Rikkes reiseblogg -

INNKJØP : MAC, KLÆR ++Først og fremst - Jeg har fått visum til å studere i USA! Yay! En ting til å fikse!

 

Siden jeg først var i Oslo fant jeg også noen nye herligheter som fikk anledningen til å flytte inn i klesskapet mitt. Bruker unnskyldningen med at "I California trenger jeg mange shortser" når jeg kjøper nye shortser for tiden. Har kjøpt 6 stykker på 3 uker .. ehe.

GULLSHORTS fra H&M, kun 50 kroner! Totally my style!

Ny løpeshorts fra H&M, 99 kroner. Neonrosa, så blir flott når jeg får litt farge på beina!


Har også siklet på denne shortsen i UKESVIS på nettet, og endelig fant jeg den. Shortsen fra "Fashion Against Aids"-kolleksjonen til H&M. Jeg elsker gradient effect, og denne er nydelig! 199 kroner kostet den!Kjøpte meg også et par nye jeans, da jeg bare eier 3 par, haha! På tide å utvide klesskapet! (Eventuelt hive noe gammelt)


Skulle også "bare se" på MAC. Det funker alltid dårlig for min del. Fikk kjøpt meg en ny concealer, Pro Longwear Concealer i fargen NW20. 155 kr kostet den. 

 

Det, pluss en gave til en slektning var det jeg kjøpte idag! Strålende fornøyd! 

 

Hva var det siste du kjøpte?

 

xoxo Rikke

 • Dagens makeup og joggetur  Nok en søndag har gått, og det er akkurat 3 uker siden jeg forlot California. Hvorfor går det så fort?! Husker jeg fortsatt stod på flyplassen sammen med familien og nesten hadde tårer i øynene når jeg sa hadet. Så lenge siden det er! Og tenk, bare 108 dager til jeg flytter dit permanent! Herlighet ..

   

  Iallefall, siden jeg har blitt Instagram-freak, legger jeg til noen av bildene jeg har tatt idag;

  Dagens makeup, bestående av glitterlinere, blå øyenskygge, og diverse andre ting. Let me know om dere vil ha anmeldelse av noe av det! 

   

  Sporty som jeg er (eh, not) bestemte jeg meg for å jogge. Og jeg jogga hele 6 km! Stolt av meg selv altså! Tiden skal vi ikke snakke om, derimot! Det viktigste er jo å fullføre!

  Tydelig at man bor i Norge når dette er joggeruta, altså ..

   

  HUSK Å LEGG MEG TIL PÅ INSTAGRAM, NAVNET MITT ER rikkebovree (ja, jeg endret navn)

   

  Hva har DU gjort idag?

   

  xoxo Rikke

 • Hvorfor har jeg vært borte?!  Wow, hva skjedde med bloggingen din da, Rikke? .. Vel, for å være ærlig så har jeg hatt 3 foredrag denne uken, så har hatt mer enn nok med å fremføre og styre med de! MEN nå er det endelig helg! 

   

  Imorgen skal jeg til byen for å ta bilder til ambassaden, jeg skal søke visum til USA på mandag! Håper det går fint! Det er iallefall utroolig mye å fikse før mandag angående visum. Og lånekassen må ha sine papirer, og jeg må ha papirer fra skolen, etc. Det er rett og slett et STYR for tiden. Nesten så jeg lurer på hvorfor jeg gjør dette her, men herlighet, om jeg får flyttet meg til California må jeg jobbe litt! 

   

  I tillegg er jeg jo også russ for tiden! Gøygøy! 

  Hva har du gjort i det siste?

   

  xoxo Rikke

 • TAKK - .. og sko, da!  Takk for mange innspill på forrige innlegg! Det kommer definitivt mange nye innlegg med forskjellige temaer denne uken! Outfit-bilder er jeg ikke så veldig sikker på om kommer da, i og med at jeg begynner å gå med russebuksen min fra og med imorgen, haha! Men vi får se! 

   

  ..Liker dere de fine skoene mine forresten? Skulle ønske jeg ikke var 1,78 på sokkelesten, så jeg kunne gå med disse hver dag ..! 

   

  Hva har du gjort idag?

   

  xoxo Rikke

 • TRENGER DIN HJELP!!!!!  Æsj, jeg er så lite motivert til å blogge for tiden! Vet rett og slett ikke helt hva jeg skal blogge om, liksom! Så jeg spør derfor DEG ..
  HVA VIL DU JEG SKAL BLOGGE OM?

  Jeg tar imot alle forslag med takk, kanskje jeg til og med tar meg en tur innom bloggen din og legger igjen et lite spor?

   

  xoxo Rikke

 • Dagens innkjøp - KLÆÆÆÆR!  Jeg måtte (les: MÅTTE) til byen å kjøpe meg noen nye småting idag. Først og fremst fordi jeg begynner å freake ut over at jeg ikke har shortser nok .. (Jada, jeg vet det ikke er mai enda engang, men HALLO, JEG SKAL FLYTTE TIL VARMEN!!), andre grunnen var at alle jeansene mine er for store, så jeg måtte ha en ny en.. 

   

  Så jeg dro på Cubus, og fant 3 shortser som skrek RIKKEEE, KJØPMEEEG! .. Så ... jeg klarte jo ikke å motstå de, da! Også var de jo billige!  Både hvit, neongul og lilla ble med meg hjem!

  Se så billige de var! Kun 149 kroner!!

   

  Jeg reiste også på ONLY, og fant meg et nytt par jeans;  Trooor de kostet 359 kr, men er ikke 100% sikker.

   

  Jeg fant også et par tights i en 70% avslagskasse ..

  I like the pattern! Tror den endte opp til 70 kroner eller noe .. kupp!

   

  Har du kjøpt noe nytt idag?

   

  xoxo Rikke

 • Ærend, Instagram og frokost!  Ny dag, nye muligheter, huh?

  Vel, tidlig oppe er jeg og, så jeg skal utnytte dagen til det fulle. Skal kjøre å gjøre et par ærend om et par minutter, men først står frokost for døren - rundstykker og roastbeef! Yum!

  Dersom dere vil kan dere gjerne følge meg på Instagram, jeg har fått helt hekta av å ta bilder! Jeg heter Rikkebovree ! Si hva dere heter på Instagram, så follower jeg deg og!:)

  Hva skal du gjøre idag?

  Xoxo Rikke

 • PAKKE I POSTEN!  Sorry, igår fikk jeg ikke blogget rett og slett fordi jeg ikke kom på blogg.no, det var bare en hvit side .. Så sånn er det med den saken! 

   

  Jeg fikk en pakke i posten idag, som inneholdt tre bøker! Yay! Endelig har jeg noe å lese på, jeg har jo som sagt hatt helt dilla på å lese for tiden .. Gøy!

   

  Bøkene bestilte jeg på Amazon, og jeg kjøpte disse bøkene;  The Hunger Games - Mockingjay, som er den siste av 3 i Hunger Games serien. Venter fortsatt på bok nummer to!

  Into the darkest corner av Elizabeth Haynes, etter anbefalelse fra en slektning! 

  Og jeg kjøpte også den siste boken til Lauren Conrad kalt The Fame Game! Har lest 2 kapitler i den så langt, skikkelig jente-bok så langt, haha! 

   

  Vil dere jeg skal lage anmeldelse av de når jeg er ferdig?

   

  xoxo Rikke

 • Bath & Body Works innkjøp - Pocketbac?!  Da jeg var i USA innså jeg hvor lurt det er med Antibac. Hvor mye ekkelt er det ikke man tar på og får basilusker på seg av?! Vel, jeg dro på Bath & Body Works, og der hadde de 5 Pocketbacs for 5 dollar. Altså ca 30 kroner for 5 stykker! Ikke gal pris i det hele tatt, så jeg kjøpte 5. Vel, den ene tok moren min, og den andre ligger i vesken min .. Men de andre tre kan dere få se!

   

  Først av alt, ser ikke disse utrolig mye finere ut enn ANTIBAC man får kjøpt i Norge? Jo, det tror jeg, haha. Har enda ikke sett en med farger eller duft ..

  Jeg kjøpte duftene Tropical Berries ..

  Mango Mai Tai ...

  og Exotic Rainforest!

  Dersom dere ikke har brukt disse produktene før .. Det er ikke så vanskelig, altså. Bare å ta en liten mengde på fingertuppene, og gni hendene sammen. Voilà, og tre sekunder senere har du bakteriefrie hender som dufter nyydelig!

  Har du prøvd disse før? Eller har du prøvd Antibac?

   

  xoxo Rikke

 • BESTILT FLYBILLETTER!!  Igår kveld gjorde jeg det.. Jeg bestilte flybilletter til når jeg skal flytte til California! Herlighet, jeg var så glad! (og er fortsatt!). Så nå er datoen på flyttingen min satt ..

   

  JEG FLYTTER TIL CALIFORNIA 16 AUGUST 2012!!

  Her skal jeg trene .. prøve iallefall, haha!

  Det er jo ikke så lenge til.. Ikke når man tenker på at sommerferien er før den tid .. Og jeg skal på så mye gøy før den tid! Så nå får jeg bare satse på at jeg får innvilget visumet mitt, haha.

   

  Har du hatt en god dag?

   

  xoxo Rikke

 • California og Arizona snart!  I det siste har jeg jobbet mye med å finne ut når jeg skal reise til California. Blir nok at jeg reiser den 16 August, og er i California til den 20 August. Da reiser jeg til Arizona, for å være der til den 26, før jeg reiser tilbake til California, og skolen min samme dag. Gøy!! Regner med at det blir sånn, iallefall! Vi får se senere ikveld, ikke sant? Lover å oppdatere dere når jeg har bestilt billettene. 

  Idag har jeg hatt heldagsprøve i engelsk, og imorgen skal jeg ha heldagsprøve i italiensk. Slitsomt! Gleder meg å bli ferdig med de her.. Regnet ut at det faktisk bare er rundt 20 skoledager igjen HELE skoleåret for meg! Herlighet .. Det inkluderer jo ikke eksamenstiden og fridager, men fremdeles!! Det får meg til å tenke på sommerferien .. SOM IGJEN BRINGER MEG TIL USA .. haha! Usa-freak, I know ..
  Hva skal DU gjøre i sommer?

   

  xoxo Rikke

 • Nettshopping - Del 2 (Ebay, Klær og Iphonedeksler!)  Tok meg en tur til Ebay idag jeg .. Såklart bare for å se .. Vel, det ble ikke bare titting, det ble bestilling av varer også. Jeg har lenge hatt lyst på en jeans-shorts med USA-flagget på. Og gjett hva jeg fant! Jeg fant denne godbiten her;  Til den nette pris av 16,99 dollar, eller 98 kroner. KUPP! Håper den passer da, haha. Den er high-waist, om du ikke skjønte det. 

   

  Jeg kjøpte også to nye telefondeksel til min Iphone 4s. Jeg kjøpte først dette; 

  Til den lille summen av 10,50 kroner! Jeg gleder meg til å bruke det på telefonen min!

   

  Jeg kjøpte også et deksel med USA-flagget på, I love it already! 

  Dette kostet rundt 12 kroner. Veldig dyrt, altså, haha! 

   

  Har du kjøpt noe på nettet i det siste?

   

  xoxo Rikke

 • Nettshopping - del 1!

  Siden jeg kom hjem fra USA har jeg hatt dilla på å lese bøker .. Kanskje det har noe med at et av familiemedlemmene var en flittig leser, og anbefalte mange bøker til meg da jeg var i USA forrige uke. Jeg leste nettopp ut boken "The Hunger Games", som er en serie i 3 deler. Derfor kjøpte jeg like så godt bok nummer 2 og 3 for et par dager siden. 

   

  Boken "The Fame Game" er Lauren Conrads siste bok i serien hennes, og jeg har tidligere lest alle de tre forrigegående bøkene. Derfor var det også på sin plass å bestille den siste! Gleder meg til å begynne å lese den.

   

  Den siste boken, "Into The Darkest Corner" av Elizabeth Haynes kjøpte jeg rett og slett fordi et av familiemedlemmene i USA sa at det var en av de beste bøkene hun noen gang hadde lest. Mon tro hva jeg vil tenke om den ..?

   

  Og ja, dersom du lurte; Jeg kjøpte alle bøkene på engelsk. Rett og slett fordi jeg syns de får poengene bedre frem på engelsk, men også fordi jeg ønsker å bli bedre i engelsk.

   

  Del to inneholder litt klær og duppedingser, stay tuned! 

  Hva het den siste boken du kjøpte?

   

  xoxo Rikke

 • FLYTTER TIDLIG TIL USA!!  For en ukes tid siden fikk jeg en mail av studiekoordinatoren min i USA, som fortalte meg at jeg kan flytte inn i dormen min på California Lutheran University så tidlig som 15 august dersom jeg ønsker det. Jeg kommer nok til å reise rundt 14-16 august, da jeg har familie i Arizona jeg veldig gjerne ønsker å møte først. Da har jeg nøyaktig 2 uker før orientation week begynner. Grunnen til at jeg kan flytte inn tidligere er på grunn av at jeg er en internasjonal student, vanlig move in date er 1 september. Heldige meg kan plassere tingene mine inne i dormen, så reise til Arizona. Yay! Håper der går slik jeg ønsker det skal .. 

  Jeg gleder meg til å sitte her ute å gjøre leksene mine! 

  Se så vakkert det er! 

   

   

  Har du noen gang vært i USA?

   

  xoxo Rikke

 • CATHRINE SLUTTER .. :(  Cathrine fortalte meg idag at hun har bestemt seg for å ikke lenger være en del av denne bloggen. Trist! Da blir det bare jeg (Rikke) som kommer til å blogge her fremover. Jeg kan da love dere MYE prat om USA, forberedelser (og jeg skal møte Cathrine snart, så se opp for bilder og alt!) og alt annet som skjer i livet mitt fremover. 

   

  ..Skulle gjerne lagt ut et bilde av Cathrine her, men jeg vet hun kommer til å kverke meg om jeg gjør det .. Så hva legger jeg ut bilde av?

  ..En starbucks-kopp! Haha, var det beste jeg kom på i farta ...

   

   

  SI FARVEL TIL CATHRINE I KOMMENTARENE NÅ DA, DA BLIR HUN GLAD!

   

  xoxo Rikke

 • The Naked Roommate  Jada, catchy overskrift, sant? Vel, jeg har kjøpt en bok skolen anbefalte meg å lese før jeg flytter til USA. Den heter The Naked Roommate, skrevet av Harlan Cohen. Den omhandler 107 forskjellige situasjoner man kan komme opp i på college, og hvordan man skal takle det. Vel, høres kjedelig ut, sant? NEI, den er utrolig spennende! Den er på rundt 500 sider, og jeg leste den ut på 2,5 dager! Definitivt en bok jeg vil anbefale dere alle å kjøpe. Dere kan nok kjøpe den på amazon dersom dere er interessert!  Haha! 


  Siste siden .. Forfatteren henvender seg hele tiden til personen som leser boka, som gjør den veldig interessant!

   

  Jeg kjøpte min på Barnes & Nobles i Chino Hills, California, for rundt 18 dollar.

   

  Har du hørt om denne boken?

   

  xoxo Rikke

 • Avreisedagen fra California  Jeg kom på en ting .. Jeg fortalte dere jo aldri hva jeg gjorde den dagen jeg reiste hjem fra California! Flyet mitt gikk jo ikke før klokken var fire, så vi hadde mer enn god nok tid til å finne på noe, også denne dagen. Det var altså på søndag.

  Dagen startet med at jeg og Karin (moren) reiste på matbutikken for å kjøpe inn påskemiddagen til familien. Er visstnok veldig vanlig å ha lammelår på påskesøndag der, hva spiser vi egentlig her? gud vet .. Iallefall! Etter dette reiste jeg og Karin videre for å besøke en veldedighets-sak hun brenner for. Det var for å bygge en fritidsklubb for ungene i byen, og de skulle ha "tours" rundt om i husene til de rikeste i byen. Det er visstnok veldig populært! Vel, jeg fikk ikke sett hele huset, men jeg kan si så mye som at de har innredet det som en fransk LANDSBY, og alle rommene hadde forskjellige navn! Utrolig! De hadde til og med egen dørvakt for å komme inn på eiendommen ... Litt misunnelig, altså!
  Etter veldedighetsbesøket reiste jeg og Karin på Starbucks. Endelig en ny Mocha Frappuchino, yum! Da vi kom hjem herfra bakte vi påskecookies, også til påskemiddagen de skulle ha senere på kvelden (Etter jeg hadde dratt, riktignok). Det ble mye prat angående skolen min, og Karin fant bøker som jeg burde lese for å forberede meg. Vi kjørte derfor til Barnes&Nobles for å kjøpe boken. Boken skal jeg vise dere senere ikveld, den er faktisk utrolig spennende (og ferdig utlest!).

  Da vi var ferdige i bokhandelen, reiste vi hjem igjen, denne gangen for å lage Grilled Cheese Sandwich. YUM! Lagde det faktisk her hjemme istad, ble påminnet at jeg savner USA sånn! Når vi var ferdige å spise, kjørte vi til flyplassen.

   

  Det var ikke noe gøy å si farvel på flyplassen, men jeg VET at jeg kommer til å se de igjen om 4 små måneder, så det hjalp mye. I tillegg kan jeg jo møte de mye oftere når jeg flytter bort dit! Jeg gleder meg!

  På flyplassen var det kun å gjøre noen souverniershopping, så sette seg på flyet med en Frappuchino i hånden. Au revoir, California ..

   

  Vil dere jeg skal vise "taxfree-innkjøp" ?

   

  xoxo Rikke

 • Svar på spørsmålene deres  - Hvordan ble dere kjente og når?
  Cath: Rikke? ;)

  Rikke: Eeeh .. Jeg husker ikke! Tror det var for lenge siden da vi begge var ihuga Maria Haukaas Mittet (Tidligere Storeng) fans, og begynte å chatte sammen? Gud vet ..

  - Hva er deres beste opplevelse sammen?
  Cath: Trolig alle konsertene og det merkelige vi finner på! Hoho

  Rikke: MITT aller beste minne var da vi møtte Mariann Thomassen i Oslo. Det var STOORT for meg, selv om jeg var et nervevrak .. Som Cathrine kanskje forstod ..

  - Hva gjorde der i påskeferien?
  Cath: Jeg var hjemme. Hadde bursdag, så på tv, var med venner, og gjorde det jeg ellers gjør egentlig.

  Rikke: I påskeferien var jeg som sagt i USA, der jeg besøkte skolen jeg skal gå på til høsten. Jeg var også sammen med familien min, siden èn del av slekten min er fra USA. Jeg var i California, i byen Chino Hills. En utrolig opplevelse jeg ikke kommer til å glemme med det første. 

  - Hvordan var USA?
  Cath: Jeg elsket USA. God mat, billig shopping, og hyggelige mennesker. Hvis noen kan ta meg med tilbake så sier jeg ja takk til det.

  Rikke: Jeg elsker USA over alt på jord. Dere har kanskje skjønt det, i og med at jeg skal flytte dit til høsten. For min del var den siste USA-turen jeg hadde for et par dager siden en ubeskrivelig opplevelse. Ikke bare reiste jeg bort dit helt alene, men jeg fikk også se mitt fremtidige bosted. Det er sykt at det bare er 4 måneder til!

  - Hva var første inntrykket dere fikk av hverandre?
  Cath: Husker at jeg tenkte med en gang at Rikke var hyggelig og morsom. Noe som selvfølgelig stemte!

  Rikke: Helt ærlig? Jeg husker ikke .. Bad friend, I know .. Til mitt forsvar var det lenge siden!!
  - Hvordan er OTH skuespillerne egentlig i virkeligheten?
  Cath: Siden jeg er den av oss som har møtt samtlige skuespillere så kan jeg jo svare på denne. Alle skuespillerne har vært over de forventingene jeg hadde. Sprudlende, morsomme, og lette å snakke med. De bryr seg genuint om fansen. Har ingenting negativt å si, og JA - Dette er et 100% ærlig svar!

  - Har dere god kontakt med noen av OTH skuespillerne?
  Cath: Haha! Nei, det blir vel å dra den litt langt. Hender jeg skriver til dem på Twitter, og så svarer de rett og slett. Ja, det var en del av de som ønsket meg gratulerer med dagen. Utrolig hyggelig :)

  - Jeg elsker å snakke engelsk, men vil selvsagt bli ENDA bedre. Forslag?
  Cath: Blogg, twitre, skriv - Gjør det meste på engelsk. For min del har jeg en god del venner via Twitter som jeg snakker engelsk med relativt ofte via videochat, og engelsk blir selvsagt brukt når jeg er ute å reiser. Prøver bare å bruke det så mye som mulig, men vil ikke påstå at jeg er feilfri. Utfordre deg selv til å snakke og bruke engelsk minst en gang hver dag. Delta aktivt i timene. Øvelse gjør mester!

  Rikke: ..Du kan jo alltids prøve deg som engelsk turist i f.eks Oslo? ;) Funker alltid. Neida. Du kan begynne å skrive blogg på engelsk, eller prøv å få deg venner fra USA eller et annet engelskspråklig land som du må kommunisere med. Se på engelske tv-show uten undertekster, da blir du mer vant til å høre og skjønne engelsk!

  - Hvordan er arbeidskraften hos dere? Kjemper dere videre hvis det ikke er noe dere får til ting?
  Cath: Jeg gir aldri opp. Når man gir opp, hva har man da igjen? I mine øyne går det meste på vilje.. Vil man, så kan man!

  Rikke: Jeg prøver å holde motet oppe så lenge jeg kan, og hvis du står fast, prøv å finn små ting i oppgaven du forstår. Da blir det lettere, da det del for del!

  - Jeg går på ungdomsskolen og føler mye press på lekser, prøver osv. Dere har sikkert vært igjennom det selv. Derfor derfor lurer jeg på om hvordan deres arbeidsmetode var gjennom u-skolen, hvis dere vil gi meg noen tips? :)
  Cath: Jeg ble aldri presset av noen andre enn meg selv... Satte av et par timer til lekser hver dag. Litt mer hvis jeg visste vi skulle ha prøve snart for å lese. Skippertak funker dårlig. Hvis man fokuserer på skole litt hver dag (og gjør sitt beste) så går det fint. Hva mer kan man egentlig gjøre? :)

  Rikke: Jeg satt, akkurat som Cathrine, av et par timer til lekser hver dag på ungdomsskolen. Jeg pleide også å skrive notater fra alle sidene dersom jeg visste vi skulle ha en prøve i dette senere. Prøv å alltid gjøre leksene dine, da blir det også lettere til eventuelle prøver! 

  - Er dere effektive?
  Cath: Helt ærlig? Nei... Det kommer HELT an på hva jeg gjør eller skal! Hehe...

  Rikke: Jepp, kan vel kalle meg ganske effektiv, ja! Hater å somle rundt og ikke få gjort ting med en gang..

  - Når var første gang dere reiste til USA?
  Cath: I fjor sommer var min første og eneste reise til USA. Forhåpentligvis blir det ny tur neste år.

  Rikke: Første gang jeg reiste til USA var sommeren 2010. Da reiste jeg til Wilmington, North Carolina. Det er her de har spilt inn One Tree Hill. Andre gangen var sommeren ifjor, mens sist jeg var i USA var på søndag.

  - Hva er deres motivasjon gjennom hverdagen?
  Cath: Venner, små ting og gleder, musikk!

  Rikke: Akkurat nå er motivasjonen min at jeg vet at jeg skal flytte til California snart. Ellers pleier jeg å bli motivert når jeg vet det er noe spennende som skal skje snart (som at jeg og Cathrine skal på Emergenza 12. mai, ambassaden 30 april etc.)

  - Hvordan sparer dere penger?
  Cath: Når jeg får penger så er jeg vel noe kritisk til å bruke dem, så da blir de ofte spart til f.eks reiser eller noe jeg vet jeg vil ha/trenger etter hvert.

  Rikke: Jeg vasker alltid hos en slektning, og pengene jeg får fra å gjøre dette putter jeg alltid i en boks reservert USA, haha. Ellers jobber jeg en gang i uken, så får noen inntekter der, pluss at jeg får noe fra foreldrene. Det gjelder å prioritere.

  - Hva består hverdagen deres av?
  Cath: Venner, lesing, kafe, mat, noe som er gøy..

  Rikke: Går veldig mye i skole for min del, men også lesing, nettsurfing og shopping, haha!

  - Hvordan er USA?
  Cath: Ett ord. FANTASTISK.

  Rikke: Neinei, Cathrine da, dårlig ord. Ordet som beskriver USA er UBESKRIVELIG.

   

  HÅPER dere likte svarene våre, og spør oss gjerne om det er noe annet dere lurer på!

   

   

  xoxo Rikke og Cathrine

 • Neglelakk - Yellow and sparkles  Jeg kjøpte meg en ny neglelakk når jeg var i USA - Wet'n'Wild neglelakk i fargen Party og Five Glitters. Jeg elsker den!!   Hva syns du?

   

  xoxo Rikke

 • INNKJØP FRA USA: SMINKE  Det er kanskje ingen hemmelighet at jeg liker å kjøpe sminke. Det ble også noen nye goodies når jeg var i USA, og dette ble med meg hjem;

  5 Revlon Lip Butters - I love them so much!  Fargene jeg kjøpte er : Crème Brulee, Lollipop, Cotton Candy, Creamsicle og Gumdrop.

  Jeg kjøpte også 3 av Maybelline sine 24hr Color Tattoo øyenskygger. Dette er kremøyenskygger som fungerer omtrent som Mac Paint Pots.

  Fargene jeg kjøpte er; Pomegranate Punk, Fierce and Tangy og Too Cool.

  Kjøpte også 2 leppestifter fra MAC i fargene Rebel og Pink Noveau. Da jeg var på ULTA kjøpte jeg en NYX leppestift i fargen Haute Melon, og en random mint chapstick.

  Maybelline Loose Powder i fargen Medium, Revlon Photoready Powder i fargen Light/Medium, og MAC Mineralize Skinfinish Natural i fargen Medium.

  Neutrogena Healthy Skin foundation i fargen Buff, Almay Clear Complexion Concealer og NYC Smooth Skin Bronzer.

  NYX Super Skinny Marker og NYX Liquid Crystal Liner. 

  Det siste jeg kjøpte av sminke var en Maybelline Dream Bouncy Blush og en Covergirl Lashblast 24hr mascara.

   

  DET var alt jeg kjøpte av sminke! 

   

  Har du kjøpt noe ny sminke i det siste? Isåfall, hva da?

   

  xoxo Rikke

 • Siste dagen på Hermosa Beach, California!  Noen av dere husker kanskje at jeg var på Hermosa beach den siste dagen før jeg reiste hjem fra USA? Vel, om dere ikke gjør det;

  "Da vi var ferdige med .... møtte vi Jim og en kamerat av han ved stranden, og vi kjørte og fant parkering. Så var det bare å tusle rundt på the Pier, som er veldig kjent. Etter dette dro vi alle sammen på Rockefeller restaurant og hadde små appetizers og noe å drikke. Rett og slett bare for å slappe av litt ..."

  Det var også en lokal konsert ved the pier. Derfor er det så mye folk rundt på bildene. 


  Og Rockstar hadde tydeligvis en event gående...

  Slik er utsikten helt på tuppen av The Pier. Vi så til og med seler som svømte rundt bare et par meter unna oss!

  ...Til og med gangsterene likte å henge på The Pier .. Hehe

  ...Jeg legger merke til at jeg har bakhodet av slektningene mine i mange av bildene. Jeg velger å ikke legge ut bilde av de rett og slett fordi jeg ikke har spurt de om lov, og jeg er ikke sikker på om de ville likt å bli avbildet her uten at jeg sa ifra. Så da vet dere deeet :) 

   

  Minner om at vi har en spørsmålsrunde gående, det burde være innlegget under her. Der kan dere spørre om alt - Reiser, stiler, skole, og livet generellt. Hva venter du på?

   

  Har du noen gang vært i USA?

   

  xoxo Rikke

 • Spørsmål!?  Siden Rikke nå er tilbake i Norge, kjører vi på med en spørsmålsrunde.

  Spør oss reise, generelle ting, hva vi gjør når det regner, eller hva det nå er du måtte lure på.

  Vi svarer i løpet av uken/helga.

   

  xoxo

 • Rikke er tilbake i Norge  For under en halvtime siden landet Rikke på norsk jord, og venter for øyeblikket på baggasje. Skjønner at hun allerede gleder seg til å reise tilbake til California for godt! Regner med dere får bilder og oppdateringer i morgen. :)

   

  xoxo C

 • SISTE DAG I USA  Min siste dag her i California ... Jeg er trist! :( Vil virkelig ikke forlate familien, stedet eller omgivelsene. ..Så hva har jeg gjort min siste dag i USA, spør du? Vel, det skal jeg fortelle nå.

   

  Klokken 10 reiste jeg, Jim (faren) og Sam (sønnen) til Costco for å kjøpe noen småting, og vi kjørte også innom en AT&T-butikk for å sjekke ut telefonabonnement for meg når jeg flytter. Viser seg at jeg må betale rundt 80 dollar hver måned, PLUSS et 500 dollar depositum siden jeg ikke har noen credits her .. Ughhh! Etter dette reiste vi hjem igjen til huset med varene, før jeg, Jim, Karin og Sam reiste til Redondo Beach der vi møtte Lise (søsteren til Karin). Jeg, Lise og Karin dro så på en burrito-restaurant og spiste lunsj. Nam! ULTA var neste stopp, jeg er sikker på at vi var i den butikken godt over en time. Så mye å se på, og så mye ble kjøpt!! 

  Da vi var ferdige på ULTA bestemte vi oss for at vi skulle ta manicure og pedicure. Jeg valgte kun manicure. Det var en fæl opplevelse igrunn, siden det var så fullt på senteret at de glemte oss i kaoset av kunder .. Jaja, neglene ble fikset iallefall! Det ble en rosa OPI-farge denne gangen. Da vi var ferdige med dette møtte vi Jim og en kamerat av han ved stranden, og vi kjørte og fant parkering. Så var det bare å tusle rundt på the Pier, som er veldig kjent. Etter dette dro vi på Rockefeller restaurant og hadde små appetizers og noe å drikke. Rett og slett bare for å slappe av litt ...Og siden vi er i amerika kan man jo ikke unngå å ikke kjøre innom drive-through'en på Mac Donalds. Yum, haha! Virker som om jeg har blitt det matvraket i det siste .. Men jeg lover, det har jeg ikke! 

   

  Nå har vi nettopp kommet hjem, og det blir straks natta for oss. Imorgen klokken fire går flyet mitt fra LAX, gruer mer allerede til å si hade til familien .. Men, på den positive siden flytter jeg hit om 4,5 måneder. Takk gud!!

   

  Hva skal du gjøre idag?

   

  xoxo Rikke

  (Beklager, bilder kommer når jeg kommer hjem fra USA)

 • Nest siste dag i USA  Heyheyhey! Da var det på tide med den siste fulle dagen min her i California. Jeg har så lite lyst til å reise at jeg blir dårlig bare av å tenke på det. Er det virkelig 4,5 måneder til jeg flytter hit?! Åh, kan ikke tiden gå fort .. 

   

  Idag skal jeg og Karin på Ulta for å kjøpe sminke, vi har nemmelig en 20% avslag kupong. Og extreme couponing er jo alltid gøy, haha! I tillegg skal vi mest sannsynlig kjøre gocart idag. Jeg har aldri gjort det, er det gøy? Vi skal også mest sannsynlig til Redondo Beach der en annen slektning (Lise) bor. Er ikke helt sikker på hva vi skal gjøre her, men regner med at det blir noe med mat å gjøre, haha! Alle er jo matvrak her .. 

   

  Nei, nå må jeg løpe, frokost venter! (..Og det kom man inn på mat igjen, ja ...)

   

  Har du kjørt gocart før?

   

  xoxo Rikke

 • Laguna beach, yoga og "tide pools"  Da var nok en dag over her i Chino Hills, California, og jeg har hatt en fantastisk dag! Det hele startet halv åtte da jeg og Karin (moren) dro på yoga-time. Jeg hadde ikke trodd det skulle være så slitsomt som det var, men fy så gøy det var! Det gjorde at jeg fikk lyst til å starte på yoga når jeg kommer hjem .. We'll see! Var ferdige på yoga klokken 10, og reiste da til Laguna Beach hvor vi skulle sole oss og kose oss hele dagen. Det endte med at vi var der til klokken var tre. Vi hadde ikke lyst til å dra hjem rett etter det, så vi dro til "tide pools". Jeg hadde jo ingen aning om hva det var, men det var strand som er helt dekket av sjøen om natten så man ikke ser den. Ganske gøy og spennende! 

   

  Laguna Beach  Her ser dere tide pools!

  Denne stranden blir borte på natten, da vannet oversvømmer den!  Laguna Beach from a distance. 

   

  Da vi var ferdig å se på tide pools'ene la vi ut på veien hjemover igjen. Hjemme lagde vi spaghetti and meatballs, og det endte med at vi satt å snakket ved middagsbordet i sikkert 1,5-2 timer. Så koselig!! Etter dette bestemte vi oss for å se en film, så da ble det "Friends with Benefits" og cookies. Yum! 

   

  Har du noen gang vært i USA?

   

  xoxo Rikke

 • USA - Bowling og shopping  La oss ta for oss hva vi gjorde igår først, ikke sant? Alt må jo skje i riktig rekkefølge. Okei!

  Det startet med at jeg, Karin (moren) og Evan (sønnen) reiste på det lokale shoppingsenteret for å gjøre noen små innkjøp. Vel, vi skulle kjøpe en bursdagsgave, jeg endte opp med 10 ting fra Forever 21, oops! Vi fikk iallefall det vi kom for, gaven ble kjøpt, og vi tok deretter turen til Bath & Body Works for å kjøpe noen flere fuktighetskremer og parfymer. Jeg er frelst!


  Her vandret vi altså rundt ...

  Etter dette reiste jeg, Karin og Evan på en restaurant som het Chipottle, der vi møtte faren i familien, Jim. Her spiste vi burrito, yum! Siden guttene i familien ikke er så glade i shopping dro de hjem i en bil, mens jeg og Karin reiste videre til Target for å gjøre noen små innkjøp der. Vel, det ble noe sminke med meg hjem, iallefall.

   

  På kvelden reiste jeg vi alle på bowling. Jeg hadde aldri bowlet før, så dette var nytt for meg. Men gøy var det iallefall! På bowlingallyen møtte vi Jessica, Frank og Cameron, som er venner av familien. Utrolig koselige folk! Så til sammen var vi 8 stykker som spilte. Etter en time her reiste vi hjem og bakte chocolate chip cookies og så på filmen "Bad Teacher". For en herlig dag!!    Gøygøygøy!! 

   

  Hva har DU gjort idag?

   

  xoxo Rikke

 • USA, yoga og bowling?!  Desverre rakk jeg ikke skrive innlegg om hva som skjedde igår, kort fortalt var jeg på shopping og bowling hele dagen. Jeg lover at jeg skal skrive mer utfyllende senere ikveld, men nå må jeg straks løpe, skal være med Karin på yoga for første gang i mitt liv! ..Det er en første gang for alt, I guess! Etter vi har vært på yoga skal vi reise mest sannsynlig til Laguna beach eller Manhatten beach for å ha en beach-dag med familien. Blir gøygøygøyy!

   

  Beklager null bilder, men jeg tok faktisk bilder igår (!!), så de kommer senere. Lover!!

   

  Hva skal du gjøre idag?

   

  xoxo Rikke

 • Another day in California  Jeg liker meg så godt her!! Idag har jeg og Karin (moren) vært på shopping på American Eagle, Barnes & Nobles, Forever 21, Bath & Body Works og Target. Fant masse som blir med meg hjem, både som gaver og ting til meg selv. Yay!!

  Senere i kveld skal vi på bowling, jeg har aldri bowlet før, hjeelpes! Blir sikkert gøy da!

  Hva vil du at jeg skal blogge om senere?


  xoxo Rikke

 • Good morning from California!!  Hei og hopp! Tidlig oppe nok en gang jeg, tror det har blitt en vane å stå opp 06:30 her.. Oh well! Nå er det vel snart frokosttid for meg regner jeg med, men før den tid ville jeg bare poppe innom å si hei fra California! Idag ser altså været vårt sånn her ut;  Lol, føler meg såå proff som tok webcam-bilder!! Vel, dere ser vel kanskje ike engang at det er strålende sol ute? Neivel, det er det iallefall.

  Idag har jeg virkelig ingen aning om hva vi skal gjøre, men uansett hva det er tror jeg det blir koselig!!

   

  Hva har du gjort idag? Hva ønsker du jeg skal blogge mer om?

   

  xoxo Rikke

 • Soling på Newport Beach, California!  Da var jeg ferdig med nok en dag her i California, og jeg er virkelig utrolig glad i dette stedet. Menneskene, stedet, omgivelsene og klimaet gjør at jeg stortrives, og gleder meg sånn til å flytte hit til høsten!

   

  Idag reiste vi til stranden, nærmere bestemt Newport Beach. Den er kjent for gode surfemuligheter og utroolig myk sand! Begge viste seg å være sanne, men ingen av oss badet da det var iiskaldt i vannet. Men sole oss gjorde vi iallefall! Jeg har iallefall blitt solbrent nok ....... oops!

  Det er forresten her de spilte inn serien The O.C, noen som kjenner seg igjen?  Vi spiste lunsj på en liten restaurant ved vannet, fruktsalat, nam!  Etter vi hadde vært på stranden i 3-4 timer kjørte vi tilbake til huset. Der slappet vi av og så på tv, før vi lagde lasagne til middag. Så fant hele familien ut at vi ville se på film, så såklart måtte vi kjøre å kjøpe filmsnop først. DA reiste vi til Yoghurt Land, det det ble joghurtis med jordbær, M&M og cookies. YUMMI!! Det ble "True Grit" vi så etter mye om og men. Utrolig bra film, igrunn, selv om jeg holdt på å sovne på slutten, siden vi hadde vært ute i sola hele dagen. Jeg var ikke den eneste, Karin (Moren i familien) gjorde det også, haha!

   

  Imorgen skulle jeg egentlig opp halv seks for å være med å sminke noen som skal filme en zombie-film, men det ble avlyst. Så jeg får se hva dagen bringer, kanskje det blir manikyr og pedikyr?

   

  Har du noen gang vært i USA?

   

  xoxo Rikke

 • Happy birthday!!  Jeg ville bare lage ett innlegg dedikert til Cathrine, som har bursdag og blir gammel dame idag! :) beklager at hjeg ikke har laget det før, men her er ikke klokken mer enn seks på kvelden! GRATULERER MED DAGEN, CATHRINE!!

  Xoxo Rikke

 • Another day in California  Nok en dag er over for min del her i California, og idag har jeg hatt en utrolig koselig dag! Den startet med at jeg og Karin (Moren i familien) reiste til Fashion Island, som er et stooort utendørs shoppingsenter ved Newport Beach, California. Her møtte vi Lise (søsteren til Karin), og gikk rundt å så på de ulike butikkene i 3-4 timer, før vi dro hjemover. Hjemme satt vi litt i bakgården å solte oss, før vi reiste på butikken for å handle inn matvarer til middagen, som ble tacosuppe. Nam! 

   

  Senere den kvelden reiste jeg og "barna" i familien på kino. Jeg har jo aldri vært på kino i USA før, så det var en opplevelse for meg .. Vi så på filmen 21 Jump Street, som er MYE snakket om her. Den er ikke engang på norske filmlerreter .. Den var pinlig morsom, så verdt det! Så var det bilder da .. Ooops, forgot about it! Dette er det eneste jeg har... :  Imorgen skal vi på stranden, så DA lover jeg at det kommer masse fine bilder! I promise!!

   

  Hva skal du gjøre idag?

   

  xoxo Rikke

 • Soling i California  Bare ligger her i backyarden og soler meg litt, jeg! Deeilig og varmt her nå, så det er sikkert 25-30 grader i solen. Til og med noen som spiller blokkfløyte i nabohuset, hva skjer med det?

  Idag har jeg vært på Fashion Island, som er et stort utendørs shoppingsenter. Fikk kjøpt meg et Marc By Marc Jacobs telefondeksel. Yay! Senere idag vet jeg ikke hva vi skal gjøre. Kommer med meg innfyllende innlegg ikveld amerikansk tid! (morgen norsk tid)


  Xoxo Rikke

 • Innkjøp- MAC cosmetics  Da jeg var på kjøpesenteret The Oaks igår, fikk jeg kjøpt meg noen nye produkter fra MAC. Mye etterlengtede, og til halv pris i forhold til de norske. 

  Jeg kjøpte tre ting, Leppestiftene Pink Nouveau og Rebel, og Mineralize Skinfinish Natural i fargen Medium.Yay, gleder meg til å prøve de !

   

  Idag har vi bestemt oss for å enten reise på stranden eller å reise på shopping. Jeg blir fornøyd uansett hva vi velger, jeg! Skal prøve å ta litt bilder idag også! 

   

  Hva ønsker dere jeg skal blogge om her fra USA?

   

  xoxo Rikke

 • Min dag i Thousand Oaks, California  Da var det nok en gang kveld her i California, og jeg har hatt en utrolig spennende dag! Dagen startet med at jeg og Karin (Moren i huset) reiste til Thousand Oaks, der vi skulle se på skolen jeg skal begynne på til høsten. Vi kom dit litt for tidlig, og møtte Lise (søsteren til Karin). Vi reiste da på shoppingsenteret som het The Oaks, som kommer til å bli mitt faste kjøpesenter når jeg flytter! Bare se så fint det er!; 
  Det er mye større enn det bildene viser, jeg ville bare vise at vi hadde så nydelig vær også, haha. 

  Etter et par timer gåing rundt på kjøpesenteret dro vi å spiste salat på en salatbar. Nam! Etter dette reiste vi tilbake til skolen, der vi gikk til dette bygget;


  Der møtte vi tour guiden vår, og også et par andre elever som vurderte skolen. Jeg blir alltid like oppgitt når de uttaler navnet mitt rikei, da .. men det må jeg bli vant med om jeg skal bo her! Haha.

  Det her var den minste fotballbanen de hadde, de hadde også 2 tennisbaner, basketballbaner og et svæært stadium.  Fitness-senter!

  Til og med badebasseng! Kan bare nevne at jeg har et badebasseng typ 150 meter fra leiligheten min, og!   Nydelige omgivelser med parker..

  Skolespiriten er såklart på plass!
  Et av de 143264 forskjellige byggene man har klasser i. Så utrolig fine ut!

  Inne i denne bygningen er det nok jeg kommer til å tilbringe mesteparten av min tid. Dette er der Communications-linjen i hovedsak holder til. Det var bygd i 2010, så det var helt nytt og fint på innsiden!

   

  Åh, jeg gleder meg så til å starte på denne skolen! Den er helt perfekt for meg!

  Og til dere som spurte om jeg kunne lage film, sorry, men det ble bare litt awquard om jeg skulle gått rundt å filmet på campus med iphone .. Sorry!

   

  Har du noen gang vurdert å flytte til USA?

   

  xoxo Rikke

 • Tidlig morgen i USA  Hei allesammen! Popper bare innom en bitteliten tur før jeg turer videre! Idag skal ferden gå til California Lutheran University, der jeg skal se meg rundt på campus på skolen jeg skal starte på til høsten. Blir gøy! Det er kun jeg og Karin ("moren" i huset) som reiser opp dit, og det er ca 1,5-2 timer unna her jeg befinner meg nå. 

   

  Jeg skal prøve å ta litt bilder idag, har jo faktisk ikke tatt noen bortsett fra innkjøps-bildene! Så idag blir det andre saker. Lurer dere på hva jeg gjør oppe klokken 06:38 amerikansk tid? (15:38 norsk tid) Det er fordi jeg rett og slett ikke er helt inne i rutinene enda, haha. Lover å blogge mer ikveld, da skal dere få sammendrag av alt jeg har gjort, men så langt idag har jeg ikke engang kommet opp av senga, så sånn er det. 

  Slenger med et bilde fra da jeg var i USA ifjor sommer jeg .. Et innlegg uten bilder er jo kjedelig!


  Er det noe spesiellt dere vil jeg skal blogge om ikveld?

   

  xoxo Rikke

 • JEG ER I USA - INNKJØP DAG 1  Da har jeg ankommet California! Eller, jeg kom igår kveld amerikansk tid, og har virkelig kost meg de få timene jeg har vært her. Ble møtt med at familien møtte meg på flyplassen, og kjørte meg hjem til huset deres. Der ble det åpning av gaver for deres del, siden jeg hadde med meg masse forskjellig til de fra Norge. Etter dette ble det egentlig bare til at vi snakket og så på tv, igrunn.

   

  Dagen idag startet med at jeg og Karin ("moren" i huset) dro for å handle på dagligvarebutikken. Jeg er like fascinert hver gang over hvor mye større utvalg de har enn oss... Vel, etter dette reiste vi hjem der jeg fikk møte en venninne av Karin, og det endte med at jeg, Karin og venninnen hennes reiste på lunsj på en kinesisk restaurant. Da vi var ferdig å spise kom Evan ("sønnen" i huset) og Stephanie (kjæresten), så reiste vi på en liten shoppingrunde! Ikke så store greiene, men en liten start.

  Check it out;

  Okei, gikk amok på Bath & Body Works. Var et salg der man kunne "buy 3, get 3 free", så da ble det to parfymer og 4 bodylotions på meg. Og 5 hand sanitizers (Hva heter de på norsk igjen? Antibac??)

  Bali Mango dufter sååå godt, så den kjøpte jeg i hand cream, body lotion og body fragrance mist.

  Hand sanitizers i duftene Mango Mai Tai, 2 i Paradise Coconut, Tropical Berries og Exotic Rainforest.

   

  Etter dette gikk ferden videre til Forever 21. Jeg har klart å bomme litt på klærne jeg har med, så singlet uten jakke over blir litt kaldt på morgenen. Men for all del, utover dagen går det fint! Så da kjøpte jeg meg dette;

  Ah, sjakktrekk å ta bilde av en hvit cardigan på en hvit seng .. jada. Good girl.

  Sort cardigan/topp med blonder på toppen. Er såå fin på!  T-skjorte med frynser nederst. Blir fin til sommeren!

  Kjøpte også 2 maxikjoler som er umulig å ta bilde av på senga, så jeg prøvde å henge den opp på en lampe, da... Ble det suksessfullt? nei. Du får iallefall se den nyydelige ryggdetaljen, iallefall!

  Kjøpte også en til, men hadde rett og slett ikke ORK til å ta bilde av den, haha.

   

  Nei, nå er det leggetid for min del, ligger 9 timer bak dere i tid, så her er klokken 22:42! 

   

  Hva syns du om innkjøpene?

   

  xoxo Rikke

 • Rikke

  Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her! Følg meg på min reise! KONTAKT: Mail: surfintheusa.blogg@gmail.com Instagram: Rikkebovree


  Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her!
  Følg meg på min reise!


  KONTAKT:
  Mail:
  surfintheusa.blogg@gmail.com
  Instagram: Rikkebovree

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits