Rikkes reiseblogg -

Dagens sminkeGod morgen alle sammen! Tenkte bare jeg skulle poppe innom for å vise dere sminken jeg har på meg idag - ganske simpel, men jeg ble fornøyd med resultatet. 

Produktene jeg brukte, fra venstre - NAKED Urban Decay Eyeshadow Palette, ELF Studio Tinted Moisturizer, BareMinerals Primer, Urban Decay Primer Potion, Hard Candy Blush Crush Baked Blush, MAC Mineralize Powder, GOSH Lambada leppestift, Bronzing Powder fra H&M, Kat Von D Tattoo Concealer, Kat Von D Autograph Liquid Eyeliner, ELF Studio Concealer, Light Brown Eyebrow Pencil fra H&M, Covergirl Lashblast Mascara.

 

Bare å rope ut om dere vil ha steg for steg tutorial på hvordan jeg gjorde det! 

 

Hva er ditt must-have sminkeprodukt?

 

xoxo Rikke

 • INNKJØP - BIKBOK!  Halloisen folkens! Idag startet dagen med at moren min og jeg dro på en spontan shoppingtur til Tønsberg. Der tuslet vi rundt i et par timer, før vi møtte Gunnar og Susan, som er amerikansk slekt som er på besøk hos oss. Dro på Jordbærpikene sammen med de, der jeg hadde en mocca, før vi igjen skilte lag. Tror de fortsatt er litt overrasket over hvor dyrt det er på cafè i Norge sammenlignet med USA. 

   

  Mesteparten av det jeg kjøpte ble innkjøpt fra Bikbok. Faktisk, når jeg tenker over det er alt jeg kjøpte fra Bikbok. Var jo så mye fine sommervarer der nå! 

  Topp 129,- Jeg vet det er veldig mange som har denne toppen, men jeg måtte nok bare henge meg på trenden. Den er jo så fin på! 

  Topp 49,50,- Denne kostet vanligvis 99 kroner, men jeg hadde en 50 prosent avslag kupong siden jeg har Bikbok-appen på mobilen min! Gøy! Gleder meg til å style denne toppen. 

  Tubetopp 149,- Kjøpte meg også en ny tubetopp, denne gangen med frynser. Tror den kommer til å bli perfekt til både norsk og amerikansk sommervær - ikke det at det nødvendigvis er så veldig varmt i Norge akkurat nå. 

  Den siste toppen jeg kjøpte var også en cropped top, denne kostet 249,- Jeg har så mange ideer om hvordan jeg skal style denne at jeg klarer nesten ikke vente! 

   

   

  Bortsett fra det skal jeg prøve å fikse designet på bloggen ikveld, så beklager om alt er kaos når du kommer innom!

  Har du kjøpt noen nye klær i det siste? 

   

  xoxo Rikke

 • Uventet bloggpause?  Herlighet folkens. Nå er det så lenge siden jeg har blogget at jeg omtrent ikke vet hvor jeg skal starte. For å state the obvious, jeg er tilbake i Norge. Gode, gamle, kjære Norge. Jeg reiste tilbake den 21. Mai, etter en flott uke sammen med familien i USA der vi blant annet feiret 17. Mai på sjømannskirken i Los Angeles. 

  Det var faktisk over 300 nordmenn på samlingen i San Pedro, og det var både pølser, vafler, taler og 17. mai-tog. Stas! 

   

  Som sagt dro jeg tilbake til Norge den 21. Mai, etter en lang reise der jeg hadde mellomlanding i Detroit. Der rakk jeg akkurat å løpe til gaten, løpe til Starbucks og boarde flyet før ferden gikk videre til Amsterdam. Der møtte jeg Emelie, som hadde tatt direktefly fra Los Angeles. Og gjett hva! Vi fikk tilogmed sitte ved siden av hverandre på flyet fra Amsterdam til Torp - uten at vi hadde planlagt det. Gøy.

   

  Og nå folkens, nå er jeg altså i Norge for sommeren. Har allerede vært hos øyelegen, tannlegen og politikammeret for å få nytt pass. Herlighet! I tillegg begynner jeg i ny jobb på mandag, så det blir sikkert bra. Satser iallefall på det! Det føles utrolig deilig å være tilbake for en liten stund, men jeg kjenner allerede at jeg savner California - etter en uke. Savner folka, stedet, kulturen og alle de små tingene. Akkurat som jeg savnet Norge når jeg var i California. Herlighet, åssen skal jeg finne en middelvei mellom disse to kulturene?!

   

  Har du noen planer for sommeren? 

   

  xoxo Rikke

   

   

 • Rikke

  Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her! Følg meg på min reise! KONTAKT: Mail: surfintheusa.blogg@gmail.com Instagram: Rikkebovree


  Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her!
  Følg meg på min reise!


  KONTAKT:
  Mail:
  surfintheusa.blogg@gmail.com
  Instagram: Rikkebovree

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits