Rikkes reiseblogg -

INNKJØP FRA OSLO!
Hallo! Beklager for dårlig blogging igår, men jeg var nemmelig i Oslo store deler av dagen. Kjørte innover ved 11-tiden på morgenen, og var fremme halv-ett tiden. Der tuslet vi rundt omkring på Karl Johan, og jeg kjøpte noen småting jeg trang/ønsket meg. Fikk også kjøpt et par smågaver til familien i USA, siden jeg skal dit når jeg kommer tilbake. (Herlighet folkens, jeg reiser tilbake til California om bare 4 dager!!) 

Etter litt småshopping tok vi turen på Hard Rock Cafè, der vi spiste lunsj. Desverre var jeg ikke rosablogger nok til å ta bilde av maten min. Dårlig. Da maten var slukt, kjørte vi hjem, der jeg rakk å være i akkurat 15 minutter, før jeg kjørte til Larvik for å se på håndballkampen mellom Larvik HK og Vipers. Vi vant 36-19, så det var med god margin at favorittlaget vant! Trist at det kommer til å være leeenge til jeg får sett kamp igjen, men sånn er det bare. Får satse på at jeg får sett noe på nettet! 

 

Så, som sagt kjøpte jeg også noen småting når jeg var i Oslo .. 

Det første jeg kjøpte var MAC Mineralize Skinfinish i fargen Soft And Gentle. Denne har jeg sett på utrolig lenge, men aldri fått somlet meg til å kjøpe. Det er en highlighter som er perfekt dersom du ønsker litt ekstra glød! Kjøpt på Glasmagasinet for 270 kroner.

 

Dro også på MONKI på jakt etter en ny bukse. Og jeg fant to, på salg! Smaken kommer sikkert til å være delt på disse, men jeg elsker begge to, spesielt den som har masse farger på seg! Den til venstre kostet 100 kr, den til høyre kostet 150.

Så kunne jeg jo bare ikke forlate butikken etter at jeg så de hadde en t-skjorte med katt på! De som kjenner meg vet at jeg er litt crazy cat lady, så den måtte jo bare bli med meg. Kostet 150 kroner. 

 

Hva gjorde dere i går? Kjøpt noe fint i det siste?

 

xoxo Rikke

 • Jeg har vært sminkemodell!  Hallo folkens! Idag tidlig (06:03) tok jeg toget til Oslo, og var fremme rundt 8-tiden. Gjett hva jeg skulle? Jeg skulle være sminkemodellen for kusinen min som går på NISS. Hun hadde 30-tallet som oppgave, som ville si tynne brynn superhøyt, overtegnede lepper og bølgete hår. Jeg gledet meg veldig! Etter en god del timer var vi ferdige, og både hår og sminke var komplett - og gjett hvordan jeg ble seende ut?:

  Jeg vet ikke helt om jeg kan si at jeg kommer til å fortsette med denne type øyebryn fast, men det var gøy å prøve litt sminke jeg nok ikke ville ha prøvd til vanlig! I tillegg ser jeg jo direkte ond ut med leppene så spisse, hjelp! 

   

  Etter sminken dro jeg og kusinen min på cafè, før jeg tok toget tilbake. Nok en vellykket dag! 

   

  Hva har du gjort idag?

   

  xoxo Rikke

   

   

   

   

   

   

 • Tester du sminke på butikken?  Er det en ting som irriterer meg, og gjør meg kvalm, er når jeg ser alle som tester sminke i butikken på ansiktet med tester-produktene. Jeg har ikke oversikt over hvor mange ganger jeg har sett jenter ta på leppestift og lipgloss som står ute til testing. "Jeg trenger litt mer lipgloss, vent litt, skal bare prøve den her fra YSL". Har dere noen anelse hvor mange andre som har hatt den på leppene? Hvor mange bakterier som befinner seg i den lipglossen? Studier viser faktisk at 1 av 4 testere inneholder MUGG. Mugg, dere. Ville du virkelig delt lipglossen din med mange fremmede? Kanskje de har hatt munnsår når de prøvde produktet? Da kan du få det også. Det er til og med noen steder påvist e-colibakterier i testere! 

  Jeg sier ikke at man ikke kan prøve produktene på håndflaten, så man kan se fargen og teksturen, men for all del, hold det unna ansiktet! 

   

  Prøver du sminken på butikken?

   

  xoxo Rikke

 • MITT store idol  De fleste av dere har vel et moteikon, eller noen dere ser opp til. Et forbilde. For noen er det Justin Bieber, Taylor Swift eller Britney Spears. For meg derimot, er det Mariann Thomassen. Jeg husker første gangen jeg så Surferosa live, 17. mai 2008, da jeg ble hekta. Det var bare en tilfeldighet at jeg gikk på den konserten, men siden det alltid hadde vært en tradisjon å dra på Tønsbergmessa 17. Mai, reiste vi også på konserten. Før den tid hadde hun jo bare vært "den kule idoldommeren med de tøffe antrekkene", men etter denne konserten ble hun definitivt min store inspirasjon. Stilen, musikken og måten hun sprer glede på er alle deler av hvorfor jeg har henne som mitt forbilde. 

  Jeg har vært så heldig at jeg har møtt/sett henne live hele 11 ganger, noe jeg er utrolig takknemmelig for. Sist gang jeg møtte henne var faktisk på Slottsfjellsfestivalen når jeg jobbet som frivillig! Jeg har også møtt masse herlige mennesker jeg fortsatt har kontakt med på grunn av henne (Ja, den var til deg, Amalie!). Har vært i Bergen på VGlisten kun for å se henne lede oppvarmingen, jeg og Amalie reiste til Røyken for å være på siste konserten til Surferosa. All reisingen og ventingen har definitivt vært verdt det! 

  Som dere sikkert ser på bildene er det ikke alle jeg ser like heldig ut på, med tanke på mine herlige ansiktsutrykk, men det får nå være. Jeg er iallefall blid nok! Dette er forresten bare en liten del av alle bildene, tror dere hadde blitt lei om jeg hadde lagt ut alle.

  For bare et par måneder siden var hun også med på programmet Stjernekamp på NRK (Noen som så på?), og sang blant annet denne sangen:

  Ellers vil jeg anbefale dere å kjøpe sangen Download My Kisses av Mariann Rosa på Itunes til 9 kroner. Du har vel alltids 9 kroner du kan avse til din nye favorittsang?

   

  Har du et forbilde?

   

  xoxo Rikke
 • Sunnere livsstil i 2013?  Nei, folkens, nå er det på tide å prøve seg på en sunnere livsstil! Det jeg skal fokusere på er; 

  • Opprettholde å ikke drikke brus (Har ikke gjort det på 5 år, og har ingen planer om å starte)
  • Slutte helt med godteri (Potetgull o.l. er lov fredag og lørdag kveld)
  • Spise mer frukt og grønnsaker
  • Lage sunnere middager, og ikke kun lage pasta med ost (som har vært en gjenganger når jeg har bodd på skolen..)


  Idag har jeg startet dagen med en appelsin og jordbærsmoothie, så får vi se hvor lenge jeg klarer å være sunn!

  I løpet av dette året har jeg planer om å ha gått ned minst 5 kg, så forhåpentligvis klarer jeg målet mitt. Det er jo små ting som gjør forskjell, er det ikke? Noen flere som har noen mål for 2013?

   

  xoxo Rikke

 • Larvik HK  God ettermoddag! Igår tok jeg turen til Larvik, der jeg møtte Hilde for en prat, for så å dra på håndballkamp. Håndballkampen var mellom Larvik HK og Flint HK. Såklart heiet jeg på Larvik HK, og vi fikk en suveren 40-21 seier! Stolt supporter! Hadde også med speilrefleksen, og fikk tatt en god del bilder. Her er et lite utvalg av de som ble tatt: 

  Gro Hammerseng er klar for å kjempe for seier for Larvik! 

  Både Isabel Blanco og Linn Kristin Riegelhuth Koren gjorde en strålende jobb! 

  Som dere ser var det også en del smil på Larvik sin benk igår, etter at de skjønte at dette var en lett match. På bildet over er Thea Mørk, Tonje Larsen, Lene Rantala og Anja Edin. 

   

  Var du på kamp? Hvilket lag heier du på?

   

  xoxo Rikke

 • Winter Wonderland i Norge  Har jeg fortalt dere hvor glad jeg er for at jeg valgte å dra tilbake til Norge i juleferien? Nei? Vel, jeg er det. Såklart, California er toppers det, men det er alltid godt å komme tilbake til gode, gamle Norge. Borte bra, men hjemme best, er det ikke det man sier? Idag har vært en rolig dag, var først en tur hos farmoren og farfaren min før jeg reiste til sentrum for å kjøpe et par småting på butikken. Reiste hjem, lagde kakao og hadde en hjemmedag. Passet meg veldig bra! 

  Og kan vi bare ta et øyeblikk og se på hvor vakkert det var utenfor huset mitt her om dagen..    

  Bortsett fra det skal jeg imorgen på cafè med en venninne av meg, før ferden går på håndballkampen mellom Flint og Larvik HK. Gleder meg masse! Noen flere av dere som skal på håndballkamp, kanskje?

   

  xoxo Rikke

 • NYTT DESIGN!!!  God mornings, jenter! Hvordan står det med dere? Hva syns dere om det nye designet på bloggen? På bildet under kan du til venstre se gamle designet, og til høyre er det nye. Riktignok er jeg ikke fornøyd med headeren, så om noen av dere vil lage må dere gjerne gjøre det! 

   

  Hva syns du?

  xoxo Rikke

 • JANUARSALG - INNKJØP!  Godt nyttår, folkens! Jeg feiret med venner i både Kvelde og Sandefjord, og hadde en topp kveld! Allerede er vi i 2013, så fort det året her har gått! Idag dro derimot moren min og jeg til Tønsberg for å handle litt, men etter en mislykket tur i Tønsberg der vi fant null og nada kjørte vi til Larvik istedet. Der ble det derimot full pott, og litt fattigere har jeg blitt. Det er jo så mange gode januarsalg nå!  Denne blusen var det første jeg kjøpte, kun 49 kroner på Gina Tricot! Disse blusene er perfekte å bruke når jeg reiser tilbake til California, siden det er litt varmere der!  Denne genseren fant jeg på Bikbok til 99 kroner. Det jeg elsker med den er ryggen, den har nemmelig et gjennomsiktig stoff på ryggen! Perfekt! 
  Kjøpte meg også to nye tights. Er det noe jeg HATER, så er det å gå i jeans, så jeg omtrent lever i tights. Og hvorfor har de blitt vanskeligere å finne den siste tiden? Ute av moten? Jeg bryr meg ikke, jeg elsker de! Den første er fra Gina Tricot, og kostet 49, nummer to er fra Bikbok, og kostet 79 kroner.  Og en shoppingtur er jo ikke komplett uten noen nagler .. Eller i mitt tilfelle, nagleshorts! Sååå fin! 200 kroner fra Bikbok! Kupp!

   

  I tillegg må jeg bare nevne at jeg jobber med å få meg et nytt design, det bare tar litt tid! Hvis dere er like lei designet som jeg er er det ikke bra! 

   

  Har du handlet noe på januarsalg?

  xoxo Rikke

 • Rikke

  Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her! Følg meg på min reise! KONTAKT: Mail: surfintheusa.blogg@gmail.com Instagram: Rikkebovree


  Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her!
  Følg meg på min reise!


  KONTAKT:
  Mail:
  surfintheusa.blogg@gmail.com
  Instagram: Rikkebovree

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits