Rikkes reiseblogg -

HERREGUD! JEG HAR MØTT KAT VON D!!!!!!!Idag var dagen jeg og Emelie hadde gledet oss noe skrekkelig til! Vi kjørte til Hollywood, nærmere sagt La Brea. Hva skulle vi? På boksigneringen til Kat Von D såklart!! Hun kom for ikke så lenge ut med en ny bok, Go BIG or Go Home, og hadde i den anledning signering på Wonderland Gallery som ligger vegg-i-vegg med High Voltage Tattoo.

Først skulle vi finne parkering, noe som viste seg å bli ikke så altfor vanskelig. Og gjett hvem vi så når vi kjørte forbi! Eva Longoria (Som jeg trodde var Sandra Bullock, men som viste seg å være Eva Longoria), og Jane Fonda! Herlighet! Etter dette dro vi til High Voltage Tattoo. 

Jeg og Emelie stilte oss i kø halv elleve (Signeringen startet 11), og var nummer 84 og 85 i køen. Etter en liten stund fikk vi bånd, så vi fikk muligheten til å gå å kjøpe noe å drikke. Vi gikk kjapt tilbake, og stilte oss tilbake i køen. Vi ble stilt rett ved inngangen til der bilene til High Voltage parkerer, og tror du ikke det kjører en jeep ut av parkeringen med Kat Von D inni? Hun vinket og smilte til oss. Herlighet, vi var helt i himmelen. Etterhvert begynte køen å flytte på seg, og vi gledet oss mer og mer. Vi kom oss inn, og relativt fort står Kat foran oss!

Jeg kjøpte boken hennes "Go BIG or Go Home", og fikk den signert. Hurra!Jeg var førstemann av meg og Emelie til å møte Kat, og pratet litt med henne - nevnte blant annet at jeg elsket sminken hennes, spurte henne hvordan det gikk, pratet om rosene vi gav henne osv. Hun var utrolig koselig, og var overlykkelig over å ha fått roser av oss. "I love flowers! - WHAT? ANOTHER ONE?" 

Som sagt, så var hun utrolig koselig og down-to-earth. Se på oss, er vi ikke søte?Kan jo også nevne at Deadmau5 også var på signeringen! Han er som mange av dere sikkert har fått med dere kjæresten til Kat. Etter vi møtte Kat var vi i skyene, og jeg tror jeg sa "Herregud" omtrent 400 ganger. Emelie måtte ha en liten stund for seg selv, så lykkelig var hun. Vi gikk derfor til Coffee Bean for å roe oss litt ned (og forsåvidt for å spise frokost), før vi kjørte tilbake til Thousand Oaks. 

 

Dette har vært en helt FANTASTISK dag, og jeg ville ikke vært foruten!

 

xoxo Rikke

 • The Scandinavian Festival i California!  Hallo folkens! Guess what? Enda en helg har flydd forbi! Idag startet dagen med at jeg satt et par timer på Starbucks å gjorde lekser, før jeg kjørte tilbake til skolen. Der møtte jeg Roua og Bethany, og vi gikk til "Scandinavian Festival" som foregikk på campus. Vi kjøpte blant annet norske vafler! Det var veldig 17-mai stemning der, med masse små boder med norske, svenske, danske, finske og samiske flagg. Vi lagde også blomsterkranser til å ha på hodet.

  La meg bare fortelle dere en ting - Når en amerikaner sier at "I'm norwegian" mener de ikke født og oppvokst i Norge. De mener at tipp tipp tipp tipp tipp tipp tipp tipp tipp tipp tipp tipp tipp oldefaren deres var norsk. Jepp .. 

  Etter vi var ferdige med å gå rundt på festivalen dro jeg til community poolen ved skolen, og møtte Emelie der. Vi lå der et par timer, før vi bestemte oss for å gå tilbake til festivalen. Kjøpte lite, men tuslet bare rundt, koselig!

  Bortsett fra det kan jeg jo lære dere litt om hva vi nordmenn virkelig sier: 

   

  Har du gjort noe spennende idag?

   

  xoxo Rikke

 • Snartur til San Francisco, Disneyland og Hollywood!  Jeg må jo være den dårligste bloggeren noensinne! Nå har jeg opplevd så mye i det siste, og ikke blogget noe i det hele tatt! Jeg har blant annet vært i San Francisco, Hollywood flere ganger, og hos familien i Chino Hills og Redondo. Vet nesten ikke helt hvor jeg skal starte! La meg starte med denne helgen;

   

  Torsdag ved 12-tiden kjørte jeg, mamma og pappa (ja, de var på besøk i 1,5 uker!) til San Francisco. Det var en lang kjøretur på omtrent 7,5 timer. Kom frem, og fant et hotellrom. Fredag morgen dro vi blant annet til Golden Gate Bridge, Alcatraz, Pier 39, Fisherman's Wharf, Lombard Street og the Painted Ladies. (Huset til introen til Full House!)

  Vi fartet rundt, og fikk sett det meste av turiststedene. Så fikk jeg såklart min daglige dose Starbucks da. Jeg har et problem der! Er helt sikker jeg er på Starbucks 4 ganger i uka ... Ops? 

  Igår derimot dro jeg og roommaten min til bassenget en liten tur, før vi dro på "The Scandinavian Festival"! Jeg syns helt ærlig det var litt (ganske) kleint, for her snakker vi vikinger, bunader, flagg, dansing og vafler! Nesten 17-mai stemning her. Ikke det at det gjør noe, for jeg får jo ikke opplevd 17. mai i Norge i år! Kjipt.   Her er verdens mest kronglete og svingete vei. Dere har kanskje sett den på film?

  Vi så som sagt også Golden Gate Bridge - også denne har vært med i Full House! DET husker dere vel?


  Joda, så tok vi oss en tur til Disneyland i Anaheim! Der fant jeg mitt nye kjæledyr. Kjøpte den desverre ikke! 

  Var også et par ganger i Hollywood mens foreldrene mine var her, men det har blitt ganske ..normalt (?). Har liksom vært der så mange ganger nå at det ikke er så spennende mer .. Haha! Kravstor ..

   

   

  Har du gjort noe spennende denne helgen?

   

  xoxo Rikke

 • Endelig helg!  Hei folkens! Gjett hva? Jeg er tilbake! Iallefall nesten. Joda, jeg har vært her hele tiden, det er bare at jeg ikke helt vet hva jeg skal blogge om. Skal jeg blogge om hverdagen min? Det føler det blir så kjedelig for dere å lese "idag dro jeg jeg på skolen, så gjorde jeg lekser, dro på Starbucks. Så dusjet jeg og la meg". Idag er det iallefall endelig helg, og jeg kan slappe av litt. Oppholder meg akkurat nå på Starbucks, der jeg skriver ferdig en study guide til en prøve jeg har på onsdag. Og folkens - nå er det under en uke til foreldrene mine kommer hit! Jeg blir nesten litt stressa her. Bare tenker på alt jeg må gjøre før den tid. 

   

  Nå er vel tiden kommet til at dere begynner å få vite omnoen av dere har fått vertsfamilie, noen av dere skal også kanskje flytte for å gå på universit i utlandet! Spennende! Husker selv hvor stresset jeg var disse månedene ..
  Vet du hvor du skal gå på skole til neste år?

   

  xoxo Rikke

   

 • Skolestress og besøk fra Norge!  Akkurat nå er jeg inne i den perioden der tiden går så utrolig fort, og jeg nesten ikke vet hvordan jeg skal rekke å gjøre alt jeg må ha gjort. På tirsdag lander nemmelig foreldrene mine i USA, og de skal være her rundt 10 dager. Så da blir det jo lite tid til å gjøre lekser, siden vi både skal en helg til San Francisco, en helg i Redondo Beach og en dag på Disneyland. I tillegg regner jeg med at vi skal på masse av de typiske turiststedene i Hollywood og Los Angeles. Så joda, inne i denne perioden må jeg også skvise inn noen prøver, essays og andre ting. Stress!

  Jepp, bildet har sååå mye med sammenhengen å gjøre .. Her var jeg lykkelig, uten stress på en strand i Malibu. Hurra!

  Nå prøver jeg derfor å skrive litt på et essay som har frist neste fredag. Jeg vil gjerne bli ferdig med det imorgen, for jeg har ikke så mye tid denne helgen! Da skal jeg nemmelig øve på en annen prøve .. Så nei, det blir ingen strandhelg denne helga, desverre! 

  Og gjett hva dere? Jeg sjekket nettopp countdown appen jeg har på telefonen min, og det er kun 48 dager til jeg reiser tilbake til Norge! Det betyr at jeg er langt over halvveis i det første året mitt her! Herlighet, så fort det har gått. Gleder meg veldig til å ha sommerferien min i Norge da, merker jeg savner det!

   

  Har du mye skolearbeid å gjøre for tiden?

  xoxo Rikke

 • JEG HAR TATT TATOVERING PÅ LA INK!!  Nå er det lenge siden jeg har blogget! Sorry, men Amalie måtte faktisk minne meg på at jeg hadde en blogg .. Oops! Men iallefall! Denne uken har jeg hatt spring break, og hatt en fantastisk uke! Jeg har vært i Palm Springs med Karin, Jennifer og datteren hennes, og overtatt hotellrommet til Emelie og Pernille i Hollywood. 

  Onsdag derimot, var en spennende og skummel dag! Jeg dro fra familien i Chino Hills rundt halv elleve, og var i Hollywood rundt 12. Hva skulle jeg i Hollywood? Ta tatovering på LA Ink!! Jeg fikk æren av å få tatoverigen min gjort av John. 

   

  På forhånd må jeg beklage at alle bildene er feil vei, men jeg aner rett og slett ikke hvordan jeg skal rette de opp! 

  High Voltage Tattoo ser akkurat ut slik som man ser den i tv-serien, og mange av tatovørene er der. Desverre var ikke Kat Von D der dagen vi var der, men vi møtte mange av de andre. Gøy!


  Vi var også innom Kat Von D sin butikk/utstilling kalt Wonderland. 


  Og her er ferdige resultatet! Den er på rista, 3-4 cm ovenfor tærna på foten. Grusomt vondt å ta tatovering der, men det var så verdt det, jeg er strålende fornøyd!

   

  Har du vært på LA ink før?

   

  xoxo Rikke

   

 • Rikke

  Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her! Følg meg på min reise! KONTAKT: Mail: surfintheusa.blogg@gmail.com Instagram: Rikkebovree


  Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her!
  Følg meg på min reise!


  KONTAKT:
  Mail:
  surfintheusa.blogg@gmail.com
  Instagram: Rikkebovree

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits