Rikkes reiseblogg -

Knytter bånd i California!!Nok en dag er over her i Thousand Oaks, og for en dag det har vært! Dagen startet med en gåtur til Trader Joe's med Roua, der vi kjøpte noen matvarer og småpjus vi trenger. Merkelig nok funket ikke bankkortet mitt her, men jeg hadde cash, så det gikk fint. Vi tuslet hjem og spiste frokost, før vi gikk en tur til bassenget.  Der var det allerede flere andre nordmenn. Etter et par timer der gikk vi til Residence life og Mail Center, siden vi hadde noen småting vi måtte ordne der. Så kom roommate KC med mor, venn og kjæresten med tingene hennes, før hun måtte hjem. Jeg møtte også Karoline idag, som er hun jeg møtte i Oslo for et par uker siden. Kjempekoselig å møte henne igjen! Vi tuslet rundt på campus, før vi skulle på den internasjonale middagen for utenlandske studenter. Jeg møtte utrolig masse koselige mennesker idag, fra Kosovo, Kina, Norge og flere. Også International Peer Mentorene var utrolig koselig, og vi ble godt kjent med Vim og Danaelle. Gøy! Imorgen skal vi henge mer med de, så det blir bra. 

 

Etter middagen var det tid for Target shopping for alle studentene, så vi gikk inn i de gule skolebussene (no kidding!) og kjørte til Target. Her kjøpte jeg en planlegger, penner, desk organizers og disse to:

En leopardkjole og en plain rosa tshirt. Jeg elsker de begge to! Kan også nevne det at kortet mitt heller ikke funket her, så det har blitt defekt. Det vil si at jeg måtte bruke Mastercard istedet, og måtte bestille nytt bankkort. Og det kommer jo til den norske adressen min, så jeg kommer jo ikke til å ha det nye kortet på lenge .. UGH!!! For et styr. Men, alt ordner seg vel etterhvert.

 

Imorgen er det International Student Seminar, jeg vet ikke helt hva jeg forventer meg, men jeg tror det blir en bra dag, og at vi blir kjent med masse nye ansikter. Jeg kjenner allerede at jeg begynner å bli mer åpen enn det jeg var når jeg dro hjemmefra .. Tror det har mye med det å gjøre at jeg tross alt skal bo her lenge, og at jeg trenger å få gode kjennskaper til mennesker .. 

 

Hva skal du gjøre idag?

 

xoxo Rikke

 

 • JEG HAR FLYTTET INN I CALIFORNIA!!!!!!!  Statistikken min stuper nedover - vel, det er vel litt min feil i og med at jeg ikke har fått blogget så ofte som jeg skulle ønske i det siste, men sånn er det bare desverre. Det er ikke alltid jeg har internett-tilgang, desverre.

   

  Iallefall! Idag har jeg flyttet inn på skolen min, folkens! Herlighet, jeg var så spent til morgenen idag at jeg trodde jeg skulle dø. Startet morgendagen med å spise en bagel med cream cheese med Karin, før vi tok alle tingene mine å reiste til Thousand Oaks! Kommer aldri å glemme latterkrampen vi fikk når vi skulle prøve å bære kofferten inn i bilen. Den var så tung at vi bare begge datt sammen i latter! Kjøreturen tok ca 1,5 timer. Da vi kom til campus fikk jeg romnøkkelen min, og tok bilde til ID-kort. Så var det bare å ta med alle tingene inn på dormen å pakke ut! Jeg og Karin brukte en god del på dette, i og med at jeg hadde en god del ting med meg. Iallefall, etter vi hadde pakket ut store deler av kofferten bar det på en thai-restaurant, siden vi holdt på å sulte ihjel. Der ble det nudler på oss, før vi kjørte på matbutikken så jeg kunne kjøpe noen matvarer. Ble 7 yoghurter, melk, corn flakes, 3 epler, salatblanding, 12 vannflasker, cream cheese, peanøttsmør, bagels og granola barer på meg. Prøver å holde meg nogenlunde sunn når jeg er her borte, selv om det er vanskelig! 

   

  Vi kom tilbake til dormen, satt en stund der å snakket om alt og ingenting, før vi kjørte til Starbucks for siste kaffe sammen på en god stund. Jeg vet jo ikke når jeg får se henne neste gang! Etter et par timer på Starbucks dro vi tilbake, og hun slapp meg av på skolen, jeg fikk en god klem, vi sa hadet, og hun kjørte hjem. Da var jeg helt alene. Hva skulle jeg gjøre da? 

   

  Vel, roommaten min KC og moren hennes kom ca 1 time senere og satt fra seg masse av tingene sine. Hun får ikke lov til å flytte inn enda, siden hun ikke er internasjonal student, så hun måtte hjem igjen. Iallefall, hun virker som en utrolig koselig jente, og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med henne. Da hun hadde dratt fikk jeg kontakt med en norsk jente, Roua, og vi gikk tur rundt på campus for å bli bedre kjent - både med campus, men også med hverandre. Også hun virker super! Vi har planlagt å jogge sammen imorgen tidlig klokken ni, så det ser jeg faktisk frem til! Jeg har vært overraskende flink til å trene mens jeg har vært her! 

   

  Så .. har du tatt noen bilder, Rikke? Jada, jeg har tatt bilder av dorm'en min til dere!

  Her  er kjøkkenet vårt, det er veldig stort faktisk!!

  Okei, så det er ikke så mye her inne enda, men det er et bord, 2 stoler til og en sofa på vei!   Gang .. Det er overraskende stort her!!

  Og her er dormen min, folkens! Som dere ser har jeg valgt vindusplassen, og det er faktisk her jeg sitter i dette øyeblikk. Jeg elsker sengetøyet mitt og garderoben!!

  Skrivepulten min. Jeg trenger noe mer organiseringsting, men dette er bare starten! Som dere ser er det ikke såå mye ting der helt enda.

  U see my wardrobe?! I like it.

  Har du fått ID-kort Rikke? Jaaa, det har jeg! Har du fått vaskekort, Rikke? Jaa, det har jeg! 

   

   

  Så hvordan har dere det idag?

   

  xoxo Rikke

 • Lunsj med kusiner i LA  Hei folkens! Nok en strålende dag her i California, og jeg skal på lunsj med Lise og Karin idag. Jeg har jo ikke sett Lise siden hun tok meg med til flyplassen på LAX nå, det er jo en uke siden allerede .. Er ikke helt sikker på hvor vi skal dra, men regner med at vi skal dra i retning Redondo Beach. Tviler sterkt på at vi skal ligge på stranda å sole oss, blir nok bare å gå rundt i butikker å snoke litt. Bortsett fra det aner jeg virkelig ikke hva vi skal gjøre, men det er iallefall siste natten min her i Chino Hills før jeg flytter imorgen. Det blir spennende med et nytt bosted, men det blir trist å ikke være så nære familien som jeg har vært de siste dagene. Allerede imorgen kveld har jeg planlagt joggetur med en jeg kun har snakket med på Facebook, men som går på skolen min i Thousand Oaks.

   

  Oj, nå skjedde det plutselig mye mens jeg satt her fredelig i stua å skrev et blogginnlegg .. Vaskehjelpene kom og endevender hele huset, og Karin kom nettopp hjem fra joggetur. Endelig litt action på morgenkvisten! Riktignok er klokken bare ti over 8 på morgenen her, men her er alle oppe og klare for å starte dagen. Jeg var som vanlig oppe klokken 6:30, siden jeg har fått en vane for det nå. 
  Åh, folkens .. jeg har seriøse Starbucks cravings akkurat nå .. håper vi kan kjøre innom en på vei til lunsj ..

   

   

  xoxo Rikke

   

 • Walmartshopping og basseng  Idag har vært en ganske slækk dag. Den startet med en yoghurt (som vanlig ..), før ferden gikk til Walmart, der jeg skulle kjøpe noen nødvendige ting til dormen min. Idag fikk jeg blant annet kjøpt inn en lilla skrivebordslampe, en perm, lyspærer, varmebeskyttende spray, hårkur, ansiktsrens og en treningstopp. Ikke verst! Jeg tok desverre ikke bilde av alt jeg kjøpte før jeg stappet det i baksetet sammen med alle de andre tingene mine, men her er iallefall tre av de;

  TRESemmè Thermal Creations Heat Protection Spray - Denne har jeg hørt mye bra om, så da må den jo testes! 

  Renewing Moroccan Argan Oil Intense Moisturizing Treatment - Siden jeg kom hit til California har håret mitt vært utrolig tørt og frizzy. Derfor må jeg finne noe som kan gi det tilbake litt fuktighet! 

  Aveeno Clear Complexion Foaming Cleanser - Huden min ser ut som et takras for tiden. På tide å prøve å fikse litt på det!   

  Etter vi hadde vært på Walmart dro vi tilbake til huset med tingene, før jeg og Karin reiste til naboene Jessica, Frank og Cameron for å bade og sole oss ved bassenget deres. 2 timer senere kjørte vi tilbake, og lagde tortillasuppe. Riktignok rakk vi ikke å spise den, for vi reiste rett på pilates-time klokken 18:15. Pilates var utrolig slitsomt, krevende og gøy! Jeg kommer nok til å dra på pilatestimene på skolen min og tror jeg. Når vi kom hjem fra pilates var det på tide å spise suppe, men da hadde allerede begge barna forsynt seg tre ganger, så det var relativt lite igjen til oss. Så hva gjorde vi? Joda, vi kjørte til Walmart å kjøpte Ben&Jerry's. Måtte jo ha litt sunn næring, liksom! 

   

  Så nå er det straks leggetid, jeg våkner jo uansett 06:00 imorgen uansett, haha!

  Hvordan har din dag vært så langt?

   

  xoxo Rikke

 • Baby shower, Starbucks og SHOPPING  Okei folkens, jeg tror jammen at jeg snart har klart å legge ut innlegg for hver enkelt dag jeg har vært her! Selv om de kommer litt i rykk og napp er det fordi det av og til er utrolig mye som skjer på en gang her, og jeg ikke har tid til å sitte foran pcen hele tiden. Eneste jeg sitter på dataen nå for tiden er klokken 7 om morgenen, og 11 på kvelden .. Har ikke tid til det ellers! PC-rehab, liksom .. 

  26. August 

  Iallefall! Idag stod jeg opp halv sju, dusjet og fikset meg. Karin kommer inn på rommet mitt og spør om jeg vil være med henne å ta en kaffe på Starbucks. Såklart! En mocca coconut frappuchino senere, og vi skal plutselig i baby shower!! Jeg har aldri vært på en i hele mitt liv, og syns det var utrolig kleint i og med at jeg ikke kjente hun som var gravid en gang. Jaja, jeg overlevde iallefall. 

   

  Da vi var ferdige i baby showeren kjørte vi til Target, der jeg kjøpte mye av tingene jeg trenger til dormen min på skolen. Ting som tallerkner, bestikk, vaskepulver, boksåpner og penner ble kjøpt.

  Okei, så jeg orket ikke finne frem speilrefleksen, så dere får et iphonebilde av de nye fiiiine tallerknene mine. Kjøpte også matchende skåler. Og dere .. 88 cent for en tallerken? NOTHING!

   

  Vi reiste også på Staples og Bed Bath and Beyond for å lete etter noen småting som jeg heldigvis fant. Det eneste jeg mangler nå er en skrivebordslampe, et par permer, noen organiseringsbokser og matvarer. Kjekt! 

   

  Middagen spiste vi på et sted som het Wabi Sabi, og det var en japansk restaurant. Det er den typen restaurant der kokken lager maten foran øynene på deg, med et heftig show bestående av både røyk, flammer og jokes. Jeg digget det! Kylling Teryaki var definitivt å anbefale.

  Da vi kom hjem så vi på Iron Man 2, men jeg kan ikke si at det var helt min type film ..

   

   

  Så det var dagen min idag, lurer på hva morgendagen bringer ..

  FORRESTEN. Dere er ELENDIGE på å kommentere for tida. Det er veldig lite inspirerende for meg ..

   

  xoxo Rikke

 • Arizona, California, mat og kjøretur!  25. August:

   

  Dette var dagen jeg skulle si forvel til Show Low og familien min her! Klokken kvart på sju på morgenen forlot vi Show Low, og startet dagen med frokost på Mac Donalds. Hurra for meg, liksom .. Iallefall, 2,5 timer senere var vi i Flagstaff, der vi skulle møte Karin, Jim, Evan og Jake. Vi fant frem til cafèen de spiste frokost på, og når de var ferdige gav de oss en liten sightseeing i byen. For en søt liten by! Jake går på skole i Flagstaff, så han viste oss rundt på campuset sitt, og hvordan han bor. 
  Lunsjen ble inntatt på Five Guys, en hamburgerrestaurant. Jeg delte en hamburger med Susan, og begge var fortsatt stappmette. Det sier jo sitt om hvor stor og mektig den var .. Etter en koselig lunsj her ble det et trist forvel med Susan og Gunnar. De reiste tilbake til Show Low, mens jeg satt på med Karin, Jim og Evan tilbake til California. Riktignok vet jeg at jeg kommer til å se Susan og Gunnar mer dette halvåret, og vi har allerede planlagt å feire thanksgiving sammen. Jeg gleder meg til å se de igjen! 

   

  Etter sammenlagt å ha sittet i bilen i 9,5 timer (!!) denne dagen var vi endelig hjemme i California. Vi var alle slitne etter kjøreturen, men reiste likevel til en av naboene (Jessica, Frank og Cameron) for å sitte rundt et bål og lage s'mores. Yum! Naboene er utrolig hyggelige, og jeg hadde en strålende kveld. Riktignok holdt jeg på å sovne når jeg gikk inn døra klokken 9 på kvelden .. Sånn er det vel når man har det morro!

   

  xoxo Rikke

 • Sykling, spising og shopping i USA  24. August:

  På fredag dro vi tidlig opp til Show Low lake, der vi skulle prøve kayaking! Jeg har aldri prøvd det før, og var overrasket over hvor morsomt det var! Vi rakk ikke å padle mer enn ca 40 minutter, før det kom en thunder storm, og vi måtte forte oss opp av vannet. Oh, en funny story! Gunnar hadde parkert bilen på ulovlig sone, og sheriffen kom kjørende. Utrolig nok klarte han å snakke seg ut av boten, siden sheriffen var så nyskjerrig på kayaken deres, og sa derfor at han kunne slippe bot, haha. Det var jo også en måte ..
  Iallefall, etter kayakturen gikk turen nok en gang tilbake til leiligheten til Susan og Gunnar, der vi spiste left over salad til lunsj. Etter den lille lunsjen bestemte vi oss for at vi ikke var ferdige med å være spreke for dagen, så vi dro på en 6 mile lang sykletur. (= ca 10 km).

   

  Jeg og Susan var i shoppinghumør, så vi bestemte oss for å sjekke ut shoppingmulighetene i Show Low. De var relativt små. Jeg fant iallefall en ny treningsbh og 2 shortser for 30 dollar! Ikke verst! Let me know om dere vil ha noen innkjøps-innlegg forresten, jeg har masse småting jeg har kjøpt nemmelig.

   

  Etter dette reiste vi på Pizza Hut, der vi spiste kveldsmat. Herlighet, jeg føler jeg ikke skriver om noe annet enn mat for tiden .. Men jeg lover dere, jeg spiser nesten ingenting for tiden.. Rart det der.

   

  xoxo Rikke

 • The Petrified Forest og Zumba?!  23. August:

   

  Idag var det på tide med nok en dag i bilen! På morgenen skulle vi egentlig på yoga, MEN yogatimen var visst avlyst. Det var også overraskende kaldt denne dagen, så Susan tok meg med på Walmart der jeg fikk kjøpt meg et par med bukser. Varme yogabukser! 

  Da vi kom hjem fra Walmart-reisen vår spiste vi frokost (yoghurt på meg!), og reiste til "The Petrified Forest", som ganske basic er trær som har blitt forsteinet, og nå er stein. Det var ganske fascinerende å gå rundt å se på alt sammen, og i tillegg var det ruiner av ulike native stammer der. Vi kjørte rundt i flere timer, og var hjemme ved 3-tiden.

  Slik så store deler av Petrified Forest ut. Den ser mye større ut i virkeligheten enn dette bildet klarer å vise!!  Ser dere alle de brune steinene på bakken der? Det er faktisk trær, og de er flere tusen år gamle! Forsteinet!

  Oh.. Her har jeg visst et bilde av Susan og Gunnar, de jeg bodde hos i Show Low. Herlighet, se på utsikten da dere!

   

  Okei, back to the day. Når vi kom tilbake til Show Low rakk vi å lage en kjapp salat, før ferden gikk videre på Zumba-time! Herlighet, jeg har ikke koordinasjon eller rytme i det hele tatt, men gøy var det. Jeg og Susan hadde det iallefall utrolig gøy, selv om vi ikke fikk med oss halvparten av step'ene. Etter en time med Zumba kjørte vi hjem, der vi lagde laks og salat til kvelds. Sunt og godt! 

   

  xoxo Rikke

 • Jeg heter nå Whitney. - Flyr til ARIZONA!!  Tirsdag 21 august:

  Idag var dagen jeg skulle fly fra LAX til Tucson, Arizona!!! Våknet som vanlig halv seks (har visst blitt en vane...), og ble kjørt til LAX rundt klokken 10. Lastet med en stor carry-on baggasje + gigaveske kom jeg utrolig nok imellom sikkerhetskontrollen uten noe problem. Ferden gikk rett til Starbucks, siden jeg var så trøtt at jeg holdt på å dø. Kan vel oppsummere samtalen mellom meg og hun i kassa:

   

  Meg: "Hi, may I have one very berry hibiscus please?"
  Dama: "Sure! What's your name?"
  Meg: "Rikke. R - I - K - K - E"

  Dama: "Okay, Whitney, here's your very berry hibiscus!"

  (Sorry, vet bildet er feil vei!!)

  Okei. First off -  Jeg stavet navnet mitt. Hvor kom Whitney inn i bildet? Whatever. 

   

  Jeg kom meg iallefall på flyet, og landet trygt i Arizona 1 time og 6 minutter senere. Der ble jeg møtt av en smilende familie som ønsket meg velkommen, og var såå glade for at jeg endelig var der. Det første vi gjorde var å dra på en matbutikk for å kjøpe inn noen nødvendigheter (Jeg hadde ikke shampo, balsam, barberblader, hårbørste pga carry-on). Etter det dro vi til Eegies, som visstnok er veldig populært i Tucson. Det var ganske basic slush med fruktbiter i. God var den iallefall. Vi reiste så hjem til familien, der vi slappet av et par timer, før turen gikk til en restaurant som var kjent for å servere vafler og kylling - sammen. Eh? Jeg spiste salat. Her møtte vi Emilee (cousin) og Erik, som jeg ikke har sett siden i fjor sommer! Så godt å se de igjen! 

   

  Etter spising på restaurant reiste vi til den lokale mall'en, og møtte Kristen (kona til Erik) på Starbucks, som jeg heller ikke har sett siden i fjor sommer. Her satt vi litt over en time, før vi alle reiste hjem hver til vårt og la oss for å sove. Reisingen tar på!

   

  xoxo Rikke

 • Seiltur med delfiner i California!  Jeg beklager virkelig for mitt bloggfravær den siste uken, men alt gikk plutselig så fort! Tror jeg bare skal oppsummere dagene. Tror til og med jeg må lage ett innlegg per dag, siden det er så mye som har skjedd ..

   

  Mandag: Karin (Cousin) kom opp på rommet mitt, og hadde snakket med Lise (cousin), som lurte på om jeg ville sove hos henne den natten. Jeg hadde ikke gjort det i år, så såklart ville jeg det! Må benytte alle sjansene jeg kan til å bli bedre kjent med familien. Jeg pakket kofferten min på 20 minutter (kun en carry-on luggage), og vi satt oss i bilen og kjørte til Brea Mall, der vi møtte Lise for lunsj. Etter lunsj reiste jeg og Lise til Redondo Beach, der hun bor. Der ble det et kjapt skifte til bikini, før hun lot meg være på stranda 2-3 timer alene mens hun var hos legen. Hun driver med kayaking, så hun måtte på trening rett etter. Jeg reiste derfor på seiltur sammen med kjæresten hennes, Kevin, og hans to venner Tom og Bill. Kan si såpass mye at de hadde mye rare spørsmål om Norge. "Do you have black people in Norway? Seriously?" Det kom også hundrevis av delfiner rundt båten, og det ble laget en film av det. Bare sjekk ut filmen under!

   

  Etter seilturen møtte jeg igjen Lise, og jeg, Lise og Kevin dro på en restaurant som het Scotty's, der vi spiste pizza til kvelds. Hva skjedde så? Vi kjørte hjem til Kevin og sov over i huset hans. Bilder kommer senere, for kameraet mitt er nede, og familien sover fortsatt, så jeg vil ikke vekke de!

   

  xoxo Rikke

 • Usa update - jeg lever!!!!!  Jeg beklager at jeg ikke har blogget noe de siste to dagene. Igår fikken brå tvist, da jeg, karin og sheryl egentlig skulle på bursdagsfeiring, men Lise inviterte meg til å bo hos henne for en natt. Jeg bestemte meg for å gjøre det, og vi møtte Lise på Brea Mall. Her spiste vi lunsj, før jeg kjørte med lise til hennes hus i Redondo beach. Her ble det et kjapt skifte til bikini, før ferden gikk rett til stranden. Lise måtte gjøre noen ærend, så jeg var på stranden et par timer alene. Deilig!

  Da Lise var ferdig med ærendene sine hentet hun meg, og vi dro til havnen, der jeg skulle være med kjæresten hennes Kevin på seiltur, mens hun var på trening. Gøy, og vi så MASSE delfiner! Da treningen hennes var ferdig dro vi på en restaurant som heter Scotty's å spiste pizza til middag. Nam! Etter dette gikk ferden bare til Kevins hus, der vi sov over.

  Idag derimot har jeg brukt store deler av dagen på å fly. Dro til LAX ca 10:00, og fløy til Tucson, Arizona. Her skal jeg være et par dager, før vi kjører til Show Low. Gøy å møte igjen familie som jeg ikke har sett på et år!! Med en gang jeg ankom flyplassen reiste vi å spiste eegies, som er omtrent slush, bare med mer smak. Yum! Nå er det en times tid med avslapping, før vi skal møte flere slektninger! Dette blir en bra dag, det er jeg sikker på!!


  xoxo Rikke

 • Reiser til Arizona snart, Downtown LA ++  Nok en dag våkner jeg til klokken 7 - helt uten vekkerklokke. Tror nesten det begynner å bli en vane nå. Så hva skal vi gjøre idag, spør du? Vel, jeg har faktisk ikke peiling! Muligens vi drar til noen naboer, shopping, eller bare slapper av her hjemme. Det er rett og slett ikke planlagt helt enda.   

  Nå er det bare 2 små dager til jeg flyr fra LAX til Tucson for å besøke familie der. Herlighet så fort tiden går! Og jeg gleder meg til å møte de! Og imorgen skal vi visst til Downtown LA for å spise på en kjent cafe som heter The Graditude Cafè for å feire bursdagen til Sheryl. Gøy!

   

  Nei, nå får jeg vel stå opp og hoppe i dusjen, en ny dag i California har offisielt begynt! 

   

  Noe spennende som har skjedd i Norge idag da?

   

  xoxo Rikke

 • Beachvær, shoppingvær, spisevær? Velkommen til USA  Amerikansk tid: 10:12 pm

  Norsk tid: 07:11 am

   

  Så hva har jeg drevet på med idag da? Vel, dagen startet ganske rolig med at vi daffet rundt i huset et par timer, før jeg og Karin dro på TJ MAXX for å se på noen småting. Ingen av oss endte opp med å kjøpe noe .. Etter dette dro vi hjem å lagde lunsj, salat, hot dogs og vannmelon, yum! 

   

  Da vi var ferdige å spise satt jeg, Karin og Sam (sønnen) oss i bilen, og kjørte til L.A, nærmere sagt på Manhatten Beach. Faren i familien jobber på brannstasjonen, så vi var litt hos han, før vi gikk ned til the pier og så på utsikten. Bare se så fin den var;   Etter vi hadde tuslet rundt på stranden (vi var ikke på stranden før fire, så vi gadd ikke å legge oss ned å sole oss), kjørte vi til Hermosa Beach, der vi spiste middag på Ruby's sammen med Lise (søsteren til Karin) og Kevin, som er kjæresten. Utrolig koselig å endelig få se Lise igjen, og gøy å endelig få treffe Kevin. Til middag idag spiste jeg grilled cheese sandwich, og til dessert hadde alle sammen en peanut butter cup milkshake. Den smakte HIMMELSK, men jeg orket ikke halve engang .. Ganske mettende for å si det sånn! Vi tok med oss milkshakene til havna, der vi så på den ganske så nyinnkjøpte båten til Lise og Kevin. Søt!

   

  Så nå er klokken kvart over ti på kvelden her, og jeg tror jeg skal legge meg når jeg er ferdig å skrive dette. Varmen tar på, og jeg våkner fortsatt hver dag rundt 06:30-07:00. Jetlag sucks, I guess .. 

   

  Hva har du gjort/ skal gjøre idag?

   

  xoxo Rikke

 • FAQ om studier i USA  Jeg fikk tidligere idag en kommentar som sa:

  "Hei :-) kan du fortelle litt om hvordan du bestemte deg for å dra? Hva skal du studere og hvilken skole? Kjenner du noen du bor hos eller skal du bo på campus? Hvordan finansierer du oppholdet?? Vurderer sterkt å studere i usa selv men er jo veldig dyrt. jeg vet ikke hvor jeg vil eller helt hva jeg vil studere. er også 93'er btw. håper på svar!! :-)"
  Hvordan bestemte jeg meg for å dra? Vel, jeg var tre uker i USA i sommerferien ifjor, i Arizona, Nevada og California, og "fell in love with California". I tillegg har jeg familie som bor her, så det er også en grei måte å bli bedre kjent med de på. Jeg har alltid hatt lyst til å studere i utlandet, og jeg fant ut at USA var det perfekte stedet for meg.

   

  Hva skal du studere og hvilken skole? Jeg skal studere Communication (eller kommunikasjon om du vil ..), som er tvproduksjon, filmproduksjon, journalistikk og PR. Dette skal jeg studere på California Lutheran University i Thousand Oaks, California. 

   

  Kjenner du noen du bor hos eller skal du bo på campus? Vel, akkurat nå bor jeg hos familien min i Chino Hills, men jeg skal bo på campus når skolen starter. Der skal jeg bo sammen med 3 andre amerikanske jenter, og jeg gleder meg masse!

   

  Hvordan finansierer du oppholdet? Vel, det er ikke til å stikke under en stol at det er veldig dyrt. Jeg betaler nå 89 000 norske kroner i semesteret, så det blir omtrent 180 000 per år. Dette er medRiktignok får man fullt lån og stipend fra lånekassen, siden jeg reiser med NORAM, som gir meg sophomore standing. Summen jeg får hvert halvår er 113 000 norske kroner, så det vil si at jeg har litt over 20 000 til å leve på frem til jul. Det burde gå ganske så greit, men det er anbefalt at du har med noen sparepenger om du har tilgang til dette. Man får altså vanligvis IKKE støtte av Lånekassen første året man er i USA. Derfor er det lurt å søke på de skolene som samarbeider med NORAM og lar deg begynne på andreåret av utdannelsen din.

   

  Hvis du lurer på noe mer er det bare å spørre meg, jeg svarer som oftest på kommentarer!

   

  Idag blir det shopping på Manhatten Beach mest sannsynlig, gleder meg!

   


  xoxo Rikke

 • The mall, innkjøp og ærend?  Amerikansk tid: 10:57 PM

  Norsk tid: 07:56 AM

   

  Okei, så jeg vet at jeg lovet dere bilder fra pool partyet jeg skulle på idag .. Men ting skjer, og det endte opp med at vi ikke rakk å dra dit idag. Først kjørte vi rundt og gjorde noen ærend (som å poste brev, kjøpe en bursdagsgave og dra i banken) , og etter dette dro vi på shopping med en Sheryl, en venninne av Karin, og de to døtrene hennes. Desverre husker jeg ikke hva kjøpesenteret het, men jeg kjøpte ingenting der. Studentlivets gleder!

   

  Såå .. Ja .. Klarte jeg å ta noen bilder fra turen vår da? Joda, jeg klarte jo å ta dette bildet for eksempel:

  Og det var også det ENESTE bildet jeg tok! Hva søren tenkte jeg med .. Iallefall. U see, jeg syns det er litt kleint å dra opp store speilreflekskameraet, iallefall når jeg var med Sheryl og de, siden jeg ikke kjenner de fra før. (Selv om jeg har vært på cafè med Sheryl en gang før) Men jeg skal prøve å bli bedre til å ta bilder, det skal jeg! 

   

  Men en ting trengte jeg sårt, og det var en ny shampo og balsam. Jeg hadde bare kjøpt en billig reisestørrelse, så den var så godt som borte nå, så da kjøpte jeg disse to:

  Jeg har hørt mye bra om disse, og i tillegg var de på tilbud til 4,99$ , mot vanligvis 10$ ! BARGAIN! 

   

  Jeg vet ikke hva morgendagen bringer enn så lenge, mulig at vi drar å bader imorgen, siden det mest sannsynlig bare er jeg og Karin som er hjemme. Alle tre sønnene er borte imorgen, og Jim (mannen til Karin) jobber. Kanskje vi til og med snakker litt .. window shopping? EN ting er sikkert, og det er at vi skal kjøpe The Hunger Games på film og ha filmkveld! Kos!

   

  Hva skal du gjøre idag?

   

  xoxo Rikke • Amerikanske kinoer, instagram og ekstrem jetlag.  Amerikansk tid: 05:25

  Norsk tid: 14:25

   

  Okei, så jeg tror jeg lider av ekstrem jetlag akkurat nå .. Gøy. Iallefall er ikke klokken mer enn 05:21, og jeg bare sovet 7 timer på 3 netter, haha. Det ordner seg vel etterhvert, satser jeg på! I tillegg er det kokvarmt her, men det elsker jo forsåvidt jeg. Igår kveld reiste jeg, Evan og Jake på Herkin's Theatre (kino) og så filmen The Campaign. Kanskje ikke helt min type film, men jeg kan fortelle deg at amerikanske kinoer er GANSKE mye større og finere enn det en trist norsk kino ser ut. Jeg holdt foresten omtrent på å sovne i kinosalen, da jeg ikke hadde sovet på to døgn, haha! Klarte heldigvis å holde meg våken da.

   

  ..Eneste bildet jeg har akkurat nå er dette skiltet, der det står hvor jeg befinner meg, haha! Anbefaler dere å følge meg på Instagram og, for nå som jeg har fikset telefon har jeg gratis nett og kan poste bilder! Det skal gjøres flittig fremover! På Instagram heter jeg rikkebovree

   

  .. Og hvordan står det til i kalde Norge?

   

  xoxo Rikke

 • Da var jeg i USA!  Amerikansk tid: 18:05
  Norsk tid: 03:05

  Da var jeg godt installert i California etter en lang og slitsom flytur. Det tok virkelig evigheter denne gangen, haha. Muligens fordi jeg reiste alene, og hadde to ukjente rundt meg ..

  Nå har nettopp jeg og Karin (en i familien min) vært på T-Mobile og kjøpt et amerikansk simkort, så nå har jeg både amerikansk telefonnummer OG simkort! Gøy, haha! Et abonnement som faktisk IKKE tar store depositum ..!

  Ellers har jeg bare hengt med familien her, og gjort noen små ærend med Karin. Spennende! I kveld blir det nok en rolig kveld med film og mat, yum!

  Beklager for null bilder, men jeg har rett og slett ikke tatt noen idag! Skal se om jeg får tatt noen imorgen, jeg lover!


  xoxo Rikke

 • PÅ VEI TIL USA!!!  Da dere - DA har jeg begynt eventyret mitt. For øyeblikket sitter jeg på Schiphol flyplass i Nederland, etter en 1,5 timers flytur fra Norge. Klokken 09:50 går flyet mitt videre til LAX, og da er det en 11 timers flytur .. Kan ikke si at jeg gleder meg like mye til den .. I tillegg har jeg fått flysete MIDT mellom 2 personer, noe jeg hater .. Takk for den, liksom. Jeg prøvde til og med å skifte sete, men da måtte jeg betale i dyre dommer, og som student har jeg ikke råd til det. 

   

  Beklager at det ikke blir noe bilde i dette innlegget, men jeg føler rett og slett ikke for å vise dere hvordan jeg ser ut etter å ha døgnet. Jeg var jo nemmelig på Madonna-konsert igår kveld, og var ikke hjemme før halv to .. Og etter jeg hadde vært i dusjen, var klokken plutselig halv tre, og jeg skulle opp kvart på fire. Lite vits i å sove, med andre ord. Derfor slumret jeg litt på flyturen fra Norge og hit, haha. Kanskje ikke det smarteste jeg gjorde å styrte en iskaffe før jeg gikk på fly, da ..

   

  Nei, folkens, nå roper de opp at gaten skal åpne 08:50, og boarding starter 09:10! Det er under en time til det! Kan også nevne at jeg gruer meg til immigration i USA? haha! Well well, mest sannsynligvis går det nok smertefritt.

   

  Snakkes i California, folkens!

   

  xoxo Rikke

 • Pakker + AVREISE TIL USA + Madonna  Jeg har kanskje ikke vært den beste bloggeren for tiden, har jeg? Vel, grunnen er jo ganske enkel - Jeg har brukt mye tid sammen med familie og venner, men også pakket, printet, brettet og sjekket. Det er ikke bare-bare å reise til USA, der må man ha papirene sine i orden!

   

  Imorgen går ferden til Oslo, der jeg allerede på bussen inn skal møte min tante og kusine! Det blir koselig. Så blir det å gå rundt i Oslo et par timer ALENE før Cathrine kommer, og vi skal spise middag/lunsj på Hard Rock Cafè. Noen andre som skal spise der imorgen? Eller er loner i Oslo som meg? haha, jeg er så creeper. 

  Etter Hard Rock Café busser vi til Telenor Arena, der en kveld med Madonna står for tur! Og når jeg kommer hjem - Dusje, sove maks 1 time, så reise til flyplassen! HERLIGHET!! 

   

  Det eneste jeg mangler å gjøre nå er å pakke ned pc+ladere+noen toalettsaker, og sjekke inn på flyet og velge sete. Riktignok får jeg ikke lov til å gjøre det før 24 timer før flyet går ... Arghh! Jeg vil jo velge NÅ ... Verdensproblemer, I know. 

   

  Hva skal du gjøre imorgen?

   

  xoxo Rikke

 • TRENGER DIN HJELP - MUSIKK! Og USA-prat ..  Så hva har du bedrevet dagen med idag, for å gjøre den innholdsrik da, Rikke? Vel, først og fremst har jeg vært hos legen for å ta siste dose av Hepatitt B -vaksine! Så nå er jeg kurert! Om man kan kalle det det .. Den var iallefall ikke vond, bare sved litt.

  Jeg har også vært en tur hos oldemoren min å sagt hade. Nå på kvelden kom besteforeldrene mine en tur, så de har vært her et par timer nå. Så joda, jeg har nå fått denne dagen til å gå også! Det føles ut som det tar så lang tid før avreise akkurat nå .. Jeg er liksom i den boblen der alt.tar.så.lang.tid!!

   

   

  Gjett hvem som har funnet seg countdown-ting på nett'a?

  Sååå lenge er det til jeg flytter til USA, liksom! Herlighet!

   

  I tillegg prøver jeg å lage en spilleliste med musikk jeg kan høre på på fly, og trenger derfor din hjelp til å finne noen bra sanger! 

  Hva er din favorittsang for øyeblikket?

   

  xoxo Rikke

 • TRE DAGER TIL USA!! REISERUTE  Nå er det bare tre små dager til jeg forlater Norges land, dere! Tre! 1-2-3-USA! Har hatt en del kontakt med familien min i USA i det siste, og jeg gleder meg masse til å treffe de igjen. Var faktisk på butikken idag og kjøpte enda en Fruktnøtt sjokolade .. Det spurte de nemmelig om jeg kunne ta med over, haha! Så nå er jeg vel egentlig snart på grensen til overvekt i koffertene mine .. Oops!    

  Så hva skal jeg gjøre frem til avreise?

  Tirsdag: Har relativt lite planlagt denne dagen, men jeg tror både bestemor, bestefar, farmor og farfar kommer på kvelden. Må ha alt pakket og printet ferdig til denne dagen, siden neste dag er jeg ikke hjemme ..

   

  Onsdag: Reiser til Oslo ved 11-tiden, og er vel i Oslo rundt 12:30-tiden. Der skal jeg være sammen med Cathrine (T.G.I Friday, Hard Rock Cafè eller Peppes anyone?), og senere på kvelden tar vi turen til Telenor Arena for å se på Madonna! 

   

  Torsdag: Er hjemme fra Madonna-konserten ca. 01:30 på natten, og må dusje og vaske håret når jeg kommer hjem. Jeg må opp 03:30, siden flyet mitt går 06:15 på morgenen. Gjesp!!! Flyruten min er Torp-Amsterdam-LAX. Blir forhåpentligvis lett å sovne på fly denne gangen. Gleder meg såååå!

   

   

  Skal du noe spennende denne uken?

   

  xoxo Rikke

 • Hva har man i håndbaggasjen til USA? FLYTTER!  Nok en dag kan strykes av kalenderen, og jeg har brukt dagen på å være på stranden med 2 venninner av meg. Herlighet, jeg har ikke vært så sosial som jeg har vært denne uken på leenge! Litt gøy, igrunn ..

   

  Idag pakket jeg håndbaggasjen min. Det er ikke lett å pakke håndbaggasjen sin når man skal til USA! Ikke nok med at jeg må ha både speilrefleks, Macbook og en mappe med papirer like tykk som pcen, men jeg har jo andre ting og! 

  Så hva har jeg egentlig i håndbaggasjen min?

  - Klesskift

  I tilfelle jeg skulle søle, eller baggasjen min ikke kommer første dagen har jeg iallefall et skift. 

   

  - Sminke

  Ja, jeg har mye sminke med meg, men jeg har mer med enn vanlig siden jeg skal flytte dit. Det kommer tross alt til å bli værende i USA. Og ikke kom her å si at "du kommer til å kjøpe mer der borte". JA, jeg vet, men det er virkelig opp til meg hva jeg tar med meg.

   

  - Bøker

  Jeg har med 2 bøker jeg skal lese på flyet, Ulovlig Norsk, og Mornings in Yenin. Jeg har også med min personlige almanakk, siden jeg bruker den til å skrive ned avtaler og ting jeg må huske når jeg er i USA.

   

  - Mappe

  I denne mappen har jeg forsikringspapirer, kopier av dette, flybilletter, inntakspapirer fra skolen min, visumgodkjennelse, passet mitt, dorminformasjon og mye mer. Denne mappen MÅ jeg ha for å komme til USA!

   

  Resten kan dere jo nesten se over, det er bare småting som jeg ser på som nødvendige, som bankbrikken, USB-brikke, Macbook, speilrefleks og tannbørste.

   

  Vet du om noe jeg ikke har pakket som bør være med?

   

  xoxo Rikke

  (P.S.: 4 dager igjen!)

 • Dollar og HESTER!? Hæ? USA COUNTDOWN  Idag stod jeg opp ved ti-tiden for å reise til stallen til 2 av venninnene mine. Det var aller siste gangen jeg så de før jeg flytter, og vi får ikke sett hverandre før jul! Trist! Grunnen til at jeg var der var også at jeg skulle ta bilder av venninnen min og hesten hennes, siden hun skulle selge den samme dag. Og hva gjorde jeg etter jeg hadde vært i stallen med venninnene mine? Jeg kjørte til Torp flyplass for å ta ut noen amerikanske dollar! 

  Jeg tok ut 400 dollar, altså 2500 kroner. Det burde holde til en stund. Det er jo ikke verre enn at jeg kan ta ut mer penger senere i året mitt. 

   

  Jeg har også pratet en god del med roommatesene mine, og jeg tror vi kommer til å ha et flott boskap såvidt jeg har forestilt meg! Vi har til og med startet å bestemme hvem som skal kjøpe hva til dormen vår ..

   

  Folkens, nå er det for alvor dårlig med kommentarer fra deres side! Hvor er dere for tiden? 

   

  xoxo Rikke

 • USA-flytting krever kopiering  Så hva har jeg funnet på denne solrike fredagskvelden? Ute og fester? soler meg? Nei. Jeg sitter inne foran pcen og printer USA-papirer. What is life. Jeg ser iallefall en ende nå, og det er under en uke, herligheeeeet. Dere er sikkert lei av mine "AMMAGAD SÅ OG SÅ MANGE DAGER", men jeg gleder meg så at dere må bare leve med det!

  Sevisark, forsikringsbevis, inntakspapirer, flere forsikringspapirer og styr og mas. STRESS.

   

  Hva bruker du fredagskvelden til?

   

  xoxo Rikke

 • Innkjøp , snart flytting til USA!  Nå er der under en uke til jeg flytter, dere! Hvor crazy er ikke det .. Kun 6 små dager igjen! Jeg syns ikke der er lenge siden jeg sa det var 14 dager igjen!! Igår meldte jeg meg på Orientation week, der man i det store og det hele skal bli kjent med flere mennesker. Man skal bli kjent med roommates, klassekamerater og staff. Jeg gleder meg veldig! Fant programmet her om dagen, og det virker som om det kommer til å være en busy week. Si ifra om dere vil jeg skal skrive litt om det! 

   

  Jeg prøvde å veie koffertene mine igår (ja, jeg har betalt for 2) og begge veier nå 16,6 kg hver. Jeg kan ha 23 i hver kilo, så jeg har heldigvis litt å gå på! Ikke det at det er mye når jeg skal pakke ladere, lotions, rettetang og masse klær, men det går nok fint! Og til dere som sier jeg ikke bør ha med noe: Dette er noe JEG gjør. Kanskje du ville gjort det annerledes, men det er tross alt JEG som skal flytte, ikke du. Derfor - jeg bestemmer hvor mye og hva jeg tar med! Takk.

   

  Jeg måtte også kjøpe meg 2 ansiktsmasker og en hårspray idag. Hårspray fordi min er tom, og jeg er avhengig av en, ansiktsmaskene fordi jeg vil prøve å rense huden min litt før jeg reiser. I siste liten? Jada, men ansiktsmasker er så deilige! Disse er fra MUDD. 

   

  Tar du ofte ansiktsmaske?

   

  xoxo Rikke

 • PAKKE I POSTEN - FRA NELLY.COM?!  Idag fikk jeg en pakke fra Nelly, etter at jeg fikk et gratis gavekort på 75 kroner av de siden jeg ikke hadde kjøpt noe på et år der, haha. Iallefall, jeg fant en neglelakk som var så billig at frakt+neglelakk ble under 70 kroner, og jeg slapp å betale en krone. Jeg hadde ikke kjøpt noe på nettet dersom jeg ikke fikk gavekortet, da.

  Jeg kjøpte denne neglelakken, fra HOT makeup. Den er i fargen Wild Ocean, og er en nydelig blåfarge. Jeg vet ikke noe om hvordan holdbarheten eller noe er, men det finner jeg vel fort ut!

   

  Hva er din favorittneglelakk?

   

  xoxo Rikke

  P.S: KUN 8 DAGER IGJEN!

 • Innkjøp til flytting - USA  Jeg kjøpte et par småting jeg skal ta med meg når jeg flytter til USA, som jeg vet jeg får bruk for allerede første dag jeg er der borte. Og siden det ikke er sikkert jeg skal handle noe første dagen, kjøpte jeg dette i mini size! Så lur du er, Rikke ..

  Hva kjøpte jeg? Dette her! Cotton Buds, eller Q-tips om du vil, kjøpte jeg fordi .. jeg alltid bruker det, haha.  Boken "Jeg lever, pappa" er en bok skrevet av en jente som overlevde Utøya-massakeren, og hennes far. Jeg gleder meg til å lese den. Perfekt flylesestoff? Mulig jeg har lest den ut før den tid ..

  Jeg kjøpte disse to mini-shampo og balsam på Nille. De er fra merket PURECARE. Kanskje ikke verdens beste kvalitet, men det går nok for et par ganger.

  Jeg kjøpte også en neglelakkfjerner fra PureCare, siden jeg konstant har på en eller annen neglelakkfarge .. Og vi vet alle av avflasset neglelakk ikke er den deiligste looken. 

   

  Hva var det siste du kjøpte?

   

  xoxo Rikke

 • Hva hadde du gjort?  Hva hadde du gjort om en av dine nærmeste plutselig hadde forsvunnet? Tenk deg situasjonen at det heller ikke var noen spor på hvor din kjære hadde gjort av seg. Hva hadde du gjort? 

   

  Det er akkurat slik det er i Sigrid-forsvinningen. Jenta som bare hadde vært på venninnekveld, og skulle gå hjem. Hjem kom hun aldri. Det eneste som er funnet av henne er sokkene, skoene og mobilen hennes. Det er ikke naturlig at det bare skal ligge på bakken henslengt. Ingen vet hvor hun er, eller hva som har skjedd. Derfor går pressen ut og spør om noen har noen tips til hvor hun kan befinne seg.

   

  Jeg føler det er viktig å opplyse om slike saker på bloggen, nettopp fordi kanskje det kan være at noen har hørt noe, men ikke har lest nyhetene.

  Kontakt 22 66 99 66 dersom DU vet noe som kan være til nytte.

   

  Hvordan hadde du reagert om noen av dine bekjente plutselig ble sporløst forsvunnet?

   

  xoxo Rikke

 • CALIFORNIA - COOLIFORNIA? 10 DAYS!  Beklager for at jeg ikke postet flere innlegg igår, men jeg var rett og slett så dårlig at jeg visste knapt forskjell på opp og ned. Men idag er jeg bedre, takk gud. Bare en rød nese og sår hals igjen nå! 

   

  Kun 10 dager til jeg sitter på flyet til California, 15 dager til Arizona, og 30 dager (!) til første skoledag! Spennende. Jeg har pratet en del med familien min i det siste, og fått pakkeliste (haha!) til hva jeg må ha med til hytteturen til Show Low i Arizona. "Since it will be very hot in Tucson and at the Petrified Forest, you will just need some shorts and tops and then, a sweater or sweat shirt for the evenings in Show Low". Den var jo grei!
  Så hva har jeg gjort sålangt idag? Vel, jeg var oppe 05:30 (!!) idag, etter at jeg ikke fikk sove lenger .. Kjipt! Nå holder jeg iallefall på å laste opp konsertvideoer fra Slottsfjellsfestivalen og Fretex-konsert. De tar opp så mye plass på pcen min, så jeg legger de ut på Youtube istedet. Kjekt! Kan godt legge de ut her når de et ferdig opplastet om dere vil?

   

  Har du vært på ferie i år? Hvor har du vært?

   

  xoxo Rikke

   

 • Jeg har blitt SYK?! HÆ?!  Hvordan kan man gå fra å være frisk som en fisk til å føle seg som en død rosin på kun et halvt døgn?! Halsen min snører seg sammen, nesen renner, øynene er tunge, jeg får ikke puste mellom nesa og jeg har et meget høyt forbruk av Paracet, Lypsyl, Fisherman's Friend og kakao. Ja, jeg har blitt forkjølet.

   

  Og når jeg først skulle lage meg kakao fra bunnen av hadde vi selvfølgelig ikke kakao, så da måtte det bli Rett i koppen .. Men den funker vel greit den og, regner jeg med. 

   

  Har du noen tips til hvordan jeg kan få bort forkjølelsen fort?

   

  xoxo Rikke

 • Photos: Bakgårder og MADONNA?!  Okei, så jeg parkerte bilen min på Gunerius parkering ved Oslo Spektrum igår. Siden jeg måtte vente litt på foreldrene mine, siden det var de jeg skulle kjøre hjem, tok jeg noen bilder fra bilsetet. Haha! Sånn ble det iallefall:   

  Forresten har jeg funnet ut at jeg og Cathrine som blogget her før skal på Madonnakonserten i Oslo! Jeg gleder meg! I tillegg er det dagen før jeg reiser til USA!

   

  Skal du på Madonnakonserten?

   

  xoxo Rikke

  xoxo Rikke

 • "Hva har du i vesken din?"  Tag'en "what's in your purse" har lenge gått rundt, og endelig har jeg fått meg til å slenge meg på trenden å ta bilde av det jeg har i MIN veske. Jeg vet ikke hvorfor det er så gøy å se og vite hva andre har i vesken sin, men snokete som jeg er, liker jeg det. Jeg bytter alltid veske, så innholdet er noe varierende, men dette var alt jeg hadde i vesken min når jeg var i Oslo igår. Ingenting er tatt bort!

   

   

  Først og fremst, vesken min er alltid et kaos uten like. Huff .. 

   

  Jeg har alltid en liten sminkepung med noen "nødvendigheter" i vesken min, og denne gangen inneholdt den en kabukikost, pudder, en øyenskygge, concealer, 2 lipbalms, 1 leppestift og hand sanitizer.

  Hahahaha! Sjokoladene (Toppris, melkesjokolade og Walters mandler forresten!) har ligget i vesken et par dager nå, de ble kjøpt inn til familien i USA, men jeg glemmer å ta de ut hele tiden! Samtidig kjøpte jeg også en fuktighetskrem som har ligget der en stund .. Bali Mango Fragrance Mist fra Bath & BodyWorks, og min kjære lommebok som desverre lever sine siste dager.

  Kleenex har jeg alltid i veska, Personlig almanakk for å skrive ned alle avtaler og ting jeg skal huske, Ibux hvis jeg har vondt i hodet, Iphone fordi det er livet mitt, solbriller fordi de trengs alltid når man har glemt de hjemme.

   

  Hvis du har vist hva du har i vesken din, legg igjen bloggadressen din, så tar jeg en titt!

   

   

  Hva har DU i vesken din?

   

  xoxo Rikke

 • Oslo, USA og grønne brownies?!?  Da er jeg snart klar for å kjøre ut av Oslo (Dødsskummelt å kjøre her!!) , etter å ha møtt en jente som skal gå på samme skole som meg i USA. Var utrolig koselig! Vi satt på Aker Brygge i rundt 2,5 timer. Gøy!

  I tillegg kjøpte jeg brownies på Narvesen. Den var GRØNN! Så jeg byttet .. Og fikk en til grønn! De ville ikke gi meg pengene etter det engang ... Dårlig!!

  Legger ved et klassisk oslo-bilde.. Av parkeringsplassen! Haha!

  Har noen av dere vært i Oslo idag?

  xoxo Rikke

 • Hva vil du ha mer blogging om? OSLO!!  Da var nok en gang igang, og jeg skal snart på tur til Oslo! Der skal jeg møte en jente som skal gå på samme skole som meg i USA. Det blir spennende! 

  Forresten må jeg si at dere har blitt veldig flinke til å kommentere, og statistikken går sakte men sikkert oppover! Så gøy! Men jeg trenger hjelp til å finne ut hva jeg kan blogge om, hva liker dere best å lese om?

   

  Gårsdagen ble tilbragt på Dolly Dimples på Brygga i Tønsberg, sammen med 3 andre venninner. Den ene venninnen min flytter allerede til neste uke! Iik! Jeg spiste Nachos og frappe, det er heaven skal jeg fortelle dere ..! Vi tok masse bilder, men jeg vil ikke legge de ut her da jeg ikke har spurt dem om lov. Sorryy!

  Legger til et bilde av den himmelske desserten til en av venninnene mine, Oreo Dream! mmm! Synd jeg ikke orket noe etter frappe, haha.

   

  Er noen av dere i Oslo idag? Hva vil dere jeg skal blogge mer om?

   

  xoxo Rikke

 • PAKKE - Skjønnhetsprodukter!  Siden jeg passer hamster, fikk jeg også en liten gave for å gjøre det! Dette var det jeg fikk:

  - Dermica Wellness Peel Off Masque

  - Dermica Wellness Chamomile & Aloe Vera Scrub

  - Dermica Sans Håndkrem.

  Håndkremen virker veldig fuktighetsgivende, men har ingen parfyme. Den inneholder heller ingen parabener, for de som er opptatt av det.

  Jeg har ikke prøvd verken skrubben eller masken før, men gleder meg til å prøve de! 

   

   

  Har du noen gang prøvd noe av dette?

   

  xoxo Rikke

 • PAKKELISTE USA 2012  Jeg koste meg litt når jeg så hvor mange som gikk på spøken min i forrige innlegg, haha! Velvel, back to reality! 2 uker (14 dager!!!) til jeg sitter på fly til California. Herlighet.

  Søte Selina spurte om jeg ikke kunne lage/ legge ut min pakkeliste, og såklart kan jeg det! Bare at det tar et halvt tusen år å fullføre, siden jeg legge til ting hele tiden ..

   

  Håndbaggasje:

  1. Pass
  2. Visum/ Sevis-arket
  3. Helseforsikring, reiseforsikring
  4. Permen der jeg har alle skolepapirene mine (inntakspapirer, karakterkort, adresser etc.)
  5. Kodebrikken til DNB (For å overføre penger)
  6. Lommebok (Som inneholder VISA, Mastercard og noen US Dollar)
  7. Min personlige almanakk + penn (Siden jeg skriver i den hele tiden, og liker å ha kontroll.. Kontrollfrik!)
  8. 2 bøker, "Ulovlig Norsk" av Maria Amelie og "Mornings in Yenin" av Susan Abulhawa.
  9. Et halvt tonn sminke (Siden jeg skal flytte dit for tre år ønsker jeg å ta med så mye av det jeg kan, derfor tar jeg mye i håndbaggasjen).
  10. Speilreflekskamera + 55-200 mm objektivet
  11. Macbook + PCveske
  12. Iphone (Obviously ..?)
  13. Headset. (Jeg har 2 par, ett fra Apple, og ett Heartbeats by Lady Gaga)
  14. Hårbørste (fordi håret aldri ser bra ut etter en 16-timers flytur)
  15. Reisetannbørste + reisetannkrem (fordi det bare er ekkelt å ikke pusse tenna på flytur ..)
  16. Ørepropper. Ikke sånne vanlige ørepropper, men spesial fly-ørepropper. (Jeg får VELDIG vondt i ørene under takeoff og landing om jeg ikke bruker disse!)
  17. En shorts, singlet, truse og hettegenser i tilfelle jeg er klumsete og søler, ELLER mister baggasjen min. (DET SKAL IKKE SKJE!!!)

  Okei. Jeg gruer meg til å bære denne veska.

   

  Klær og tilbehør:

  Jeg velger å sette antallet jeg har pakket så langt av hver enkelt ting, men jeg er ikke ferdig. Legg merke til at jeg har TO kofferter, og ikke en.

   

  1. Badetøy: 3
  2. Truser: 17
  3. BHer: 12
  4. Sokker: 5
  5. Belter: 2
  6. Nattøy: 2 sett
  7. Singlet/Topper: 17
  8. Shorts: 9
  9. Jeans: 6
  10. Skjørt: 5
  11. Maxikjoler: 3
  12. Bluser/ langermede topper: 4
  13. Treningstøy/ Joggesko
  14. Converse/ flipflops/ sandaler
  15. Marc by Marc Jacobs solbriller
  16. Smykker
  17. Vesker

   

  Skjønnhets..ting:

  1. Sminke. Masse sminke. Har ikke helt pakket den enda.
  2. Sminkefjerner (2 stykk med servietter, 1 rens og 1 toner)
  3. Bodylotion
  4. Barberhøvel / barberblader
  5. Parfyme (Tror jeg tar med Rihanna- Reb'l Fleur, Dolce&Gabbana Living in Portofino og Britney Spears- Midnight Fantasy)
  6. Tannbørste og tannkrem
  7. Pinsett, neglesaks og neglefil
  8. Neglelakk! (Herlighet, hvordan skal jeg klare å velge?!)
  9. Hårolje (Moroccanoil og Argan oil)
  10. Varmebeskyttende spray til håret.
  11. Bind/tamponger
  12. Solkrem (Kommer sikkert til å få kjeft for at jeg bruker faktor 15 i Arizona .. Det gjorde jeg sist, men HEY, jeg bestemmer, og jeg ble ikke solbrent ..)

  Sjampo, balsam og hårkur velger jeg å kjøpe i USA, da sist gang jeg tok med dette var det over hele kofferten. Ikke gøy.

   

  Elektronikk:

  1. Lader til Nikon D3100, Macbook Pro og Iphone 4s.
  2. Ekstern harddisk
  3. Adapter. (Jeg har 2)
  4. Rettetang
  5. Den lille tingen til å åpne SIM-kortholderen til Iphone, siden jeg skal kjøpe nytt simkort der.

   

  Diverse ting å huske:

  1. Gaver til familien.
  2. Ordbok
  3. Boken "The Naked Roommate : And 107 other issues you might run into in college"
  4. Adressebok
  5. Ibux + Paracet

   

  PUH! Da tror jeg min pakkeliste er komplett ..! Eller er det noe mer dere tror jeg må ha med?

   

  xoxo Rikke

 • JEG HAR BLITT MAMMA!!  Haha, hvor mange av dere gikk på den? Vel .. på sett og vis har jeg jo blitt mamma for 10 dager nå da.. Jeg skal nemmelig passe denne lille skapningen for venninnen min som er på ferie:

  Herulf heter han, og er en hamster! Er han ikke nusselig? Han trang en barnevakt (høhø), og da ble det meg. 


  Fikk til og med instruksjonsbok liksom!

   

  Har noen av dere en hamster?

   

  xoxo Rikke

 • Rikke

  Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her! Følg meg på min reise! KONTAKT: Mail: surfintheusa.blogg@gmail.com Instagram: Rikkebovree


  Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her!
  Følg meg på min reise!


  KONTAKT:
  Mail:
  surfintheusa.blogg@gmail.com
  Instagram: Rikkebovree

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits