Rikkes reiseblogg -

Wilmington, North CarolinaJa, okei, det var kanskje litt mange bilder jeg la ut her, men det viser noe av hva Wilmington har å tilby! 

Ååå, Walmart .. I miss you!Rivercourt, basketballbanen som blir brukt i One Tree Hill.?

Clothes over Bros.. Dersom du ser på One Tree Hill vet du hva det er! :)Jeg fikk et par spørsmål fra en av dere, og spørsmålet var "Hvordan var det der?" og "Kan du beskrive hvordan det var å være der?" 

Vel, det var en "liten" by (i amerikansk sammenheng), men en utrolig koselig og man følte seg på en måte hjemme. Som ellers i USA er det såpass store avstander at man er avhengig av bil. Det å få muligheten til å reise til Wilmington opplevde jeg som helt utrolig, og jeg skal garantert tilbake dit en gang. Når jeg var der var det veldig varmt, ca 108 fahrenheit (ca 40-42 grader). Varmt, men på samme tid, gud så deilig!

 

xoxo Rikke

 • Pakketips. HJELP?  Det er kanskje 45 dager igjen enda, men jeg tenker allerede på pakkingen. Jeg må pakke med meg alt jeg skal ha her i leiligheten en stund før jeg skal reise fordi jeg ikke skal bo her den siste tiden. Siden jeg er utrolig dårlig på organisering og ikke minst begrensing... Trenger jeg litt hjelp. Hva burde jeg ha med meg til USA!? Skriver selvfølgelig ned det viktigste som jeg allerede har tenkt på.

   

  *Telefon
  *iPod
  *Mac
  *Speilreflekskamera
  *Vanlig kamera
  *Ekstra minnekort
  *Pass/Visum
  *Penger
  *Klær
  *Sminke
  *Ting jeg kan få signert av OTH-skuespillerne

     Hit skal meg i to uker, men hva skal jeg ha med meg!? Hjelp!

   

  xoxo Cathrine

 • I fjor sommer ..  I fjor sommer var jeg i Wilmington, North Carolina. Det er der Cathrine skal i år, det!

  Her er en film jeg laget fra når jeg var på tur;

   

  Jeg kommer til å legge ut et innlegg senere med bilder fra turen jeg var på i fjor, bare å spørre om det er noe dere lurer på, så svarer jeg i det innlegget :)

   

  xoxo Rikke

 • Reiseshopping  Det er 46 dager igjen, men i dag handlet jeg inn noe jeg trenger til turen! Nemlig to sommerkjoler i henholdsvis rosa og dongeri. Kjøpte også Lady GaGa's "Born This Way" så nå kan Rikke være stolt!

     Jeg er kanskje blakk, men må jo se presentabel ut på tur, eller? Siden jeg er en utrolig lite organisert person burde jeg nok skrive en pakkeliste. Noen som har noen geniale tips til hva jeg skal ha med? Speilrefleks, mac og iPod står selvsagt øverst på listen ♥ Nå begynner det å nærme seg veldig føler jeg, og det kribler i magen!

   

   

  xoxo Cathrine

 • STRESS   

  Jeg kom akkurat til å tenke på en ting .. Jeg reiser faktisk til Los Angeles om bare 19 dager!

  Kjenner jeg blir litt stresset av å tenke på det, for jeg har jo ikke gjort klart så veldig mye .. Ikke har jeg noe sommerklær, og ikke har jeg kjøpt gaver til familien i Amerika. Jaja, får satse på at det ordner seg i løpet av uka!

  Reisen tar ca 15 timer, da har jeg først en mellomlanding på 2 timer i Amsterdam, så direktefly til LAX. Deilig!

  De to første dagene er jeg i Anaheim, California. Der skal jeg bo på et hotell som heter Anaheim Discovery Inn and Suites. 


  HER skal jeg plaske rundt!

   

  xoxo Rikke

 • En drøm gikk i oppfyllelse  Torsdag ettermiddag.

  Rundt 15-tiden twitret jeg og en twitter-følger til Austin Nichols (Kjent som Julian i One Tree Hill). Siden jeg hadde prøvd å få oppmerksomheten hans lenge prøvde hun å hjelpe. Et par timer senere sjekket jeg mailen min fordi jeg tenkte på det. Ingenting. Så gikk jeg inn på Twitter meldinger. 7 sekunder før jeg gikk inn hadde han skrevet til meg. Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Mener bestemt at hjertet hoppet over noen slag.

   

   

  Torsdag kveld.

  Rikke logger på iChat. Vi prater der mens begge twitrer. Jeg la merke til at Sophia Bush twitret så jeg skrev febrilsk "SOPHIA TWITRER. Hjelp meg. NÅ!" mens jeg lo for meg selv. Trodde ikke at hun kom til å gidde siden vi begge har prøvd å få oppmerksomheten hennes. Rikke skrev "@SophiaBush If you DM me or @cathrine89 this evening, we will probably cry of happiness. Make it happen, sweety? :)" noe som fikk meg til å le høyt. Det går ikke lang tid før hun skriver "ÆÆÆÆÆÆÆ" og inviterer til videochat.

   

   

  I det chatten starter utbryter hun "SOPHIA SVARTE!" noe som resulterer i et skrik fra meg. HVA?! Gikk lang tid før jeg skjønte noe som helst. Vi fikk beskjed om å ikke gråte og at vi var søte! Haha. Så tydeligvis var vi blitt lagt merke til. Denne vissheten gjorde meg... lykkelig! Vi gav oss ikke. Jeg skrev at jeg kom til å dø om hun skrev til meg også fordi jeg hadde allerede mistet pusten. I det jeg åpner mailen for å slette alle mailene ser jeg at det er noe annet der også. En melding. Det går litt tid før jeg oppfatter navnet. 'SOPHIA BUSH HAS SENT YOU A DIRECT MESSAGE.' Tror jeg begynte å gråte før jeg nok en gang skriker, "RIKKE HUN SKREV TIL MEG OGSÅ!!!!!!!!!!!" før tårene virkelig sprutet. 

   


  Sophia Bush. Mitt idol. Mitt forbilde. Hun som gjør at jeg fortsatt tror på meg selv. Hun som har vært favorittskuespilleren min i snart 10 år. HUN SKREV TIL MEG! Har aldri vært SÅ nærme å svime av i hele mitt liv. Denne jenta HÅPER jeg å treffe på min etterlengtede tur til USA!

   

   

  PS. Beklager til Rikke som sannsynligvis aldri har vært så nærme å bli døv to ganger og måtte vitne til at jeg ble hysterisk. HA! Jeg lover at det aldri vil skje igjen. For det er ingenting som kan slå dette!

 • Eventyret starter snart  Hei! Nå er det virkelig ikke lenge til min etterlengtede tur til USA begynner! Jeg begynte å planlegge denne turen allerede i August i fjor, og må si jeg var ganske fornøyd da jeg bestilte flybilletter i Januar. Jeg reiser sammen med tanten min, og vi skal være i USA i hele tre uker! Ferden går blant annet innom Los Angeles, Arizona og mest sannsynlig Las Vegas. (Det er TRE ulike stater, dere! Tre stater på tre uker er ikke verst!) Grunnen til dette er at vi har familie i disse byene, og ønsker å møte de.  Jeg reiser den 18 juni,og reiser hjem igjen den 8 juli. Og gjett hva! Allerede første kvelden vi er i Los Angeles skal jeg på konsert med bandet U2! Ikke det at jeg er så veldig glad i musikken deres, men det er jo tross alt et verdenskjent band vi snakker om. 

   

  Jeg tror dette kommer til å bli en reise jeg kommer til å huske for resten av livet, og dere kommer til å få ta del i forberedelser, reisen og se bilder fra de ulike stedene jeg skal reise. STAS!

  xoxo Rikke

 • Min reise  Hei! Velkommen til denne reisebloggen. I sommer er det endelig USA som blir reisemålet :)

   

  Jeg har fulgt med på One Tree Hill i 9 år. 27. juni begynner arbeidet med seriens 13 aller siste episoder. Det kommer til å bli trist! Fra starten av har jeg drømt om å reise til den flotte byen der de spiller inn alle disse episodene jeg har sett mange ganger. Nå skal drømmen bli virkelighet.

   

  17. Juli forlater jeg Oslo og Norge. Først går turen til Manchester. Herifra skal jeg til Philadelphia, og noen timer senere er jeg i Wilmington, North Carolina. Her er det en bekjent som kommer og henter meg. De neste 13 dagene håper jeg å få med meg innspilling av serien, mye sol, shopping, og ikke minst god mat. Det hadde dessuten vært fantastisk å møte noen av skuespillerne.

   

  Kommer til å oppdatere dere om alt som dreiser seg om reisen via denne bloggen. Det blir dyrt å sende meldinger eller ringe der nede. Så derfor blir det lagt ut noe nytt her så ofte som mulig så slipper jeg å fortelle alt mange ganger. Jeg VET at det er mange som allerede dør av nysgjerrighet - meg selv inkludert!

   

  Jeg aner ikke hva byen kommer til å by på, men jeg vet at det blir varmt. Skal man dømme ut i fra bilder og serien så er det utrolig fint der. Det er vel ikke uten grunn at det er mange filmer og tv-serier som er blitt laget i nettopp Wilmington. Blant annet Dawson's Creek (ÅH, elsk!) ble spilt inn her. Om nøyaktig 47 dager står jeg kanskje på den berømte rivercourten ("Basketballbane" som er brukt mye i One Tree Hill for de som måtte lure). Det eneste som er sikkert er at jeg gled gleder meg til tusen.

   


  HER skal jeg chille i 13 dager og netter :)
  

  xoxo Cathrine

 • Rikke

  Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her! Følg meg på min reise! KONTAKT: Mail: surfintheusa.blogg@gmail.com Instagram: Rikkebovree


  Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her!
  Følg meg på min reise!


  KONTAKT:
  Mail:
  surfintheusa.blogg@gmail.com
  Instagram: Rikkebovree

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits