Rikkes reiseblogg -

Hvilke fag skal jeg ta i California?Buongiorno! Her fyker dagene forbi, og nå er det bare 20 dager til jeg reiser fra Norge til fordel for New York og California. Bestilte faktisk et par av skolebøkene mine igår kveld, og gleder meg til fagene jeg skal ha dette semesteret. Slik ser timeplanen min ut høstsemesteret:


Jeg gleder meg veldig til å ha Writing for the Mass Media og Event Planning & Management! Tror det kommer til å bli veldig spennende. Jeg har et religionsfag fordi det er krav fra skolen å ta minimum 2 religionsfag, siden det er en luthersk skole. Dette blir dermed det siste religionsfaget jeg har i USA. Jeg liker best å ha morgenklasser, så jeg har prøvd så godt jeg kunne å få til det, men som dere sikkert ser er eventplanning fra 4-7:30pm på kvelden en gang i uken. Jeg overlever vel det? 

Jeg har også et fag kalt Film Theory, som jeg tror kan bli interessant. Tror det går mye på filmhistorie og slikt. Slik som det ser ut nå så tror jeg det er Contemporary Christian Ethics jeg liker minst, men det kan fort endre seg så fort timene starter. Det kommer jo helt an på hvordan elevene i klassene er også! 

 

Vet du hvilke fag du skal ta til høsten?

 

xoxo Rikke

 

#utveksling #reise

 • Stikkord:

  SPØRSMÅLSRUNDE OM Å STUDERE I USA  Heihei folkens! Da var jeg ferdig på jobb igjen, og har brukt resten av dagen på Wayne's Coffee i Tønsberg sammen med Hilde. Iced vanilla latte, yum! Vi satt også en liten stund på Brygga i Tønsberg, før vi hadde roadtrip rundt om i byen.

  Jeg må bare fortelle dere om hva som skjedde til morgenen idag. Jeg stod som vanlig opp 04:15, steller meg, og skal til å lage frokost. Gjett hva jeg ser i gangen! En MUS! En levende mus! Lurte litt på om jeg så syner, eller om jeg var så trøtt at jeg så ting som egentlig ikke var der, men joda. Fikk litt panikk, men fikk etter mye om og men musa ut av huset, med katten på slep. Stakkar lille mus. 

   

  Bortsett fra det ser jeg at det er en del av dere som ville bli linket! Så bra! Jeg har lagt til dere alle sammen. Bare å si ifra om du fortsatt vil bli linket, og ikke et på lista. Jeg tenkte også jeg skulle ha en spørsmålsrunde, så dere kan spørre om alt dere måtte lure på angående det å studere i USA, eller i utlandet generelt. Hvor jeg studerer, hva jeg studerer og alt annet du måtte lure på. Jeg svarer på spørsmålene i et eget innlegg!

   

  Noe du lurer på? 

   

  xoxo Rikke

   

  #utveksling

 • JEG LINKER TIL DIN UTVEKSLINGSBLOGG PÅ MIN BLOGG!  Da var jeg ferdig på jobb for dagen. For dere som lurte så jobber jeg som baker på et bakeri i Sandefjord for sommeren. Greit det! Kjenner jeg begynner å bli trøtt allerede, var oppe 04:15 for å rekke jobb idag. Det er forsåvidt sånn mandag-fredag. Kan jo bare påpeke en meget flau opplevelse på jobb idag. Jeg står som vanlig å knar og banker i en wienerbrøddeig, og bruker kjevlen til å slå løs på den. Det jeg derimot ikke ser et at sjefen kommer inn med en ny ansatt, og knekker sammen i latter før hun sier "Dette er Rikke, som du sikkert ser så blir hun snart sjefsbaker!". Flaut!

  Jeg er ferdig å jobbe der neste fredag, og etter det har jeg fri resten av tiden frem til jeg reiser til USA igjen. Da kan jeg starte pakking og forberedelser til avreise. Ellers idag har jeg fikset med helseforsikringen min, så jeg ikke får milliongjeld dersom jeg blir syk i USA.    

  Ser forresten flere og flere av dere begynner å gleder dere voldsomt til å reise på utveksling/starte studier i utlandet. Husker godt hvor spent jeg var ifjor på denne tiden, og hvor mye jeg stresset for å bli ferdig med alt papirarbeid, pakking og å møte alle vennene for en siste gang før ferden gikk over dammen. Kan vel ikke si at jeg er like stresset i år, i og med at jeg vet hva jeg går til. Jeg kjenner det stikker litt i hjertet at jeg ikke er borte i California nå, men jeg vet at tiden her går fort, og at jeg kommer til å være tilbake i USA på et blunk. Da kan jeg endelig se igjen familie og venner der borte!

   

  Jeg trenger også nye blogger å lese, og ønsker å linke så mange reiseblogger/utveksling/utdannelse i utlandet som mulig. Dersom du vil bli linket, si ifra, så kommer du i sidebaren på bloggen min!

   

  Har du en utvekslingsblogg/reiseblogg jeg skal linke?

  xoxo Rikke

  #utveksling

 • Manikyr i New York  Jeg kjenner jeg begynner å bli såå klar for å reise tilbake til USA. Som sagt skal jeg først 4 dager til New York på ferie, om noen skal være med meg eller om jeg er der alene er ennå uvisst. Mulig en av familiemedlemmene i USA skal komme å møte meg der, hvis ikke har jeg ingen problem med å være alene i New York. Da kan jeg jo gjøre akkurat det som passer meg, når jeg vil, og trenger ikke ta hensyn til noen andre. Jeg har iallefall bestemt meg for en ting jeg skal gjøre når jeg er der borte - å legge nye negler! 

  Her er litt negleinspo fra min side, lover dere at det ikke er noe french manicure stil på neglene jeg skal ha!

  Jeg tipper det kommer til å bli noe ála første bildet. Noen av dere syns sikkert det ser helt forjævelig ut, men jeg elsker det!
  Har du noen gang tatt litt "out there" negledesign?

  xoxo Rikke

 • Tatoveringene mine  Jeg har så langt tatt to tatoveringer, og elsker de begge to. Den første tok jeg vel for rundt 2 år siden, og den siste tok jeg i april en gang. 

   

  Den første tatoveringen jeg tok var denne, med en stjerne og to kattepoter inni. Denne tok jeg på Contrast Tattoo i Sandefjord. Jeg ble veldig fornøyd med tatoveringen, og har absolutt ikke angret på den. Den kostet 1500 når jeg tok den. 

   

  Den andre tatoveringen jeg har, et av et kompass, og er plassert på foten min. Jeg tok denne tatoveringen på LA Ink High Voltage i Hollywood. Artisten som tok den på meg var John, og jeg anbefaler han på det sterkeste, utrolig koselig fyr, og veldig profesjonell! Den var mye vondere å ta på foten enn jeg hadde trodd, og jeg var ikke langt fra å besvime når jeg tok den, for å være helt ærlig. Men den ble så bra at jeg hadde gjort det igjen. Tror det tok omtrent en halvtimes tid å få den ferdig. Jeg elsker detaljene på tatoveringen! Kostet 250 dollar. 

   

  Jeg kommer garantert å ta en ny tatovering innen året er omme, og gleder meg allerede!

  Har du tatovering?

   

  xoxo Rikke

   

 • Innkjøp fra MAC cosmetics  Mhmm, jeg klarte jo ikke å holde meg unna MAC jeg, når jeg var i Oslo. Jeg skulle jo bare se, men det har jeg nå innsett at jeg ikke klarer. Denne gangen ble det to øyenskygger som ble med meg hjem. Jeg eier ikke MAC øyenskygger, de jeg har hatt har jeg brukt opp helt! Så nå er det på tide at jeg får litt flere øyenskygger i samlingen min. Det ble to bruntoner denne gangen, fant ut at jeg ville begynne litt i det naturlige hjørnet. Det ble Swiss Chocolate og Cork som ble med meg hjem. 

  Swiss Chocolate har en matte finish, og Cork har en satin finish. 

  Jeg er strålende fornøyd iallefall! 

   

  Har noen av dere øyenskygger fra MAC? En favoritt jeg bare mååå kjøpe?

   

  xoxo Rikke

 • Oslotur og Starbucks  Hola! Endelig helg, og jeg kan slappe av for fullt. Jeg har nemmelig ikke jobb før mandag, deilig. Igår reiste jeg til Sandefjord sammen med Hilde, der vi spiste bestilte sushi på Fuji sushi. Nam! Vi tok med oss sushien ned til vannkanten, og satt der og spiste, samtidig som vi fikk både høre og se Mhoo og Kurt Nilsen, som spilte på Fjordfestivalen. Trenger jo ikke festivalpass når man kan sitte på utsiden, sant? Etter vi hadde fått nok av både Kurt Nilsen og sushi, dro vi på McDonalds og kjøpte Oreo McFlurry is. Matvrak altså .. Koselig var det iallefall.   Idag derimot, reiste jeg til Oslo sammen med foreldrene mine. Vi dro på Hard Rock Cafè å spiste lunsj (eller i mitt tilfelle frokost), der det ble Cobb Salad til frokost. Yum! Deretter ruslet jeg rundt å så hva Karl Johansgate hadde å tilby en lørdags formiddag. Den hadde ikke mer å tilby enn regn og turister, så jeg tuslet til Starbucks for å få min faste dose, mens foreldrene mine gikk til bilen. Denne gangen ble det Iced Vanilla Latte, yum. Ah, og jeg klarte visst å svi av noen hundrelapper på MAC også. Sminkejunkie ..Legger ut bilder av hva jeg kjøpte litt senere ikveld. Noen som vil gjette hva jeg kjøpte?


  Ikke nok med at Starbucks smakte himmelsk som vanlig, men de klarte også denne gangen å stave navnet mitt riktig. Halleluja! 

   

  Har du gjort noe spennende så langt denne helgen?

   

  xoxo Rikke

 • MIN MAC SMINKESAMLING  Hallo folkens! Idag tenkte jeg at jeg skulle vise dere hva jeg har av MAC sminkeprodukter. Det er flere som har spurt meg om jeg ikke kan vise det, og såklart kan jeg det! Nå er samlingen min ganske minimal, but what you see is what you get.

  Jeg har noen få ting fra MAC som får meg til å få flawless hud. Fra venstre: Mineralize Skinfinish Natural (Pudder), Prep + Prime Translucent Powder, Face and Body Foundation, Mineralize Foundation, Pro Longwear Concealer og Matchmaster Foundation. Jeg elsker de alle sammen! Eneste dumme er at concealeren har jeg kjøpt i en aalt for lys farge for den hudtonen jeg har nå. Kanskje jeg må kjøpe en mørkere når jeg er i Oslo i helgen?

  Jeg eier også 2 "pencil products". Den ene er en grønn eyeliner kalt Minted, og en lipliner i fargen Cherry. Cherry er en klassiker for alle som vil ha de perfekte røde leppene!

  Aaah, favorittproduktet mitt! MAC Mineralize Skinfinish i fargen Soft and Gentle. Gir en helt fantastisk glød til ansiktet! Jeg har også en Mineralize Blusher i fargen Dainty, og en vanlig blush i fargen Dollymix. Har også en Cream Color Base i fargen Pearl, som er fantastisk kombinert under Soft and Gentle! 

  Så kommer vi over til leppestiftene da. Det er her jeg er litt gal. Jeg simpelthen ELSKER Mac sine leppestifter, og klarer ikke holde meg unna! Her er de jeg har fra den permanente kolleksjonen. Fra venstre: Girl About Town, Angel, Impassioned, Pink Noveau, Rebel. Rebel er den soleklare favoritten! Klarte forsåvidt å ødelegge Impassioned DAGEN jeg kjøpte den. Var visst ikke helt smart å legge den fra seg i bilen som stod i solsteken i USA. Oh well, den fungerer fortsatt like fint, bare litt mer plundrete å få den på!

  Og her har vi to som er fra MAC sin Glitter and Ice kolleksjon som ble utgitt for et års (?) tid siden. Fra venstre: Elequent Air, Such Flare. Such Flare er en matt leppestift, og varer evig lang tid! Disse kan man derimot ikke få tak i i butikk lenger, men muligens de har de på nett.

  Jeg har også tre av MAC sine Viva Glam leppestifter, som er leppestifter der kjendiser har laget sin egen, og alle inntektene går til veldedige formål. De tre jeg har er, fra venstre, Viva Glam Nicki, Viva Glam Gaga, Viva Glam Gaga 2. 

   

  Og Voilá! Det var alt jeg hadde av MAC sminke. Jeg kan ikke si at jeg syns kolleksjonen min er så utrolig stor, men jeg håper på å utvide den litt over tid. Produktene deres er jo tross alt ikke så veldig billige ..

   

  Hva er ditt favoritt MAC produkt? Noe jeg MÅ prøve?

   

  xoxo Rikke

 • INNKJØP - BIKBOK og GLITTER  Hallo jenter! Igår skulle jeg møte et par venninner, Hilde og Cathrine, i Sandefjord på cafè. Smart som jeg var skulle jeg bare gå innom Hvaltorvet (det lokale shoppingsenteret) og se. Det gikk jo relativt dårlig for bankkortet mitt. Alikevel var mesteparten av det jeg kjøpte på salg, så det ble ikke så altfor ille. Møtte Hilde og Cathrine, og vi gikk på Brygga i Sandefjord, der vi spiste på Peppes Pizza. Etter det tuslet vi bare rundt på Hvaltorvet, og endte opp med å kjøpe kaffe på La Baguette, før vi satt oss ned i parken en liten stund. Vi så også litt på en beach fotball-turnering som pågikk, før vi gikk hver til vårt. Koselig! 

  Kjøpte denne badedrakten/toppen fra Bikbok til 99 kroner! Gleder meg så til å style denne med et par shorts, eller bare å ha den på på stranden. 

  Disse to crop top'ene kostet kun 49 kroner per stykk, og er begge fra Bikbok. Såklart måtte jeg ta med meg den med USA-flagget!

  Kjøpte meg også et par nye shortser, denne er fra Bikbok, og kostet 150 kroner. Ikke verst når fullprisen var 300 kroner! Den har utrolig mykt stoff, og jeg elsker frynsene på sidene. Får helt festivalfølelse av den! 
  Og sist men ikke minst, det jeg har lett etter i evigheter - blomsterkranser til å ha i håret! Den nydelige rosa er fra Bikbok, og kostet 99 kroner, mens den svarte er fra Glitter, og kostet 129. Har allerede hatt på meg den svarte idag, og ser for meg at jeg kommer til å bruke den rosa veldig snart! 

   

  Har du vært på salg i det siste? 

   

  xoxo Rikke

 • Besøk fra USA, Starbucks og shopping  Ikke før har jeg kommet til Norge, så savner jeg California! Herlighet. Vanskelig å balansere det her. Iallefall, hva har jeg gjort i det siste?

  På lørdag reiste jeg til Oslo, der jeg på ettermiddagen skulle hente et familiemedlem fra USA (Allie) på Gardermoen. Jeg fant derimot ut at jeg skulle tilbringe hele dagen i Oslo, så jeg kjørte til Cathrine, min tidligere bloggpartner, og vi tok toget sammen til sentrum. Der ble det selvfølgelig frokost/lunsj på Starbucks. Skinny Vanilla Latte, yum! Prisen derimot, grøsser bare jeg tenker på den. Etter det tuslet vi rundt på jakt etter hårfarge til meg, og paraply til Cathrine. Begge to fikk ønskene sine oppfylt! 

  Se, i Norge klarer de til og med å skrive navnet mitt riktig! Ikke verst, ikke sant?

   

  Vi hadde ikke bare litt regn, det startet nemmelig å høljregne, og siden jeg skulle være lur hadde jeg selvfølgeligvis flipflops på meg. Skal ikke nekte for at jeg ble våt på beina! Etter vi hadde gått et par timer i Oslo, satt vi oss en liten stund på Egon, før  vi tok vi toget tilbake til Cathrines leilighet. Der fikk jeg en liten guidet tur av hennes nye hjem. Fint! 

  Etter dette sa jeg hadet til Cathrine, og kjørte til Gardermoen. Der møtte jeg Allie, som er et familiemedlem fra USA. Jeg hadde aldri møtt henne før, så det var spennende. Hun var veldig koselig, og det var ingen pinlig stillhet i den 2,5 timers lange kjøreturen hjem. Da vi kom hjem til Stokke bestilte vi pizza, og hadde filmkveld. Vi var begge slitne, så vi la oss ganske tidlig. Dagen etter reiste vi til farmoren og farfaren min på morgenen, før vi reiste til Stavern, og Mølen, der vi møtte tanten min og kusinen min. Tuslet litt rundt, og spiste softis, før ferden gikk tilbake til Stokke. 


  Da vi kom hjem til Stokke, satt vi en times tid å så på "Say Yes to The Dress", før vi kjørte til Tønsberg der vi satt oss på Wayne's Coffee en times tid. Kunne jo ikke sitte inne når det var så fint ute! På kvelden hadde vi tacokveld, før vi så på enda en film. Mandag morgen reiste hun videre på sin reise, og jeg har ikke anelse når jeg får se henne igjen. Det var iallefall koselig å endelig få møte henne, og jeg koste meg masse mens hun var her. 

   

  Har noen av dere hatt besøk av slektninger i det siste?

  xoxo Rikke
 • Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her!
  Følg meg på min reise!

  KONTAKT:
  Mail:
  rikkebovre@hotmail.com
  Instagram:
  Rikkebovree


  Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her!
  Følg meg på min reise!


  KONTAKT:
  Mail:
  surfintheusa.blogg@gmail.com
  Instagram: Rikkebovree

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits