Rikkes reiseblogg -

JEG TRENGER DIN HJELP!Jeg har et stort problem jeg må få hjelp av dere til å løse! Jeg søkte litt rundt her på ulike nettsider, og fant to ting jeg likte veldig godt. Problemet er bare at jeg bare kan kjøpe en av tingene! Hvem ville dere ha valgt?

 

Disse solbrillene er fra Marc by Marc Jacobs, og jeg har siklet på de siden sommerferien. Er det på tide å kjøpe de?

 

Eller så er det denne lille pouchen fra Marc by Marc Jacobs. Utrolig søt, og den har så lyst til å komme til meg! 

 

Men jeg har bare råd til en av de, så jeg trenger hjelp av dere!

 

xoxo Rikke

 • Jeg lærer meg italiensk!  Gjett hvem som har tatt italiensk som valgfag på skolen?

   

  ...Gjett hvem som syns det er kjempevanskelig?

  Vel, er vel alltid mye pugging i begynnelsen av året, er det ikke? Iallefall når det gjelder nye språk ..

   

  Sånn her sitter iallefall jeg nå;


  Som dere ser ... ganske død

  Vel, får vel hoppe i det og pugge litt mer!

  Har noen av dere lært italiensk?

   

  xoxo Rikke

 • Få meg på, for faen  Jeg vet ikke helt hva jeg skal tro om den filmen her jeg? .. Tror det kan bli ganske klein stemning hvis man ser på denne med foreldre ? For den saks skyld med alle andre mennesker óg? 

   

  Noen som har sett den?

  xoxo Rikke

  kinovinn
 • Stikkord:

  Jeg er gal når det kommer til sminke ..  Vet dere hva? Jeg gikk litt crazy på eyeslipsface.no her igår, og bestilte meg hele 35 (!!) nye ting for 370 kroner! Og dette var inkludert frakt! Jeg gleder meg veldig til pakkene kommer! Jeg skal gi mye av det bort i julegaver, da. Så da vet dere det, at dersom dere vil begynne å få billige og flotte julegaver, kjøp her! 
  Jeg har også en kode som gir deg 50% avslag på alle varer dersom du kjøper for over 220 kroner. Koden er CARNIVAL ! Løp og kjøp!

  Jeg tror jeg kommer til å vise dere bilder av alt jeg kjøpte når jeg får det!

  Har dere lyst til å vite om mine absolutte favoritter, eller om det er verdt pengene selv om det er billig?

  Hva har dere gjort så langt idag?

   

  xoxo Rikke

 • Vil UT av Norge nå!  Åh, jeg lengter så tilbake til USA! Jeg har ikke lyst til å sitte på skolebenken i Norge lenger, jeg vil ut fra dette kalde ubrukelige stedet. Derfor skal jeg prate med rådgiver allerede neste uke, søknadsfristen er jo i November allerede!! Åh, jeg håper bare jeg får det som jeg vil!!  Haha, legg merke til kineserdama som poserer flittig!

  Imorgen blir det pugging av italiensk, så arrivederchi allesammen! (Farvel, om du ikke skjønte det!)

  xoxo Rikke

 • Tatovering  Dere husker kanskje at Rikke tidligere la ut bilde av sin tatovering? Og at jeg har LENGE snakket om at jeg skal ta. I går gjorde jeg det. Hadde trodd det kom til å gjøre vondt, men vil ikke si at det var det. Svidde litt, men sprøyter og bare et helt vanlig sår er mye verre. Beklager dårlig bilde, men skal være tildekket med vaselin og plastikk de første dagene så det er umulig å få til noe bedre. HER KAN DU LESE MER OM LOVE IS LOUDER.

     xoxo Cathrine

 • kjeder meg ihjel på skolen ..  Er visst ikke alltid så gøy å ha friøkt når alle vennene dine har ulike fag .. Vel vel .. Jeg har iallefall fått meg en pc her, og kan blogge litt! Bilder er det dårligere med på denne pcen, da ..

  Dette er blant annet et bilde fra las vegas-turen min! I Las Vegas er alle GALE!

   

  Hmm, hva skal man finne på resten av økten?

   

  xoxo Rikke

 • Takk for meg!  Jeg sier takk for meg på denne bloggen. Nå er det over en måned siden jeg reiste til USA, og jeg har ikke lenger noe spennende å dele... Nå er det Rikke som overtar, og hvis dere overtaler henne med en HAUG med kommentarer på dette innlegget så blir hun nødt til å blogge videre når hun skal studere i USA om et års tid. Kanskje kommer det noen innlegg fra meg i blant!

   


  Sophia Bush <3

   


  Jana Kramer <3

   

  PS. På fredag skal jeg ta tatovering. Vil dere se når den er ferdig?

  xoxo Cathrine

 • Bokbindlegging pågår!  Nå har jeg sittet i hele evigheten for å bli ferdig med å legge bokbind på bøkene mine. Gud så kjedelig i lengden! Iallefall, hadde jeg ikke søtt bokbind?

  Og se, jeg har fått meg nye kulepenner/ tusjer! Haha, små gleder i hverdagen!

   

  Imorgen blir det Italiensk, før jeg har norsk og engelsk. Blir nok en grei dag det, er ferdig 13:35! Deilig!

   Forresten, gjett hva! Kjørelæreren min ringte meg og sa at han hadde bestilt glattkjøringskurs til meg 9 september! Dør av frykt!!

  xoxo Rikke

 • Klar for skolestart?  Vel, da var det på tide å komme seg tilbake på skolebenken! Vi får gjøre det beste ut av det, jeg er tross alt russ i år, og mye spennende kommer til å skje. Ikke det at det ikke blir slitsomt .. Jeg mener, med særemner, prøver og billappen alt samtidig kan det bli litt mye, men jeg skal gi alt! 

   

  Har du startet på skolen idag?

  (skulle vært publisert 11:30, men så nå at det ikke var postet. Kommer med et innlegg om 1. skoledag senere ikveld!)

   

  xoxo Rikke

 • Særemne, stress og spørsmål  Jeg har så mye å styre med for tiden, at jeg vet ikke helt om jeg klarer å henge med selv for tiden! Vel, om det ikke er kjøretimer, så er det synstester, søknader, øving, SÆREMNE eller noe annet som MÅ gjøres .. 

  Nå holder jeg på med bok nr. 2 i mitt særemneprosjekt, og boken jeg leser nå heter Dyp Rød av Helene Uri. Må si den er noe merkelig, men vi får se hvordan det går i slutten av boken! Notatene blir skrevet flittig, og jeg har nå lest godt over halve boken. Da var det bare resten da. Burde kanskje logge ut av blogg.no og fokusere litt .. kanskje.

  Vakker håndskrift? hahah! Sånn skriver man når man IKKE anstrenger seg  

  Ellers har jeg vurdert kanskje å åpne min egen blogg (?), der jeg skriver om min vei til å flytte til USA til neste år. Hva burde man huske? hva må man ha med? Vel, jeg vet ikke om jeg kommer til å gjøre det, men tanken er der. Hva syns dere?

   

  xoxo Rikke

  (Som skal dykke ned i bøkenes verden..!)

 • Trenger hjelp  Nå har jeg nok en gang kommet meg hjem fra kjøretime. Jeg er et nervevrak hver gang, jo! Idag gikk turen til Åsgårdstrand. Tror nok jeg må ha en del kjøretimer før jeg kan kjøre opp, ja.

  Og forresten har jeg nettopp sendt inn søknad om førerkort. Man må nemmelig ha den for å ta teoriprøven! Men jeg kommer til å stryke, jeg klarer bare ikke å lære meg alt!!

   

  xoxo frustrert Rikke

 • One Tree Hill locations  Tenkte å lage en oversikt over One Tree Hill locations vi så. Vi så veldig mye som også er brukt i flere små scener, så denne listen inkluderer ikke alt. Det er ikke alt jeg har bilder av heller, og fordi jeg ikke har tålmodighet til tagging legger jeg kun ut bilder som er lagt ut tidligere.

   

   

  * Stranden hvor Nathan og Haley giftet seg

  * Haleys hus

  * Fornøyelsesparkt brukt til b.la dare night og fantasy boy draft datekveld

  * Brookes hus  * Peytons hus

  *Nathan og Haleys (og Brookes) leilighet

  * Lucas' hus

  * Baren hvor Brooke og Lucas har sin første date

  * Scott familiens hus  * Scott familiens strandhus

  * Brooke og Julians hus

  * Nathan og Haleys hus

  * Stedet hvor Peyton og Lucas snakket første gang når bilen hennes stoppet

  * Tree Hill High

  * Rivercourt  * Dan Scott Motors

  * Keith Scott Auto Shop

  * Karens Café (tidl. Clothes over bros)  * Hotellrommet hvor Nanny Carrie kidnappet Jamie

  * Hvor Lucas og Keith krasjet

  * Taket til Karens Cafe (ikke samme sted i virkeligheten)

  * Brookes New York leilighet

  * En fontene som er brukt b.la i en scene med Jamie og Quinn

  * Felix og Annas hus

  * Andys hus/hage. Samme er Quinn og Clay etter de ble skutt og ikke enda våknet opp fra koma

  * Tric  * Red Bedroom Records

  * Kirken hvor Lindsey og Lucas + Julian og Brookes bryllup var

  * Tree Hill Cafe

  * The Dixie Grill 

  * Stedet hvor Jamie spiller baseball

   

  xoxo Cathrine

 • Ny mascara fra Isadora :)  Så blogg.no har nå en konkurranse der man kan vinne Isadoras nye mascara Big Bold Mascara! Jeg har utrolig lyst til å prøve den, for jeg er tross alt sminke-freak, haha! :) Kanskje jeg har en liten mulighet? 

   

   

  isadorasample
 • Stikkord:

  Svar på spørsmål  Hvordan var det å møte Sophia?

  Det var... fantastisk. Jeg har ingen bedre måte det kan beskrives på. Ord blit litt små i en sånn sammenheng. En stor drøm som gikk i oppfyllelse flere ganger, og det er absolutt to samtaler jeg aldri kommer til å glemme selv om de varte i noen minutter hver. Det jeg kan si er at hun er en utrolig genuin person, og jeg fikk se flere ganger hvor mye fansen betyr for henne. Helt utrolig.

   

   

  Beste minne?

  Her må jeg igjen svare møte Sophia. Vi møtte henne to ganger, og det ble nesten en tredje gang. Pluss at vi så henne ganske ofte. Nesten hver dag. Absolutt det beste med turen.

   

      

  Hvis du skulle dratt tilbake - hva ville du gjort annerledes?

  Taklet varmen bedre, og vært flinkere med solkrem. Jeg ble utrolig solbrent den aller første dagen fordi jeg ikke brukte noe bekyttelse mot solen. Dumt gjort i en sånn ekstrem varme.

   

   

  Filmet de fans?

  Nå vet jeg ikke helt hva du mener. Til One Tree Hill? Nei, det gjør de ikke. Alle bildene og scenene du ser i serien er NØYE planlagt. Fans får være på "utsiden" og se på filming, men de blir ikke filmet. Hadde sett rart ut på tv om de filmet 60 stk som bare sitter og stirrer på en av karakterene. Man får beskjed om hvor det er greit å være så lenge man er er stille, og blir flyttet igjen dersom de senere skal filme akkurat der. Tilfeldig forbigående personer i serien er i virkeligheten betalt for å gjøre jobben, og gatene er blokkert av politi mens de gjør disse scenene. Dette får de som bor i området beskjed om på forhånd.

  Når det gjelder å bli filmet så ble jeg ble filmet av tv-nyhetene i Wilmington en dag. Ligger tilgjengelig på nett. Svarte jeg på spørsmålet ditt?

   

   

  xoxo Cathrine

 • Min første kjøretime, noensinne!  Lesertallene våre stuper, og akkurat som Cathrine vet jeg ikke helt hva jeg skal blogge om nå. MEN, jeg har spennende nyheter til dere alle!

   

  JEG TOK MIN FØRSTE KJØRETIME IDAG!

  Det startet klokken 1, da jeg ringte til kjøreskolen for å høre om det var mulighet for å få time i nærmeste framtid. Lærern spør meg da hva jeg gjør om 30 minutter, og jeg sier at jeg ikke gjør noe. Så så kjapt fikk jeg altså min første kjøretime! Det var igrunn greit at jeg fikk den så kjapt, siden jeg var VELDIG nervøs. Jeg kan ikke si at jeg gjorde det veldig bra på min første time, men vi må alle starte et sted, sant?

   

  Så nå blir det pugging av skilt, veimarkering og så videre! 

   

  xoxo Rikke

 • Spørsmål om Wilmington?  Hei!

  Bloggmotivasjonen er helt ærlig ikke på topp lenger nå som turen til Wilmington er over. Det er snart en måned siden jeg reiste (og 2 uker siden jeg kom hjem). Jeg har fortalt dere en del av det vi gjorde, hvem av skuespillerne vi møtte, samt innkjøp... Det jeg lurer på nå er hva dere vil vite?

   

  Kjør på med spørsmål! Hvordan er maten i USA? Hvordan var Wilmington? Hva annet enn å se på OTH filming vi gjorde? Hvordan skuespillerne egentlig er? Prisene i USA? Hotellet jeg bodde på?

     

  Svarer så fort som mulig!

  xoxo Cathrine

 • Teoriprøven på bil - Hva har jeg begitt meg ut på?!?  Gud, hva er det jeg har begitt meg ut på?! Jeg har satt som mål å ta teoriprøven på bil før skolen begynner, noe som vil si at jeg skal ta teoriprøven til neste uke! Jeg vet med 100% sikkerhet at jeg kommer til å stryke .. MEN jeg håper jeg klarer meg, jeg skal sitte hver dag å øve masse! Igår kjøpte jeg til og med tilgang på prove.no for å kunne øve til testen!

  Jeg har planer om å iallefall prøve meg før skolen starter, siden når den starter har jeg 1435643643 andre prøver å øve på også ..   

  Har noen noen tips til hvordan man kan lære alt man skal på en grei måte? Blir kjedelig å lese boken konstant!

   

 • Dagens innkjøp  Idag reiste jeg til Fretex, og fant noen skatter! Jeg fant blant annet en topp fra Malene Birger (bildet under), cardigan fra Filippa K og topp fra Karen Millen. Og alt dette for 160 kroner! Jeg er strålende fornøyd!  Jeg kjøpte også 2 hudprodukter fra Formula 10.0.6, for huden min er ikke akkurat min bestevenn for tiden ..

  ..Oog jeg måtte selvfølgelig ha noen nye ansiktsmasker. 4 for 40 kroner :)  

  xoxo Rikke

 • Gårsdagen ble ikke helt som planlagt ..  Vel, kvelden min igår ble kanskje ikke helt som jeg hadde planlagt .. Jeg skulle nemmelig være barnevakt for sønnen til kusinen min, og hun hadde sagt hun skulle komme hjem 23:30. Vel, det skjedde ikke, og jeg kom meg ikke i seng før klokken 02:30, siden hun hadde visstnok fått seg litt for mye drikke. Fikk meldinger om "å se på de fine ripsbuskene i hagen min" og "at hun hadde CP, og det derfor tok litt lengre tid å komme hjem" .. Gud!

  Kan si det var ganske skummelt å sykle forbi kirkegården 02:30 på natten, grøss!  Men, til slutt kom jeg meg heldigvis hjem!

  Nå tror jeg jeg skal se på et par filmer, men hvem vet jeg ikke heelt enda! 

   

  xoxo Rikke

 • Robert Buckley og Shantel Van Santen  Jaså, Rikke gir MEG alt bloggansvar? Ha,ha...

   

  Dere kjenner dem kanskje som Clay og Quinn... Iallefall, dette var to av de jeg møtte på ferie. Rob og Shantel er veldig flinke til å ta komme ut til fans når de filmer. Som oftest kommer de ut sammen og spøker med hverandre pluss selvfølgelig fansen. Begge syns dey var sjokkerende at noen kom HELT fra Norge, men Shantel fortalte meg at hun faktisk er halvt norsk og halvt nederlandsk. Broren skal faktisk flytte til Oslo så det er slett ikke umulig at hun vil dukke opp her i byen med tiden. Rob og Shantel er iallefall to sprudlende, morsomme og hyggelige mennesker å møte! Vi var også så heldig at vi møtte begge flere ganger.

   

     

  Har dere noen spørsmål om turen min eller lignende? Noen spesielle skuespillere dere vil jeg skal skrive om? Kom med det så skal jeg prøve så godt jeg kan!
  xoxo Cathrine

 • Kastet ut av huset og øyenskygger?!  Da har jeg blitt kastet ut av huset for kvelden, for foreldrene mine skulle ha masse besøk .. Så da skal jeg være barnepasser sammen med en veninne av meg! Det blir sikkert kjekt, men blir nok ingen blogging ikveld. 

  Jeg gir derfor ansvaret til Cathrine (uuh, stort ansvar ..!)  Og se! Til morgenen idag bestemte jeg meg ... "IDAG ER DAGEN FOR NEONGRØNN ØYENSKYGGE!" .. og sånn ble det bare ..

  Hva skal dere gjøre ikveld? 

 • Shopping  Jeg hadde egentlig tenkt til å dra til Tønsberg for å gjøre noen innkjøp idag, blant annet noen kladdebøker og snoke rundt på Fretex etter små skatter .. Men nå har jeg spurt 7 venninner om de vil være med meg, og ingen kan! Er visst den helgen alle skal på noe ...

  Skal jeg reise alene, eller vente til mandag?

   

  xoxo Rikke
  

 • Nytt design!  Vi har fått oss nytt design på bloggen! Hva syns dere? :)

   

   

  xoxo Rikke

 • Mer innkjøp  Mer jeg kjøpte i USA... Wilmington genser og OTH t-skjorte!

     

  
  Beklager dårlige bilder...

  xoxo Cathrine

 • Min neglelakksamling .. Crazy?  Da har jeg fått somlet meg til å ta bilde av min ..voksende neglelakksamling ..

  Hva syns du? Har jeg for mye? eller for lite, kanskje?

   

  xoxo Rikke
  

  

 • Lisa Goldstein  Lisa er kjent som Millicent Huxtable i One Tree Hill. Hun var den aller første av skuespillerne vi møtte på den aller første dagen i Wilmington. Vi var ikke der de filmet (Tric) i mer enn en time før hun kom bort. Da hadde hun allerede avsluttet arbeidsdagen like før. Skjønne Lisa signerte og poserte som bare det, og pratet med alle sammen. Definitivt blant de aller hyggeligste. Hun skriver en personlig hilsen til alle fans, men denne dagen var det litt dårlig tid. Må si at selv om hun er pen i serien så er hun enda penere i "virkeligheten".

     

  Hvem av skuespillerne vi møtte vil dere jeg skal skrive mer om?

  xoxo Cathrine

 • TRENGER DIN HJELP!!!!  Da var det opp tidlig, da .. Vel, det er kanskje ikke så tidlig, klokken er jo tross alt halv ti.. 

  Vel, jeg har et lite spørsmål til dere, og lurte på om dere kunne hjelpe meg! Jeg ønsker å kjøpe meg en sånn her;  Men jeg AANER virkelig ikke hvor de finnes! Kan noen vær så snill å hjelpe meg? Dere hadde vært noen ENGLER :) Jeg så på ikea igår, men kunne ikke finne noe som lignet ... :/

   

  Imens skal jeg reise en tur på jobb .. Tilbake ca klokken 15:30! Vaskevaskevaske ...

   

  xoxo Rikke

 • Nye sminkekoster fra Sigma!  Jeg kjøpte meg for et par uker siden 12 sminkekoster fra Sigma. Disse er mye omtalt på blant annet youtube og sminkeblogger. De kostet 79 dollar, som er omtrent 450 kroner. Pluss frakt, da .. Så .. er de verdt det?

   

  Disse er kostene jeg kjøpte;  JA, de er verdt det. De koster kanskje en god del, men når du tenker på hvor mange koster du får for prisen er det ikke så galt. Den eneste kosten jeg ikke er så fornøyd med er F50, siden den hårer en del. Men de sier at de kan håre mye de første 2 vaskene. Jeg har bare vasket de én gang så langt. 

   

  Definitivt verdt pengene!

   

  xoxo Rikke

 • Bethany Joy  Hvordan var det å møte Bethany Joy?

   

  I løpet av den andre uken var det filming på Karens Cafe, og Bethany (Haley James-Scott) var med i samtlige scener. Dette resulterte i to LANGE arbeidsdager (7 om morgenen til midnatt) og to lange dager for fans som ønsket å få møte alle de involverte. Dag nummer en var det en god del scener og de fleste skuespillerne dukket opp i løpet av dagen. Joy er kjent for å være en privat person som ikke alltid kommer bort selv om folk venter. Man kan jo ikke kalndre henne med så lange arbeidsdager og i tillegg en liten baby å ta seg av! Hun smilte til oss og sa hei hver gang hun dro avgårde mellom settet og trailerne i en varebil.

   

  Den første dagen var jeg vitne til en episode som ble diskutert på twitter, forums og overalt på nettet i ettertid. Jeg vil påpeke at jenta aom skrev om dette (sitt uhyggelige møte med Joy) er sykelig opptatt av One Tree Hill, og det som skjedde ikke er noe å snakke om. Det var folk som stod utenfor trailerne, og man kan jo skjønne at dette er vanskelig for Joy som har en liten datter å beskytte, men fansen gjør det vanskelig. Synd at hun til slutt må gå så langt som å forklare seg i et langt blogginnlegg om det som skjedde fordi folk ikke kan respektere et privatliv. Skuespillerne kommer bort til ventende fans når de har mulighet!

     Andre dagen kom hun bort sent på ettermiddagen. Jackson kom først bort til alle ventende fans før han reise avgårde med moren sin, og kort tid etterpå tok Joy seg tid. Hun var like hyggelig og smilende som alle de andre skuespillerne, og jeg har ikke et vondt ord å si om henne. Sikkerhetsvaktene måtte til slutt dra henne inn for å filme videre, og dessverre ahdde hun da ikke tid til alle 50-60 som hadde ventet. Jeg var en av de heldige som fikk bidle og autograf! Musikken hennes har betydd mye for meg så det var herlig å få muligheten til å få noen minutter med henne :)

   

   

  xoxo Cathrine

 • Sigma sminkekoster, vil dere ha anmeldelse?  Det har kanskje ikke vært så mye blogging fra min side i det siste. Jeg har nemmelig vært litt her og der å funnet på ting! 

   

  Blant annet har jeg begynt å øvelseskjøre mer, har til sammen øvelseskjørt 5 ganger nå med faren min. Jeg vet det ikke er så mye, men man må øve for å få det til! (Og JA, jeg er et nervevrak hver gang)  • Jeg har vært i Tønsberg med en god venninne av meg som nettopp fløy hjem til Gran Canaria, der hun bor ..
  • Jeg har jobbet med brunfargen, og blant annet vært på stranden 3 dager, og solt meg ute i hagen resten..

   

  Jeg har også kjøpt meg 12 nye sminkekoster fra Sigma Makeup, er det noe dere vil ha omtale om?

 • Lauren Conrad-bøkene .. Hva syns jeg?  Da jeg reiste hjem fra USA, var skjermene på setene ødelagt, og vi fikk ikke sett på film osv. Hva gjorde jeg da? JO! Jeg satt og leste en bok jeg tilfeldigvis kjøpte på flyplassen på LAX,  L.A. Candy av Lauren Conrad (Som dere kanskje kjenner igjen fra The Hills på MTV?)

   

  Jeg elsket boken, og bestemte meg for kjøpe de andre også når jeg kom hjem. De er rett og slett en perfekt bok for deg som ikke vil ha noe som er alt for avansert å lese på.

  Så langt er det utgitt 3 bøker i serien, L.A. Candy, Sweet Little Lies og Sugar and Spice.

  "The secret to looking fabulous and having fun with fashion"

  Lauren Conrad har også utgitt en motebok, der hun gir deg tips til hvordan man kan bygge opp garderoben, sminketips, pakkelister og rett og slett tips for å gjøre stilen din bedre. Jeg er overrasket over hvor godt jeg likte boken!

   

  Du kan få bøkene på CDON.com (MEN det tok meg 18 dager å få bøkene!!), eller du kan finne de rimligere på ebay eller amazon.co.uk. Alt opp til hva du vil betale i frakt og for boken. 
  Bøkene ER på engelsk, men det skal ikke være så store problemer du støter på.

   

  xoxo Rikke
  

 • Bergen viser omsorg..  Som sagt tidligere var jeg i Bergen i forrige uke. Der gikk vi blant annet til stedet der de hadde lagt ned blomster, lys og hilsner til de omkomne fra regjeringskvartalet og Utøya. Vil også nevne at toget mitt stoppet i 1 minutt for å minne ofrene på fredag. 

  Jeg tror faktisk bildene sier mer enn jeg kan beskrive om akkurat dette .. 

   

  xoxo Rikke

 • USA innkjøp  Jeg reiste altså ikke til USA for å shoppe så sånne ting ble det heller lite av. Kjøpte et par flip-flops, postkort, gaver til to venninner (Rikke er en av dem), et armbånd, en Wilmington genser, en One Tree Hill t-skjorte og en Ravens hettegenser. Bilder av alt kommer etterhvert, men her er iallefall Ravens genseren. Det var en egen butikk med stort sett One Tree Hill merchs og typiske Wilmington gaveartikler, så det var der jeg kjøpte det meste. Kjøpte også to vannflasker som filtrerer og renser vannet før du drikker det. Genialt og miljøvennlig. Kan anbefale waterbobbles til alle! Den grønne i limited edition har Sophia Bush designet. Jeg har den pluss en svart! 

     xoxo Cathrine

 • I USA er man høflig  Måten man omgås andre er annerledes i USA. Iallefall i de sørligste statene. Jeg merket det allerede på flyplassen i Philadelphia. Man ser på hverandre. Smiler. Sier hei hvis situasjonen tillater det. Setter seg ned med noen man ikke kjenner. Småprater. Sånn gjør amerikanerne det.

   

  Eksempler:

  * En dag var resepsjonisten litt vanskelig med venninnen min som skulle levere noe. Neste dag unnskyldte han seg. Dette kan jeg ikke se ville ha skjedd i Norge.

  * Når jeg hentet laptopen min i hotellresepsjonen ble jeg ofte møtt med et smil og "You're welcome sweetheart." eller den ble levert til meg i det vi gikk ut av bilen. Jeg trengte ikke en gang å gå inn et par ganger.

  * På restaurantene ble vi kjent med servitører, og alle snakket varmt om Norge. De syns det var minst like stas med mange One Tree Hill fans i byen som vi syns det var å være der.

  * En dag vi satt og ventet på filming stoppet en tilfeldig person opp foran meg. En noe eldre dame. Hun ser på meg før hun utbryter "Wow, aren't you pretty? You look like a princess." Søtt.

  * Når vi var på besøk i et av husene som ble brukt i serien fikk vi lov å gå rundt i hagen og på eierens private eiendom. Hun kom også ut for å ta bilder av oss, og vi fikk høre mange historier fra de gangene det har vært filmet der.

   

  xoxo Cathrine

 • Når man møter SOPHIA BUSH  ... blir ordene fattige. Spesielt når hun vet hvem du er med en gang du nevner at du er fra Norge. Jeg har hatt to fantastiske møter med henne mens jeg var i Wilmington. Det er litt vanskelig å finne ordene for å beskrive alt. Jeg har vært utrolig heldig. Vi så henne så og si hver dag, og jeg trodde ikke vi kom til å møte henne i det hele tatt. Så feil kan man ta. Det ble nesten en tredje gang også, men regnet ødela dessverre det. Jeg klager ikke, for jeg har møtt mitt store Idol... Jeg har møtt BROOKE PENELOPE DAVIS!

     
  Beklager to forferdelige bilder av meg. Sånn går det når man har ventet 11 og 15 timer i en sinnsyk varme.

  xoxo Cathrine
  

 • Rikke

  Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her! Følg meg på min reise! KONTAKT: Mail: surfintheusa.blogg@gmail.com Instagram: Rikkebovree


  Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her!
  Følg meg på min reise!


  KONTAKT:
  Mail:
  surfintheusa.blogg@gmail.com
  Instagram: Rikkebovree

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits