Rikkes reiseblogg -

Shopping, Las Vegas og innkjøpIdag blir det storshopping på The Venetian, MAC cosmetics er første stopp!

Denne paletten kjøpte jeg igår, NAKED palette fra Urban Decay. UTROLIG vanskelig å få tak i, endelig fant jeg den! Den er rett og slett helt fantastisk! Kostet 51 dollar med tax. 

Gotta go, Vegas is waiting :)

xoxo Rikke


 • JEG ER I LAS VEGAS!!  Hei alle sammen! JEG ER I LAS VEGAS!!

  Det er helt sykt her, akkurat som man tenker seg at det er. Store crazy bygninger, lys, trafikk, butikker osv .. 

  Hotellet vårt har 20 etasjer, og ca 4000 rom. Det sier jo litt om størrelsen. Det har casino i første etasje, og det tar deg faktisk ti minutter å gå fra hver side av inngangene. SYKT!

   

  Det eneste som ikke er så bra er at nettet mitt ikke er så stabilt. Det koster meg faktisk 12 dollar per dag å ha internettet, og det er ikke veldig bra .. 

  Jeg skal såklart oppdatere mer når jeg får opplevd mer, så langt har jeg bare gått rundt på The Venetian, som er et innendørs shoppingsenter med blå himmel og venetziske båter som plasker rundt på midten. Utrolig ..

   

  JEG ELSKER VEGAS!

  Bare å spørre om noe om dere lurer på noe!

  xoxo Rikke

  Bilder kommer når jeg får bedre nett !

 • Min nye amerikanske bestevenn og Las Vegas  Huff, så slem jeg var med dere igår! Jeg glemte jo helt å introdusere dere for nye bestevennen min!

  Var han ikke vakker? :)

   

  Nå blir det waffle til frokost, før ferden går til Las Vegas! (IT'S VEGAS, BABY!!)

  Oppdaterer mer i kveld da jeg er fremme! 

   

  xoxo Rikke

  

 • Tree Hill's got some drama (NB! SPOILERS)  Hovedgrunnen for min reise til Wilmington, North Carolina er som kjent One Tree Hill. Så selvfølgelig lurer jeg på hva som skal skje i sesong 9, og hva jeg kan forvente at jeg vil få se når vi skal følge filming. Under følger det noen spoilers. Alle disse er ikke bekreftet, men kommer fra kilder som tidligere har visst mye. Likevel må man huske at script og historier kan gjøres om på.

   

  IKKE LES VIDERE OM DU IKKE VIL VITE HVA SOM SKJER I SESONG 9!

   


  Sesong 9 vil inneholde:

   * Dan Scott er tilbake. Han bor i huset til Nathan og Haley. Dette fører til problemer mellom det elskede paret.

  * Nathan reiser til Europa som sportsagent. Han må gjøre dette fordi Clay får et narkotikaproblem, og er avhengig av resesptbelagte piller.

  * James Lafferty er IKKE med fulltid. Det er derfor Nathan er mye borte.

  * Quinn og Clay... De sliter med Clays narkotikaproblem. Han ønsker ikke å få hjelp.

  * Julian har problemer med å få jobb og investorer til filmene sine. Valget om å bli i Tree Hill gjør det vanskelig for han.

  * Ted (faren til Brooke) dukker opp. For første gang får vi se Mr. Davis. Victoria er IKKE glad for dette. Jepp, Bitchoria som vi liker å kalle henne er tilbake! Daphne har selv bekreftet dette på Twitter.

  * Grunnen til at Brookes far er tilbake er den reåpnede Karens Cafe. Han prøver å bli en del av sin datters liv, men Victoria tror han er ute etter penger. Brooke ser det som en mulighet til å bli kjent med faren, men er han bare ute etter forretninger...?

  * Chris Keller er tilbake. Det sies at dette er en ny skuespiller, og ikke Tyler Hilton. Han hjelper Haley på Red Bedroom Records. Han har scener med Alex, Chase, Chuck, Tara (ny person!), Haley og Brooke.

  * Karens Cafe får konkurranse. Se opp for en rivaliserende kafe! Haley ansetter Dan som kokk, og ingen vil spise på Karens.

  * Haley tar "Dans parti", eller sånn ser Nathan det. De krangler derfor mye. Haley sliter, men hun ser at Jamie er glad for å ha bestefaren hjemme hos dem. Nathan føler at Haley bare lyver om alt.

  * Det vurderes at tvillingene til Brooke og Julian (Jude & Davis) blir syke på grunn av den for tidlige fødselen. Dette er noe skribentene fortsatt er usikre på. Alternativet er at Julian glemmer en av babyene innelåst i en bil, og at politi osv blir involvert for å få åpnet bilen. Se opp for dårlig stemning mellom Brooke og Julian.

  * Brooke og Julian prøver å balansere jobb og livet som nye foreldre. Dette gjør ting vanskelig for dem.

 • Grand Canyon ..  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en hel dag i Grand Canyon. Jeg må si at det er noe av det vakreste jeg har sett, alle MÅ ha sett dette! Det får deg til å tenke på hvor liten du er i sammenheng her ..  Det er det herligste jeg noen gang har sett. Vi var ute å gikk rundt omkring i Grand Canyon fra 10:00 til 15:00, og vi kunne sikkert gått mange flere timer om vi ville. 

  Da vi kom hjem til hotellet gikk vi ut å spiste på Cruiser's Route 66 restaurant. (Ja, jeg bor faktisk på route 66!). En utrolig festlig mann som sang live, og sang blant annet en sang om Norge, fordi han syns jeg så norsk ut. Imponerende!

   

  Imorgen går ferden videre til Las Vegas!

  xoxo Rikke

 • Dagens innkjøp .. Så langt!  Igår fikk jeg endelig shoppet litt mer småting .. Dere vet .. jeg har dilla på sminke og neglelakk, haha.  ?Burt's Bees lipbalm

  2 L.A. Colors pigmenter

  Neglelakkfjerner

  Garnier Roll-on concealer

  Sally Hanson Nail Growth

  Covergirl leppestift

  Covergirl Lashblast mascara

  4 neglelakker fra L.A. Colors

  2 neglelakker fra Wet'n'Wild

   

  Nå går turen til Grand Canyon!

   

  xoxo Rikke

 • 19 dager  Om bare 19 dager er jeg på vei til Wilmington! Bergynner å glede meg veldig. Leiebil og hotell er booket. Vi har planlagt en god del ting vi skal gjøre, som for eksempel å reise til vannparken Jungle Rapids! Vi skal også booket noe som heter Wilmington Water Tour, så vi får se byen fra vannet. Det tror jeg kommer til å bli fantastisk. En annen aktivitet vi skal er selvfølgelig å besøke Screen Gem Sudios. Det er der One Tree Hill blir spilt inn, så det er guidet tur i alle studioene hver helg. Alt for noen få kroner. Reisekamerat Andrea fortalte meg i går at hun skal ta med videokamera - Så det blir både video og film! Nå begynner pakkingen for fullt...

   

  Hei og hå!

  xoxo Cathrine

 • Siste dagen i Arizona.. Trist :(  Hallo folkens! I dag har jeg offisielt hatt min siste dag i Tucson, Arizona.Imorgen er altså dagen vi reiser herfra .. Jeg er så trist for at jeg må forlate denne herlige byen, menneskene er noen av de beste jeg har møtt noen gang!

  I dag stod vi opp relativt sent i forhold til det vi har gjort i det siste, og har hjulpet til med å lage i stand en barbecue-fest på kvelden. Norsk potetsalat og agurksalat var blant annet våres spesialiteter, haha! Og Honey covered ribs .. oh my ..

  Før festen startet dro jeg og to til til Colossal Cave, som var en grotte man kunne gå inn i. Jeg syns det var litt skummelt der inne, haha. 350 trappetrinn ned ? 350 trappetrinn opp, PUH!

  Vi fikk møte enda flere mennesker som var helt utrolig koselig mot oss, og jeg lærte blant annet min nye ?american pretend mom? å telle på norsk, haha! 1-2-3 ble til ENN- TA ? TE. Har aldri ledd så mye i hele mitt liv .. Var visst ikke så lett å si ?gulrøtter? for de heller, haha! ?What did you say? Doodeloodel??

  Jeg måtte si farvel til mange herlige folk. Det var ikke gøy! Forhåpentligvis var ikke dette siste gangen jeg ser de, da blir jeg trist! 

   

  xoxo Rikke

 • Fat Greek, University of Arizona and more!  Hei alle sammen! Nok en gang må jeg beklage for dårlig blogging .. Vel, igrunn har jeg ingenting å beklage for, for jeg har hatt the time of my life.

  Gårsdagen gikk ut på at vi først reiste på et museum, miniature museum, som var mange mange mange vegger med dukkehus og små kolleksjoner. Utrolig fascinerende! Etter dette gikk turen til University of Tucson, der de viste meg rundt litt på hva de kunne tilby og hvor det lå. Utrolig stort i forhold til norske universiteter, i alle fall! Jeg kan godt tenke meg å gå der, for å si det sånn ..

  Etter ca 20 minutter der gikk ferden til et annet lite museum om historien til Tucson, men dette gikk vi ut av etter kort tid på grunn av at det var så lite å se på. Ferden fortsatte til ?The Fat Greek?, som var en restaurant med gresk mat. Jeg hadde french fries med feta cheese, namnam! (joda, rar kombo, men utrolig godt ..)

  På kvelden tok to av ungdommene i familien meg ut, og vi dro nok en gang på Golf?N?Stuff for å spille golf. Jeg hadde mer enn nok med å følge med på de spille, så jeg holdt meg litt i bakgrunnen. Vi spiste også mat på en lousy restaurant, Chuy?s, fiskesandwich til middag der! N.A.M!! Jeg var hjemme ca klokken ni, da var alle så stuptrøtte at vi gikk rett å la oss. Sånn er det når man er i 43 (!!!!) graders vær! 

 • Liker bare ting hvis de er rosa  Haha, nei... Det er ikke helt sant. Mens vi venter på oppdateringer fra Rikke tenkte jeg at jeg skulle vise frem den nye pc vesken jeg bestilte. Den er rosa, rommer en pc opp til 15,4" og er fra Krusell. Alt for en hyggelig pris hos CDon. Den siden har virkelig ALT. Når jeg leter etter noe - om det er musikk, film, bøker, elektronikk eller annet tilbehør så finner jeg det alltid der. Uansett, slik ser den ut. Syns den var så søt!

   

   

  Rikke har forresten nettopp sendt meg en oppdatering. Nettet har vært dårlig i Tucson hvor de er nå, og nå er det helt borte. I kveld skal de ha en såkalt barbecue og da kommer hele familien. Så vidt jeg har forstått er denne festen stelt i stand anledning det norske besøket. Høres utrolig koselig ut! I morgen reiser de videre. Hun avsluttet iallefall tekstmeldingen med, "Må stikke. Frokost venter!" noe som for meg blir fjernt når klokka er nesten syv her. De ligger 9 timer etter i tid, så det er klokken ikke enda 10.

   

  xoxo Cathrine

 • Golf'n'Stuff, shopping and Tucson Desert Museum  Hei alle sammen! Beklager for mine dårlige updates, men det er ganske så tregt nett her, og jeg har mer enn nok å finne på. 

   

  Hvis vi tar gårsdagen først ; 

  Dagen startet med at jeg og familien reiste til Tucson Desert Museum, som ikke bare var et museum, men også en dyrepark, med ville dyr inni. Vi så blant annet bjørner, ulver, bobcats og mange flere. Det var utrolig varmt, så vi måtte reise 06:00 for å rekke å gå rundt før det ble alt for varmt. Vi gikk rundt i tre timer i 108 grader fahrenheit. VARMT!

  Etter dette reiste vi til shopping mall'en her i byen, og møtte på hele familien der. Utrolig koselig! Jeg, Mike og Emilee gikk rundt i ca 1,5 timer og så på ting i butikkene. Alt fra leketøysbutikker til smykkebutikker ble besøkt!

  Etter dette tok de med meg på "friday night fun" som de kalte det. Det gikk ut på at de dro på et sted som het "Golf'n'stuff". Det spilte vi minigolf og baseball, utrolig gøy, egentlig. Klokka 24:00 stengte det, og ferden gikk videre til IHOP (International House of Pancakes) . Der var vi alle så trøtte at vi bestemte oss for å reise hjem. En FLOTT dag!

   

  BILDER KOMMER SENERE, KAN IKKE LEGGE DE INN HER, ALT FOR TREGT NETT.

 • Melding fra Rikke  Har nettopp fått en tekstmelding fra Rikke med oppdatering.

   

  "Hei, nå er jeg i Arizona! Dette er det beste stedet jeg har vært så lang. Koselig familie og nydelig hus! I morgen skal jeg på museum så blogger kanskje da. 114 fahrenheit, halleluja!" 

   

  Så da vet dere at turen videre har gått fint, og at hun koser seg i varmen. Oppdateringer kommer sikkert snart! 114 fahrenheit er forresten 45-46 grader. Puh, varmt.

  xoxo Cathrine

 • Bye bye San Diego, hello Tucson, Arizona  Da går turen fra San Diego til Tucson, Arizona. Ville bare oppdatere dere kjapt før jeg reiser!

  Før turen må jeg innom Starbucks å kjøpe mat, dødssulten! 

  Så da har jeg bare å pakke resten av baggasjen min før jeg turer videre!

   FORRESTEN HAR DERE BLITT VELDIG DÅRLIG PÅ Å KOMMENTERE!

  Vi snakkes ved første mulighet!

   

  xoxo Rikke

 • Håndbaggasje  Noe av det som jeg syns er vanskeligst er håndbaggasjen. Her skal jeg ha med alt av verdi, noe ekstra klær og toalettsaker. Man vet aldri hva som kan skje med baggasjen. Sannsynligvis kommer den frem sammen med meg til Wilmington, men jeg velger å være på den sikre siden. Nedenfor følger en liste over hva jeg skal ha med i håndbaggasjen.

   

  * Macbook

  * Speilreflekskamera

  * Mobil

  * iPod

  * Pass og andre verdisaker

  * Kryssord og penner

  * Bilder av skuespillerne

  * Ekstra genser og klær

  * Litt sminke

  * Tannbørste og tannkrem

  * Vårservietter

     Alt dette skal jeg prøve å få plass til i denne baggen, som helst ikke skal veie over 10kg. Haha, det er jo lov å drømme! Macen blir lagt i en egen rosa veske (i baggen) jeg har bestilt. Så SØT.

   

  xoxo Cathrine

 • Kjører snart til Arizona!  Imorgen tidlig (Jeg ligger 9 timer bak dere i tid) skal vi kjøre fra San Diego til Tucson, Arizona. Jeg gleder meg veldig til å endelig komme ned dit, og møte mer av familien vår. På søndag har de satt i stand en stor barbeque-fest, bare for oss! :) Så utrolig koselig! 

   

  Jeg vet ikke hvordan det blir med blogging fra min side de neste dagene nå, da det er usikkert hvordan nettet hos familien fungerer, og om det er trådløst. Dersom det er oppdaterer jeg såklart, hvis ikke oppdaterer jeg gjennom Cathrine !

   
  Dette er forresten utsikten fra hotellrommet mitt .. Fint, eller hva?
  

 • Innkjøp fra USA så langt  Jeg skal ikke si at jeg ikke har shoppet noe nå mens jeg har vært i USA ... Her er det jeg har kjøpt .. så langt (2 1/2 uke igjen)

  Blomsterskjørt, jumpsuit og shorts fra Forever 21

  Kors, leopard og kaninsmykke fra Forever 21

  T-skjorte fra Levi's (Denne ser plain ut, men er helt faktastisk til high-waist skjørt/bukse)

  Coconut Mango, Coconut Pineapple og Orange Sapphire bodylotions fra Bath&Bodyworks 

  Sweet Cravings parfyme fra Victoria's Secret

  Triple Moisture leave-in conditioner fra Neutrogena

  4 øyenskygger fra Beauty Rush (Merke som selges på Victoria's Secret)

  Kat Von D eyeliner og Leppestift i Backstage Bambi (kjøpt på Sephora)

  Burt's Bees Tinted Lip Balm i fargen Rose

  Hard Candy Blush

  Armbånd kjøpt på Walmart  2 singletter fra Miley Cyrus/Max Azria kolleksjonen på Walmart

   

  ...Kom akkurat på at jeg ikke tok bilde av de to siste toppene jeg kjøpte , men den ene har jeg på meg nå .. Jaja, dere får leve med det :)

   

  Btw, sorry for dårlig redigering av bilder, jeg har bare ikke tid til det når jeg er her nå.

  Hva syns dere om mine innkjøp så langt? 

 • Konsert i Anaheim, California  Lurer du på hvordan stemningen var under U2 konserten jeg var på på lørdag? Vel, her har jeg lastet opp et klipp!

  Enjoy!

   

  xoxo Rikke

 • San Diego, I love you  Ja, som sagt gikk turen idag fra Redondo Beach til San Diego. Bilturen tok ca 3 timer (Legg merke til at alle biler kjører i gjennomsnitt i 100 km/t her, om ikke over..) 

  Vi fant et fiint hotell, og begynte å tusle nedover til hovedgata for å sjekke ut shoppingmulighetene. 

  Maten ble spist på Hard Rock Café, med Starbucks Double Chocolatey Chip Frappuchino til dessert. NAM!

  Innkjøpene idag ble 3 bodylotions fra Bath&Bodyworks, 4 øyenskygger og undertøy. (Nei, skal ikke beholde alt selv! Gaver også!)

  Nå begynner det å bli sent her, så jeg får hoppe i dusjen. Imorgen blir en lang dag også, med mest sannsynlig shopping og soling ved bassenget hele dagen :)

  xoxo Rikke

 • Hermosa Beach, Redondo Beach og hunder  Da var jeg tilbake fra tur til San Diego Shoppingmall, men la meg først få vise dere noen bilder fra min dag igår ..

  Først av alt ønsker jeg å introdusere to av de herlige skapningene vi bodde sammen med hos den amerikanske siden av familien vår ..

  Alle sammen, si hei til Guster ! Han var en sjenert liten skapning, men hadde såå lyst til å kose!  Og dette her .. Det er Linkin! Linkin var utrolig oppmerksomhetssyk, og eeelsket at det kom nye mennesker inn i huset.

  Og i dette lille søte huset var det altså vi bodde igår natt. 

   

  Igår morges ankom vi Redondo Beach (her vi bodde, altså) . Da fikk vi møtt familien, og reiste så på Hermosa Beach for å bli brune og fine. Vi spiste også pitabaguett, NAM!

  Slik ser Hermosa Beach ut. Jeg skal ikke legge ut bilde av hvor solbrent jeg er, men jeg kan si så mye som at det gjør ganske så vondt ..

  Etter disse bildene ble tatt har jeg faktisk ikke flere bilder fra denne dagen, dette pga vi var med familien og hadde det så koselig at jeg rett og slett glemte å ta bilder. 

  Jeg legger ut et nytt innlegg om alt jeg har gjort idag!

   

  xoxo Rikke

  

  

 • Seaport Village, San Diego .. Here I am!  Hey folkens! Liten kjapp oppdatering fra min side! 

  Nå er jeg akkurat ankommet Seaport Village, San Diego. For en herlig by! Få utrolig "sydenfølelse" av å være her. 

  Nå går ferden snart ut for å spise, for deretter å reise til Seaport Shoppingcentre. Herlig!

   

  Blir nok mest sannsynlig et nytt blogginnlegg i kveld (eh, morgen hos dere), først må jeg ut å oppleve litt ting!

  


  

 • Siste innspurt  Turen min nærmer seg veldig. Det er bare 27 dager igjen til jeg er i Wilmington. Reisefeber? Ja, det kan du trygt si. I helgen har det skjedd en liten forandring i planen. Vi er nemlig på utkikk etter et nytt hotell. Etter å ha lest hva flere andre One Tree Hill fans sa om hotellet vårt på et nettforum fant vi ut at dette stedet ikke var trygt. Siden vi tross alt skal sove der i 13 netter leter vi derfor fortsatt etter en ny løsning i samme prisklasse. Vi har funnet noen alternativer og bestiller nok noe nytt i løpet av dagen. Det hotellet vi snakker om nå har de faktisk filmet til serien hos. Hotellet hvor Nanny Carrie fanget lille Jamie i sesong 5 for dere som følger med.

      Det ble en del innkjøp i helgen. Mye sminke, en kjole, noen topper og en shorts. Nå gjenstår det bare å pakke resten av det jeg skal ha med. Rikke er for tiden hos familie. Hun kommer tilbake med oppdateringer så fort hun kan.

   

  xoxo Cathrine

 • Disneyland og Cheesecake Factory  Ferden begynte tidlig til morgenen idag med donut og mini-cupcake til frokost. God start? 

  Iallefall, etter dette skulle ferden gå til Walmart, da vi måtte ha noen småting ...

  Så her kjørte vi altså ..

  SE, vi fant butikken! 

  Så reiste vi til Disneyland Anaheim, og tuslet rundt å snoket på hva denne parken kunne tilby ..

  Jeg støtte blant annet på Pluto!  

  Etter dette gikk vi til Disneyland Adventure, som var en "gratispark" med Disneybutikker og andre butikker. Her måtte vi sette oss ned på en café for å ta noe å drikke, da vi var helt utslitt i beina. Jeg var blant annet innom Sephora og fikk kjøpt meg en leppestift og eyeliner fra Kat Von D idag! Stas!

   

  Til kvelds idag dro vi på The Cheesecake Factory, og det er den herligste maten jeg har smakt på LENGE! Jeg spiste pepperonipizza .. Uheldigvis hadde jeg spist den opp før jeg tenkte på å ta bilde av den fine maten.. eh, matvrak ..

  Imorgen vet jeg virkelig ikke om jeg får tid til å blogge, da vi skal til familie på Redondo Beach. Jeg vet iallefall at det blir gøy, og at jeg skal prøve å oppdatere dere så ofte jeg klarer.

   

  SPØR GJERNE SPØRSMÅL!

  xoxo Rikke

 • "Bildedryss" fra Anaheim  Jeg har ikke fått tatt noen særlig mange bilder til nå, for jeg har ikke hatt tid, rett og slett. Her er iallefall et bilde av utsikten fra hotellrommet vårt ...

  Som dere ser, litt overskyet idag. Sånn er det bare!  Lalala, fint rom? hahah!

   

  Nå blir det american breakfast, før ferden går til Disneyland!

  

 • Update fra Los Angeles!  Hei alle sammen! Nå har jeg ankommet Anaheim, California, og er så langt utrolig fornøyd med oppholdet mitt. Jeg har ikke sovet på 2 døgn nå, så ikke drep meg om jeg har noen skrivefeil her og der. Jeg skriver omtrent i søvne.

  De tre timene vi fikk før vi reiste på konsert idag ble brukt til å være sammen med den amerikanske delen av familien. Vi spiste hamburger på In'n'out, som jeg ble fortalt er eksklusivt for sør-California. 

   

  Akkurat nå har jeg kommet hjem fra en konsert med bandet U2 (med Lenny Kravitz som oppvarmer). Kan si så mye som at det var utrolig gøy, men vi var så slitne på slutten at vi orket ikke annet enn å dra tilbake til hotellrommet. 

   

  Så nå sitter jeg her da .. Og skal legge meg. Imorgen blir det en tidlig dag, Disneyland skal besøkes! 

  Jeg ligger 9 timer bak dere i tid, dersom dere lurte. 

  Send gjerne spørsmål, jeg svarer så fort jeg kan. Bilder blir lagt ut senere, da jeg ikke har tatt noen med speilrefleksen enda, kun med telefon. 

   

  xoxo Rikke

 • Liten reiseoppdatering  Jeg følger med på Rikkes reise via Facebook. Kommer derfor med en liten oppdatering på hennes vegne. Grytidlig bar reisen først til Amsterdam. Etter et par timer der er hun nå på flyet til Los Angeles. Såvidt jeg vet skal hun bo i Anaheim et par netter, og allerede i kveld skal hun på U2 konsert. Så dere har en god del oppdateringer og se frem til!

   

  xoxo Cathrine

 • Siste innlegg før jeg reiser!!  Kofferten er pakket, billetter er skrevet ut, alt er klart for at jeg skal komme meg vel til Los Angeles. Jeg reiser hjemmefra klokken 04:30 imorgen, så det kan jo bli interessant! 

   

  Dersom dere ikke får noen innlegg fra meg imorgen er det rett og slett fordi jeg reiser hele dagen! Skal oppdatere dere så fort jeg kan!

   

  xoxo Rikke

 • Utålmodig  Jeg kjenner at dagene begynner å gå saktere. De første ukene siden bestilling har gått kjempefort. I dag er det nøyaktig en måned igjen, og jeg vil bare reise. Nå har jeg iallefall endelig printet ut e-billetten min samt ESTA beviset. For dere som måtte lure er ESTA det du må søke for å komme inn i USA inntil 90 dager. Dette koster 14 dollar (Som ble rundt 120 kroner), og du får svar umiddelbart. Jeg har også printet ut bilder av alle One Tree Hill skuespillerne på fotopapir. Med litt flaks vil alle bli signert i løpet av de to ukene i Wilmington. Jeg har også funnet frem heftene fra sesong 6 og 7 dvd'ene. I baggasjen på vei hjem fra USA håper jeg å ha med meg en sesong 8 dvd, men er usikker på når den kommer ut der borte.

     Husk å ønske Rikke god tur i morgen! Gled dere til mange oppdateringer fra USA.

   

  xoxo Cathrine

 • LOS ANGELES IMORGEN!  Endelig kan jeg si det ..


   

  JEG REISER TIL LOS ANGELES IMORGEN TIDLIG!! 
  

  Idag blir det bare masse jobbing, før det blir besøk av reisefølget mitt. Så sove litt, og vips! Jeg sitter på et fly til Amsterdam, for så å fly videre til LAX. Lykke!

   

  xoxo Rikke

 • Last minute shopping  Jeg dro sammen med mammaen min til byen idag, det var nattåpent, og mange gode tilbud! Såklart slo jeg til på sminketilbudene ...

  Viva La Diva øyenskygger i Light Pink og Red ( 10 kr per stk!)

  Make Up Factory primer (10 kr!)

  Elizabeth Arden Double Density Mascara  (99 kr!)

   

  Sååeh, joda .. jeg er ganske flink til å holde meg unna shopping..

   

  xoxo Rikke

  

 • Hva har jeg på Ipoden på tur?  Cathrine har tidligere lagt ut noen av sangene på sin spilleliste til hun skal til USA, så hvorfor skulle ikke jeg også? 

   

  Veronica Maggio - Satan I Gatan

  Lupe Fiasco - The Show Goes On

  Hot Chelle Rae - Tonight Tonight

  U2 - Beautiful Day (Joda, må varme opp litt til jeg skal på konsert med de på lørdag)

  Mariann Rosa - Download My Kisses

  Lady Gaga - Hair

  Chelcee Grimes - Mannequin

  Knaan - Wavin' Flag

  Semi Precious Weapons - Put A Diamond In It

   

   

  xoxo Rikke

 • Sommerens planer  De to siste dagene har været ikke vært spesielt mye å skryte av. Jeg tilhører den gruppen som blir påvirket av dette. Når solen er borte blir jeg utrolig tiltaksløs og lei. I dag fikk jeg mail fra sjefen min med noen arbeidsoppgaver så skal bruke de neste dagene på dette. Sannsynligvis skal jeg skrive fem artikler før jeg reiser til USA. Beklageligvis betyr det mindre tid til bloggen. Dessuten begynner jeg med pakkingen i dag. I helgen og et par uker før jeg reiser skal jeg bo hjemme hos foreldrene mine. Nå er det få dager til Rikke reiser. I denne perioden er det hun som kommer til å prege bloggen. Jeg skal selvfølgelig skrive jeg også, men ikke hver dag.

     Har dere noen spørsmål eller noe dere lurer på rett før Rikkes reise til Los Angeles, Arizona og Las Vegas? Eller har dere noen spørsmål til meg og turen til Wilmington? Kom med det så skal vi svare så godt vi kan. Nå begynner endelig det vi har skravlet om i ukesvis. Det føles som i går at vi bestemte oss for å opprette denne bloggen, men nå reiser Rikke om 3 dager! Så er det min tur når hun kommer hjem igjen.

   

  xoxo Cathrine

 • Sminken er valgt!  Etter mye om og men har jeg endelig fått pakket sminkepungen min jeg skal ha i den innsjekkede baggasjen .. Jeg slet HARDT! Jeg har relativt mye sminke, og det her er kanskje ... 1/5 av det jeg har eller noe ..Hmm.. Iallefall;

  1. Covergirl Lashblast Volume mascara Waterproof (VERDENS BESTE MASCARA)

  2. H&M Light Brown Eyebrow Pencil

  3. ELF Liquid Liner i Plum

  4. L´oreal Eyekohl i Black

  5. ELF Wet Gloss Lash&Brow Mascara

  6.  Øyenbrynshøvel (eh, hva heter de? Eyebrow Razor?)

  7. ELF Tinted Moisturizer

  8. GOSH Cover Corrector Stick

  9. Sephora Øyenskygger i Brunette Eyes nr. 08

  10. H&M White Eyeliner

  11. ELF Blush i Pink Passion

  12. NYC Transluscent Pudder


  Sminkekostene jeg har med er et lite, men stort nok utvalg. Spør gjerne om dere lurer på hvilke koster jeg har med ..

   

  BARE 3 DAGER IGJEN!!

  xoxo Rikke

 • Ny parfyme på flyplassen?  Er du som meg, og bare "Mååå ha en ny parfyme på flyplassen" ? Vel, da skal du bare vite at du er ikke alene .. Men hvilken skal man velge? Skal man ta en klassisk duft, eller en litt mer spennende? Skal man kjøpe Escada sommerduften som alle andre har? 

  Vel, jeg har iallefall funnet min favorittduft, og jeg kan anbefale den på det sterkeste til dere! Parfymen jeg snakker om er Reb'l Fleur av Rihanna.

  Parfymen er intens, med både frukt og blomsternoter, med et hint av kokos. Flasken er formet som hælen på en sko, ser dere? 
  Jeg kommer iallefall til å kjøpe en til av denne når jeg er tom! 

   

  Kan også fåes på Cubus til 299,-  men regner med at de har den billigere på flyplasser rundt om i verden.

   

  xoxo Rikke
  

 • Sommer og skolefri  Sent i går kveld ble endelig eksamen fullført. Nå er den skrevet ut og skal leveres inn. Jeg tror jeg gjør det i morgen tidlig eller så kanskje jeg tar turen ned til skolen så fort jeg har fått i meg litt mat og kledd på meg noe annet enn pysjamas. Ble nok en "sen" morgen i dag fordi jeg ikke ble trøtt i går kveld. Sovnet vel rundt halv 5 fordi jeg ikke fantes trøtt.

   


  Her er ser dere ferdig utskrevet eksamen samt at pappa har kjøpt reiseadapter til meg!
  

   

  xoxo Cathrine

 • Jeg har fått gaver!  Mammaen og pappaen min kom nettopp hjem fra en tur i Hamburg, og gjett hva! Jeg fikk noen gaver! Noe av det kommer helt sikkert til å være med i kofferten til USA!
  Ååh, neglelakk.. Min svakhet .. Si gjerne om dere vil se bilde av alle mine .. dere kommer til å LE!  ..Neida, har ikke skille mellom fingrene .. Neei ..

   

  xoxo Rikke

 • Brunfargen kommer.. snart!  Nå jobbes det på spreng for å få litt underlag før jeg reiser til Los Angeles om 5 dager. Det er altså brunfargen det jobbes med, om du lurte ;) 

  Så her har jeg ligget i hele dag ...
  Ekkelt sted forresten, edderkopper og maur OVER ALT!! Og jeg er ikke akkurat den som er mest glad i kryp .. Så jeg hyler selvfølgelig og løper en kilometer unna hver gang jeg ser et kryp. Joda .. 

  Men for all del .. Fin utsikt og alt det der ..

   

  xoxo Rikke
  

 • Å leve i USA tid  Det er ingen hemmelighet at USA har en helt annen tidssone enn Norge og resten av Europa. Faktisk er USA delt inn i flere tidssoner fordi landet er så stort. De siste dagene har mitt døgn blitt snudd aldeldes på hodet. Jeg er glad i å være lenge oppe, men er som regel i seng før klokka 3. Vel, natt til i går hadde naboene fest som pågikk HELE natten. Da ble soving ikke lenger noe alternativ. Store deler av gårsdagen sov jeg derfor når det endelig var blitt stille. Det endte selvfølgelig med at jeg satt oppe til kl 6 i dag tidlig for å snakke med venner i USA samt at jeg skrev på eksamenen min som skal inn om bare to dager. Håper dette forklarer litt mitt fravær på bloggen. Jeg har faktisk nettopp våknet! Så nå skal jeg skrive ferdig eksamenen og sørge for at det er i orden.

   


  Det er tøft å leve i feil tidssone. Om en måned blir døgnrytmen jeg har nå mer riktig...

  Noen som har godt tips for å klare å sovne? IKKE sovepiller.
  

   

  xoxo Cathrine

 • Fremgang i pakkingen!  Joda, det går bedre med pakkingen nå. Er jo tross alt bare SEKS dager til jeg er i Los Angeles !

  Tehee, mye mønster i min koffert! ..Joda, har med strikkede sokker .. De er gaver til familien som bor der! 

  Den shortsen som ligger utenfor er reise-shortsen min, derfor den ligger utenfor.. Den andre er bare ....ROT!   Jeg har også fått meg to kart, ett over Los Angeles, og ett over Arizona. Kjekt å ha når man skal kjøre rundt. I tillegg har vi fått låne en GPS med USA-kart, hvor kjekt er ikke det!

   

  xoxo Rikke

 • Lang lang reisetid ...  Jeg skal ikke bare på tur til USA i sommer .. Jeg skal også ta toget til Bergen for å besøke en venninne! Jeg kan ikke akkurat si at jeg gleder meg til å sitte 8,5 timer på tog, men hva gjør man vel ikke for å spare noen kroner! ;)

   

  Har vi noen lesere fra Bergen?

  Hva skal du i sommer? :)

   

  xoxo Rikke

  

 • Mer shopping...  Det er så utrolig mye som skal på plass før jeg reiser om 36 dager. Har utrolig lite sommerklær, men det begynner å komme seg. Heldigvis blir det en shoppingrunde til før turen. Jeg har også bestilt manikyr for første gang! Dette skal jeg ta noen dager før jeg drar. Sluttet å bite negler for nå snart 3 år siden, og har lenge ønsket å få de fikset. Lover å poste noen bilder når det er blitt gjort. I dag var jeg ute i byen i regnværet for å kjøpe en ny bikini. Endte opp med å kjøpe en enkel, blå bikini sånn at jeg har to til å ha med på tur. I tillegg kjøpte jeg en svart topp med blomster som jeg allerede har i blå.

   

  Bikini (79,- pr del) Topp (59,-) Alt fra Cubus.

  

  xoxo Cathrine

 • Gaver!  En av mine beste venner har nettopp kommet hjem fra et år som utvekslingsstudent, og tror du ikke hun hadde kjøpt gaver til meg? Gavene var helt NYDELIGE! 

     Lommebok fra Sienna Ricchi

  ..Åh, seeee så fin den er!

  Lilac - Retro Powderpuff - Caroline's Pride - Marie - Liner-Dark Grey.  Øyenskyggepalett i "Brunette eyes nr. 08" fra Sephora.

   

  Begge to kommer nok mest sannsynlig til å få være med til USA om en uke!

   

  xoxo Rikke

 • Svar på spørsmål!  Jeg lovet å svare på spørsmål så da tar jeg meg en liten pause fra eksamensskrivingen for å gjøre det. Det var ikke så mange spørsmål så det er bare å legge igjen kommentarer om det er noe mer dere lurer på. Da svarer både jeg og Rikke på disse. Håper svarene nedenfor er klare.

   

  Først tar vi to spørsmål som ikke handlet om turen:

   

  Hvilket fag har du eksamen i?

  Jeg studerer journalistikk, og er det jeg nå har eksamen i. Mer bestemt kunnskapsfag. Dette er den tredje og siste eksamenen dette semesteret. På onsdag skal den leveres inn, og da er jeg helt ferdig med studiet.

   

  Hva vil du bli når du blir stor?

  Enda større!? Hehe, neida skal være seriøs... Som sagt studerer jeg journalistikk. Håper å kunne skrive for en stor avis eller et moteblad nå når jeg er ferdig med studiene. Til høsten skal jeg studere engelsk i ett år fordi jeg vil bli enda flinkere språklig.

      Spørsmål om turen:

   

  Hva gleder du deg mest til når du drar på tur?

  Jeg gleder meg utrolig mye til å se USA. Jeg har hørt at North Carolina og Wilmington er et nydelig sted spesielt nå på sommeren. Det tror jeg blir fantastisk. Har aldri vært der før, men har reist mye i Asia og Afrika tidligere. Gleder meg også til å se alle stedene fra One Tree Hill som er favorittserien min. Å møte noen av skuespillerne hadde heller ikke gjort noe.

   

  Hva er det første du kommer til å gjøre når du kommer frem?

  Jeg lander ganske sent på en søndag kveld. Det første jeg kommer til å gjøre er å dra frem kameraet og ta bilde av skiltet som viser at jeg er i Wilmington. Så skal jeg hente baggasjen min og møte reisekameraten min som kommer for å hente meg på flyplassen. Helt ærlig tror jeg at vi kjører rett til hotellet for å sjekke inn og få en god natts søvn. Tar det som det kommer.

   

  Hvor skal du forresten?

  Wilmington, North Carolina. Du kan lese litt mer om stedet og turen ved å trykke deg inn på dette tidligere innlegget jeg har skrevet. Se også filmen i forrige innlegg.

     Ellers i dag har jeg vært heldig! Sophia Bush delte ut ti signerte bilder til de første som donerte penger til hennes løp for veldedighet senere i sommer. Jeg var den første og fikk mail om at jeg selvfølgelig får et av bildene innen 2-4 uker. Så nå blir det gøy å sjekke postkassa fremover. Navnet mitt ble også nevnt i en tweet av henne på Twitter med takk. Veldig merkelig å se!!

   

  xoxo Cathrine

 • Film om våre reiser!  ..Til dere som lurte på hvor vi skulle i sommer , lagde jeg en film!

   

   

  xoxo Rikke

 • Spørsmål?  Som Rikke sier har vi begge litt å gjøre for tiden. Jeg sitter med min aller siste eksamen for tiden. Den skal leveres inn på onsdag så etter det blir det heldigvis litt lettere å få tid til andre ting. Målet er å bli ferdig i helgen. Det begynner å bli vanskelig å blogge. Det er 37 dager igjen til jeg reiser. Hva vil dere vite? Er det noe jeg skal svare på angående turen? Hvis dere kommer med noe konkret skal jeg prøve å svare så godt jeg kan. Det kan være om både turen og forberedelser da jeg har god kjennskap til begge deler.

   

  Jeg gleder meg til å besøke "Tree Hill" og kanskje møte disse menneskene!
  xoxo Cathrine

 • Eksamen og reising  Litt lite blogging i det siste nå.. Grunnen er at det rett og slett ikke er så mye å oppdatere dere på før vi reiser, og i tillegg har Cathrine eksamen nå! 

             Sånn ser jeg for meg Cathrine nå for tiden.

   

  Wow .. Jeg kan ikke tro at om 1 uke og 2 dager sitter jeg på flyet til Los Angeles!!

  Om det er noe dere lurer på angående reisene våre, eller noe annet er det bare å spørre oss, vi svarer dere kjapt! 

   

  xoxo Rikke

 • Innkjøp og pakke i posten!  Som sagt skulle jeg kjøpe veske som jeg skal ha all håndbaggasjen min i når jeg reiser til USA (Merk: Det er bare TI daget til!!) .. Vel, det ble den her;

  Jeg er strålende fornøyd med den, den har god plass og jeg elsker mønsteret! Den kostet 519,-

  Jeg hadde også kjøpt en pallett fra Starsmakeuphaven.com, til å ha Mac øyenskyggene mine i. Den kostet 15 dollar, og frakten var på 14,95 dollar ;) Så langt har jeg satt inn Beauty Marked, Gesso og Orange. Flere skal komme inn, jeg må bare depot'e (eh, vet ikke et godt norsk ord for det .. help me, someone?)

   

  Den er perfekt til å ha alle øyenskyggene sine i når man skal reise, så slipper man å ta med hundre forskjellige palletter!


  ..oops, fingermerker!

   

  xoxo Rikke

 • Tårevått  Jeg bare MÅ blogge om dette. I tillegg til One Tree Hill følger jeg med på en serie som heter The Secret Life Of The American Teenager. Den siste sesongen har for meg handlet alt for mye om sex. Jeg er sikker på at ordet har blitt nevnt minst 100 ganger i hver episode. Jeg trodde sesongfinalen ville bli på samme måten. Så feil kan man ta. Jeg har aldri grått så mye i hele mitt liv. For en episode. Virkelig hjerteskjærende. Siden noen av dere som leser dette skal jeg ikke si noe mer. Bare vær forberedt på at siste episoden i sesong 3 er trist. Veldig trist. Under ligger promoen fra episoden. IKKE se om du ikke vil vite hva som skjer.

   

   
  xoxo Cathrine

 • I put some new shoes on  Når Rikke og jeg var på vår lille handletur på lørdag fant jeg noen sko med en gang vi gikk inn i butikken. Det var hun som til slutt endte opp med å kjøpe de, men i dag tok jeg også steget! Har utrolig lite sommerlige klær og sko. Er storforbruker av støvletter. Sommersko er noe jeg aldri har hatt mye av. Så når jeg fant et par søte, åpne wedges så var det midt i blinken for min skomania. Har et skap pluss en hylle med fem etasjer full av sko! Jeg tuller ikke. Her er iallefall de nye medlemmene av skofamilien.

     xoxo Cathrine

 • Håndbaggasje  Jeg trenger en ny veske jeg kan ha all håndbaggasjen min i! Man må ha en relativt stor veske om man skal få plass til Mac, speilreflekskamera og videokamera! Jeg  har funnet 4 jeg har lyst på, men har ikke helt bestemt meg hvem jeg skal ha enda. EN av de skal kjøpes imorgen, iallefall! 

  Hvem ville dere valgt?  (alle er fra Accessorize, 519 kr per stk)

  xoxo Rikke
  

 • Drømmer meg bort ..  Drømmer meg bort .. Sitter faktisk på skolen nå, og skal snart ha min siste skoletime for i år. For en herlig følelse!

   

  Tenk .. om 12 dager ..

  Er jeg på U2 konsert på dette stadiumet ..


  ...Jeg har allerede begynt å bli lei hamburgere ..

  ..Jeg ligger å blir brun her ...


  ...Jeg har fått meg mase ny sminke ... (HEAVEN!)

  ..Og jeg har for første gang i mitt liv smakt Starbucks Frappé. (Vel, jeg har smakt andre ting der, men alle sier frappé er best!)

  Wow .. Jeg gleder meg!
  

 • Huskeliste  Det er faktisk en del som skal gjøres før man kan legge ut på reise selv om det er bare to uker. Skal man til utlandet må man tenke på valuta og kurser, pass og diverse ekstra. Jeg har heldigvis reist en del før, og har derfor lært litt av det så jeg vet hvilke problemer som kan dukke opp. Har nedenfor laget en liten huskeliste til meg selv. Det er garantert NOE jeg har glemt her, men tror iallefall jeg har en grei kontroll.

     

  * Ordne noe dollar i kontanter

  * Printe ut bilder av OTH-skuespillerne som de kan signere

  * Ordne reiseforsikring

  * Booke hotell og leiebil

  * Søke visum

  * Ordne musikk og underholdning til flytur

  * Kjøpe nye sko (Stjele Rikke sine!)

  * Tigge litt ekstra penger (Hei alle i familien! <3)

  * Ordne gave/brev til Sophia

  * Begynne å pakke

  * Pakke litt ekstra klær og diverse til flyet

  * Printe ut reisebevis og visum

  * Søke om å være ekstra i One Tree Hill!

  * Kjøpe adapter og baggasjemerking

  * Kjøpe solkrem

 • MIN tatovering  Dere så kanskje Cathrines innlegg om at hun ønsker seg tatovering?

  Vel, jeg tok min tatovering på håndleddet den 14 mai, og er så langt strålende fornøyd med min!  Nå er den ferdig grodd, og trengs ikke å bli smurt inn med krem så ofte som før.

   

  De første dagene jeg hadde den måtte jeg smøre den inn med krem 5-10 ganger daglig! Det var helt utrolig hvor fort det ble tørt igrunn.. Vel, nok prat, her er tatoveringen:

   

  Hva syns du? :) Vis meg gjerne bilder av deres dersom dere har, eller spør om dere har spørsmål!

   

  xoxo Rikke

 • Ny header!  Likte du best den gamle eller nye layouten vår? :)

  Nye:

  Gamle:  VÆR ÆRLIGE NÅ DA ! :)

 • Tatovering  De siste dagene har jeg tenkt på å tatovere meg. Helt ærlig er det noe jeg har tenkt på lenge, men aldri funnet noe jeg har funnet verdifullt nok til å markere for livet. Nå tror jeg at jeg har funnet ut av det. Love is Louder er en antimobbekampanje som ble startet av blant annet skuespiller Brittany Snow. Det er nettopp "Love is Louder" jeg har lyst å tatovere. Isåfall blir det på håndleddet så den er der som en konstant påminnelse! Syns budskapet i ordene og kampanjen er utrolig viktig. Må nok tenke på det en stund til, men har veldig lyst til å gjøre det når jeg kommer hjem fra USA.  
  xoxo Cathrine

 • Innkjøp og Oslotur  Som sagt var jeg og Cathrine sammen i Oslo idag, og jammen fikk vi ikke tid til litt shopping også! Det jeg kjøpte er for det meste ting jeg skal ha med når jeg reiser til USA.

  Sko fra Skopunkten (199,-), Piz Buin SPF 20 (118,-) , MAC øyenskygger i fargene Beauty Marked, Orange og Gesso (100,- per stk)


  Lady Gaga t-skjorte fra Platekompaniet (149,-), Shorts fra Bikbok (99,-)

  2 singletter fra H&M (79,- per stk)  2 kjoler fra Bikbok (49,- per stk!!)

   

  Puh! Nå har iallefall jeg brukt nok penger på en stund! Så .. Hva syns dere om mitt lille .. innkjøp? 

   

  xoxo Rikke

 • Musikkens dag  I dag er det ikke bare lørdag, men også musikkens dag! Jeg tror dette blir feiret over hele landet. Her i Oslo har det iallefall vært bra liv. Konserter på hvert gatehjørne og alle sentrene. Varmt og herlig vær har det også vært. Deilig! Nå er det endelig sommer og konsertsesongen er i gang. Rikke og jeg møttes i dag tidlig. Først filmet vi til en bursdagsvideo som vi håper Sophia Bush kommer til å se. Det er en måned igjen, men jeg må jo redigere det sammen først! Kanskje legger vi det ut på bloggen også.

  Klikk for å lese om når jeg fikk melding av mitt store idol Sophia i dette innlegget.

   

   

  Etter å ha gått rundt i butikker så tok vi turen inn på Steen & Strøm. Der skulle det også være en rekke konserter (b.la Elisabeth Carew) samt at Mariann Thomassen DJ'et oppe i fjerde etasje. Jeg har aldri møtt henne før, men for en utrolig hyggelig dame! Hun var lett å snakke med, og svarte mer enn gjerne på alle spørsmålene mine. Etter en stund ble vi begge ganske varme og bestemte oss for å ende byturen etter ca fire timer. Rikke handlet en del til sin USA tur. Dette kommer helt sikkert i et eget innlegg senere i kveld.

   

   xoxo Cathrine

 • Flymusikk  Som tidligere nevnt blir iPoden min beste venn på denne turen. iPod touch er med nesten hvor enn jeg går. Bussturen, joggeturen, alt blir bedre med litt musikk. I dag har jeg laget en foreløpig spilleliste med sanger som definitivt blir spilt mye i løpet av de 20 timene det kommer til å ta fra Oslo til Wilmington, og selvfølgelig under ventetiden både i Manchester og Philadelphia. Ingen tvil om at de fleste låtene jeg har valgt ut vil få meg i godt humør på tur!

   

  Hanne Sørvaag - Say Hello To Goodbye

  Lady Gaga - Born This Way

  Katy Perry - Firework

  Miley Cyrus - Party in the USA

  John Stamos - Forever

  The Beach Boys - Surfin' USA

  Jana Kramer - Why You Wanna

  Kate Voegele - Heart In Chains

  Lady Gaga - Edge of Glory

  Avril Lavigne - What The Hell

  Katy Perry - California Girls

  Brandi Carlile - The Story

  Gabrielle - Ring Meg

  Katy Perry - Last Friday Night

  Adele - Rolling In The Deep

   

   

  Hva hører du på for tiden?

 • Sminke på fly?  Hva skal jeg ha med av sminke i håndbagasjen min? Vel ...

  1. Victoria's Secret Pressed Mineral Powder (Medium 30)

  2. MAC Mineralize Blush - Dainty

  3. Beauty Rush - Peachy Jean (Beauty Rush er et merke som selges på Victoria's Secret)

  4. ELF Mineral Foundation SPF 15 - Light

  5. Erase Paste fra Benefit (Concealer)

  6. ELF Eyeshadow Primer

  7. 2True Liquid Liner

  8. L.A. Colors- Auto Eyeliner

  9. Barry M Intense Black Mascara 3 in 1

  10. EOS Lipbalm i Lemondrop

  11. Kabukikost fra Isadora

  12. Hvit eyeliner fra H&M.

   

  Grunnen til at jeg tar med sminke i håndbagasjen er at jeg er avhengig av å ha noe sminke selv om "muligens kofferten skulle forsvinne". Derfor tar jeg alltid med det mest nødvendige. Dette er ikke all sminken jeg skal ha med når jeg skal til USA, men det er det som er "mest nødvendig".
  Se, så søt sminkepung jeg har! Fra H&M, 20 kroner! For et kupp!

   

  xoxo Rikke

 • Eksamen  USA turen blir stadig nærmere! I likhet med de fleste andre norske elever og studenter har jeg to uker skole igjen (En og en halv). De siste ukene har bestått i selvstudium. Dette er noe jeg aldri har vært spesielt flink på. Det er tusen andre ting som frister når man bruker data. Facebook må sjekkes veldig ofte. Aldri har vel leiligheten trengt så mye rydding som nå heller. Begynner heldigvis å nærme meg mål! Syns i grunn ikke denne form for eksamen er så ille som muntlige presentasjoner. Å skrive på press har heller aldri vært helt min greie.  

  Tirsdag skal prosjektoppgave og mappe leveres inn. Samtidig blir hjemmeeksamen utlevert, og den skal inn igjen en uke senere. Ønsk meg lykke til!

 • Bare en liten ting ..  Vi sletter kommentarer som omhandler kun "Hei, kan du kommentere min blogg?" "Fin blogg, se på min" osv. Dette fordi det kun er reklame!

   

  Vi tar derimot gjerne imot kommentarer som har noe med innleggene våre :)

   

   

 • Rikke

  Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her! Følg meg på min reise! KONTAKT: Mail: surfintheusa.blogg@gmail.com Instagram: Rikkebovree


  Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her!
  Følg meg på min reise!


  KONTAKT:
  Mail:
  surfintheusa.blogg@gmail.com
  Instagram: Rikkebovree

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits