Rikkes reiseblogg -

FAQ -Spørsmål om USA!!Mange av dere lurer på hva jeg egentlig skal i USA, hvordan jeg finansierer årene mine, og hvem jeg snakker om når jeg sier "familien min i USA". 

 

Først og fremst, hva skal jeg gjøre i USA? Jeg skal ta bachelor-utdanningen min i California, i byen Thousand Oaks. Der skal jeg studere "communication" (eller kommunikasjon på norsk..) som går ut på journalistikk/film/tv/radioproduksjon. Jeg skal gå der i tre år. Jeg gleder meg utrolig mye til å starte med denne utdanningen! Hvordan finansierer jeg året mitt? Jeg får støtte av Lånekassen, fullt lån, stipend og reisestipend. Det koster en stor sum å gå på denne skolen, men man må tenke på at uansett hvor man tar utdanningen sin koster det mye penger. Alt fra strøm, mat, leie, skoleplass - alt koster penger i Norge, og i USA. Sånn er det bare! 

 

Så hvem er "familien min i usa"? Er det en tidligere vertsfamilie? eller er det faktisk min familie? Vel, de er faktisk min familie. De er riktignok langt ute i slekten, men vi har relativt god kontakt. Det er de jeg skal møte i både Arizona og California.

 

Hvis dere lurer på noe mer, bare legg igjen en kommentar, og jeg svarer!

 

xoxo Rikke

 • 16 dager til flytting!! Trening og bomber?!  Nok en dag å stryke av i kalenderen til jeg flytter - Nå er det kun 16 dager til jeg reiser .. herlighet! Det er bare 2 uker og 2 dager det ..

   

  Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen etter en 5,2 km lang joggetur. Jeg er like forbannet og sur hver gang, jeg virkelig HATER å jogge. Men jeg tvinger meg til å gjøre det, haha. That's the spirit! Også blir man jo så fornøyd når man er ferdig, det gjør iallefall jeg. Jeg prøver å bli flinkere til å jogge minst to ganger i uka, men det er ærlig talt vanskelig å komme seg ut.

  For å komme innpå noe annet - jeg er glad jeg ikke hadde avtale på ambassaden for å få visum idag. Dere fikk sikkert med dere at det var en prøvebombe der .. Blir nok en del forsinkelser der, ja! 

   

  Var noen av dere i nærheten?

   

  xoxo Rikke

 • FLYBILLETT TIL USA ER I BOKS!!!  Nå tenker dere vel "WFT? Hun sa jo at hun bestilte flybillett fra Sandefjord til Los Angeles for leeenge siden!", og ja, det gjorde jeg! Men jeg har også slektninger i Tucson, Arizona som jeg ønsker å besøke før jeg begynner på skolen. Så idag, etter litt mailing frem og tilbake med slektningene fikk jeg billetten min. Så den 21 August klokken 12:05 reiser jeg fra LAX til Arizona! Gleder meg såå mye til å se de igjen! 

  Dersom du spør meg hva jeg skal gjøre i Arizona er jeg ikke helt sikker. Tror vi skal være i Tucson en natt, så kjøre opp til Show Low. Men jeg er ikke sikker, gir dere mer info når jeg får funnet ut det!

   

  Har du vært på ferie i år?

   

  xoxo Rikke

 • ANBEFALING : Midlertidig Dip Dye?  Såkalt "hair mascara" har blitt veldig populært i det siste, og jeg tenkte at HEY, jeg kan jo bare bruke det som dip dye! Jeg vet ikke om dere husker at jeg hadde røde permanente dip dye i desember, men det har altså gått ut for leeeenge siden. 

   

  Disse to kjøpte jeg på H&M til rundt 130 kroner tuben. Så .. er de verdt det? Funker de som dip dye?

  Her har jeg tatt det i mitt hår, som du ser så syns det jo ganske tydelig!

  MEN - Fytti rakkern så stivt og tørt håret blir! Det ser du sikkert på bildet under og, det er rett og slett ubehaglig! I tillegg tar det et halvt tusen år før det tørker dersom man ikke bruker hårføner, og det lugger som bare F når man skal gre det ut for å blende det inn i håret. 

   

  Så for meg er dette DEFINITIVT ikke et produkt jeg kommer til å bruke til dipdye noe mer. Jeg har tidligere brukt den til å lage en stripe her og der, og det funket helt greit, men som dip dye var dette noe herk.

   

  Har du prøvd "Hair Mascara" før?

   

  xoxo Rikke

 • VIDEOBLOGG - MIN HVERDAGSSMINKE!!  Wow. Dette er sååå utenfor min komfortsone. Flaut flaut flaut flaut. Iallefall, når jeg skulle redigere denne filmen, så la jeg til en sang, MEN all lyden er borte! Whaat! Så jeg anbefaler dere å sette på Itunes eller annen bakgrunnsmusikk imens, haha. 

   

  For meg er dette en veldig typisk hverdagslook. Mange av dere kommer nok til å få bakoversveis og si at "SÅNN GIKK JEG PÅ SKOLEBALL" .. Okei! Men det gjorde ikke jeg.

   

   

  Hva syns du? 

   

  xoxo Rikke

 • JEG LASTER OPP SMINKEVIDEO!  Nå har jeg nettopp gjort noe jeg aldri hadde trodd jeg skulle gjøre noen gang - spille inn sminkevideo! Herlighet, jeg føler meg så teit når jeg gjør det, men jeg prøvde.. Nå står den på opplastning, og det er "omtrent 2 timer igjen" til den er ferdig ifølge Youtube. Hurra .. Da rekker jeg å pakke litt imens, da .. 

  Jeg fikk også en koselig melding av Cathrine, som fortalte meg at "JEG ER I FUCKINGS LA!!!!!!!!!". Det gjorde ikke meg mindre misunnelig, men heldigvis er det bare 20 (!) dager til jeg reiser. Jeg har nå kommet inn i den fasen der det ikke føles som om det blir noen mindre dager, æsj ..
  Kan også si at jeg har pratet en del med de nye roommates'ene mine, og de virker som flotte jenter hele gjengen. Tror det kommer til å bli et flott år! I tillegg skal jeg møte en norsk student som skal studere på CLU i Oslo til uken, gøy! 

   

  Så .. Jeg lover å blogge så straks filmen er lastet opp, jeg vet den er veldig mye etterspurt - og jeg har gitt etter .. Huff!

   

  Har du noen gang laget en videoblogg?

   

  xoxo Rikke

 • Pakkekaos!!  Først og fremst må jeg beklage for dårlig oppdateringer i det siste, men det har vært så fin sol ute at jeg rett og slett har ligget ute hele dagen å prøvd å få litt farge! I tillegg har jeg prøvd å pakke litt ...

  Herlighet, for et kaos .. Kan si så mye som at jeg har fortsatt 12 kg i hver koffert jeg kan ta med! Halleluja!! De gule arkene er oversikt over hva jeg har i kofferten, haha. Må jo prøve å ha en viss kontroll ..  Den her har ikke så mye inni seg enda .. 4 bøker, gaver til familie og 5 jeans + yogamatte, haha! Yogamatten er med fordi jeg skal ta yogatimer på skolen, og de krever egen matte!

   

   

  Har du noen tips til hva jeg må ha med til USA?

   

  xoxo Rikke

  (Forresten, dere husker Cathrine som blogget her før sant? Idag satte hun beina på flyet til Los Angeles! Jeg er så misunnelig!)

 • JEG TRENGER DIN HJELP!!!!!  Jeg trenger så sårt noe ny musikk å høre på til flyturen min til USA, så jeg tenkte jeg kunne spørre dere! 

  Legger til min favorittsang for tiden:

   

  Hva er DIN favorittsang for tiden?

   

  xoxo Rikke

 • "Gruer du deg ikke til å flytte til USA?"  Jeg får hele tiden spørsmålet "Gruer du deg ikke til å flytte til USA?". Nei, jeg gjør ikke det! Jeg har lest blogg på blogg om utvekslingsstudenter og "vanlige studenter" som friker ut, og angrer på at de søkte seg til USA. For meg har det aldri vært en negativ tanke om året. Jeg har tatt dette valget selv, og det er noe jeg ønsker å gjøre. JEG har helt alene fylt ut søknadene. JEG har frivillig dratt til både lege, ambassader, intervjuer og lærere. Det er mitt valg. Det er jeg som ønsker å starte et nytt kapittel i livet mitt.


  Såklart. Jeg vet at det ikke kommer til BARE å være glade positive dager, det kommer nedturer og. Men det hadde det gjort uansett hvor jeg hadde bodd - i Norge eller USA. Jeg er klar for USA. Jeg er klar for forandring.

   

  Er DU av typen til å "frike ut" i siste sekund?

   

  xoxo Rikke

 • JEG HAR FÅTT NYE ROOMMATES!!!  Igår, helt tilfeldigvis var jeg innom skolens nettsider (Noe ala Fronter eller Itslearning om dere har hatt det..). Der så jeg plutselig noe overraskende .. Jeg har ikke de samme roommatesene og dorm! Jeg hadde plutselig blitt byttet over til Mogen Hall, der jeg i utgangspunktet hadde søkt meg inn. Litt kjipt med tanke på at jeg hadde blitt litt kjent med henne ene jeg skulle bo sammen med, men uansett. Nå har jeg tre nye roommates, og slik jeg ser det er det tre amerikanere.

  Haha, måtte ta bort informasjonen som dere ikke skulle vite .. hehe. Meal Plan'en er jeg i prosessen med å fjerne, slik at jeg kan kjøpe den maten jeg selv ønsker. (Og som forhåpentligvis skal være sunn!)

   

  Så igår kveld sendte jeg ut mailer til mine fremtidige roommates, og fikk svar av en av de i natt. Hun virker supergrei, så jeg gleder meg! I tillegg er det bare 3 uker (!!!!!) til jeg flytter idag! Herlighet, som tiden flyr!

   

  Har du fått noen spennende nyheter i det siste?

   

   

  xoxo Rikke

 • Hjemme fra konsert ... WOW!  Da var jeg hjemme fra Samsaya-konsert! Hun var råflink, jeg er imponert!

  Hun sang vel 4 eller 5 sanger, og dette var altså på Fretex. Gøy var det! Jeg kjøpte også EP'en hennes som hun signerte til meg. 

  Jeg skal poste filmer fra konserten så fort jeg får lastet de opp på Youtube!

  Har du hørt Samsaya live før?

   

  xoxo Rikke

 • Da reiser jeg på konsert!!  Da går turen snart en tur til Tønsberg, der jeg skal på Samsaya-konsert. Den er gratis, og er på Fretex! Gleder meg masse, og skal ta masse fine (forhåpentligvis) bilder!

   

  Hva var den siste konserten du var på?

   

  xoxo Rikke

 • INSTAGRAM - HVA ER DITT NAVN?  Jeg vet ikke om noen av dere blogglesere følger meg på Instagram, men om du vil følge med på alt jeg gjør som jeg IKKE skriver om her på bloggen, følg meg gjerne, så følger jeg deg tilbake! Brukernavnet mitt er rikkebovree

   

  Her er noen av bildene jeg har tatt i det siste ...

  (Gabrielle liket faktisk bildet, OG retweetet/tweetet meg om det! Gøy!)

   

  Hva heter du på Instagram? 

   

   

  xoxo Rikke

 • Innkjøp før flytting til USA!!  Vel .. jeg skulle bare kjøre mamma en tur til byen idag, for hun skulle et ærend .."vil du være med inn?"  ..Joda, det ville jeg .. Og jeg kom ikke tomhendt ut, for å si det sånn ..

  TRUSER!!! Kjekt å ha, ehe .. Trenger vel truser i USA og, sant? Disse var så søte, der det stod "magic monday", "lovely tuesday", "tricky wednesday", "happy thursday", "foxy friday", "wild saturday" og "sleep sunday". Søte! 149 kroner for 7 stykk, ikke verst! I tillegg fikk jeg en perfekt sminkepung!! Fra H&M.

  Nattøy .. Jeg trang veldig noe nytt nattøy til jeg flytter, så denne var supersøt! "Kiss me cause I'm cute!" topp og neonrosa shorts. Fra H&M

  Denne er veldig vanskelig å ta bilde av. Den har lav skjæring i ryggen, med en "tråd" som går oppe ved skulderbladene for å holde den oppe. 29 kroner fra Bikbok!

  Jeg har UTROLIG lenge sett på denne her .. men til 199 kroner for en bralette? Neh. Nå var den på salg til 29 kroner på Bikbok! KUPP!

  LEOPARDTIGHTS!! Jeg har utrolig mye leopardmønster i garderoben min .. tror det er mitt favorittmønster! 129 kroner fra H&M.

  LEOPARDJEANS!!! haha, ja, jeg har dilla på leopard. Disse kostet jo kun 199 kroner, så det var umulig å ikke kjøpe de! Fra H&M.

  Enda mer nattøy .. Jeg skal tross alt ha litt variasjon .. Fra H&M.

  Skjorte/bluse fra Bikbok, kun 49 kroner! Den er kjempetynn, så passer fint på en sen California-kveld. Gleder meg til å bruke den!

  Jeg hadde Maria Amelie som sjef på Slottsfjellsfestivalen, og hadde utrolig lyst til å kjøpe boken hennes. Derfor ble denne med hjem, 129 kroner fra Norli. Dette kommer til å bli fly-lesestoff!

  Og siden jeg skal til familien min i California og Arizona før jeg flytter inn i California, måtte litt norsk godteri være med. Ble en bred variasjon idag!

   

   

  Hva var det siste du kjøpte?

   

  xoxo Rikke

 • "Hvor mye sminke får jeg med meg?"  Haha, mange av dere har sikkert fått med dere at jeg er under kategorien sminkegal. Å siden jeg skal flytte til USA, lurer jeg på åssen jeg skal få med meg mine elskede eiendeler .. Så idag begynte prosjekt "hvor-mye-sminke-kan-jeg-få-i-en-sminkepung-på-flyet"! Og jeg fikk plass til overraskende mye! Riktignok veier den et halvt tonn, og er sikkert 15 cm tykk, men heey!  Tror jeg fikk noe som 6 pigmenter, 4 blush, 1 tinted moisturiser, 10-13 leppestifter, 1 concealer, 1 øyenskyggepalett og noe annet småtterier oppi der. Det er en start iallefall! Jeg er nemmelig avhengig av å ha sminken min med meg. Kall meg gjerne dum, men det er en av nødvendighetene mine. 

   

  Har du mye sminke?

   

  xoxo Rikke

 • "Hvilken parfyme bruker du??"  Jeg husker jeg fikk denne kommentaren en eller annen gang, men jeg svarte aldri på den! Så here it goes .. 

   

  Jeg har en god del parfymer. Vel, jeg kan ikke si jeg har en superstor kolleksjon, det kan jeg ikke .. Men jeg har mine favoritter som jeg kjøper igjen og igjen (og igjen og igjen ..).

   

  DETTE er parfymene jeg har;

  Dolce & Gabbana - Light Blue.

  Dolce & Gabbana - Dreaming in Portofino

  Rihanna - Reb'l Fleur (Har to av den!)

  Clean - Summer

  Britney Spears - Midnight Fantasy

  Britney Spears - Fantasy

  Marc Jacobs - Daisy.

  Jeg har flere ganger kjøpt Dolce & Gabbana Light Blue parfymen, den lukter så friskt og deilig! Den andre, Dreaming in Portofino var Limited Edition denne sommeren. Tipper den fortsatt finnes!

   

  Rihanna- parfymen er nok min favorittparfyme noensinne. Den lukter på en måte så varmt og cosy ... Så den har jeg nettopp kjøpt en ny av, da den gamle begynner å bli tom. Jeg husker ikke hvor og når jeg kjøpte CLEAN parfymen, men den er helt okay. Britney Spears parfymene lukter alltid himmelskt, og jeg har kjøpt flere av disse. 

  Den siste, Marc Jacobs - Daisy er en såkalt "solid perfume", som kommer i en ring. Du bare drar fingeren over den hvite parfymen og tar litt på håndledd eller hals, og det lukter himmelsk! Og i tillegg kan man jo ha med denne på fly - SCORE!

   

  Har du noen av disse parfymene? Hva er DIN favorittparfyme?

   

  xoxo Rikke

   

 • FILM FRA FESTIVALEN!!  Siden jeg fortsatt er i festivalmodus, og siden jeg filmet noen av artistene som var på Slottsfjellsfestivalen, tenkte jeg at jeg kunne legge ut den jeg har lastet opp på Youtube så langt! Denne gangen er det Alina Devecerski, med sommerhiten "FLYTTA PÅ DEJ"!

  Jag bygger bygger upp, och du river river ned!

   

  Hva syns du om sangen?

   

  xoxo Rikke

 • Hvil i fred  22. Juli 2011. En dato vi aldri kommer til å glemme. Ett år et gått. Alle som ble drept brutalt drept, uten nåde. Selv ett år etter er det vanskelig å forstå det som skjedde. Det skulle liksom ikke skje i trygge, lille Norge. Det kom som et sjokk på oss alle. Bomben, skytingen.

   

  Med den største kondolanse til alle pårørende, venner, familie eller bekjente som mistet noen de så dypt elsket. Hvil i fred.

 • FERDIG MED FESTIVAL!!  DA var jeg ferdig med årets siste festival, og jeg er utslitt! Slottsfjellsfestivalen gikk over all forventning, og jeg møtte utrolig masse koselige frivillige. 

  Igår startet dagen med å jobbe på frivilliginnsjekk fra 08:00-12:00, for så å stå å selge merchandise fra klokken 12:00-17:00! Jeg reiste hjem fra festivalen ved 7-tiden, for jeg hadde så vondt i beina etter å ha stått siden klokken 8 på morgenen. Jeg fikk sett Ane Brun og noen Urørt-band før jeg reiste, da! Noen bedre enn andre ..

   

  Slottsfjell hadde selv en blogg der de intervjuet og tok bilder av de frivillige som jobbet, og jeg fant et ganske så mislykket bilde av meg på bloggen deres:

  HAHA! Fail!! 

   

  Iallefall, nå er jeg tilbake i normal bloggrutine igjen, og jeg gleder meg til å få tilbake min faste døgnrytme. Takk gud for det .. 

   

  Har du vært på festival i år?

   

  xoxo Rikke

 • Festivalkrise!!  Okei.. Så jeg har fortsatt ikke kommet meg på festival, for det var krise her istad! ..dere vet sikkert at jeg kjører bil, men har lite kunnskap om andre ting som å fikse den .. Så ble selvfølgelig vindusviskeren ødelagt, siden den ikke tålte intenst regn, haggel så store som tennisballer og tordnevær. Så jeg måtte spørre om besteforeldrene mine kunne komme å hjelpe meg!! Det kunne de heldigvis, så det har jeg brukt de siste 2 timene på. Jeg sitter i bilen nå, men kommer til å sitte her til vakten min begynner .. For mye regn for my liking!


  Sååå.. Hva har dere gjort så langt idag?

  xoxo Rikke

  P.s: legger ved bildebevis av ødelagt vindusvisker! Iiik!!

 • GABRIELLE konsert igår, SLOTTSFJELL IDAAG  Da var jeg nesten klar for Slottsfjellsfestivalen dag 2! Denne gangen har jeg ikke noen spesielle band jeg skal se, og jeg skal gå helt alene, siden alle vennene mine jobber .. Forever alone! Kom gjerne bort å hold meg med selskap om du ser meg!

  Legger ved noen bilder av Gabrielle-konserten som var igår! Den var fantastisk, og hun er en utrolig liveartist!

  Legg merke til alle fotografene foran den bittelille scenen! Haha!

   

  Jeg reiste som sagt hjem etter Gabrielle-konserten, siden vennene mine begynte å jobbe da. Men jeg gleder meg til festival idag igjen!

  Det er ikke sikkert jeg får til å mobilblogge der oppe, jeg prøvde igår, men nettet der oppe var en ren fail. Kanskje det er bedre idag?

  Siden jeg er frivillig, jobber jeg idag fra 16:30-23:55 på frivilliginnsjekk! 

   

  Skal noen av dere på Slottsfjellsfestivalen idag?

   

  xoxo Rikke

 • USA-POST! INFO OM FLYTTING!!  Snakk om at det er snart på tide å flytte! Idag fikk jeg masse papirer fra både Lånekassen og fra min Peer Advisor! Halleluja, jeg har fått lån, og kommer til å overleve. Takk gud for det. Utrolig gøy at Peer advisor sendte med bilde også! Viser ikke hele bildet, da hun er avbildet, og jeg vet ikke om hun vil det. Enn så lenge er det det dere får se! 

  Nå gleder jeg meg mer og mer til orientation, møte roommates og alt som følger med. Jeg tror det kommer til å bli et fantastisk år!!

   

  Har du fått noe spennende post?

   

  xoxo Rikke

 • FESTIVALPRAT: ALINA DEVECERSKI, GABRIELLE ++!!  WOW!! Jeg er hjemme fra Slottsfjell dag 1, og har sett masse forskjellige band idag. Gabrielle og Alina Devecerski var DEFINITIVT høydepunktene! Filmet masse, og skal laste opp nå.? Har dere lyst til å høre "FLYTTA PÅ DEJ" eller en av Gabrielles hits først? Overfører bildene nå, så de kommer i neste innlegg. YAY!!

   

   

  xoxo Rikke

 • ROOMMATES OG SLOTTFJELLFESTIVALEN  Så .. Idag er det første dag av Slottfjellsfestivalen, og såklart er jeg der! Jeg skal blant annet få med meg Alina Devecerski, Gabrielle og kanskje Samsaya. Jeg gleder meg masse! Skal prøve å ta litt bilder og filmer, men speilrefleksen er desverre ikke lovlig ..

  Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

   

  I tillegg har jeg såvidt fått snakket litt med noen roommates'ene mine, og de virker utrolig snille! Så jeg gleder meg definitivt til å flytte til California. 28 DAYS TO GO!

   

  Skal du på festival i år? 

   

  xoxo Rikke

 • JEG HAR FÅTT ROOMMATES!!!!!  Idag .. NÅ ... fikk jeg roommates! Jeg gleder meg å bli kjent med de! Så langt ser det ut som det er en svenske, meg, en annen nordmann og en amerikaner som deler rom. Fun times! Gleder meg til å bli kjent med de :)

   

  Jeg trodde også jeg skulle få vite hvilket hus jeg skulle bo i, men den gang ei. Med mindre det er noe jeg ikke skjønner da .. I tillegg fikk jeg Peer Advisor igår! Herlighet, nå går det opp for meg at det ikke er lenge til jeg drar ..
  SPENNENDE!!

   

  xoxo Rikke

 • TRENING, og jeg trenger DIN hjelp!!!!  Da var jeg ferdig med dagens trening. Jeg er drittlei av å jogge, så idag tok jeg frem sykkelen og syklet. Langt. For langt for min kondis. Men jeg fullførte! 2 mil på sykkel idag, jeg er fornøyd. Jeg føler liksom jeg bare går opp i vekt selv om jeg trener .. Kanskje fordi jeg er svak for søtsaker. Æsj.

  Jeg vurderer faktisk å bli medlem av yogaklubb på skolen min, kanskje jeg kommer litt i bedre form der? 

   

  Jeg trenger tips til treningsmetoder av dere! Hva gjør dere for å komme i form? 

   

  Forresten, takk for alle kommentarene deres på forrige innlegg, dere er søte! 

   

  xoxo Rikke

 • JEG VIL LESE DIN BLOGG!!  Siden jeg ikke har så mye å gjøre i kveld vil jeg gjerne lese DIN blogg! 

  Så legg igjen adressen din, så kanskje du får en kommentar og! :) 

   
  Hva er adressen din?

   

  xoxo Rikke

 • 30 dager til USA!!! Roommate + dorm?!  Kun 30 dager til jeg reiser til USA, og almanakken begynner allerede å fylle seg med events på skolen min! Gud, så gøy det kommer til å bli!! 

  Jeg fikk nettopp mail fra skolen der de sendte "ARRIVAL INFORMATION". Da nærmer det seg, dere!

  I tillegg får jeg imorgen (kveld?) vite hvem jeg skal bo sammen med på dorm'en min. Og jeg får vite hvilken dorm jeg skal bo på, det blir greit å vite! Jeg gleder meg til å vite hvem jeg skal bo sammen med, så vi forhåpentligvis bonde litt før vi møtes. Og eventuelt avtale hvem som tar med hva .. 

   

  Skal du til utlandet snart?

   

  xoxo Rikke

 • Gaver til vertsfamilie? Familie? HJELP!!  Vel .. nå skal ikke jeg bo hos en vertsfamilie, men jeg skal besøke slektningene mine som bor i USA. Og da følger det med at man må ha med gaver! Men problemet er jo bare "hva skal jeg kjøpe?". Det er ikke så lett som man tror! Men nå har jeg iallefall begynt med gavene, men jeg er langt fra ferdig.  Først kjøpte jeg boken Brown Cheese Please - Norway inside out from the outside in. Den omhandler de typiske norske skikkene vi ikke tenker på. Den er hilarious! Bare se her ..

  True story!

  Familien min er også veldig glad i "FRUKTNUTT" og "Firklover", så jeg måtte kjøpe et par firkløver idag. Riktignok skal jeg ha sjokolade til 4 familier (14 mennesker!), så jeg må nok kjøpe minst tre plater til ..

  Til "jentene" i familien kjøpte jeg et smykke og 2 armbånd. I like!

  Har du noen forslag til hva jeg kan kjøpe til slektningene mine?

   

  xoxo Rikke

 • SPØRSMÅLSRUNDE - SVARENE!  Hvorfor startet du å blogge?

  Jeg startet å blogge sammen med Cathrine på denne bloggen siden vi begge skulle til USA. Vi ønsket å kunne kommunisere med hverandre og vite hva den andre opplevde, så da ble bloggen en grei måte å holde kontakt på med.

   

  Hvilket selskap reiser du med?

  Jeg reiser ikke med noe selskap, jeg er ikke utvekslingsstudent, for jeg er ferdig med videregående. Jeg reiser for å ta en bachelorgrad i Communication.

   

  Hva koster det?

  Det vet jeg ikke en gang om jeg vil oppgi her på bloggen .. Det koster ca 30 000 dollar per år, regn ut i norske kroner selv. Dette er med skolegang, dorm og mat for et år. Riktignok får jeg støtte av lånekassen, så er ikke så galt som dere skal ha det til.

  Har du vært i USA før?

  Ja, jeg har tidligere vært i USA 3 ganger. For 2 år siden var jeg i Wilmington, North Carolina (Der de filmet One Tree Hill), og i fjor sommer var jeg i California, Nevada og Arizona. Senest i april var jeg tilbake i USA, den gangen i California igjen.

   

  Hvor i USA skal du bo?

  Jeg skal bo i byen Thousand Oaks i California. 

   

  Hvordan ser flyruten din ut?

  Flyruten min ser sånn her ut;

  16 August:

  Torp 06:15 - Amsterdam 07:55.

  Amsterdam 09:50 - Los Angeles 11:50 

  Som dere sikkert skjønner tar det ikke kun 2 timer fra Amsterdam til Los Angeles, men 11 timer, siden det er 9 timer tidsforskjell.

   

  Har du planer om å oppleve mye av California evt. andre steder i USA?

  Ja, klart jeg vil oppleve så mye jeg kan! Jeg skal allerede første uken jeg er i USA fly videre til Arizona for å møte den amerikanske siden av familien min der, og så være md de på en hytte i nord-Arizona. Så joda, jeg skal prøve å få med meg så mye jeg kan av USA. Jeg har ikke dårlig tid da, for jeg skal være boende her i tre år.

   

  Må du arrangere alle turer selv eller får du tilbud om å melde deg på reiser?

  Jeg må arrangere turene selv. Er mulig at skolen arrangerer noen turer og rabatterte reiser, men i hovedsak må jeg gjøre alt selv.

   

  Vet du om noen turer du skal på iløpet av året?

  Som tidligere sagt skal jeg til Arizona første uken jeg er i USA. Mer enn det er ikke planlagt enda, må liksom komme inn i rytmen der borte først før jeg begynner om å maseom å reise igjen. I tillegg ønsker jeg jo såklart å gjøre det bra på skolen også, og ikke BARE oppleve ting.

   

  Hvordan ser du for deg at det blir å gå på amerikansk skole og faktisk bo i USA nærmere ett år?

  Først og fremst skal jeg ikke bo i USA i nærmere ett år, men heller tre år. Jeg tar hele utdanningen min der borte. Jeg skal være hjemme i juleferien og sommerferien, men ellers vil jeg bo i USA. Jeg ser for meg at det kommer til å bli en opplevelse for livet. Jeg gleder meg til å møte mennesker fra andre kulturer!

   

  Lurer egentlig bare på den dietten som du skrev om for noen dager siden.. kan du skrive litt om den? 

  Haha, den ja .. Vel, det har seg sånn at jeg ikke tenkte på at jeg skulle være festivalvakt den uken, så det ble lite diett og mye festivalmat .. der røyk den dietten .. Men kanskje jeg prøver igjen før jeg reiser, who knows! Blir iallefall ikke denne uken, siden jeg nok en gang er festivalvakt! (på Slottsfjellsfestivalen!). Men lover å skrive om den dersom jeg faktisk gjennomfører den en gang, den krever bare planlegging!

 • REISEINNKJØP: Kremer, klær og adapt?  I det siste har jeg brukt Bath & Body Works sine body lotions mye. Jeg elsker de, men da jeg begynte å bruke de i ansiktet sa huden min klart fra. Fikk mange nye venner, også kalt urenheter .. Det vil man ikke ha! Så jeg tok meg en tur til apoteket idag for å finne en mild ansiktskrem for å få vekk disse nye vennene. Jeg fant 2 stykker fra Cosmica, Sun Kissed ansiktskrem og dagkrem. Den som heter sun kissed gir, som navnet sier, en solbrun farge. Det liker vi! Eller, jeg iallefall .. De kostet litt over 100 kr per stykk.
  De ser helt like ut når man tar de på hånda, men den til høyre gir farge etter en stund. Forhåpentligvis. 


  Jeg måtte også kjøpe en adapt til, da jeg bare har en, og trenger en når jeg skal bo i USA. Kjekt å ha! 49,90 kroner på Nille, forhåpentligvis funker den bra!

  Jeg var med moren min på senteret, så mamma spurte om jeg ville ha denne toppen! Såklart sier man ikke nei til sånt! Den er fra Risøe.

   

  Minner også på spørsmålsrunden som foregår HER


  Hvordan har din dag vært så langt?

   

  xoxo Rikke 

 • SPØRSMÅLSRUNDE OG USAPRAT  Idag er det akkurat 1 måned og 1 dag til jeg flytter. Herlighet. Endelig har det liksom gått opp for meg at veldig snart står jeg på flyplassen, sier hade til familien og setter kursen til California. Jeg vet det kommer til å bli mye å ordne før den tid, og jeg har mange jeg skal treffe før jeg forlater Norge. 

   

  Om kun tre dager får jeg vite hvem som skal bo i samme dorm som meg. Tre dager, dere! Forhåpentligvis kommer jeg på rom med noen jeg kan bli gode venner med. Men en ting jeg ikke håper på, for å være ærlig, er å komme på rom med en annen nordmann. Det er rett og slett på grunn av at jeg ønsker å prøve å integrere meg inn i samfunnet, og ikke bare henge med de "som er like som meg". Det er jo ikke derfor jeg reiser, på en måte .. Jeg reiser for å oppleve nye kulturer, og nye ting! 
  Så. Nå tenkte jeg at jeg skulle ha en spørsmålsrunde der dere kan stille meg spørsmål om hva enn dere måtte ønske. Usa, mitt liv eller alt annet dere måtte ønske. FYR LØS!

   

  Hva lurer DU på?

   

  xoxo Rikke

 • Gaver - HVA HAR JEG FÅTT?!  Såå .. Foreldrene mine kom hjem fra Mallorca i natt, og hadde shoppet masse fine ting til meg!! Hva fikk jeg?

  KLOKKE!! Jeg elsker den! oversized hvit klokke med glitter inni og diamanter rundt passer meg perfekt.

  Siden jeg har fått et kick med hårbånd i det siste fikk jeg dette leopardhårbåndet!

  Mamma hadde også vært på en butikk som het Hippi, og kjøpt et drøss med øredobber til meg!

  Blant annet jordbær ...

  Ugler ..


  Flipflops ..

  Hjertediamanter ..

  Blomster .. 

  OG USAFLAGG!! Ohmygod. Jeg er så forelsket i de!

  Hun hadde også kjøpt litt sminke. Dette var lokale merker, så tror ikke man kan få disse i Norge. 2 eyelinere og 2 liplinere, iallefall!


  Hun hadde også funnet 5 leppestifter til meg! Jeg er såå forelsket i nr. 2 og 3!

  Swatches av leppestiftene. Me like!

  Så .. hadde mamma gone wild i øyenskyggene! Riktignok er det ganske tacky billig innpakning, men øyenskyggene er faktisk utrolig bra! Gøy! 

  4 nye neglelakker ble mine ..

  ENDA ET HÅRBÅND! :)

  Og sist men ikke minst en ny veske. Leopardmønster, såklart, hva ellers?

   

  Så, det var det jeg fikk i gave! 

   

  Har du fått noe nytt i det siste?

   

  xoxo Rikke

 • Neglelakk - pink and grey!  Vet ikke helt hva jeg tenkte på da jeg lakket neglene for et par dager siden, men det her er sånn det ble seende ut iallefall! ;

  Hvilke neglelakker brukte jeg?

  * GOSH - Flamingo

  * GOSH - Miss Grey

  * Isadora - Black Tag

   

  Jeg likte iallefall crackle-effekten og fargekombinasjonen!

   

  Hva syns du?

   

  xoxo Rikke

 • HJEMME FRA FESTIVAL - SÅ LALEH!!!  Etter to dager som frivillig på Stavernsfestivalen er jeg hjemme igjen, og jeg har mye å fortelle dere! 

   

  Den første dagen (torsdag) ble jeg og vennen min plassert på VIP-området for å passe på som sikkerhetsvakt. Vi hadde utrolig bra plasser, så vi så scenen perfekt fra der vi hadde vakt. Det var ikke så mye å gjøre de første timene (var vakt fra 19:00-01:30), men ved 23-tiden begynte jobben. Det er utrolig hvor mye alkohol noen får i seg, og når VIP-bordene var opp en trapp sier det seg selv at vi måtte hjelpe de fleste ned trappen. Jeg måtte til og med bære en dame bort til Røde Kors etter at hun snublet og fikk blod i hele ansiktet. Stakar! 

   

  Men ... Fikk jeg med meg noen konserter? Jada! Laleh, CC Cowboys, Karpe Diem, Vinni, Sivertsen&Eggum, Dumdum Boys, Lidolido og flere. Høydepunktet var definitivt Laleh, og jeg filmet da publikum sang Some Die Young. Hør, var det ikke SYKT?! :


   

  Festivaldag nummer 2 var noe kjedeligere, da vi ble plassert ved inngangen. "Nei, utgangen er DER borte". Etter mange klemmer og samtaler med fulle mennesker var det på tide å dra hjem ved 02-tiden, etter å ha vært vakt siden 4 på ettermiddagen. Kan si såpass som at jeg har vondt i beina idag! 

   

  Neste uke er det Slottsfjellsfestivalen som venter, jeg gleder meg! 

   

  Har du vært på festival i år?

   

  xoxo Rikke

 • PAKKE I POSTEN - Personlig almanakk!  Jeg er tilbake fra festival, og har MYE å fortelle dere! MEN det tar jeg i neste innlegg, da denne skal handle om noe helt annet! 

   

  For et par uker siden bestilte jeg en personlig almanakk. Jeg ville ha en slik en fordi jeg har så mange datoer og ting jeg må huske før (og når) jeg er i USA. Derfor bestemte jeg meg for å se hvordan disse var! Jeg kjøpte størrelsen medium, og jeg var faktisk overrasket over hvor liten den var! Men for all del, den er grei i størrelsen!

  Jeg valgte å lage et design med leopard på utsiden, mitt navn og rosa strikk, linjal og tekst.

  Du kan få "innmaten" på mange forskjellige språk, men for denne omgang valgte jeg en norsk variant.

   

  Jeg er fornøyd med boken, den er søt og personlig, og jeg har allerede begynt å fylle inn datoer og ting jeg må huske. Utrolig kjekt om man har mye å huske på!

   

  Har du en personlig almanakk?

   

  xoxo Rikke

  (IKKE sponset)

 • Dagens makeup: GLITTER!  Idag reiser jeg til Stavernfestivalen for å jobbe som frivillig, og i den anledning må jeg jo ha på festivalsminken! Okei, andre ser nok festivalsminke som minimal, mens jeg går over the top. I tillegg har jeg neonrosa lepper, men det glemte jeg visst å ta bilder av .. 


  Produkter brukt:

  - Urban Decay Primer Potion

  - 88 palette

  - ELF Wet Gloss Lash and Brow Clear Mascara

  - H&M Gold Glitter eyeliner

  - Beauty Rush eyeshadow i Peachy Jean

  - Beauty Rush eyeshadow i Flower Girl

  - Beauty Rush eyeshadow i Violet Femme

  - Beauty Rush eyeshadow i Fade to Black

  - Covergirl Lashblast Fusion mascara

  - NYX Jumbo Pencil i Milk

   

  Hva syns du?

   

  xoxo Rikke

 • Mine MAC leppestifter!  Jeg har tidligere fått spørsmål om jeg ikke kunne vise dere hvilke leppestifter jeg har fra MAC. Nå har jeg ikke så mange, men jeg viser dere de jeg har!

  F.venstre: Viva Glam Gaga 2, Viva Glam Gaga, Viva Glam Nicki, Rebel, Pink Noveau, Angel, Elequent Air, Such Flare.


  Alle de tre leppestiftene med rødt dekor og skrift er fra MAC sin Viva Glam kampanje, som vil si at dersom man kjøper disse leppestiftene støtter man MAC sitt HIV/AIDS-fond, noe som alltid er positivt! Det er ikke kun en liten del av det du betaler som blir gitt, hele beløpet blir gitt! Jeg har altså tre av disse leppestiftene, men håper jeg kan få flere etterhvert.


  Å jo, jeg bruker sølvleppestiften. Får gjerne noen stygge blikk, men ærlig talt kunne jeg ikke brydd meg mindre. Det er tross alt jeg som skal føle meg vel i det!

   

  Har du en leppestift fra MAC?

   

   

  xoxo Rikke

 • Pakker til flytting til USA  Okei. Jeg VET det er 35 dager (!!) til jeg flytter, men jeg skal tross alt pakke ned hele livet mitt, så jeg tenkte det var på tide iallefall å putte et par ting i koffert nr.1. Så .. Hva er det jeg egentlig skal ha oppi kofferten da?! Jeg friker ut litt .. Iallefall, jeg har lagt oppi noen få ting jeg skal ha med.  Den engelske ordboken føler jeg er ganske obligatorisk, så den får være med! Det samme gjør Iphone- esken med den lille dingsen til å åpne simkortholderen. (Siden jeg skal kjøpe nytt simkort der borte).

  Så joda .. det her har jeg pakket så langt. Får ta det litt som det kommer, ettersom jeg ikke føler jeg kan ta oppi alle klærne enda, siden jeg fortsatt må ha klær for 35 dager! Men jeg har nesten funnet ut hva jeg vil ha på flyturen da..! 

   

  Hva er det viktigste å pakke ned?

   

   

  xoxo Rikke

 • Diett .. meg? IIIIK!  Okei. Sååå jeg har kanskje innsett at jeg ikke har eller noen gang kommer til å få den "perfekte bikinikroppen". MEN jeg prøver jo hele tiden å trene og holde meg relativt sunn. I det siste har det derimot blitt MYE junk og snop, og nå sier jeg stopp. Jeg skal nå gå på en diett som varer fem dager, men hvilken det er får dere ikke vite før jeg er ferdig med den. Klarer jeg å gå ned EN kilo skal jeg være lykkelig. Klarer jeg mer blir jeg overlykkelig. Jeg har tatt bilder av vekten min slik den er nå, og skal veie meg på søndag. 

   

  Og nei, slapp av, jeg kommer ikke til å få anoreksi eller dø av denne dietten jeg er på, det er mer som en renselsesdiett. Håper bare jeg klarer å stramme opp kroppen LITT før jeg flytter ...36 dager til å gjøre en forskjell på!
  Tror DU jeg klarer å gå ned noe? 

   

  xoxo Rikke

   

   

   

 • Hvorfor gleder jeg meg til å flytte til USA?  Hva gleder jeg meg til?

  - Å møte familien min i USA igjen

  Jeg har ikke sett dem siden april, og jeg savner de faktisk mye! Riktignok er de ikke "supernære" slektninger, men vi har veldig god kontakt over nettet, og jeg elsker å være hos dem. Det blir stas å se de igjen på flyplassen på LAX! Får bare håpe de ikke blir lei av meg!
  - Å starte et liv på andre siden av jordkloden, helt alene.

  Det å starte et nytt liv på andre siden av jordkloden er noe jeg har sett frem til lenge. Det å jeg må klare å få til ting helt på egenhånd, uten hjelp av foreldre blir en utfordring jeg gleder meg til å ta. I tillegg tror jeg man lærer mye mer av å reise alene, og ikke foreksempel med en venninne du kjenner fra før av.

   

  - Møte mange (forhåpentligvis) nye venner.

  Den 18 juli får jeg vite hvem jeg skal dele dorm (rom) med, og jeg gleder meg til å vite hvem det er! Jeg gleder meg til å mingle med amerikanere, men også bli kjent med utvekslingselever fra andre deler av verden. Jeg håper bare ikke det er sånn at de norske henger kun sammen med de norske osv .. Det er jeg rett og slett ikke interessert i! Jeg reiser jo for å komme vekk fra Norge, gjør jeg ikke?

   

  - Avreisedagen.

  Jeg gleder meg faktisk til dagen jeg skal reise. Selv om jeg reiser alene er det å være på flyplasser noe av det jeg elsker. Jeg elsker å reise alene, for da kan jeg selv bestemme hvor lenge jeg skal gå i taxfree, når jeg skal dra til innsjekking osv. I tillegg tror jeg at jeg kommer til å være utrolig mye mer spent denne reisen, siden jeg tross alt ikke skal hjem før jul igjen da! Herlighet, jeg får sommerfugler i magen bare av å tenke på det.
  - Besøke familie i Arizona

  Jeg skal i løpet av den første uken jeg er i California også ta fly til Arizona for å møte familien min der. Riktignok den amerikanske siden av familien min, altså. Det blir stas, og nok en gang skal jeg ut på flytur! 

   

  Hva gleder du deg til for tiden?

   

   

  xoxo Rikke

 • De syv dødssyndene - SMINKE!!  På Youtube har det gått en såkalt tag som kalles for "7 Deadly Sins of Beauty Tag", og jeg skal svare på den nå! Som dere sikkert skjønner handler den da om skjønnhetsprodukter, og er utviklet under "de syv dødssyndene". Du skjønner det mer når spørsmålene besvares!

   

  1. GREED (Grådighet): Hva er det billigste sminkeproduktet du eier? Hva er det dyreste?

  De billigste produktet jeg eier er Covergirl-leppestiften min jeg fikk for kun 1 dollar (6 kroner!). Gotta love it!

   

  Det dyreste produktet jeg har er nok Yves Saint Laurent leppestiften min i farge #27 Rose Paris. Den kostet 290 kroner på Estetique.

   

  2. WRATH (Vrede): Hvilket skjønnhetsprodukt har du et elsk/hat-forhold til? Hvilket produkt har vært vanskeligst å få tak i?

  Skjønnhetsproduktet jeg har et elsk/hat-forhold til må nok være øyenskyggepigmenter. Jeg absolutt ELSKER effekten de gir, og pigmenteringen, men jeg føler at hver gang jeg skal ta det på er det øyenskygge over hele rommet etter jeg er ferdig. Men hindrer det meg å bruke de? Nope!

   

  Produktet som har vært vanskeligst å få tak i må jeg nok si var Urban Decay Naked paletten. Jeg fikk tak i min når jeg var i Las Vegas i fjor sommer, og da hadde jeg prøvd lenge å få tak i den, men den hadde vært utsolgt på nett. Heldigvis fikk jeg tak i den da, for det har vært favorittpaletten min siden!

   

  3. GLUTTONY (Forslukenhet): Hva er det deiligste produktet du eier? (Lukt, smak etc.)

  Hmmm .. Jeg elsker lukten på MAC leppestiftene. Vaniljeduften er så deilig, mmm! Lukten er ikke alt for sterk heller. Yummy!

   

  4. SLOTH (Latskap): Hvilket produkt forsømmer du på grunn av latskap?

  Highlighter blir relativt sjelden brukt av meg, men jeg elsker effekten den gir. Er rett og slett for lat til å ta den på av og til, og i tillegg så glemmer jeg den .. Oops!   

  5. PRIDE (Stolthet): Hvilket skjønnhetsprodukt gir deg mest selvtilitt?

  Leppestift gir meg DEFINITIVT mest selvtilitt. Tror jeg kunne levd uten sminke om jeg fikk bare ha leppestifter. Neida. Joda. Neida.

   

  6. LUST (lyst): Hvilke egenskaper finner du mest attraktivt hos det motsatte kjønn?

  Eh, har dette virkelig noe med skjønnhet å gjøre? Hmm, okei! Hva finner jeg mest attraktivt .. Vel, jeg vil at han skal få meg til å føle meg spesiell, og få meg til å smile når jeg tenker på han. Rett og slett den romantiske følelsen! 

   

  7. Misunnelse: Hvilke gjenstander ville du helst mottatt som en gave?

  Jeg elsker å motta leppestifter og øyenskygger i gave!    

  Har DU tatt denne tag'en? Legg igjen linken din her, jeg elsker å lese deres og! 

   

  xoxo Rikke

 • Dagens shopping - Klær, acessories, parfyme!!  Okei, så jeg endte opp med å reise tilbake å bytte en av bøkene jeg kjøpte tidligere denne uken. Den var bare ikke noe for meg .. Så tok jeg turen innom noen andre butikker også!

   

  Denne blusen fant jeg på Bikbok til den nette sum av 99 kroner (50% avslag!), og jeg elsker mønsteret på den! Litt annerledes enn alle de hvite/kremfargede/rosa skjortene som man ser overalt i byen.  Jeg fant også dette skjørtet på Bikbok til 49 kroner. Det er ikke et skjørt jeg normalt ville kjøpt, da det er knelangt, men det passet så utrolig bra med blusen ovenfor!

  Denne jakken . AAAH! Den er av gjennomsiktig materiale, så den er utrolig lett, og oversize. Denne kostet 124 kroner!

  Jeg måtte også ha påfyll av min favorittparfyme, som er Rihannas Reb'l Fleur. Jeg hadde bare litt igjen i min forrige, og jeg er så glad i denne at jeg ikke kunne være uten en til! 224 kroner på Cubus. (25% avslag, originalpris 299 kr)  Jeg er også inne i en hårbånd-fase for tiden, så dette MÅTTE bare bli med meg hjem. Originalprisen? 89 kroner! Hvor mye betalte jeg? 22! Kupp!

  Forresten! Jeg jobber frivillig på både Stavernsfestivalen og Slottsfjellsfestivalen, ser jeg noen av dere der?

  Har du kjøpt noe nytt i det siste?

   

  xoxo Rikke

 • Negledesign og USA  Jeg er visst en ganske dårlig blogger for tiden .. Vet liksom ikke helt hva jeg skal blogge om frem til reisedatoen min (16 august). Jeg kan jo si såpass mye som at jeg har fått mail fra familien min i USA, som fortalte meg at jeg skal på besøk til de i Arizona første uken jeg er i USA. Blir stas å endelig få se de igjen! 

   

  Jeg har også lekt litt med neglelakk i det siste.. Okei, skyt meg gjerne, men jeg tok faktisk et lag til med rosa etter jeg tok disse bildene, men tok jeg bilde av det ...? Neida. Bad blogger.  Neglelakkene jeg brukte var disse, Nail Polish Neon Pink fra H&M, Essie - Bright Tights, M.K.E Yellow og L.A. Colors Base coat- top coat.

   

  Hva vil du jeg skal blogge mer om?

   

  xoxo Rikke

 • Dagens innkjøp!  Jeg har lenge hatt lyst til å lese boken Mornings in Jenin, og idag ble den med meg hjem. Den er skrevet av Susan Abulhawa, og jeg har hørt mye bra om den!   Også boken The Distant Hours av Kate Morton ble med hjem. Denne har jeg ikke hørt om, men jeg trenger desperat noe å lese på i sommerferien! 

   

  Hva er din favorittbok?

   

  xoxo Rikke

 • Pakking - kan DU hjelpe meg?!  Okei .. Så jeg begynner å lure litt på hva jeg faktisk skal pakke med meg i kofferten min til USA. Jeg har heldigvis 2 kofferter med meg, så får jo med meg en del, men hallo, det skal vare helt til jul! 

  Så nå vil jeg gjerne få hjelp av dere til å finne ut de småtingene man kanskje ikke tenker på ved første mulighet, sånn at jeg ikke glemmer noe! Det er jo tross alt bare 40 dager (!!!!!!!) til jeg reiser! Herlighet, dette går plutselig veldig fort nå! JEG ER SÅ SPENT!!
  Hva må jeg ha med til USA? 

   

  xoxo Rikke

 • Ny sminke!!  Idag var jeg å gjorde noen ærend, da jeg fant ut jeg skulle kjøpe meg et blad. Valget falt på DET NYE, som fulgte med en Makeupmekka mascara! Jeg har alltid hatt lyst til å prøve den, og voilà - der fikk jeg den gratis med bladet. Jeg har ikke rukket å prøve den enda, men jeg gleder meg til å prøve. Fortell meg om dere vil ha en anbefaling av den!  Kosten er noe bøyd på tuppen, kanskje det er en vidunderkost?

   

  Nå skal jeg feire bursdagen til faren min, så kakene kaller! 

  Hvilken mascara er DIN favoritt?

   

  xoxo Rikke

 • Dagens sminke - Fargerik maling?!  ENDELIG har varmen kommet tilbake her på Østlandet, og jeg nyter den til fulle! ..Vel, jeg har jo malt hus i 4 timer idag, men riktignok var det i sola. Det er ganske så varmt skal jeg fortelle deg! 

  Og det kan jo ikke være noen andre enn meg som velger denne sminken til å male hus med... ; 

   


  Produkter brukt:

  - 88 paletten

  - Urban Decay Primer Potion

  - ELF Lash and Brow Clear Mascara

  - Maybelline Gel Liner

  - ELF Cream Eyeliner i Turquoise

  - Elizabeth Arden Double Density Mascara

  - Miners Eyeshadow

  - Beauty Rush Wet Dry Shadow - Peachy Jean

   

   

  Jeg kan også fortelle dere så mye som at jeg har betalt skoleplassen min frem til jul nå! Riktignok har jeg ikke fått stipend og lån av lånekassen enda, så pappa måtte legge ut penger (Ops?). Men hey, nå går det mer og mer opp for meg! Og i tillegg er det bare 41 dager til jeg reiser idag! Det er jo helt sykt!

   

  Hva syns du om dagens .. malesminke?

   

  xoxo Rikke

 • DAGENS INNKJØP - KLÆR OG ACCESSORIES!  Såå .. Mamma lurte på om jeg ville være med henne til byen idag hun, for hun skulle kjøpe gave til faren min, noe forsåvidt jeg og skulle gjøre. Så joda, jeg ble med jeg, og fikk masse nye klær til jeg flytter til USA. Jeg vil jo ha litt nytt før jeg flytter, det er jo alltid stas! I tillegg er det jo masse salg i byen for tiden, så det ble en del med meg hjem.

  Topp fra Bikbok, med knyting foran. Den ser såå fin ut på, mye finere ut enn den ser på bildet. Og det beste? Den kostet bare 124 kroner!  Jeg kjøpte også denne hvite singletten, ser ganske plain ut foran, men bak er den nydelig med racerback flette. Kostet 99 kroner!  Denne singletten har jeg sett på hos H&M i eeevigheter, men jeg har aldri fått ut fingeren og faktisk kjøpt den. Idag var dagen, så den ble med hjem! Og til kun 99 kroner var det greit! Den har store hull rundt armene, og det står "I FANCY THE LEAD SINGER". Blir den bra å ha på på Slottsfjellsfestivalen, tro?  Nytt undertøy er alltid gøy å kjøpe, og idag ble det 4 nye truser og 4 nye BH-er til den nette sum av 300 kroner. Billig? JA! Gikk litt crazy i rosa-avdelingen, ser jeg nå .. Oops!


  Og denne shortsen .. OH MY..!!! Jeg har sett på den på Gina Tricot siden den kom ut ,og har alltid hatt lyst på den. Men prisen 399 kr var ikke like tiltalende .. MEN når den er på tilbud til 199 kroner? BLI MED HJEM TIL MAMMA!  Jeg valgte altså den rosa/lilla varianten.

  Så bare .. "Jeg har lyst på en tie-dye olabukse, jeg!" .. SÅ VAR DEN PÅ TILBUD PÅ BIKBOK! Til bare 249 kr! Så .. den ble med hjem den og, da ..   Jeg har også hatt lyst på hårbånd i det siste. Jeg har aldri vært en hårbånd-person, men jeg fikk et lite kick og kjøpte to. Riktignok kostet de bare 10 kroner per stykke, så om jeg ikke bruker de så altfor mye tror jeg det skal gå fint!

  Så .. Det var alt jeg kjøpte idag! 

   

  Hva var det siste DU kjøpte?

   

  xoxo Rikke

 • FILMER FRA DA RIHANNA VAR I KOLLEN!  Flere av dere etterlyste flere av filmene jeg filmet da jeg var på Rihanna-konserten på fredag. Så, siden jeg er i Rihannamodus for tiden vil jeg såklart dele de med dere! Her er noen av mine favoritter;

   

  Cheers - SYKT allsang på denne sangen! Syk stemning, jeg elsker det!

   

   "The party's not over. But before we continue - Oslo I need you to do one thing. SAY MY NAAAAME!"

  We Found Love - Siste sangen, topp stemning, tror ALLE danset på siste sangen!

   

  Om dere vil se flere av filmene jeg tok opp, gå til youtube.com/Surferosaonline , der ligger ALLE sangene fra konserten!

   

  Hva er din favorittsang av Rihanna?

   

  xoxo Rikke

   

 • Rihanna i kollen- JEG TOK HENNE I HÅNDA!!!  Her kommer den etterlengtede filmen jeg filmet da Rihanna kom ned fra scenen til oss på første rad og tok oss i hendene. Åh, jeg får tårer i øynene bare av å tenke på det. Jeg hadde øyekontakt med henne! Dette er andre konserten jeg har vært på med Rihanna, og begge gangene har jeg tatt henne i hånda og fått øyekontakt med henne. Hun er så herlig!! 

  Se fra 2:58 og utover om du vil se da hun var borte hos meg!

   

  Bare å si ifra om dere vil jeg skal legge ut flere filmer fra konserten, jeg filmet nemmelig alle sangene!

  Har du sett Rihanna live noen gang?

   

  xoxo Rikke

 • RIHANNA I KOLLEN!  Jeg BEKLAGER for at jeg ikke har blogget før, men jeg har rett og slett ikke hatt tid. Jeg tar iallefall igjen for det nå! Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om Kollenfestivalen jeg var på, der Rihanna var artisten jeg reiste for å se. Fy fader. Herlighet. Jeg har aldri kost meg så mye noen gang på en konsert!!

   

  Jeg og venninnen min reiste klokken 8 på morgenen for å rekke toget til Oslo, der vi sjekket inn på hotell. Vårt lå rett i sidegaten til Rockefeller, så var ikke langt unna sentrum. Klokken 11 tok vi med oss klær og regnponchoer og fant T-banen som gikk til Holmenkollen. Kan jo si såpass mye som at jeg aldri har vært så våt  noen gang etter denne dagen. 

   

  Vi stilte oss foran hovedscenen (Wirkola) klokken 14:00 for å få de beste plassene til Rihanna. (Og nei, hun startet ikke å spille før 22:15!) Så vi stod å holdt av plassen i 9 timer og 15 minutter.Ble litt sliten i beina, for å si det sånn. 

  Sier dette litt om hvor stor scenen var, eller ..?


  Da Rihanna endelig kom på scenen tror jeg aldri jeg har hatt det så bra. Jeg fikk til og med øyekontakt med henne opptil flere ganger! OG hun kom ned fra scenen og tok meg i hånden!!!! TO ganger! Jeg fikk til og med filmet det, så det kommer til bloggen i løpet av kvelden. Holder nå på å laste opp alle de andre filmene. RiRi spilte 23 sanger denne kvelden, til og med to hun aldri har spilt live før! Åh, blir helt sentimental bare av å tenke på det! Jeg skal vise dere og fortelle om resten senere i kveld, må bare få lastet opp alt først!

   

   

  Var DU på Rihanna-konserten?

   

  xoxo Rikke

 • Rikke

  Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her! Følg meg på min reise! KONTAKT: Mail: surfintheusa.blogg@gmail.com Instagram: Rikkebovree


  Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her!
  Følg meg på min reise!


  KONTAKT:
  Mail:
  surfintheusa.blogg@gmail.com
  Instagram: Rikkebovree

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits