Rikkes reiseblogg -

No more USA...Da er jeg hjemme i Oslo. Har en god del ting å ta tak i med tanke på forsikring og andre greier med skole og lignende. Jeg trenger litt tid til å få lagt inn alt av bilder, ordne tanker og blogginnlegg om alt jeg ikke tidligere har utbrodert...

 

Har dere noen spørsmål? Mens jeg prøver å komme meg etter en lang tur og få ordnet opp i alle tankene så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan. Kanskje dere lurer på hvordan USA er? Hvordan menneskene og maten er? Eller hvordan OTH skuespillerne EGENTLIG er? Spør i vei - så svarer jeg!

 

Hva vil dere forresten jeg skal blogge? Bilder, innkjøp... Andre ting?

xoxo Cathrine

 • Hjem igjen  Hei! Nå sitter jeg på flyplassen i Wilmington med WIFI og mac i fanget... Nå er det snart på tide og forlate USA. Det er ikke noe gøy å reise hjem til alt som skjer hjemme i Norge, men denne dagen måtte jo komme. S lenge alt går etter skjema håper jeg å være hjemme i leiligheten i Oslo rundt 15 tiden i morgen. Lover mer blogg og oppdateringer fra tur og innkjøp da!

   

  xoxo Cathrine

 • Pakker...  Siste kvelden i Wilmington :( Akkurat nå pakker jeg ned alt i kofferten, og gjør meg klar for en god natts søvn før hjemreise i morgen ettermiddag. Vi skal sjekke ut litt før 10 og ta frokosten downtown en siste gang. Gå litt rundt og besøke Airlie Gardens før vi setter kursen mot flyplassen i 2-tiden. Det er vel det siste vi ikke har gjort. Vi skulle gå rundt i Airlie i dag, men det har vært alt for varmt. Da mener jeg 45 grader og ingen kald bris.

   

  I dag har vi kjørt ut til Carolina Beach for å se noen flere locations og greier. Vi så også noe filming med Austin, Shantel og Rob før vi tok lunsj. Deretter gjorde vi noen siste greier før det ble mørkt. Deretter gikk vi bare rundt downtown (byen er nydelig) fordi det er gratis konserter her hver fredag. Så vi gikk innom det for å sjekke ut bandet før vi gikk innom et sted for noe kald drikke og tortilla chips!

   

  xoxo Cathrine (som helst IKKE vil hjem.)

 • Cathrine har møtt One Tree Hill-skuespillere IGJEN!  Denne gangen møtte hun følgende ;

  Bethany Joy Galeotti, som spiller Haley James Scott!

  Michael May, som spiller karakteren "Chuck"

  Paul Johansson, som spiller Dan Scott

  Shantel Van Santen, som spiller Quinn

  Sophia Bush, som spiller Brooke Davis/Baker  (Ååh, kan se for meg lykken til Cathrine)

  Stephen Colletti, kjent som "Bar Manager Chase Adams"

  Tyler Hilton, som spiller Chris Keller.

   

  Woh! Kan tenke meg at Cathrine er lei seg for at eventyret hennes snart er over ..!

   

  xoxo Rikke

  

 • Hjemme fra reise og legebesøk  Hei allesammen! Dere lurer kanskje på hvor jeg har vært i det siste?

   

  ..Vel, på mandag reiste jeg nemmelig til Bergen! Jeg skriver et lenger innlegg om dette senere i kveld. 

  Idag har jeg vært hos legen, da jeg har hatt utslett på ryggen /magen som bare ble verre og verre. Det viste seg at jeg hadde noe som het "Helvetesild", så nå har jeg blitt foret på 7 piller og krem hver dag. Deilig .. Men for all del, jeg er oppegående!

   

  Hvordan har deres dag vært så langt? 

  Cathrine har også sendt meg noen nye bilder, jeg må bare tagge de, SÅ kommer de ut ikveld. LOVER!

  ...Må løpe, skal øvelseskjøre med pappaen min!

  xoxo Rikke

 • Bra dag i Wilmington  Hei! I dag stod vi opp kl 6 fordi Andrea skulle være i sentrum før halv 8 for å være ekstra i dagens filming i Karens cafe. Dermed ble jeg ventende på utsiden alene i en god del timer, men det gjorde med ingenting. Det var mange andre der som jeg snakket med og lignende, og satt også en del inne i air condition for i dag var det virkelig uutholdelig varmt ute... Andrea og Nicole koste seg med å få sitte inne i kafeen i en scene med Jackson, Joy og Paul. Scenen høres søt ut så dere kan glede dere til episode 9-03. Vet ikke om noen av dere har hørt at Joy sjeldent kommer ut til fans? Hun har en baby å ta seg av, og er generelt en veldig privat person. I dag tok hun seg tid, og jeg var en av 10 heldige som fikk autograf og bilde før hun ble dyttet inn igjen for å filme videre. Jeg møtte også Jackson. Paul kom også ut på slutten! Uansett... Akkurt nå er jeg utrolig sliten fordi vi dro herifra i 7 tiden i dag tidlig, og nå er klokken halv 12. Vi kom tilbake til hotellet for mindre enn en halvtime siden. Så ja, det har vært en lang dag, men allikevel en bra dag!

   

  I morgen er vår siste fulle dag her, så planen er å dra til noe som heter Airlie Gardens. Det skal være vakkert der (Mamma du hadde nok syntes det var midt i blinken. En times gåtur i hage?) så vi skal dit for å ta bilder og sjekke det ut. Deretter blir det nok lunsj og så videre til en siste location filming. Dette skal i følge rykter være Sophia (og muligens Austin?) så det blir vår "avslutning" av One Tree Hill delen av turen. Vi har virkelig sett mye annet av byen også, men vi har selvfølgelig fått med oss det av filming vi har fått vite om når vi først er her. Bilder kommer forhåpentligvis i morgen, men akkurat nå lokker senga!

   

  xoxo Cathrine

 • Oppdatering fra dagen i Wilmington  Hei igjen. Turen går dessverre mot slutten, og dagen i dag har vært enda en lang dag på filming. Vi så Bethany Joy, Jackson Brundage, Tyler Hilton, Michael May, Stephen Colletti, Tyler Hilton, Sophia Bush, Shantel Van Santen og Paul Johansson. Alle kom bort utenom de to førstnevnte (Joy og Jackson). Jeg har fått bilder av alle sammen, og fikk møte b.la mitt store Idol Sophia igjen! Kommer med flere oppdateringer senere. Jeg har igjen ikke tid til bilder og lignende. Nå begynner det å bli sent, og vi skal opp kl 6 i morgen for nok en lang dag med filming. Vi vet ikke hvem som filmer, men siden det er Karens Cafe regner vi med iallefall Joy og Sophia igjen (siden Brooke og Haley eier stedet).

   

  xoxo Cathrine som igjen beklager bildemangel, men det kommer! :)

 • Filming pågår  Akkurat nå sitter vi utenfor Karens Cafe. Det er filming på gang... Vi har sett Joy og Jackson. Oppdateringer kommer senere :)

 • Tyler Hilton og Stephen Colletti  Vi har maks flaks denne uken... De er på location hver dag utenom fredag! Så i dag møtte vi Tyler Hilton og Stephen Colletti (igjen). Som dere har skjønt er Chris Keller tilbake som en av hovedpersonene i sesong 9. Tyler har flyttet til Wilmington, og filmer fulltid på linje med de andre faste skuespillerne. I dag hadde han og Stephen en scene på en strippebar... Så vi møtte begge to. Bilder kommer senere kan jeg love dere! Har hatt litt å styre med i dag. Har blitt syk og det er så mye rot med penger og forsikring som nå må tas hånd om så tiden strekker ikke helt til.

   

  xoxo Cathrine som lover bildene så fort som mulig, men skal ut til middag nå!

 • Lang dag i Wilmington  God morgen! Klokken i USA har passert 9, og vi skal straks ned til downtown for en lang dag med filming. Vi har hørt at de som filmer er Sophia, Bethany, Shantel, Jackson, Paul og Tyler. Kommer med oppdateringer når jeg får tid! Formen er på ingen måte på topp, men det skal ikke få ødelegge dagen! Det er derfor man har paracet. Hodepine og slapphet forsvinner.

   

  xoxo Cathrine

 • Ut på tur, aldri sur  I dag var planen å se filming på Karens Cafe, men det var visst ikke før i morgen og onsdag. Dermed ble det heller litt å gå rundt på et slags "kjøpesenter" som heter The Cotton Exchange mens vi ventet på at regnet skulle gi seg. Deretter kjørte vi til b.la det Peyton og Lucas møttes første gang og der de giftet seg. Ble en morsom dag likevel. Vi tok også en båttur over vannet her som tok en halvtimes tid. Herlig! Kjøpte også en Wilmington genser + perler til å lage et armbånd og et par flip flops.

   

  Nå slapper vi av og skal bestille oss middag, som jeg tror blir pizza fordi vi som hotellgjester får rabatt og de leverer på døren vår. Ble en herlig dag iallefall, og tror vi tar enda en tidlig kveld før vi skal se mer filming i morgen.

   

  HAPPY BIRTHDAY SHANTEL VAN SANTEN! <3  

  xoxo Cathrine

 • Middag og Starbucks  Etter et par timer på hotellet og noen telefoner senere dro vi til middag nå i kveld. Når vi fikk bord ved den italienske restauranten vi valgte, ser Andrea seriøst på meg før hun sier. "Don't freak out, turn around or look or anything. It's freaking Jackson Brundage!" Først trodde jeg hun bare tullet, men når jeg snur meg sitter lille Jamie Scott der sammen med familien sin. Søt unge. Vi lot være å gå bort siden han er bare 10 år gammel, men det var uansett kult å ha sett han. Etter middag tvang jeg Andrea til å kjøre til Starbucks (HEY gamle venn!) for en kaffe, og så gikk vi på kino for å se "Friends with benefit." Søt film som jeg kan anbefale.

   

  I morgen er det som sagt filming, men først må vi innom politistasjonen. Mest sannsynlig. Jeg prøvde nemlig å ta ut penger her nede, men banken nektet meg så derfor tok jeg ut halvparten i en minibank, men da jeg sjekket nettbanken i dag var kontoen min rimelig tømt. Derfor sjekket jeg og banken har trukket meg penger jeg aldri fikk, så vi skal innom der for å se hva de har å si før vi anmelder saken dersom de ikke gir meg pengene umiddelbart. Det må ALLTID skje noe på ferie ...

   

  xoxo Cathrine

 • Wilmington dag 7  Akkurat nå er vi tilbake på hotellet og slapper av. All kjøringen og varmen kjennes på kroppen! I dag har vi sett blant annet stedet der Lucas og Peyton først møttes. Det begynte å pøse ned, så vi bestemte oss for å ta en pause til powernap før vi skal kjøre ned til downtown igjen for noen flere locations. Deretter skal vi spise middag, og så blir det nok en tidlig kveld. Vi har sett mye av denne flotte byen nå. Blir mer og mer fascinert for hver dag. I morgen er det filming igjen, men vi er ikke helt sikre på hva som er planlagt enda!

   

  xoxo Cathrine

 • Wilmington dag 5 & 6  Har fått med meg de siste dagers triste nyheter fra Norge. Føler med alle som har mistet noen, og er litt glad for å ikke være hjemme akkurat nå.

   

  I går kjørte vi ut til Brookes nye hus, og i dette området fikk vi også se Scott familiens strandhus. På samme sted var dessuten stranden hvor Haley og Nathan giftet seg første gangen. Etter lunsj og noen ærender slappet vi deretter av en times tid på hotellet før vi på kvelden gikk vi ut til middag sammen. Deretter gikk vi rundt på forskjellige barer for å sjekke utelivet. Vi bare koste oss med kald drikke (deilige margaritas), god musikk og hverandres selskap. Vi gikk også forbi en gratis utekonsert til tribute for Bruce Springsteen. I 2 tiden ble vi ganske trøtte så da kjørte vi tilbake til hotellet hvor vi sloknet.

   

  I dag har vi vært nede i downtown for frokost. Etter det gikk vi litt rundt før vi gjorde noen ærender. Deretter kjørte vi bort på et kjøpesenter for enda flere ærender. Her hadde de også filmet en del for One Tree Hill, men det er nesten ikke til å unngå i denne byen. Så var der studio tur neste. det var utrolig kult. Her fikk vi se Nathan og Haleys hus, Red Bedroom Records og Brookes hus. Guidene var greie nok til å vise oss litt mer ved å åpne klesskapet og babyenes rom når alle andre hadde forlatt settet. Vi spise deretter lunsj ute ved marinaen i Wrightsville beach. To av jentene skulle tilbake til Boston, men når flyet ble forsinket kjørte vi ut til Nathan og Haleys sitt hus. Damen som bodde der skremte oss først, men hun var utrolig koselig. Vi fikk lov til å ta bilder, gå rundt ute i hagen og hun fortalte historier fra når de har filmet der (som er ganske ofte). Det ble en god slutt på en allerede bra dag.

   

  Nå i kveld skal vi kanskje ned til downtown for å bare gå rundt og føle på den gode stemningen i denne byen.

  xoxo Cathrine

 • Cathrine har vært i huset til Brooke Davis!  Cathrine har nettopp tekstet meg, og følgende melding poppet opp;

  "Har sittet i Brookes sofa! Omg! Kult! Guiden var snill og åpnet klesskapet hennes også, og vi fikk se rommet til babyene :)"

  Så Cathrine, nå har vi sittet i samme sofa! ;)

   

  xoxo Rikke

 • Øvelseskjøring og nye innkjøp  Dette er mine nylige innkjøp nå for tiden. Først en parfyme, Daisy by Marc Jacobs. Jeg har også bestilt 2 bøker, STYLE by Lauren Conrad og Sugar And Spice by Lauren Conrad. Jeg anbefaler begge bøkene på det sterkeste! Man kan få bøkene billig på CDON, MEN jeg måtte vente i 2 uker før de kom .. det var litt nedtur ..

   

  Også kan jeg jo bare legge til at jeg var på min første kjøretur på veien idag .. Vel, jeg har kjørt på en lite trafikkert vei, men idag var jeg på hovedveien! Har aldri vært så skjelven før, haha! ...Pluss at det er veeldig vanskelig med bakkestart og å starte uten å gi for mye gass .. eheee... Flere som har samme problem?  (MEN jeg har bare kjørt bil 3 ganger tilsammen!)

   

  xoxo Rikke

  

 • Norge står stille  Vel .. Jeg tror vi alle er litt i sjokk over det som hendte igår. Mange har mistet sine kjære, og mange venter fortsatt på å få vite om sine elskede er i live. 

  Jeg har iallefall lys tent for de omkomne i disse tragiske hendelsene.  Jeg tror hele Norge står litt stille idag, alle stopper opp og tenker over alt som har skjedd. Dette skal jo ikke skje i Norge .. Trygge, lille Norge ...

  Dersom du ønsker å hjelpe er det bare å trappe opp på sykehuset i Oslo dersom du er blodgiver med blodtypen 0-, dette er sårt trengende!

  Jeg blogger senere idag, men akkurat nå føler jeg ikke at "dagens innkjøp" og "reisetips" passer helt inn..

   

  xoxo Rikke

  

 • Dagens tragedier ..  Jeg tror vi alle er litt sjokkert over det som har skjedd i Oslo, og vi har fått hele verden til å støtte landet vårt. "Today we are all Norwegians" har vi fått høre. En av venninnene mine var i Glasmagasinet da det skjedde, men hun er heldigvis uskadet.

  Jeg har fått bekymringsmeldinger fra familien i USA som lurer på om vi har det bra. Klart vi har det bra, men ikke alle andre har det .. Både skytingen på Utøya og bombingen av regjeringskvartalet er noe ingen av oss trodde kunne skje her. Det er jo tross alt trygge, rolige Norge, ikke sant? 

  Jeg tenner iallefall et lys for de omkomne idag, og håper dere også gjør det. 

  (Og JA, jeg er veldig glad for at Cathrine ikke er i Oslo nå, er jo skummelt når man har venner i byene der det skjer ..)

  xoxo Rikke

  

 • Cathrine har møtt flere One Tree Hill-skuespillere!  Cathrine har nettopp sendt meg noen nye bilder fra gårsdagen, da hun møtte "Dan Scott" og "Victoria Davis"! Hun var også rundt på ulike locations for å se de ulike stedene de har filmet ..

  Cathrine og "Dan Scott" 

  Cathrine og "Victoria Davis"

  Karens Cafe!

  The Rivercourt, her har det blitt filmet MYE! (Dere husker kanskje at jeg har tatt masse bilder her og?)

  Her er Scott-familiens hus 

  Døren til TRIC!

  Og her .. "The girl behind the red door" .. Brooke Davis' gamle hus.

   

  Cathrine koser seg!

  xoxo Rikke

  

 • Wilmington dag 4  Så, dag 4 i Tree Hill (Wilmington) er over. I dag har vi igjen vært på filming. Etter en lang frokost (Pannekaker) som ikke var på hotellet for en gangs skyld gikk vi bort til restauranten der de skulle filme i dag. Vi spiste middag der her om dagen så de fortalte oss at filmingen var blitt flyttet. Crewet har vært hjelpsomme med å gå info om filming og lignende. De bryr seg ikke så lenge man aldri gpr i veien, og det gjør vi ikke.

   

  Vi møtte Daphne Zuniga (Victoria Davis, moren til Brooke) først. Hun var utrolig liten, men virkelig en genuint hyggelig dame i virkeligheten. Hun skravlet med og lo sammen med fansen, og signerte pluss stilte opp på bilder. Plutselig kommer en fra crewet bort og sier "OMG I have Paul Johansson behind me!" så alle bare stirrer. Og det står han. Selveste Dan Scott. Det var ganske kult å få møte enda to nye skuespillere.

   

  Sophia og Austin var også til stede, men Austin dro hjem ganske tidlig. Sophia kom ut når hun var ferdig med å filme, men på grunn av regntorm fikk hun IKKE lov til å komme bort til oss. Hun vinket og beklaget flere ganger før hun ble dyttet inn en ventende bil. Hun tweetet også unnskyldning flere ganger, så det er tydelig at hun hadde dårlig samvittighet for nor hun ikke kunne kontrollere. Hun er virkelig en utrolig person! Håper vi får mulighet senere på denne turen til å se henne igjen. Det hadde vært helt fantastisk :)

   

  xoxo Cathrine

 • Gjett hvem som har bestilt ny tur?  Gjett hvem som nettopp bestilte seg flybilletter til Liverpool i høstferien??  ..Jo, det var visst meg det! Så da blir det jentetur, med shopping som hovedmål!

   

  xoxo Rikke

 • Cathrine på filming til One Tree Hill  Hei folkens! Fikk nettopp et par tekstmeldinger av Cathrine, der det står;

   "Nok en dag med venting på Sophia"

  "Oh my god! Vi møtte Daphne. For en dame! :) Har sett Sophia og "faren" også."

  "Møtt Paul :D Venter på Sophia og Austin. Han er med på settet"  

  Så, som dere skjønner .. Cathrine er nok en gang på filming!

 • Wilmington dag 3  God morgen! I går kjørte vi rundt til kjente locations i området. Vi så brua fra åpningsscenene, rivercourten, Peytons hus, Lucas' hus, Brookes hus, Scott familiens hus, Felix og Annas hus, Karens cafe, Tree Hill High og lignende. Deretter ble det en god pizzalunsj før vi slappet av på hotellet noen timer før vi gikk ut til middag. Deretter gikk vi på en såkalt barhopping. Vi tok et par drinker hver, men byen var død så vi tok kvelden rett før midnatt. Lover bilder når jeg får tid!

   

  Dagen i dag  består i mer filming på en restaurant. Vi spiste der for 2 dager siden, og i dag filmer de inne der. Sophia, Daphne og han som skal spille Brookes far. Så krysser fingrene for at vi får møte Sophia og Daphne i dag. Først skal vi jentene spise frokost på Dixie Grill. Dette stedet er også brukt i serien, om dere husker hvor Sams mor jobbet? Var en del scener der i sesong 6 og 7. Formen og humøret er på topp, men varmen gjør oss veldig slitne.

   

  xoxo Cathrine som må løpe for vi skal kjøre avgårde til sentrum(downtown) NÅ!

 • Hva opplevde jeg i USA?  Hva opplevde jeg når jeg var i USA ?

  • Jeg var i Universal Studios, og fikk sett hvor de filmer blant annet Frustrerte Fruer, Bones og flere ..
  • Jeg var i Disneyland i Anaheim..
  • Jeg fikk vært i TRE stater på TRE uker...
  • Jeg fikk oppleve hvordan det var å bo midt i Las Vegas...
  • Jeg fikk møte igjen familie jeg ikke har sett på et år, og noen jeg aldri har møtt før ..
  • Jeg fant ut at det  er i USA jeg ønsker å studere til neste år! (Selv om foreldrene mine ikke er helt med på tanken enda ...)  Bilde er fra Disneyland i Anaheim ..

   

  xoxo Rikke

 • Last Night  Hei! I går kveld gikk vi ut til middag sammen med 3 andre jenter på en restaurant hvor de skal filme i morgen. Det er Sophia, Daphne og han som spiller faren til Brooke som skal filme. Dette ble utsatt en dag fordi Daphne mistet flyet sitt hit til Wilmington. Vi ble kjent med de som jobber der så de fortalte oss dette. Etter vi spiste var planen å sjekke ut noen av barene her i byen, men siden jeg ikke hadde med passet mitt ville ingen slippe meg inn. Vi fikk se der Brooke og Lucas hadde sin første date i serien. Husker dere? De gikk ut for å spille biljard osv. Egentlig et ganske stilig sted, men jeg fikk altså ikke gå skikkelig inn. Vi gikk derfor heller for å kjøpe is på Kilwins. Fantastisk godt! Vi skravlet ute ved vannet i et par timer før vi bestemte oss for å ta en tidlig kveld.

   

  Planen i dag er nå i stedet å kjøre rundt til alle locations i 11 tiden. Klokka er bare halv 9 nå, og jeg har nettopp våknet. Vi skal straks dusje, løpe bort for å spise frokost, så kjøre for å finne en bank (jeg skylder Andrea penger for hotell og bil og trenger litt selv) og gjøre noen småærrender før vi skal på sightseeing med jentene vi traff i går. De kom fra Boston og rett fra flyplassen til filming. Koselig å treffe dem :) Regner med vi får se en del av byen i dag også, men det skal visstnok regne og være drittvær så spørs hvor lenge vi kommer til å holde på med å kjøre rundt i det. Enn så lenge titter solen frem.

   

  xoxo Cathrine som koser seg veldig på ferie :)

 • BILDER fra da Cathrine møtte One Tree Hill -stjernene!  Hold dere fast, Cathrine har sendt meg bilder fra da hun møtte stjernene fra One Tree Hill!  Dette var nok helt klart det største øyeblikket for Cathrine, tror jeg. ENDELIG fikk hun møtt Sophia Bush!  

  Cathrine ser ut til å kose seg masse! Og bildene .. Så fine!

   

  Planen hennes idag tror jeg er at de nok en gang skal se på filming, denne gangen med Sophia Bush, Daphne Zuniga (Moren til Brooke) og faren. Det blir nok kjempegøy!  (Vil bare nevne at hun også ligger 6 timer bak oss i tid)

  xoxo Rikke

 • Wilmington dag 2  Hei folkens! I dag har vært nok en lang dag utenfor Tric. Det er der de filmer fortsatt. Vel, deler av Tric er gjort om til Chase's leilighet. Jana, Stephen og Michael har filmet. Shantel og Rob dukket også opp for å gjøre seg klare til å filme et annet sted. De tok seg god tid til fansen. Begge er utrolig morsomme. Shantel snakket om at broren nettopp hadde vært på et cruise til Norge og planlegger å flytte hit. Møtte også Jana Kramer og Stephen Colletti. Snakket en del med Jana om musikken hennes. Hun synes det var stas å høre at jeg var så glad i sangene hennes. Singel kommer i september og album senere på høsten. Gleder meg allerede. Rob er enda hottere i virkeligheten. Du kjenner det når han tar på deg for å si det sånn.

   

  Jeg beklager mangel på bilder, men benytter tiden til å gjøre alt vi har planlagt. Jeg lover masse bilder fra alt sammen etter hvert. Har bare ikke tid til å sette meg ned for å legge de inn enda. Vi er sjeldent innom hotellet, og er her bare nå for å skifte til middag og en kveld ute på byen sammen med 5 andre jenter vi har blitt kjent med. Dessuten fungerer ikke adapteret mitt, så dermed har jeg ingen strøm på mobil og nesten ikke macen lenger. Jeg skal prøve å få kjøpt en ny adapter i kveld eller i morgen.

   

  xoxo Cathrine

 • Cathrine har møtt "Quinn" og "Clay"!  Fikk nettopp en tekst av Cathrine, som sa så mye som;

  "Møtt Rob og Shantel :))"  Cathrine virker overlykkelig, og kommer garantert til å legge ut bilder fra møtene når hun får litt bedre tid på kvelden. Vi skjønner vel at hun ønsker å nyte ferien fullt ut, ikke sant? 

   

  xoxo Rikke


 • Liverpool til høstferien!  Tja, nå vet jeg ikke helt om dette kan inngå i denne bloggen, men siden jeg ønsker å oppdatere dere litt på hva jeg også driver med for tiden, kan jeg si at jeg har planer om å reise litt igjen til høsten. Ikke til USA denne gangen, men til Liverpool i England. Jeg var her i påskeferien i år, og det er helt nydelig der. Derfor ønsker jeg og noen venninner å reise tilbake dit i høstferien! 

  Bildene er fra påskeferien i Liverpool .

  Har du noen gang vært i Liverpool?

 • Cathrine venter på One Tree Hill-stjernene igjen  Cathrine har nok en gang oppdatert meg på sms, denne gangen tikket det inn en melding der det stod ;

  "Idag venter vi på Austin, Stephen, Jana og Michael!"   (Julian Baker, Chase Adams, Alex Dupre og Chuck Scolnik)

  Jeg gleder meg til å se alle bildene hun har tatt, hun har en opplevelse for livet!

  

  xoxo Rikke

 • Wilmington dag 1  Jeg har SÅ mye å fortelle akkurat nå. Dagen begynte ganske sent. Vi bestemte oss for å sove lenge siden Jana og Stephen skulle filme hele dagen. Først dro vi til studio for å se om de var der, men ingen trailere var der så derfor tok logikken overhånd. Vi kjørte til Tric, og der var det de filmet. Vi kom dit i 10-tiden. Rundt klokken 11 kom Mark Schwahn bort. Det er han som har skapt One Tree Hill. Han var utrolig hyggelig! Han syns det var kult at jeg hadde reist så langt, men han syns det var enda morsommere at pennen hadde reist like langt. Haha, utrolig kul fyr. Han svarte på spørsmål og så videre. Vi var bare rundt 15 stykker der så det var ikke så vanskelig å få snakket med han.

   

  Siden jeg hadde reist så langt lovet han å sørge for at jeg skulle møte noen. Innen en halvtime kom både Lisa Goldstein (Millicent Huxtable) og Lee Norris (Mouth McFadden) bort til oss. Lisa var enda vakrere i virkeligheten, og Lee var en utrolig hyggelig fyr! Begge var overraskende nok ganske små. Småprat kan bli vanskelig noen ganger, men Lee gjorde dette lett med å spørre alle sammen om hvor de kom fra, hva vi vet og så videre. Han virket genuint interessert i fansen. Mark fortalte at Bethany Joy Galeotti også hadde filmet like før vi kom, men hun hadde dratt igjen. Ikke så rart siden hun har en liten baby å ta seg av.

   

  Jana og Stephen filmet ganske lenge. Meningen var at de skulle filme Rob på rivercourten allerede klokken 5, men de holdt på inne i Tric til rundt 8. Vi ventet utenfor hele dagen, og til slutt dukket det enda flere opp. Vi så selvfølgelig Jana og Stephen, men de kkom ikke bort før vi hadde dratt. Robert Buckley gjorde seg klar for filming, men kom også bort når vi reiste. I 8-tiden så vi Sophia Bush. Vi så henne tidligere på morgenen, men hun filmet ikke da. Denne gangen kom hun også bort, og hun kjente meg utrolig nok igjen.. "I KNOW YOU!" Var noe av det flørste hun sa til meg. Vi var blitt rundt 15 stykker på denne tidspunket, men hun tok seg GOD tid til alle sammen. Var ingen som dro hjem skuffede for å si det sånn. Tok også et nytt bile fordi det første ble utrolig stygt.

   

  Bilder kommer! Nå er det midnatt og jeg er litt trøtt... Dessuten har vi en lang dag i morgen hvor vi skal se Stephen, Austin og han som spiller Chuck filme. Deretter skal vi videre til en annen location, men vi vet ikke hvem som skal filme der. Men en som jobber på settet snakket en del med oss og gav oss all filminginfo for resten av uken. Vi dro fra Tric etter å ha møtt Sophia, fordi vi satt der i 11 timer uten mat eller drikke. Etter en rask tur innom hotellet spiste vi en sen middag og har nå vært ute ved rivercourten for å se Rob filme. Siden klokka er midnatt nå er det på tide med søvn! FOR EN DAG!!!

   

  xoxo Cathrine

 • Cathrine har sett Sophia Bush og mange andre!  Joda, Cathrine er definitivt gira akkurat nå. Hun har nettopp møtt Mark Schwahn, og Lisa Goldstein (Hun som spiller Millicent Huxtable) kom nettopp bort til de! Lee Norris (Mouth) kom også nettopp bort!  I tillegg har hun sett sitt store forbilde, Sophia Bush. Hun har ennå ikke kommet bort, men hun har vinket til de. Jeg kan tenke meg Cathrine ser ut omtrent sånn her akkurat nå;  Definitivt en drøm for Cathrine akkurat nå! Kommer tilbake med mer dersom hun tekster meg!

   

  xoxo Rikke

 • Cathrine har sett One Tree Hill- stjernene!  Cathrine sendte meg nettopp et par meldinger, der det stod;

   

  "Vi fant filming"  - noe som vil si at de er i nærheten av One Tree Hill- stjernene. . Et par minutter senere ...

  "Vi har sett Chase og Mouth"   Kan tenke meg at Cathrine er ganske så glad og spent på om skuespillerene kommer ut å møter fansen!

   

  xoxo Rikke

 • Made it to Wilmington  Hey! Etter 7 timer i Philadelphia kunne jeg endelig komme meg på flyet til siste destinasjon: Wilmington. Siden det var blitt mørkt var det faktisk helt nydelig å fly den lille timen det tok. Vakkert! Jeg liker USA så langt.. På vei til hotellet tok vi en liten omvei for å se Tree Hill High og Karens Cafe. Veldig rart å se alt man har sett på tv....

   

  I dag er en ny dag. Har ikke så mye å dele enda. Har nettopp dusjet, og klokken nærmer seg 9. Nå skal vi spise frokost og komme oss avgårde for å finne ut hvor de filmer i dag. Så det er vel i grunn planen :) Kommer med oppdateringer om hva som skjer etter hvert. Foreløpig er alt ganske åpent.

   

  xoxo Cathrine

 • Philadelphia!  Heeeeey!

  Snakk om lang dag. Nå er det sent på kveld hjemme i Norge. Her er klokken passert 17:00. Jeg sitter nemlig på Philadelphia International Airport. Nærmere bestemt rett ved gaten min til siste flyvning inn til Wilmington, North Carolina.

   

  Turen har gått helt fint! Jeg er kjempesliten, men skal snart få legge meg nå! Haha, 4 timer igjen til jeg reiser herifra. Fint at macen er fulladet så den holder meg vel med selskap. I Manchester ble alt bare rot. Jeg ble sendt til feil terminal 2 ganger. Dette var ikke min feil, men måtte til slutt løpe ganske langt. Strekningen jeg skulle gått tok nemlig 40 minutter og jeg hadde ikke så mye tid når jeg fant ut det på egen hånd. Med hjelp fra en som tok meg rett inn i sikkerhetskontroll gikk det akkurat.

   

  Her i Philadelphia har jeg sendt avgårde baggasjen på ny etter å ha gått igjennom tollen. Dette var utrolig sært. Haha, de spør så mye merkelig. Iallefall til slutt ville hun vite hva jeg gjorde i USA. Jeg ble møtt med latter når jeg fortalte at jeg skulle se på filming av favoritt tv-serien min One Tree Hill. Tror hun syns det var litt kult jeg! Nå avslutter jeg... Neste gang vi snakkes er jeg sikkert kommet på hotellet!

   

  xoxo Cathrine

 • Cathrine er i USA!  Fikk en liten melding av Cathrine nettopp, der det stod

  "In the USA!!!!!"

  Så Cathrine har kommet seg trygt frem til Philadelphia (dersom jeg husker riktig) 

  Snart er hun nok på vei mot Wilmington!

   

  xoxo Rikke

  

 • Cathrine er på vei til USA!  Da var Cathrine på vei til Wilmington, jeg fikk ved 7-tiden i morges melding der det stod;

  "Venter på Gardermoen nå :)))))))"  ..Så som dere skjønner, Cathrine gleder seg masse!!

   

  Da ønsker vi Cathrine GOD TUR, og håper at hun koser seg! Hun kommer nok ikke til å blogge mye idag, da hun reiser i hele dag, og sikkert er utslitt når hun kommer frem. Dere får nok ta til takke med meg imens! :)

   

   

  xoxo Rikke

 • I morgen  Heisann! Dette blir min siste post før avreise i natt/morgen tidlig. Kjenner jeg meg selv rett blir det neppe noe søvn før den tid. Uansett, skal prøve å oppdatere underveis i reisen. Med ipod touch og blogg.no sin nye app så burde det være mulig så lenge det er trådløst nett. Vi får se. Hvis ikke får jeg Rikke til å skrive! Skal også PRØVE å oppdatere dere hver kveld (morgen norsk tid...), men jeg kan ikke love noe. Hvor mye datatid det blir vet jeg ikke, men det blir iallefall IKKE førsteprioritet. Vi "blogges" i USA! ;)

   


  xoxo Cathrine

 • LYKKESTUND !  Jeg fortalte dere at jeg ønsket å gå på California Lutheran University ... 

  Gjett hva! 

  Jeg fortalte om planene mine til en av mine beste venninner ... og hun sier at hun har lyst til å gå på samme sted! Det vil si at vi kan dele rom! Og dele utgifter! Åh, ble så glad ..

  (bilde: weheartit.com)

  I tillegg må jeg få tatt TOEFL- test før oktober, for 1. fristen for skolen er 12 november!!

  Såklart er ikke alt planlagt, og jeg må få foreldrene mine med på det her .. (Ehe, lettere sagt enn gjort)

  Men jeg har mine planer ..

  xoxo Rikke  

 • Savner USA ...  Det har ikke gått så veldig mange dagene siden jeg kom hjem fra California, Arizona og Nevada, men jeg kan si dere så mye som at jeg savner familien min som jeg besøkte utrolig mye allerede nå. Jeg mener, vi gikk sammen 24/7 når vi var der, og vi hadde ikke sett hverandre på et helt år! Da er det vel bare naturlig at man savner hverandre, er det ikke? 


  Får vel legge til et bilde der jeg ser litt .. "savnfull" ut ... haha! (Er det i det hele tatt et ord?)
  

  Det er hovedsaklig på grunn av familien at jeg kommer til å søke på skole i California til neste år. Det er såklart ikke bare på grunn av dette. De har en god linje, blir støttet av Lånekassen og har god beliggenhet i forhold til både Hollywood og Los Angeles. Da har jeg muligheten til å besøke familien dersom jeg blir ensom på skoleområdet, det tar tross alt bare 1,5 timer å reise til de fra skolen!


  Igår reiste jeg på butikken, da den amerikanske delen av familien sa at de hadde såå lyst på Mills kaviar og baconost. De ønsket seg også bamsemums! Dette var favorittmaten deres da de var i Norge i fjor sommer ( Pluss baconpølse fra Statoil, det var helt klart toppen!) Jeg tok da saken i egne hender, og kjøpte 8 tuber med kaviar og baconost. Da ble det alt for mye å ha bamsemums i pakkene i tillegg, men jeg fikk trykt inn noen Kvikklunsj'er i stedet. Håper de blir fornøyde, de vet nemmelig ikke at jeg har sendt pakken!

   

  (Nei, vi er ikke sponset av Mills, haha!)

   

  xoxo Rikke

 • Harry Potter og sladring  Igår reiste jeg og 2 av mine beste venninner på "Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 2". Jeg må si at jeg syns den var utrolig bra! Jeg skal ikke lyve, jeg har sett alle filmene og lest alle bøkene . Nerd? Kanskje ..


  Uten å røpe for mye vil jeg si at det er en verdig slutt for Harry Potter-filmene!

   

  Klokken 6 idag får jeg besøk av 3 andre venninner, da blir det sladring, spising og snakking om USA-turen min! Gleder meg!

   

  Har du noen planer for dagen? 

  (Forresten, Cathrine har virkelig "gone wild" .. Må fikse neglene for å dra på ferie? hihi!)

  xoxo Rikke

 • Manikyr  Siden jeg reiser på søndag har jeg i dag vært og tatt manikyr. Legger ved før og etter bilder. Ble lyserosa negler med gulltipper.

     Før
  Etter

   

  xoxo Cathrine

 • Skogbrann i California!  Jeg nevnte for dere at når jeg var i Chino Hills var det skogbrann bare 20 minutter unna, ikke sant? Vel, jeg var ute å tok noen bilder!

  Må bare nevne at selv om det var 20 minutter unna regnte det aske på utemøblene når det brant!

  Ser dere, alt der det er svart har brent opp!


  
  Det var ganske skummelt, men det er visstnok vanlig at det minst er en stor skogbrann hvert år rundt omkring i California. Hmm, skummelt!

   

  xoxo Rikke
  

 • Jeg har funnet mitt drømmeuniversitet!  Før jeg reiste til USA for tre uker siden tenkte jeg at jeg skulle forhøre meg litt med familien min hvilke univesiteter som var verdt å søke på i USA. Jeg har nemmelig bestemt meg for at jeg ønsker å søke der til neste år! 

  Vel, det familien i Tucson sa var at "University of Arizona" var et meget bra universitet. Eneste negative for meg på det er at det ikke er støttet av lånekassen, hvilket vil si at det kommer til å bli et veldig dyrt år. Jeg har VELDIG lyst til å gå der, men det er uaktuelt grunnet prisen tror jeg.

   

  Det jeg har kommer frem til er at jeg nå har funnet mitt drømmeuniversitet. Ikke bare ligger det 1,5 time unna familien min, men det er også støttet av lånekassen, og jeg kan få så mye som 108 000 kroner støttet av de! SCORE!


  

  Universitetet heter California Lutheran University, og ligger i Thousand Oaks, ca 1 time fra Hollywood. Linjen jeg ønsker å ta heter "Communication" - dette er litt av det det står om linjen;

  Access to Southern California's media universe means jobs for CLU communication graduates - with the L.A. Clippers, L.A. Kings, Access Hollywood, Buena Vista Television (Disney), Paramount Pictures, and in human resources, market research, and publishing. They've also headed to graduate school and into teaching.

  Så, hva de skriver er altså dersom jeg tar denne linja får jeg lære om "Advertising/Public Relations, Journalism, Media Production". Det er AKKURAT linjen for meg!!

   

  Har du funnet ut hva du skal gjøre videre?

   

  xoxo Rikke

 • Jeg var på konsert i California!  Lurer du på hvordan stemningen var når jeg var på U2 og Lenny Kravitz konsert i Anaheim, California, den 18 juni?

   

  xoxo Rikke

 • 5 dager til jeg reiser til Wilmington  Det er rundt 8 uker siden turen ble bestilt, og nå er det bare 5 dager igjen. Tiden har gått helt utrolig fort, men denne site uken kjenner jeg at kommer til å gå utrolig sakte. Spenningen og ikke minst forventningene til USA er på topp akkurat nå. Forrige uke var jeg hos frisøren, og denne uken er det manikyr og fiksing av bryn som skal gjøres før jeg reiser grytidlig på søndag morgen. Det blir en lang dag fordi jeg reiser 6 timer tilbake i tid og lander sent søndag kveld lokal tid i Wilmington.

   


  Her er det nye hotellet vi har booket pga det andre ikke var trygt likevel. Også her er det et svømmebaseng som skal brukes!

  xoxo Cathrine

 • Jeg har vært i Wisteria Lane!!  Som tidligere nevnt på bloggen var jeg for ca 1 uke siden i Universal Studios, California. Her besøkte jeg blant annet settet til Desperate Housewifes, eller på norsk, Frustrerte Fruer. 

  Klarer dere å se hvilke hus jeg besøkte? ;)  Utrolig gøy å ha vært der!

   

  xoxo Rikke

 • Svar på spørsmålsrunde! :)  Hvor mange grader var det på det varmeste?

  På det varmeste var det 46 grader der vi var. Dette var i Tucson, som ligger i ørkenområdet i Arizona. VELDIG varmt, men på samme tid veldig deilig.

   

  Hva var det beste med turen?

  Det beste med turen var at jeg fikk muligheten til å møte igjen familien min som bor i USA. Jeg har savnet de veldig, så det var deilig å få møte de igjen!

   

  Ville du dratt tilbake?

  Såklart jeg ville dratt tilbake. Jeg har faktisk bestemt meg for at jeg skal prøve å søke skole i California/Arizona-området til neste år. Kanskje bloggen blir med?

   

  Hva er målet med bloggen din?

  Vel, bloggen er ikke bare min, den er også Cathrine sin! Målet mitt var iallefall å få en "dagbok" som jeg kunne se tilbake på for å huske hvor jeg var til de ulike tidene.

   

  Hvorfor blogger du?

  Jeg blogger nettopp fordi jeg ønsker å ha en "dagbok" å se tilbake på senere.

   

  Hvor i USA var du?

  Jeg reiste til Los Angeles  (Anaheim) først i 2 dager, før vi reiste til San Diego. Her var vi også et par dager, før ferden gikk videre til Tucson i Arizona. Her var vi i en lengre periode. Etter dette gikk turen opp mot Grand Canyon, og vi overnattet i 2 netter i Williams (Som forøvrig er den merkligste byen jeg har opplevd!). Las Vegas var neste stopp, før vi reiste til Chino Hills i California. Her kjørte vi rundt og besøkte blant annet Hollywood, Beverly Hills og Orange County.

   

  Hva savner du mest med USA?

  Jeg savner først og fremst familiemedlemmene vi besøkte, men også høfligheten som alle er oppdratt til. I USA er det ikke uvanlig å begynne å snakke med fremmede på gaten og i butikken. Utrolig koselig!

   

  Hvordan er amerikanerne forskjellige fra oss nordmenn kulturmessig mener du?

  I Amerika er de oppdratt til å være mye mer høflige enn det vi er. Alle er også mye mer pratsomme! Nordmenn er igrunn et veldig rolig og stille folkeslag ..

   

  Hva er best, amerikansk eller norsk mat?

  Dersom du spiser den sunne amerikanske maten smaker den helt himmelsk. Norsk mat er jo såklart også veldig godt... Så jeg vet ikke .. Jeg liker begge!  

  Er det dyrere i Amerika enn i Norge?

  NEI! Det er mye mye billigere i Amerika enn i Norge. Så dersom du skal dit engang, IKKE ta med mye klær. Jeg kjøpte omtrent alt nytt .. Og jeg shoppet hver dag, og har fortsatt penger igjen ..

   

  Var det fint der?

  Det var helt fantastisk der! 

   

  Var det varmt der?

  Ja, men det var ikke like varmt i California som i Arizona og Nevada (På grunn av at disse ligger i ørkenen)

   

  Ble du kjent med mange?

  Jeg ble kjent med kjærestene til guttene i familien, som var på min alder, men ikke noen flere enn dette .. Vi reiste tross alt å besøkte 12 ulike familiemedlemmer ..

   

  Hva må en blogg ha for at du skal like den?

  Bilder, godt design og tekster som interesserer meg.

   

  Hvilke blogger leser du fast?

  Jeg leser mange blogger fast .. Burde kanskje ikke ha den vanen?

  Mewkid.net

  Ulrikkelund.com

  Neglelakkmani.com

  Hildechristina.com

  Kandeej.com

  ..Det var de jeg kom på i farta!

   

  Yndlingssang?

  Download My Kisses - Mariann Rosa

  The Lazy Song - Bruno Mars

  Ring Meg - Gabrielle

  Hair - Lady Gaga 

  Pluss mange flere!

   

  

  Hvor er de beste shoppingsentrene i USA?

  Jeg har ikke vært i hele USA, men jeg vet at de har noen fine i Tucson, Arizona. Her gikk jeg i timesvis! Og Las Vegas har noen helt syke shoppingsenter som er utformet som ulike hovedsteder og plasser. (Som f.eks Paris, New York, Egypt, The Venetian osv.)

   

  Vet du om noen fornøyelsesparker som er bra i USA?

  Jeg reiste til Disneyland i Anaheim, California.. Jeg ville ikke reist dit igjen, kun fordi jeg syns det var kjedelig der. Det var ikke helt for min aldersgruppe! Men om du er yngre enn meg - Flott park.

  Universal Studios er et MUST! Der møter du alle de ulike figurene gående rundt, og de har en syk rollercoaster kalt "The Mumie" (Har ikke hylt så mye noen gang!!)

  Alle sier at Six Flags er et must, men der har jeg ikke vært, så det kan jeg desverre ikke svare på!

   

  Håper dette besvarte spørsmålene deres godt!

 • Spørsmålsrunde!  Siden jeg akkurat har kommet hjem fra USA tenkte jeg at det passet seg med en spørsmålsrunde. Er det noe du lurer på? Priser? Mennesker? Hva opplevde jeg?  Jeg svarer på alt i et innlegg!

  Spør gjerne Cathrine spørsmål også!

  xoxo Rikke

  

 • En uke!  Om EN uke på denne tiden er jeg på vei fra Manchester til Philadelphia. Nå kjenner jeg at reisefeberen og sommerfuglene kommer for fullt. Det blir utrolig spennende. Wow, gleder meg veldig nå kjenner jeg selv om alt er uvirkelig enda. Kofferten er iallefall pakket (Må nok gå igjennom alt en gang til og fjerne noe) og jeg er klar for et par uker i USA! Samtidig som Rikke kommer hjem gjør altså jeg meg klar for å reise...

     

  xoxo Cathrine (med reisefeber)

 • Laguna Beach i California !  Dere har kanskje hørt om Laguna Beach? Vel, den ligger i Orange County, og er en meget ettertraktet strand i California .. Her var jeg for et par dager siden!

  Legg merke til 4-5 delfiner ute i vannet!

  Var faktisk ganske varmt i vannet her, som visstnok ikke var så vanlig .. 

 • Sminkeinnkjøp i USA  Da var jeg hjemme fra USA, og jeg ønsker ikke annet enn å reise tilbake.

  Lurer du på hva jeg kjøpte av sminke når jeg var i USA?


   

  Om du lurer på hva noe heter bare si ifra, så skal jeg skrive det ned!

   

  xoxo Rikke

  

 • Svar fra ms. Bush  Er det mulig!? Noen av dere har kanskje lest mitt tidligere innlegg om svar fra Sophia Bush på Twitter. Isåfall vet dere hvor mye det betydde også. I går hadde hun tidligere skrevet bursdag. Husker dere at Rikke og jeg var på shopping for en måneds tid siden!? Vi laget nemlig en video til Sophia i anledning bursdagen ved Operaen... I går så sendte jeg den til henne selv om jeg var litt usikker på om jeg turte. I går kveld dukket det opp et svar på videoen! Denne dama er så jordnær at hun svarer fans og fortsetter å spre veldedigheter selv på sin egen bursdag.

   


  Dette er hva hun svarte... "That is so sweet! Thank you girls!" Kanskje lite for noen, men det betyr mye for oss at hun har sett videoen. Det er jo litt spesielt når man tenker seg om, eller hva?

   

  xoxo Cathrine (og RIkke som er kommet tilbake til Norge i dag)

 • Last day in Chino Hills ..:(  Jeg skrev tidligere at det var en skogbrann 20 minutter fra huset der jeg bor nå, sant? Vel, nå er faktisk utemøblene askelagt, men brannen er under kontroll. Vi var ute å kjørte istad, og jeg fikk faktisk tatt noen ganske bra bilder med min  NYE zoomlinse (55-200mm, thanks to Cathrine!)

   

  Jeg fikk også kjøpt meg en ny lommebok idag, en ROSA fra Michael Kors. Den er så vakker at jeg vet nesten ikke om jeg tørr å bruke den .. heh.. 

  Sminke ble såklart også innkjøpt, det var tross alt siste dagen min for shopping idag. 

  Jeg kjøpte også en ring fra Betsey Johnson som er formet som et hundehode, den er den søteste noensinne! 

   

  Imorgen går ferden hjem til kalde kjedelige Norge. Jeg vil virkelig ikke det, og har allerede begynt å tenke på å søke på skole her i området til neste år. Vi får se! 

   

  Blir flere innkjøpsbilder osv. når jeg kommer hjem!

   

  Last update from Chino Hills, 

  xoxo Rikke :(

 • Skogbrann i usa!!  Det er en skogbrann 20 minutter fra der jeg bor nå .. Hele området er røyklagt og det daler aske ned i hagen .. Vet ikke hvor glade familiene er for det her .. hm ..

   

  Kommer tilbake med mer ikveld!

   

  xoxo Rikke

 • HAPPY BIRTHDAY, Sophia Bush!

  Sophia Bush aka Brooke Penelope Davis/Baker har bursdag! Gratulerer med dagen, Sophia! Målet med dagen er å få henne til et verdensomspennende mest diskutert tema på Twitter. Kan vi klare det? Tweet hashtag #HappyBirthdaySophia så mye du bare orker.

   

  xoxo Cathrine

 • Universal Studios i Hollywood  Her er to bilder fra filmsettet til Universal Studios. Dette er faktisk et ekte 737-fly!!
  Dette var fra settet til "War of Worlds" . Noen som har sett den? Jeg har ikke gjort det, men skal helt klart når jeg kommer hjem!

   

  Min siste dag har kommet her, og jeg har ikke lyst til å reise hjem. Dagens planer er enda ikke satt , vi får se hva dagen bringer!

   

  xoxo Rikke
  

 • Laguna Beach, Orange County is amaazing  Nå har jeg akkurat kommet inn døra etter å ha tilbragt hele dagen på Laguna Beach i Orange County. Jeg så blant annet hvor "Housewifes of Orange County" bor, utrolig festlig. Jeg tok noen bilder på stranda, men jeg har de ikke tilgjengelig akkurat nå. De kommer i kveld mest sannsynlig! 

   

  Nå går ferden nok en gang på shopping, bare imorgen igjen, så reiser jeg klokken 9 på fredag :( Jeg vil ikke at denne reisen skal slutte!!!!

 • Reiseklar  I dag er det "bare" 12 dager igjen til jeg reiser! Hasta la vista Norge - HELLO USA! For dere som vil lese mer om turen kan dere klikke dere inn i dette tidligere innlegget. Skal til Wilmington, North Carolina. best kjent som Tree Hill i serien i One Tree Hill.

   

  Kofferten er pakket - alt er i grunn klart. Nå er jeg klar for å reise! Blir mer og mer utålmodig for hver dag som går. Nå er skuespillerne tilbake i byen, og de begynner filmingen på fredag. Så nå er det ikke lenge igjen til jeg forhåpentligvis treffer noen av dem. Ryktene skal allerede ha det til at det er location filming HELE den første uken jeg er i Wilmington! Snakk om flaks? Uansett, stay tuned.

   

  xoxo Cathrine

 • Bilder fra Hollywood!  Så, som vanlig i L.A. og rundt er det mye kø .. forresten .. igår kjørte vi på en 16 felts motorvei! (altså 8 felt hver vei!!)

  Her er "sentrum" av Walk of Fame .. Det kan man lett se på folkemengden!

  Dette var stjernen som var mest populær å ta bilde av. Var faktisk vanskelig å komme seg frem til den!

  Joda .. Kermit har også stjerne!

   

  Utrolig gøy å ha vært der! MEN det var varmt å gå i 35 grader ...

   

  Nå går turen til Orange County og Laguna Beach! Snakkes!

   

  xoxo Rikke

  

 • Rikke

  Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her! Følg meg på min reise! KONTAKT: Mail: surfintheusa.blogg@gmail.com Instagram: Rikkebovree


  Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her!
  Følg meg på min reise!


  KONTAKT:
  Mail:
  surfintheusa.blogg@gmail.com
  Instagram: Rikkebovree

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits