Rikkes reiseblogg -

Hundepassere i Redondo BeachFolkens .. Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal skrive. Helga har vært super! Fredag rett etter skolen kjørte jeg og Emelie ned til Redondo Beach, der vi skulle være hundepassere for helgen. Familien min skulle nemmelig bort, og trang noen til å passe på hundene deres. Og hvem sier vel nei til å bo nære stranda og passe på noen søte hunder?

Så joda, her kjørte vi i kø nedover til Redondo Beach! 

 Fredags ettermiddag dro vi på Waterman's, der vi spiste middag, før vi kjørte tilbake til huset. Så på tv, bakte cookies og koset oss resten av kvelden! 

 

Lørdag skulle det egentlig være strålende sol, men slik ble det altså ikke. Det ble etterhvert kjølig, men vikinger som vi er skulle vi selvfølgelig på stranda. Men gjett hva vi fant? En St. Patrick's Day parade! Det var jo nesten som et 17. Mai-tog, bare at alle hadde kledd seg i grønt! Morsomt. 

Da vi kom hjem fra stranda lørdags ettermiddag kom vi tilbake til en oppspist tannbørste (Emelie sin!) som ble spist av en av disse to søte skapningene: 

Det her er Caruso og Aki, de to hundene vi passet på denne helgen. Er de ikke søte? Kan jo nevne såpass som at jeg har vært oppe 05:30 hver eneste dag denne helgen fordi de har vekket meg for å få mat. SAY WHAT?! 

 

Idag derimot dro vi til Java Man for frokost, før vi dro tilbake til huset der vi så på Gypsy Sisters (tror jeg det het..) Og Myrtle Mason. Hjelp! Famiien kom tilbake, og vi pratet med de en times tid før vi kjørte tilbake til dormen. Nå blir det en uke med fullt kjør, før det er ferie neste uke! Blir fantastisk!!

 

Har du gjort noe spennende denne helgen?

xoxo Rikke

 • JEG HAR BAKT REGNBUEKAKE  God morgen! Jeg har hatt en så strålende helg her i Redondo og Chino Hills. Startet gårsdagen med å dra på en 20 minutters kjøretur med Kevin, for å sjekke at alt på bilen min fungerer nå. Ser bra ut så langt! Kjørte meg deretter vill i Redondo Beach på desperat jakt etter en Starbucks. Overlevde det og, så jeg satte kursen mot Chino Hills, her jeg skulle sove på natten. Fant etter en liten stund frem, og etter litt snakking reiste vi til både Target og Albertson's for å kjøpe ingredienser til å lage en super kake. Og ikke bare hvilken som helst kake - men regnbuekake! Ja, vi har sett litt for mye på Pinterest .. 

  Se! Veldig fornøyde med resultatet, og den smakte supergodt! 

  Okei, den ble kanskje en liten smule skjev .. Pytt pytt! 

  Iallefall - etter å ha laget 6 forskjellige kaker ble de alle satt sammen til en 15,5 cm høy kake. For å si det sånn, det holdt med et stykke! Kjenner diabetesen kommer krypende bare jeg tenker på den. Etter våre fantastiske kokkekunster laget vi chilligryte til middag, og så på tv.

  Nok en spennende dag!

  Har du gjort noe spennende denne helgen?

  xoxo Rikke

 • Sushi og Redondo Beach  Hallo folkens! Da var det nok en gang helg, og jeg har forflyttet meg fra Thousand Oaks til Redondo Beach. Jeg kom ned hit igår ettermiddag, da Lise hentet meg etter skolen. Etter et par timer i trafikk kom vi endelig ned hit, og jeg ble gjenforent med min kjære bil. Vi kjørte rundt å gjorde noen ærend (med meg som sjåfør), og reiste deretter til en bar for å ta noe å drikke. People watching er utrolig spennende på barer utover kveldene, la meg si det! Etter dette besøket dro jeg, Lise og Kevin på en sushirestaurant. Eneste sushien jeg har hatt før er California Rolls, så dette var nytt for meg, men det var overraskende godt! Da vi kom tilbake hadde ene hunden her klart å få tak i en konfekteske, og spist hele (som sikkert noen av dere vet er sjokolade som gift for hunder!) så kvelden gikk med til å passe på hunden.  Nå derimot, er det morgen, og jeg skal snart kjøre videre til Chino Hills, der jeg skal møte familien der borte. Vet ikke helt hva planen ellers er idag, men det finner jeg fort ut!  Hva har du gjort for noe spennende idag?

   

  xoxo Rikke

   

 • Rikke

  Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her! Følg meg på min reise! KONTAKT: Mail: surfintheusa.blogg@gmail.com Instagram: Rikkebovree


  Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her!
  Følg meg på min reise!


  KONTAKT:
  Mail:
  surfintheusa.blogg@gmail.com
  Instagram: Rikkebovree

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits