Rikkes reiseblogg -

JEG ER TILBAKE I CALIFORNIA!Jeg har kanskje vært ganske dårlig til å blogge i det siste, har jeg ikke? Siste gangen jeg blogget var jo 6 januar.. Det var en veldig annerledes juleferie enn jeg hadde trodd, men det er noe man må bare ta litt som det kommer. Vel, nå kan jeg vel si så mye som at jeg har nå forflyttet meg tilbake til California. Kjære, gode Thousand Oaks. Takk gud for det. Idag var første skoledag, og den siste uken før jeg startet brukte jeg på å være på stranda, besøke familie og ta en ny tatovering! Mer om det siden .. 

Så! Idag, første skoledag. Kan ikke si jeg var veldig høy i hatten når jeg var på vei til min første time idag, nemmelig Physical Geology. Klassen jeg har gruet meg mest til av alle. Her jeg går på skole må man nemmelig ha to naturfag uansett hva man tar bachelor i (heldigvis teller naturfagen fra videregående i Norge!) så jeg tar den bare for å bli ferdig med det. Jeg tror heller ikke det kommer til å være en klasse jeg kommer til å nødvendigvis nyte, men man må bare gjøre det beste ut av alt, ikke sant? Fant iallefall ut at det var en jeg allerede kjenner i den klassen, så det er bra. Ellers har jeg PR (Public Relations) klokken 18:00-21:30 senere idag, blir rart å ha så sen klasse, men jeg tror dette er en klasse jeg kan virkelig komme til å like. Det er jo tross alt det jeg har lyst til å ha en bachelor i, og jobbe med senere. 

 

Var også en tur ved bassenget, og som vanlig var det overflod av nordmenn i forhold til antall amerikanere. Welcome to CLU. 

 

Nei, nå er det på tide å pakke sammen å gjøre meg klar for å dra til time! Skal prøve å blogge oftere nå som jeg er tilbake og faktisk kanskje får noe interessant å skrive om! Og skrik ut om dere har noe dere vil jeg skal skrive om! 

 

xoxo Rikke

 

 • Hvil i fred, kjære deg <3  Det har vært en berg-og-dalbane med følelser de siste dagene. Jeg var i begravelsen til min kjære tremenning Katharina på fredag, og det var så utrolig hardt å si farvel. Det er helt surrealistisk å være i begravelse til en 20-åring. Var på minnesermoni med nærmeste familie etterpå, som føltes veldig godt. Hun er på et bedre sted nå. Tenk, nå kjenner jeg en engel i himmelen. 

  .

  Jeg har tent lys for henne hver eneste dag siden hun døde, og idag kjørte jeg til graven hennes. Bare stod der å så på graven å tenkte i lang tid i piskende regn. 

 • Begravelse  God morgen! Idag har jeg allerede rukket å støvsuge og rydde klart til ex-roomien min Bethany kommer på besøk imorgen. Jeg sa kanskje ikke det? Hun jeg bodde sammen med i USA i fjor kommer å besøker meg i Norge! Gleder meg masse til å se henne igjen, har ikke sett henne siden mai! Jeg skal mest sannsynlig kjøre å hente henne i Oslo imorgen. Tror det blir veldig gøy! 

  Ellers har jeg også en begravelse jeg skal i imorgen, til tremenningen min. Jeg gruer meg, er aldri noe gøy å si farvel til noen. Skal også på minnestund etter begravelsen. Jeg er veldig glad for at jeg har muligheten til å dra i begravelsen da, dersom jeg hadde dratt tilbake til USA tidlig hadde jeg jo ikke hatt muligheten til det.

   

  Har du noen gang vært i en begravelse?

  xoxo Rikke

 • Nyttårsfeiringen er overstått!  Da var nok en nyttårsfeiring overstått, og jeg hadde en strålende kveld med gode venner. Det var åtte av oss som samlet oss hos Hanna i Sandefjord. Hun hadde stått i og laget både kalkun og desserter. Det var kjempegodt! Etter mange timer med latter, selfies, duckfaces og dype samtaler om hvor irriterende gutter kan være, var det tid for å gå ut å se på raketter. Tok oss også en liten kjøretur ned til sentrum, der vi hadde det mye gøy med hvor fulle folk var. Kanskje så underholdende å se folk komme sjanglende forbi. En falt til og med så lang hun var rett på gangfeltet. 
  Se så blide vi er på nyttårsfeiring!   Ellers var jeg hjemme rundt klokken 2, før jeg stupte i sengs. For en flott nyttårsfeiring!

   

  Hadde du en fin feiring?

   

  xoxo Rikke

  #utveksling 

 • Hvordan ser timeplanen ut på skole i USA?  Tipper det er noen av dere som vurderer skoler i USA som lurer på åssen timeplaner ser ut - jeg har nå satt opp min for våren, og tar 18 units. Det mest vanlige å ta er rundt 16 units per semester, så vi får se hvordan dette går. Jeg tar en bachelor i Communication, med fokus på reklame og PR, så min timeplan er såklart lagt opp etter dette.  I år skal jeg ha 4 fag:

   

  Working on the Echo

  Skoleavisa! Gleder meg veldig til denne klassen. Jeg hadde læreren for denne klassen dette semesteret, og hun er råkul som lærer. I denne klassen får vi skrive artikler som skal komme på trykk i skoleavisa, og alle får muligheten til å lese de. Utrolig spennende!

   

  Physical Geology + lab

  Gud, jeg gruer meg så til denne klassen. Jeg har jo ikke hatt naturfag siden førsteklasse på videregående, men her i USA er det noe som heter Core 21, som krever at jeg minst tar to naturfag+lab. Heldigvis telte naturfagen fra førstegående på videregående som en av de! Det står det er mye ekskusjoner i denne klassen, så vi får se hvordan det kommer til å gå. 

   

  Principles of Advertising

  Prinsipper og strategier, og også rollen til reklame i integrete program. I løpet av denne klassen vil vi undersøke hva forbrukernes motivasjon, og planlegge, utvikle og utforske den kreative prosessen. Spennende!

   

  Principles of Marketing

  Markedsføring! Temaer som blir studert er lover, regler og problemer knyttet til alt fra forbrukere, pris, reklame og hvordan man forvalter markedsføringen. Tror denne klassen kommer til å bli en av de tyngre, men jeg tror også det kommer til å bli veldig interessant.

   

  Public Relations

  I PR-klassen lærer vi blant annet hvordan man kan skrive for næringslivet og organisasjoner, og også skape og vurdere former for PR og kommunikasjon. Gleder meg veldig til denne klassen, siden den er en av hoveddelene i bacheloren min, og det er dette jeg vil jobbe med senere.

  Hvor kjipt er det ikke å ha kveldsklasse fra 18:00-21:30 hver onsdag? Sukk. Jeg blir vel vant til det!

   

  xoxo Rikke

  #utveksling


 • Hei! Jeg heter Rikke, og er ei 20 år gammel jente fra Stokke. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her studerer jeg på California Lutheran University, og studerer Kommunikasjon, med fokus på PR og reklame. Jeg er ikke på utveksling, men tar hele bachelorgraden min her!
  Følg meg på min reise!

  KONTAKT:
  Mail:
  rikkebovre@hotmail.com
  Instagram:
  Rikkebovree


  Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her!
  Følg meg på min reise!


  KONTAKT:
  Mail:
  surfintheusa.blogg@gmail.com
  Instagram: Rikkebovree

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits