oftest kommer de ut sammen og spøker med hverandre pluss selvfølgelig fansen. Begge syns dey var sjokkerende at noen kom HELT fra Norge, men Shantel fortalte meg at hun faktisk er halvt norsk og halvt nederlandsk. Broren skal faktisk flytte til Oslo så det er slett ikke umulig at hun vil dukke opp her i byen med tiden. Rob og Shantel er iallefall to sprudlende, morsomme og hyggelige mennesker å møte! Vi var også så heldig at vi møtte begge flere ganger.

 

 

Har dere noen spørsmål om turen min eller lignende? Noen spesielle skuespillere dere vil jeg skal skrive om? Kom med det så skal jeg prøve så godt jeg kan!
xoxo Cathrine

06.08.2011 @ 18:07 i Cathrine 1 kommentar

Mer innkjøp

Mer jeg kjøpte i USA... Wilmington genser og OTH t-skjorte!

 


Beklager dårlige bilder...

xoxo Cathrine

05.08.2011 @ 21:28 i Cathrine 3 kommentarer

Lisa Goldstein

Lisa er kjent som Millicent Huxtable i One Tree Hill. Hun var den aller første av skuespillerne vi møtte på den aller første dagen i Wilmington. Vi var ikke der de filmet (Tric) i mer enn en time før hun kom bort. Da hadde hun allerede avsluttet arbeidsdagen like før. Skjønne Lisa signerte og poserte som bare det, og pratet med alle sammen. Definitivt blant de aller hyggeligste. Hun skriver en personlig hilsen til alle fans, men denne dagen var det litt dårlig tid. Må si at selv om hun er pen i serien så er hun enda penere i "virkeligheten".

 

Hvem av skuespillerne vi møtte vil dere jeg skal skrive mer om?

xoxo Cathrine

05.08.2011 @ 12:07 i Cathrine 5 kommentarer

Bethany Joy

Hvordan var det å møte Bethany Joy?

 

I løpet av den andre uken var det filming på Karens Cafe, og Bethany (Haley James-Scott) var med i samtlige scener. Dette resulterte i to LANGE arbeidsdager (7 om morgenen til midnatt) og to lange dager for fans som ønsket å få møte alle de involverte. Dag nummer en var det en god del scener og de fleste skuespillerne dukket opp i løpet av dagen. Joy er kjent for å være en privat person som ikke alltid kommer bort selv om folk venter. Man kan jo ikke kalndre henne med så lange arbeidsdager og i tillegg en liten baby å ta seg av! Hun smilte til oss og sa hei hver gang hun dro avgårde mellom settet og trailerne i en varebil.

 

Den første dagen var jeg vitne til en episode som ble diskutert på twitter, forums og overalt på nettet i ettertid. Jeg vil påpeke at jenta aom skrev om dette (sitt uhyggelige møte med Joy) er sykelig opptatt av One Tree Hill, og det som skjedde ikke er noe å snakke om. Det var folk som stod utenfor trailerne, og man kan jo skjønne at dette er vanskelig for Joy som har en liten datter å beskytte, men fansen gjør det vanskelig. Synd at hun til slutt må gå så langt som å forklare seg i et langt blogginnlegg om det som skjedde fordi folk ikke kan respektere et privatliv. Skuespillerne kommer bort til ventende fans når de har mulighet!

 Andre dagen kom hun bort sent på ettermiddagen. Jackson kom først bort til alle ventende fans før han reise avgårde med moren sin, og kort tid etterpå tok Joy seg tid. Hun var like hyggelig og smilende som alle de andre skuespillerne, og jeg har ikke et vondt ord å si om henne. Sikkerhetsvaktene måtte til slutt dra henne inn for å filme videre, og dessverre ahdde hun da ikke tid til alle 50-60 som hadde ventet. Jeg var en av de heldige som fikk bidle og autograf! Musikken hennes har betydd mye for meg så det var herlig å få muligheten til å få noen minutter med henne :)

 

 

xoxo Cathrine

04.08.2011 @ 13:47 i Cathrine 6 kommentarer

USA innkjøp

Jeg reiste altså ikke til USA for å shoppe så sånne ting ble det heller lite av. Kjøpte et par flip-flops, postkort, gaver til to venninner (Rikke er en av dem), et armbånd, en Wilmington genser, en One Tree Hill t-skjorte og en Ravens hettegenser. Bilder av alt kommer etterhvert, men her er iallefall Ravens genseren. Det var en egen butikk med stort sett One Tree Hill merchs og typiske Wilmington gaveartikler, så det var der jeg kjøpte det meste. Kjøpte også to vannflasker som filtrerer og renser vannet før du drikker det. Genialt og miljøvennlig. Kan anbefale waterbobbles til alle! Den grønne i limited edition har Sophia Bush designet. Jeg har den pluss en svart! 

 xoxo Cathrine

03.08.2011 @ 19:01 i Cathrine 1 kommentar

I USA er man høflig

Måten man omgås andre er annerledes i USA. Iallefall i de sørligste statene. Jeg merket det allerede på flyplassen i Philadelphia. Man ser på hverandre. Smiler. Sier hei hvis situasjonen tillater det. Setter seg ned med noen man ikke kjenner. Småprater. Sånn gjør amerikanerne det.

 

Eksempler:

* En dag var resepsjonisten litt vanskelig med venninnen min som skulle levere noe. Neste dag unnskyldte han seg. Dette kan jeg ikke se ville ha skjedd i Norge.

* Når jeg hentet laptopen min i hotellresepsjonen ble jeg ofte møtt med et smil og "You're welcome sweetheart." eller den ble levert til meg i det vi gikk ut av bilen. Jeg trengte ikke en gang å gå inn et par ganger.

* På restaurantene ble vi kjent med servitører, og alle snakket varmt om Norge. De syns det var minst like stas med mange One Tree Hill fans i byen som vi syns det var å være der.

* En dag vi satt og ventet på filming stoppet en tilfeldig person opp foran meg. En noe eldre dame. Hun ser på meg før hun utbryter "Wow, aren't you pretty? You look like a princess." Søtt.

* Når vi var på besøk i et av husene som ble brukt i serien fikk vi lov å gå rundt i hagen og på eierens private eiendom. Hun kom også ut for å ta bilder av oss, og vi fikk høre mange historier fra de gangene det har vært filmet der.

 

xoxo Cathrine

02.08.2011 @ 12:10 i Cathrine 2 kommentarer

Når man møter SOPHIA BUSH

... blir ordene fattige. Spesielt når hun vet hvem du er med en gang du nevner at du er fra Norge. Jeg har hatt to fantastiske møter med henne mens jeg var i Wilmington. Det er litt vanskelig å finne ordene for å beskrive alt. Jeg har vært utrolig heldig. Vi så henne så og si hver dag, og jeg trodde ikke vi kom til å møte henne i det hele tatt. Så feil kan man ta. Det ble nesten en tredje gang også, men regnet ødela dessverre det. Jeg klager ikke, for jeg har møtt mitt store Idol... Jeg har møtt BROOKE PENELOPE DAVIS!

 
Beklager to forferdelige bilder av meg. Sånn går det når man har ventet 11 og 15 timer i en sinnsyk varme.

xoxo Cathrine


01.08.2011 @ 20:17 i Cathrine 6 kommentarer

No more USA...

Da er jeg hjemme i Oslo. Har en god del ting å ta tak i med tanke på forsikring og andre greier med skole og lignende. Jeg trenger litt tid til å få lagt inn alt av bilder, ordne tanker og blogginnlegg om alt jeg ikke tidligere har utbrodert...

 

Har dere noen spørsmål? Mens jeg prøver å komme meg etter en lang tur og få ordnet opp i alle tankene så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan. Kanskje dere lurer på hvordan USA er? Hvordan menneskene og maten er? Eller hvordan OTH skuespillerne EGENTLIG er? Spør i vei - så svarer jeg!

 

Hva vil dere forresten jeg skal blogge? Bilder, innkjøp... Andre ting?

xoxo Cathrine

31.07.2011 @ 16:17 i Cathrine 4 kommentarer

Hjem igjen

Hei! Nå sitter jeg på flyplassen i Wilmington med WIFI og mac i fanget... Nå er det snart på tide og forlate USA. Det er ikke noe gøy å reise hjem til alt som skjer hjemme i Norge, men denne dagen måtte jo komme. S lenge alt går etter skjema håper jeg å være hjemme i leiligheten i Oslo rundt 15 tiden i morgen. Lover mer blogg og oppdateringer fra tur og innkjøp da!

 

xoxo Cathrine

30.07.2011 @ 20:47 i Cathrine 2 kommentarer

Pakker...

Siste kvelden i Wilmington :( Akkurat nå pakker jeg ned alt i kofferten, og gjør meg klar for en god natts søvn før hjemreise i morgen ettermiddag. Vi skal sjekke ut litt før 10 og ta frokosten downtown en siste gang. Gå litt rundt og besøke Airlie Gardens før vi setter kursen mot flyplassen i 2-tiden. Det er vel det siste vi ikke har gjort. Vi skulle gå rundt i Airlie i dag, men det har vært alt for varmt. Da mener jeg 45 grader og ingen kald bris.

 

I dag har vi kjørt ut til Carolina Beach for å se noen flere locations og greier. Vi så også noe filming med Austin, Shantel og Rob før vi tok lunsj. Deretter gjorde vi noen siste greier før det ble mørkt. Deretter gikk vi bare rundt downtown (byen er nydelig) fordi det er gratis konserter her hver fredag. Så vi gikk innom det for å sjekke ut bandet før vi gikk innom et sted for noe kald drikke og tortilla chips!

 

xoxo Cathrine (som helst IKKE vil hjem.)

30.07.2011 @ 05:56 i Cathrine 0 kommentarer

Bra dag i Wilmington

Hei! I dag stod vi opp kl 6 fordi Andrea skulle være i sentrum før halv 8 for å være ekstra i dagens filming i Karens cafe. Dermed ble jeg ventende på utsiden alene i en god del timer, men det gjorde med ingenting. Det var mange andre der som jeg snakket med og lignende, og satt også en del inne i air condition for i dag var det virkelig uutholdelig varmt ute... Andrea og Nicole koste seg med å få sitte inne i kafeen i en scene med Jackson, Joy og Paul. Scenen høres søt ut så dere kan glede dere til episode 9-03. Vet ikke om noen av dere har hørt at Joy sjeldent kommer ut til fans? Hun har en baby å ta seg av, og er generelt en veldig privat person. I dag tok hun seg tid, og jeg var en av 10 heldige som fikk autograf og bilde før hun ble dyttet inn igjen for å filme videre. Jeg møtte også Jackson. Paul kom også ut på slutten! Uansett... Akkurt nå er jeg utrolig sliten fordi vi dro herifra i 7 tiden i dag tidlig, og nå er klokken halv 12. Vi kom tilbake til hotellet for mindre enn en halvtime siden. Så ja, det har vært en lang dag, men allikevel en bra dag!

 

I morgen er vår siste fulle dag her, så planen er å dra til noe som heter Airlie Gardens. Det skal være vakkert der (Mamma du hadde nok syntes det var midt i blinken. En times gåtur i hage?) så vi skal dit for å ta bilder og sjekke det ut. Deretter blir det nok lunsj og så videre til en siste location filming. Dette skal i følge rykter være Sophia (og muligens Austin?) så det blir vår "avslutning" av One Tree Hill delen av turen. Vi har virkelig sett mye annet av byen også, men vi har selvfølgelig fått med oss det av filming vi har fått vite om når vi først er her. Bilder kommer forhåpentligvis i morgen, men akkurat nå lokker senga!

 

xoxo Cathrine

29.07.2011 @ 05:33 i Cathrine 1 kommentar

Oppdatering fra dagen i Wilmington

Hei igjen. Turen går dessverre mot slutten, og dagen i dag har vært enda en lang dag på filming. Vi så Bethany Joy, Jackson Brundage, Tyler Hilton, Michael May, Stephen Colletti, Tyler Hilton, Sophia Bush, Shantel Van Santen og Paul Johansson. Alle kom bort utenom de to førstnevnte (Joy og Jackson). Jeg har fått bilder av alle sammen, og fikk møte b.la mitt store Idol Sophia igjen! Kommer med flere oppdateringer senere. Jeg har igjen ikke tid til bilder og lignende. Nå begynner det å bli sent, og vi skal opp kl 6 i morgen for nok en lang dag med filming. Vi vet ikke hvem som filmer, men siden det er Karens Cafe regner vi med iallefall Joy og Sophia igjen (siden Brooke og Haley eier stedet).

 

xoxo Cathrine som igjen beklager bildemangel, men det kommer! :)

28.07.2011 @ 05:41 i Cathrine 1 kommentar

Filming pågår

Akkurat nå sitter vi utenfor Karens Cafe. Det er filming på gang... Vi har sett Joy og Jackson. Oppdateringer kommer senere :)

27.07.2011 @ 19:00 i Cathrine 0 kommentarer

Tyler Hilton og Stephen Colletti

Vi har maks flaks denne uken... De er på location hver dag utenom fredag! Så i dag møtte vi Tyler Hilton og Stephen Colletti (igjen). Som dere har skjønt er Chris Keller tilbake som en av hovedpersonene i sesong 9. Tyler har flyttet til Wilmington, og filmer fulltid på linje med de andre faste skuespillerne. I dag hadde han og Stephen en scene på en strippebar... Så vi møtte begge to. Bilder kommer senere kan jeg love dere! Har hatt litt å styre med i dag. Har blitt syk og det er så mye rot med penger og forsikring som nå må tas hånd om så tiden strekker ikke helt til.

 

xoxo Cathrine som lover bildene så fort som mulig, men skal ut til middag nå!

27.07.2011 @ 01:42 i Cathrine 1 kommentar

Lang dag i Wilmington

God morgen! Klokken i USA har passert 9, og vi skal straks ned til downtown for en lang dag med filming. Vi har hørt at de som filmer er Sophia, Bethany, Shantel, Jackson, Paul og Tyler. Kommer med oppdateringer når jeg får tid! Formen er på ingen måte på topp, men det skal ikke få ødelegge dagen! Det er derfor man har paracet. Hodepine og slapphet forsvinner.

 

xoxo Cathrine

26.07.2011 @ 15:15 i Cathrine 0 kommentarer

Ut på tur, aldri sur

I dag var planen å se filming på Karens Cafe, men det var visst ikke før i morgen og onsdag. Dermed ble det heller litt å gå rundt på et slags "kjøpesenter" som heter The Cotton Exchange mens vi ventet på at regnet skulle gi seg. Deretter kjørte vi til b.la det Peyton og Lucas møttes første gang og der de giftet seg. Ble en morsom dag likevel. Vi tok også en båttur over vannet her som tok en halvtimes tid. Herlig! Kjøpte også en Wilmington genser + perler til å lage et armbånd og et par flip flops.

 

Nå slapper vi av og skal bestille oss middag, som jeg tror blir pizza fordi vi som hotellgjester får rabatt og de leverer på døren vår. Ble en herlig dag iallefall, og tror vi tar enda en tidlig kveld før vi skal se mer filming i morgen.

 

HAPPY BIRTHDAY SHANTEL VAN SANTEN! <3

xoxo Cathrine

26.07.2011 @ 00:41 i Cathrine 2 kommentarer

Middag og Starbucks

Etter et par timer på hotellet og noen telefoner senere dro vi til middag nå i kveld. Når vi fikk bord ved den italienske restauranten vi valgte, ser Andrea seriøst på meg før hun sier. "Don't freak out, turn around or look or anything. It's freaking Jackson Brundage!" Først trodde jeg hun bare tullet, men når jeg snur meg sitter lille Jamie Scott der sammen med familien sin. Søt unge. Vi lot være å gå bort siden han er bare 10 år gammel, men det var uansett kult å ha sett han. Etter middag tvang jeg Andrea til å kjøre til Starbucks (HEY gamle venn!) for en kaffe, og så gikk vi på kino for å se "Friends with benefit." Søt film som jeg kan anbefale.

 

I morgen er det som sagt filming, men først må vi innom politistasjonen. Mest sannsynlig. Jeg prøvde nemlig å ta ut penger her nede, men banken nektet meg så derfor tok jeg ut halvparten i en minibank, men da jeg sjekket nettbanken i dag var kontoen min rimelig tømt. Derfor sjekket jeg og banken har trukket meg penger jeg aldri fikk, så vi skal innom der for å se hva de har å si før vi anmelder saken dersom de ikke gir meg pengene umiddelbart. Det må ALLTID skje noe på ferie ...

 

xoxo Cathrine

25.07.2011 @ 05:05 i Cathrine 0 kommentarer

Wilmington dag 7

Akkurat nå er vi tilbake på hotellet og slapper av. All kjøringen og varmen kjennes på kroppen! I dag har vi sett blant annet stedet der Lucas og Peyton først møttes. Det begynte å pøse ned, så vi bestemte oss for å ta en pause til powernap før vi skal kjøre ned til downtown igjen for noen flere locations. Deretter skal vi spise middag, og så blir det nok en tidlig kveld. Vi har sett mye av denne flotte byen nå. Blir mer og mer fascinert for hver dag. I morgen er det filming igjen, men vi er ikke helt sikre på hva som er planlagt enda!

 

xoxo Cathrine

24.07.2011 @ 22:53 i Cathrine 0 kommentarer

Wilmington dag 5 & 6

Har fått med meg de siste dagers triste nyheter fra Norge. Føler med alle som har mistet noen, og er litt glad for å ikke være hjemme akkurat nå.

 

I går kjørte vi ut til Brookes nye hus, og i dette området fikk vi også se Scott familiens strandhus. På samme sted var dessuten stranden hvor Haley og Nathan giftet seg første gangen. Etter lunsj og noen ærender slappet vi deretter av en times tid på hotellet før vi på kvelden gikk vi ut til middag sammen. Deretter gikk vi rundt på forskjellige barer for å sjekke utelivet. Vi bare koste oss med kald drikke (deilige margaritas), god musikk og hverandres selskap. Vi gikk også forbi en gratis utekonsert til tribute for Bruce Springsteen. I 2 tiden ble vi ganske trøtte så da kjørte vi tilbake til hotellet hvor vi sloknet.

 

I dag har vi vært nede i downtown for frokost. Etter det gikk vi litt rundt før vi gjorde noen ærender. Deretter kjørte vi bort på et kjøpesenter for enda flere ærender. Her hadde de også filmet en del for One Tree Hill, men det er nesten ikke til å unngå i denne byen. Så var der studio tur neste. det var utrolig kult. Her fikk vi se Nathan og Haleys hus, Red Bedroom Records og Brookes hus. Guidene var greie nok til å vise oss litt mer ved å åpne klesskapet og babyenes rom når alle andre hadde forlatt settet. Vi spise deretter lunsj ute ved marinaen i Wrightsville beach. To av jentene skulle tilbake til Boston, men når flyet ble forsinket kjørte vi ut til Nathan og Haleys sitt hus. Damen som bodde der skremte oss først, men hun var utrolig koselig. Vi fikk lov til å ta bilder, gå rundt ute i hagen og hun fortalte historier fra når de har filmet der (som er ganske ofte). Det ble en god slutt på en allerede bra dag.

 

Nå i kveld skal vi kanskje ned til downtown for å bare gå rundt og føle på den gode stemningen i denne byen.

xoxo Cathrine

24.07.2011 @ 02:06 i Cathrine 1 kommentar

Wilmington dag 4

Så, dag 4 i Tree Hill (Wilmington) er over. I dag har vi igjen vært på filming. Etter en lang frokost (Pannekaker) som ikke var på hotellet for en gangs skyld gikk vi bort til restauranten der de skulle filme i dag. Vi spiste middag der her om dagen så de fortalte oss at filmingen var blitt flyttet. Crewet har vært hjelpsomme med å gå info om filming og lignende. De bryr seg ikke så lenge man aldri gpr i veien, og det gjør vi ikke.

 

Vi møtte Daphne Zuniga (Victoria Davis, moren til Brooke) først. Hun var utrolig liten, men virkelig en genuint hyggelig dame i virkeligheten. Hun skravlet med og lo sammen med fansen, og signerte pluss stilte opp på bilder. Plutselig kommer en fra crewet bort og sier "OMG I have Paul Johansson behind me!" så alle bare stirrer. Og det står han. Selveste Dan Scott. Det var ganske kult å få møte enda to nye skuespillere.

 

Sophia og Austin var også til stede, men Austin dro hjem ganske tidlig. Sophia kom ut når hun var ferdig med å filme, men på grunn av regntorm fikk hun IKKE lov til å komme bort til oss. Hun vinket og beklaget flere ganger før hun ble dyttet inn en ventende bil. Hun tweetet også unnskyldning flere ganger, så det er tydelig at hun hadde dårlig samvittighet for nor hun ikke kunne kontrollere. Hun er virkelig en utrolig person! Håper vi får mulighet senere på denne turen til å se henne igjen. Det hadde vært helt fantastisk :)

 

xoxo Cathrine

22.07.2011 @ 05:19 i Cathrine 0 kommentarer

Rikke

Rikke 19, Tønsberg
Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her! Følg meg på min reise! KONTAKT: Mail: surfintheusa.blogg@gmail.com Instagram: Rikkebovree

Søk i bloggen

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

hits