Rikkes reiseblogg -

Hollywood, konsert og strand!Herregud dere., jeg har hatt en så bra helg! Igår dro først jeg og lise litt rundt å gjorde noen ærend. (Matbutikk, postkontor, elektronikkbutikk og sånn..) før vi dro på stranden en times tid. Deretter fortet vi oss til Kevins hus, før vi fant ut at "hey, det er en random konsert i Hollywood Bowl ikveld, skal vi dra?" .. Tror dere jeg sier nei til å reise til Hollywood?! Tror ikke det, nei. Så vi hoppet på en buss og dro på konsert. Konserten kunne jeg ikke brydd meg mindre om, men vi hadde mat, drikke og spennende omgivelser. Fun! I tillegg, fra setene våre kunne man se Hollywood-skiltet klart å tydelig. Gøy gøy gøy!

Idag skal jeg derimot hjem til Thousand Oaks. Ærlig talt har jeg lite lyst tilbake til lekser, prøver, styr og mas- men det må gjøres. Allerede torsdag kommer Lise å henter meg igjen, så dette blir en bra måned!

Har du gjort noe spennende i det siste?

xoxo Rikke

 • Er ikke i Thousand Oaks lenger !  Da folkens .. Har jeg forflyttet meg fra Thousand Oaks til Redondo Beach!
  Og jeg elsker det! Idag hentet Lise meg rett etter skolen, og vi kjørte ned kysten til Redondo Beach. Kjørte blant annet forbi Santa Monica, Venice beach og stranden der Baywatch ble filmet. Da vi kom frem, dro jeg, Lise, Kevin og Bill på en pub/bar/restaurant å satt der å tok noe å drikke. Etter et par timer her kjørte vi til Lises hus, hentet fetterene mine å dro på restaurant for å spise middag. Interessant, huh?

  Nå sitter v bare i stua å ser på tv. Imorgen skal vi visstnok på stranda å finne på litt forskjellige ting .. Oppdaterer dere da!

  xoxo Rikke

 • Let's go to the beach!  God morgen (eller god ettermiddag norsk tid?)! Nå har jeg vært oppe en times tid allerede å gjort lekser, og nå er det tid for første time snart. Er som sagt ferdig på skolen to idag, og reiser rett til Redondo Beach og tilbringer helgen der. Gleder meg sånn!

  Bortsett fra det har jeg prøve idag, får se hvordan det går .. Wish me luck!

  xoxo Rikke

 • Dedikert student, mote og reiser bort!  Folkens - Jeg prøver så godt jeg kan å blogge! Det er bare det at det er så sykt mye lekser, prøver og innleveringer som må gå i første rekke. Imorgen har jeg quiz i Intro to Mass Communication, og hadde 2nd draft til monologue i skuespilltimen idag. Nevnte jeg at jeg hadde lekse å lese 160 sider til mandag? Ikke det, nei .. Iallefall, mesteparten er levert nå, har omtrent 40 sider å lese igjen. Og jeg kommer jo heller ikke til å være hjemme denne helgen, det er derfor jeg har stresset meg halvt ihjel for å få gjort alt av innleveringer og sånn før helga. 

   

  Kan jo gå fort over hva jeg gjorde igår; Startet dagen med klasser fra 9-11:35, så pause frem til 1-2:05. Etter det skulle jeg være flink å gjøre lekser. Tror dere ikke strømmen var gått i dormen vår, så det var BEKmørkt, og man kunne knapt se hvor man gikk? Så jeg tok sykkelen, tok med alle bøkene mine, syklet til Starbucks å satt der 3-4 timer å gjorde lekser. Det er faktisk overraskende hvor mye man får gjort når man sitter der, man blir liksom litt .. inspirert..

   

  Idag hadde jeg ikke første time før 12:25, men flink som jeg var stod jeg opp 8 (!) å gjorde lekser. Dedikert student, ass .. Da jeg var ferdig med skole klokken fire tuslet jeg til dormen, gjorde lekser til 6, før Karoline kom over, og vi lagde pannekaker til middag. Y.U.M!

  Ellers kan jeg meddele at jeg har forelsket meg i solbrillene mine. Har enda ikke hatt de på meg utenfor dormrommet mitt da, haha. Skal lage freakshow når jeg har de på imorgen, U wait and see.

   

   

  Til dere som ikke vet det; imorgen kommer Lise (cousin) å henter meg klokken 2, så skal vi kjøre tilbake til huset hennes i Redondo Beach, Los Angeles, å være der i helgen. Jeg gleder meg så utrolig mye til å bare komme off campus litt! Kommer ikke til å ha med pc, men skal prøve å mobilblogge. Men da må dere love meg å kommentere litt da, er så dødt her for tiden ..

   

   

  Hva skal du denne helgen?

   

  xoxo Rikke

 • Hverdagsliv, bilder og lekser!  Norsk tid: 19:41

  Amerikansk tid: 10:41 

   

  Nok en hverdag her i California .. Merkelig hvor fort jeg har kommet inn i "hverdagsrytmen". Riktignok er det så mye prøver og innleveringer at jeg holder på å spy, men jeg henger med enn så lenge. Idag har jeg religionsklasse, før jeg har skuespilltimer. Vi skal visstnok fremføre en egenskrevet monolog i skuespilltimen, og jeg gruer meg! Vi måtte nemmelig "give us something personal about yourself" som læreren sa, så jeg skrev om flytting fra Norge til USA. Hva som er vanskelig med flytting, og alt det .. Æsj.

  Jeg begynner ikke time før halv ett idag, men var oppe halv åtte - siden jeg skulle gjøre noen lekser og vaske tøy. Jeg har rukket å vaske tøy, og har gjort ferdig 1 lekse. Da var det bare 10 000 igjen. Iallefall er jeg igang da, og tar bare en liten pause med bloggingen .. 

   

  Idag har vi som sagt (eller, har jeg snakket om det?) intervju for "Show your pad for an Ipad". Det er lett forklart at man viser frem leiligheten sin et par timer i uka for fremtidige studenter, så de kan se hvordan de kan bo. På slutten av skoleåret får vi da et gavekort med verdien av en Ipad, så vi får en gratis Ipad! Jeg har så lyst på den "jobben"! Kryss fingrene for meg, okei?

   

  Sånn bortsett fra lekser, styr og mas koser jeg meg veldig her borte. Igår kveld/natt hang jeg og de to roommatesene mine opp julelys (ja .. i september) for å dekorere litt. Og det ser så koselig ut her nå!! Skal også få kommet meg en tur til Target/ CVS for å printet ut noen bilder å henge på veggen. Så om dere vet om noen fine bilder? send meg linken!

   

  Har du mye skolearbeid for tiden?

   

  xoxo Rikke

 • PAKKE I POSTEN - FRA EBAY!!  Her for et par dagen klarte jeg ikke holde meg. Jeg har seriøst siklet på disse solbrillene i flere måneder, og når de kun kostet 10 dollar på Ebay, klarte jeg ikke holde meg lenger. De bare måtte hjem til meg. Idag fikk jeg de, etter kun 2 dager i frakt! Imponerende. Og se så vakre de er;   Minn meg på å ta bort fingermerker neste gang jeg tar bilde av de, vær så snill. 

  Hvor meg er ikke de solbrillene da .. Mange av dere kommer sikkert til å si "herregud, når skal du bruke de da?" ..Jeg skal finne en anledning, jeg har tenkt til å bruke de til helgen allerede. Da skal jeg nemmelig til Redondo Beach med familien, som skal hente meg her i Thousand Oaks. Gleder meg! 

   

  (Og ja, det er de samme solbrillene som Nettenestea bruker, om du måtte lure)

  Hva syns du om solbrillene?

   

  xoxo Rikke

 • PAKKE I POSTEN - fra Norge!  Kjære søte vakre lesere. Jeg har nettopp fått en pakke fra Norge!! Fra Cathrine! Ååh, I love it. For det første - norsk sjokolade OG lakris. Og to top it off - Surferosas Saturday Night singel! (For dere som ikke vet det, jeg er ekstremt Surferosa fan..) ååh. She made my day!

  Jeg fikk også en annen pakke, men den skal jeg vise dere ikveld. Om du følger meg på instagram (rikkebovree) eller twitter (rikkebovree) har du kanskje fått en smakebit av hva det er. Stay tuned!

  nå har jeg straks time, før jeg skal møte et ektepar jeg aldri har møtt før. Spennende!

  Har du fått pakke i posten i det siste?

  xoxo Rikke

 • Starbucks, lekser og forkjølelse  Nok en gang i vakre California, huh? Dette er faktisk min 6 søndag jeg er her, har det virkelig gått så fort allerede?! Jaja, jeg koser meg iallefall! Idag har jeg gjort mye lekser, siden jeg mest sannsynlig ikke får gjort så mye imorgen. Da skal jeg nemmelig møte et ektepar som skal til Norge til sommeren, og ville bli kjent med en nordmann som kunne hjelpe de å komme seg rundt. Altså, planleggingsdelen. Så såklart sa jeg ikke nei til å hjelpe de. Blir spennende å møte nye mennesker!

   

  Jeg har fått fast rutine hver søndag å reise til Starbucks å sitte der i 3-4 timer å gjøre lekser hver søndag. Jeg vet ikke hva det er, men jeg blir faktisk mer inspirert til å gjøre lekser når jeg sitter der .. Tror det har noe med at det alltid er så tomt i leiligheten vår at jeg nesten går på veggen, haha. 

  Når jeg kom hjem fra Starbucks lagde jeg taco til middag, før jeg så på tv, leste i en bok, og nå skal jeg snart legge meg. Imorgen tidlig skal jeg kanskje skype med en venninne, hvis hun har tid! (Hei Emelie!)

   

  Noe spesielt dere vil jeg skal blogge om? Imorgen får dere vite hva som var i pakkene jeg fikk! Jeg er like spent som dere!

   

  xoxo Rikke

 • Innkjøp fra USA - Sminke og klær!  Igår kveld ble jeg plutselig dødssyk (okei, kanskje ikke dødssyk, men jeg følte meg utrolig dårlig), så det var derfor jeg ikke blogget. Nå er jeg derimot på bedringens vei! Så la meg gå over gårsdagen, før jeg ble syk .. 

   

  Jeg bestemte meg for å sykle til kjøpesenteret her i Thousand Oaks. 6,8 km senere var jeg på kjøpesenteret, og vandret rundt et par timer for å finne noen småting. Jeg reiste i utgangspunktet for å kjøpe noen gaver til noen venninner (Hei Cathrine og Hanna), men jeg fant jo litt til meg selv og da .. ehe.

   

  Så dette var det jeg kjøpte til meg selv!: 

  Ny kjole! Jeg elsker cutouts'ene foran, det gjør den litt mer unik enn en vanlig maxi-kjole. 21 dollar på Love Culture. (Haha, legg merke til skittentøysbagen bak .. Snakker vi et besøk til laundry rommet snart, Rikke?)  En primer fra NYC. Sminken bare smelter av så fort man kommer ut i varmen her, så til tre dollar tenkte jeg den var verdt å teste. Jeg kjøpte meg også en ny foundation, Face and Body fra MAC, ettersom min andre har blitt aaalt for lys, haha. 

  Jeg kjøpte også Wet'n Wild Ultimate Brow Kit. Jeg har hørt masse bra om det, så det måtte testes! 2 leppestifter fra Wet'n Wild til 99 cent per leppestift, og 2 eyelinere til samme prisen. Ikke dyre greiene, altså!


  Så syklet jeg tilbake fra kjøpesenteret da .. Halv tre gikk jeg tilfeldigvis innom mailboksen min, og der lå det to pakkelapper! MEN til min store frustrasjon - postkontoret hadde stengt en time tidligere, og åpner ikke før mandag morgen. UGH! Jaja, nå har jeg iallefall noe å se frem til. 

  Resten av kvelden lå jeg bare i halvsøvne, siden jeg ble forkjøla. Hostet, var så tett i nesa at jeg knapt kunne puste og så vondt i hodet at jeg trodde det skulle sprenge. Men det har forbedret seg mye bare siden i går! Og alt dette på grunn av aircondition .. Man går nemmelig ute i shorts og singlet og holder på å smelte, mens når man kommer inn i klasserommene er det så kaldt at man får gåsehud! Vanskelig balanse det der .. 

   

  Har du kjøpt noe ny sminke i det siste?

   

  xoxo Rikke

   

 • Amerikansk mat, mat og mer mat  Idag tidlig hadde jeg først en koselig skypedate med Hanna (Hei Hanna!), før jeg tuslet til første time - Global Studies. Var faktisk ikke så ille idag, vi pratet lenge om Iphone 5, krig og fred, haha. Etter det gikk jeg til office hours til medielæreren min. Hva er office hours, spør du? Det er timer læreren har satt av til at elever kan komme på kontoret deres å få privathjelp, en og en. Grunnen til at jeg dro dit? Fordi jeg hadde et lite spørsmål om en fremtidig fremføring. I tillegg er det lurt å vise interesse her på skolen, for en liten del av karakteren går på innsats. Etter en prat med læreren gikk jeg til Intro to Mass Communication-timen min, og den ble fort over. 

   

  Etter skoledagen var over tok jeg sykkelen og syklet til butikken. Jeg trang desperat noen nye matvarer, ettersom jeg ikke har handlet siden forrige fredag. Så dette var det jeg endte opp med etter 1,5 timer på butikken. (Ja, jeg har problemer med å velge, og det er så mye å se på i butikkene i USA!) 

  Vegetarpølser, kjøttdeig og vegetarnuggets (?) - Må jo prøve litt nytt. Ellers kjøpte jeg ris, potetbåter, taco kit, salat, pølsebrød, yoghurt, egg, granola bars, nøtter, 5 nektariner, bananer, deodorant, melk og pølsebrød. Jeg er crazy i matveien altså ...  Jeg kjøpte også boblekonvolutter til å sende et par pakker hjemover til kalde Norge. Index dividers har vært sårt trengt et par dager, og jeg fikk disse 2 hårkurene til 2 dollar (rundt 12 kroner!!) for begge, siden jeg hadde en kupong på den! Stas!

  Etter jeg kom meg hjem fra butikken lagde jeg granola, men den kan ikke spises før imorgen. Karoline kom på besøk ikveld, og vi bestilte pizza til middag. After all, det er jo fredagskveld!

  Pizza med pepperoni, skinke og ost. Yuuum! 

   

  Nå derimot har Karoline dratt tilbake til sitt rom, så nå er det bare meg her. Jeg vurderer sterkt å legge meg, for imorgen tidlig skal jeg sykle til kjøpesenteret her. Jeg skal nemmelig sjekke ut et par priser på noen ting. Skal prøve å ta med meg speilrefleksen imorgen så jeg kan stoppe å ta noen bilder på sykkelturen! 

   

  Har du kjøpt noe spennende i det siste?

   

  xoxo Rikke

 • Når du bor på andre siden av jordkloden. DEN følelsen.  Den følelsen du får når du savner kjæledyra dine, og foreldrene dine sender deg 50 bilder av de, og du bare .. "Det er jo bare 94 dager til jeg kan kose med de igjen". DEN følelsen. Skulle ønske jeg kunne ha med meg babyene mine!!

  Sandrapusen min, som forøvrig har vondt i foten! Dakar liten baby!

  Aronpus, som ser ut til å kose seg voldsomt for tiden ..   Og sjefen selv, Nøste. Han har det visst også relativt bra ser det ut som! 

   

  Men jeg vil kose med de nååå. Jeg trenger en pusekatt ..

   

  Flere enn meg som savner noen akkurat nå?

   

  xoxo Rikke

 • California, norske vafler, grøt og suppe?!  Hvordan går det med dere for tiden? Det vet iallefall ikke jeg noe om, for kommentarfeltet er like dødt som .. ja. 

  Idag startet dagen ganske så tidlig (vel, okei, ikke tidlig, var oppe åtte), fikset meg og spiste frokost før jeg tuslet ut av dormen min for å sjekke postkassen - Null post idag! buhu. Jeg gikk så til time, Global Studies først. Her var det prat om alt mulig som min norske hjerne ikke forstår, så det var jo en koselig time. Så dere!! Da klokken slo 11:35 var timen ferdig, og jeg møtte Lauren til lunsj. Den Norske Sjømannskirken i Los Angeles hadde kommet på besøk til skolen vår idag, og gjett hva! De hadde med norske vafler og matvarer man kunne kjøpe!! Ååh! Så jeg kjøpte selvsagt noe.


  See, en norsk vaffel, dere! Jeg tror helt seriøst at jeg skal investere i et vaffeljern her borte, jeg har seriøse cravings for vafler konstant. 

  Og hva kjøpte jeg av matvarer spør du? Tomatsuppe med makaroni, og 2 poser med grøt! Ååh, som jeg gleder meg til middag imorgen. Om det er noen av mine søte venner som leser det her må dere gjerne spørre om adressen min å sende meg norsk mat, jeg savner det!! Kan sende deg en pakke tilbake om du vil til og med. 

   

  Iallefall, etter både vaffelprat og matprat måtte jeg til neste time, denne gangen Intro to Mass Communication. Den timen gikk veldig fort, og vips var skoledagen over. Og siden jeg føler meg helt inneklemt inne i dormen gikk jeg på hiking idag også. (riktignok i FLIPFLOPS, siden jeg har vannblemmer etter de nye joggeskoene enda, auu!). 3,6 km senere, og jeg var tilbake. 

   

  Da jeg kom hjem var det bare å sette i gang å lage middag (haha, mikrobølgeovnlasagne), spise, og sette igang å gjøre litt lekser. Har masse store prosjekter på gang, så det er mye arbeid! 

   

  Nå derimot har jeg tatt kvelden med leksene, og sitter å ser på Revenge på Netflix. Fun times! 

   

  Har du hatt en fin uke så langt?

   

  xoxo Rikke

 • Cupcakes, hiking og husmor!  Jeg husker nesten ikke hva jeg gjorde når noe mer, jeg går i surr! Og siden det var så lite respons på hva dere ville se på videosnutten jeg hadde tenkt til å lage, tror jeg kanskje jeg dropper den? 

   

  La oss starte med gårsdagen. Jeg fikk først tilbake min første prøve her, der jeg fikk 25/29, noe som tilsvarer en B+ (?). MEN dersom man velger å rette prøven sin kan man få 2 poeng ekstra, noe som gir meg en A. Yay! (så ja, jeg har rettet prøven min og skal levere den imorgen). 

  Etter jeg hadde hatt skole i 4 timer var dagen over, og jeg måtte ut, bort, vekk - for å få ut frustrasjon, stress og trøtthet. Jeg bestemte meg derfor for å dra på hiking opp fjellet ved skolen her. Jeg elsker det der oppe, jeg er sikker på at jeg kunne sitte på toppen der i flere timer å bare se meg rundt. Bare se så vakkert det er: 

  Etter jeg hadde kommet meg hjem igjen, lagde jeg middag - igår ble det Eggerøre og stekt brød, haha. Kokk på høyt nivå! Resten av kvelden ble brukt til å gjøre lekser.

   

  Idag derimot, startet dagen klokken 8, da jeg gikk for å vaske tøy. Husmor, jeg vet. Så mens tøyet var i vask satt jeg å leste en bok jeg har lekse i i Global Studies. Ugh. Fortsatt ikke ferdig med den.. Hadde Intro to Christianity og Beginning Acting idag. Jeg er overrasket over hvor mye jeg liker skuespilltimene mine enn så lenge! Blir nok verre når vi må fremføre monologer alene uten manus, haha! Tror en av grunnene til at jeg liker faget er at det er en måte å få et avbrekk av ellers vanskelig pensum. Etter skuespilltimene syklet jeg tilbake til dormen vår, der jeg begynte på leksehavet, nok en gang. Fikk et avbrekk da det ble skattejakt (scavenger's hunt) rundt om i bygget jeg bor i, og premien var en cupcake. Yum! 

  Til og med med glitterfrosting, ihii!

   

  Og hva skal jeg gjøre for noe spennende resten av kvelden (legg merke til at klokken er 10 her nå da)? Jeg skal se på en film på Netflix, før det blir natta! 

   

  Hva vil du jeg skal blogge mer om? Området? Steder å reise til? mat? skole? 

   

  xoxo Rikke

 • VIDEOBLOGG FRA CALIFORNIA?! HVA VIL DU SE?  Folkens. Idag er dagen. Jeg har lyst til å filme litt av området og sånn til dere! Men greia er at jeg aner ikke hva dere vil jeg skal filme! Derfor trenger jeg at dere kommenterer hva dere vil jeg skal filme rundt omkring for dere. Vil dere se parken, bygninger, rom, folk? Hva?


  Forresten, kan vi bare snakke to sekunder om når håret mitt ble sånn her langt?! Når skjedde det?!

   

  Hva vil du ha "videoblogg" om?

   

  xoxo Rikke

 • Innkjøp fra Forever 21!  Norsk tid: 04:20

  Amerikansk tid: 19:20

   

  Mange av dere ville faktisk se hva jeg kjøpte da jeg var på shopping igår, så - Here you go! Jeg kjøpte ikke så veldig mye, siden det ble noe tull med bankkortet mitt (IGJEN? seriøst?!). 

  Denne kjolen falt jeg pladask for! Så søøt! Den kostet 24 dollar, og jeg kjøpte den på Forever21. 

  Se på det fine mønsteret, blomstermønster!  Denne toppen/kjolen har jeg faktisk i i blå i Norge, men den tok jeg ikke med .. Og denne var på salg til bare 4,50 dollar! Der er rundt 23-24 kroner! Også denne kjøpte jeg på Forever21. 

  Den er gjennomsiktig i toppen, og jeg elsker den!

  Denne kjolen kjøpte jeg også på Forever 21, til 7,50 dollar. Ikke så altfor gal pris det altså!  Jeg kjøpte også to par øredobber, hvert av parene kostet 1,50 dollar. altså .. rundt 9 kroner. Jeg eelsker de store gulløredobbene!

   

  Anbefaler dere også å følge meg på Instagram, rikkebovree heter jeg der. 

   

  Hva skal dere gjøre denne mandags morgenen? 

   

  xoxo Rikke

 • Shopping, manicure og family time  Hei folkens! Idag utviklet dagen seg fra å være ganske så u-planlagt, til å bli fullpakket! La meg fortelle ..

   

  Dagen startet med at jeg, Tori (Australia) og Roua (Norge) tok en taxi til kjøpesenteret her, The Oaks Mall. Der gikk vi rundt et par timer, og kjøpte blant annet en pretzel til lunsj. Jeg kjøpte noen nye øredobber og klær fra Forever21 også. Si ifra om dere vil ha innkjøpsbilder! Iallefall. Etter vi tok en taxi tilbake til skolen fant jeg ut at jeg skulle sykle til en neglesalong å ta akryl/gel negler. Jeg endte opp med gelnegler. Ikke bare er de bedre for neglene dine, men de er også mye mer naturlige. Dette ble resultatet:

  Jeg er veldig fornøyd med resultatet! Og dere .. Jeg kan ikke tro at jeg allerede har vært her en måned!! Det har gått så sinnsykt fort!

   

  Mens jeg var på neglesalongen fikk jeg en tekstmelding av Karin (cousin), som lurte på om hun kunne komme opp til Thousand Oaks å spise middag med meg. Det takket jeg selvfølgelig ja til, så 1,5 timer senere møttes vi. Vi skulle egentlig spise på the Cheesecake Factory, men der var det så sykt lang kø at det orket vi ikke. Vi endte derfor opp på Red Robin. Her satt vi et par timer å snakket, før vi kjørte til Barbara, som er i slekt med Karin. Her møtte vi også mannen Noah (?) og barnebarnet Jonathan. Vi var vel her et par timer også, før vi kjørte tilbake til California Lutheran University. Nå har Karin reist hjem, og jeg er all alone i dormen vår. De andre roommatesene er jo tross alt hjemme ..

   

  Har du noen gang tatt gel negler?

   

  xoxo Rikke

 • Sykkeltur i California  Okei, så nå har jeg nettopp syklet til Starbucks, og sitter her i dette øyeblikk. Jeg hadde nemmelig såå lyst til å prøve sykkelen min, så jeg stod opp klokken 07:30 for å sykle! Jeg har første time klokken 12:25, så jeg ville ha god tid til å gå rundt. Good spirit. Idag bestilte jeg Mocha Light Frappuchino, den smaker såå godt, og er kun 130 kalorier! (i forhold til en vanlig som et ca 450!!)

  Etter jeg har drukket opp frappen min skal jeg bevege meg bort til matbutikken å kjøpe ingredienser til å kjøpe norske pannekaker! Jeg har nemmelig seriøse cravings etter pannekaker, og de amerikanske er IKKE gode i forhold til norske!! Jeg lagde nemmelig amerikanske her for et par dager siden, ugh. Nei, nå må jeg stikke til matbutikken, blogges senere!

  xoxo Rikke

 • Shopping, sykkel og California  Folkens! Jeg har hatt en spennende dag idag! Eller, iallefall en relativt koselig dag!

  Dagen startet med at jeg stod opp klokken 08:00, før jeg hadde første time (Global Studies) klokken 10:30. Etter Global Studies klassen gikk jeg egentlig bare rundt å suset på campus å ventet på neste time. Da var det Intro to Mass Communication som ventet. Jeg fikk egentlig ikke med meg mer enn halvparten den timen, siden jeg gledet meg så til Lise, et familiemedlem fra California, skulle komme å besøke meg. Kvart over to kom hun på campus, og jeg viste henne rundt på området. Vi kjørte så til Target, det jeg kjøpte en lås til sykkelen. Deretter var det tid for joggeskoshopping. De jeg har hatt med meg fra Norge gir meg nemmelig så innmari vondt i beina når jeg jogger over lengre tid med de.. Så jeg fant noen fine, bare se på de: 

  De kostet 42 dollar (ca 240 norske kroner!!), så jeg er strålende fornøyd!

   

  Etter vi hadde kjøpt sko gikk ferden til Kiku Japanese Grill, der vi spiste middag. Etter å ha pratet i 1,5-2 timer kjørte vi tilbake mot campus. Her registrerte jeg sykkelen min etter mye om og men (ja, man må registrere sykkelen sin for å ha lov til å ha den på campus), og jeg fikk endelig møte min nye venn:

  Ser du jeg og sykkelen er gode venner allerede, eller? OG BARE SE PÅ DE ROSA HJULENE!! Jeg er forelsket.

   

  Etter vi fikk satt sykkelen på plass gikk jeg og Lise rundt på campus, og jeg viste henne litt rundt. Så var det på tide å si hadet .. Jeg hater alltid å si det, for jeg vet liksom ikke helt når jeg ser henne neste gang.. Forhåpentligvis er det ikke så mange ukene til!

   

  Da Lise hadde dratt, bestemte jeg meg for å være litt sporty, så jeg tok på meg treningstøy (inkludert de nye joggeskoene!) og gikk til treningsstudioet. Der jogget jeg 4,2 km, eller 2,63 miles om du vil. Jeg elsker at maskinen viser hvor mange kalorier man har forbrent, haha. Freaky.

   

  Sånn bortsett fra det har jeg bare gjort ferdig et par skoleoppgaver, og nå skal jeg faktisk legge meg. Klokken er bare halv ti, men jeg er stuptrøtt. Imorgen tidlig skal jeg sykle til Starbucks før timen begynner, vil nemmelig teste ut sykkelen min! 

   

  Er det noe spesielt dere vil jeg skal blogge om? 


  xoxo Rikke

 • Jeg har blitt housewife!  Dere .. Jeg må meddele en ting. Jeg tror jeg offisiellt har blitt husmor. Jeg tok meg selv nemmelig å stå opp klokken 07:30 for å vaske sengetøy idag! Hvem søren gjør det da ..

  Så nå har jeg altså brukt 25 kroner på å vaske og tørketromle (hæ? Hva heter det på norsk da? Jeg klarer ikke norsk mer!!) tøy. 

   

  Ikke bare har jeg blitt dreven på å vaske tøy, jeg holder også på å skrive ferdig et essay som har frist til fredag. Det er om Huntington og Friedman, om du skulle lure. Ikke det at et normalt menneske vet hva de står for. Siden jeg mest sannsynlig får besøk av familie imorgen vil jeg helst være ferdig med essayet idag, så regner med at det blir en sen natt ikveld! Torsdag må jeg nemmelig øve til quiz vi har på fredag.. Forhåpentligvis sovner jeg ikke ... 

   

  Idag har jeg acting class og religion, i skuespilltimen skal vi visstnok starte dagen med å leke! Det kan jo bli spennende!

   

  Flere enn meg som har blitt proffvasker i det siste?

   

  xoxo Rikke

 • Skole, trening, postbox ... Vanlig?  Oi oi oi, så fort dagene går nå! Imorgen har jeg allerede bodd på campus i to uker! Dere begynner vel å bli lei av mine "idag har jeg vært på skolen og hatt blablabla". Men la gå, en gang til! Stod opp klokken åtte idag, ordnet meg, og gikk til Global Studies for å ha time. Etter kun en time der var klassen ferdig, og jeg bestemte meg for å dra på office hours til global studies læreren. Office hours er et par timer læreren har satt av der elever kan komme å spørre om alt de måtte lure på. Jeg var hos læreren i ca 15 minutter, men fikk svar på mye av det jeg lurte på.

   

  Neste time startet ikke før klokken ett, så jeg tenkte jeg skulle gå innom postboksen min å se om det var noe nytt der. Og det var det! 

  Riktignok var det kun en tekstbok til ett av fagene mine, men jeg ble overlykkelig over å ha fått post uansett. Så om dere vil, send meg gjerne post, haha!

   

  Klokken ett var det tid for Intro to Mass Communication, der vi skulle ha årets første presentasjon. Riktignok var det bare å si to setninger, så det gikk greit for hele klassen. Klassen har i tillegg blitt delt opp i ulike "team" som skal jobbe sammen resten av semesteret. Jeg liker gruppen min veldig godt så langt! Etter presentasjonene hadde vi "activity day", som var å løse oppgaver sammen i teamene. Ganske gøy! Da skoledagen var over dro jeg tilbake til dormen, der jeg satt i lekser i hele evigheten. Fortsatt ikke ferdig, men heldigvis er ikke oppgaven due før fredag. Klokken sju måtte jeg ha en pause, så jeg tok på meg treningstøy, og gikk til treningssenteret. 4,2 km senere gikk jeg av tredemøllen, dødssliten! Tuslet hjem, tekstet familien litt, og nå sitter jeg her og blogger og ser på Netflix, før det blir natta. 

   

  Er det flere enn meg som har mye å gjøre for tiden?

   

  xoxo Rikke

 • Lekser, grocery shopping og the pool  Da var dagen nok engang over her i California, og jeg har vel egentlig ikke så veldig mye spennende å meddele fra idag. Jeg stod opp åtte idag, spiste yoghurt med granola, og satt meg ned for å begynne med lekser. Vel, jeg endte opp med å sitte i 5,5 timer før jeg var ferdig. Det føltes iallefall veldig deilig ut når jeg først var ferdig!

  Dette stod i en av bøkene jeg gjorde lekser i idag. "After all, Norway is in Europe". Nei, du kødder med meg, jeg trodde jeg kom fra Asia?!

   

  Etter jeg var ferdig med leksene møtte jeg Karoline, som jeg skulle dra til bassenget med. Det viste seg at man måtte betale på søndager (say whaat), så vi bestemte oss for å spørre om Meghan ville kjøre oss til matbutikken istedet. Jeg kjøpte riktignok ikke så mye, siden jeg hadde handlet fra før, men jeg kjøpte 2 bokser med Arizona te, 24 vannflasker (Man vil ikke bli dehydrert!) og is. Da vi kom hjem fra butikken lagde jeg middag, før jeg leste litt i en av acting-bøkene mine. Og nå? Nå skal jeg se på Netflix på tvserier, før det er natta for min del. Imorgen eller tirsdag får jeg kanskje sykkelen min, og besøk av familie! Gleder meg!

   

  Har du mye lekser for tiden?

   

  xoxo Rikke

 • Gikk meg vill i USA, pakke og BASSENG!  Nok en dag er over i California, og jeg kan fortelle dere om den ganske så lite interessante dagen min. Klokken 08:30 stod jeg opp, kledde på meg og sminket meg før roommaten min forlot rommet. Var egentlig ikke så veldig trist å si hadet til henne, for jeg rakk liksom aldri å bli kjent med henne. Etter hun dro, bestemte jeg meg for å gå på tur til matbutikken for å handle inn noen matvarer, siden jeg manglet mye. Så jeg tok på meg treningstøyet og gikk til matbutikken. Så fant jeg jo selvfølgelig, lur som jeg var, at jeg skulle gå til neste, bare for å se hvor langt det var, og det var jo ikke vanskelig å finne tilbake .. Jo. Det var det skjønner dere. Etter 1,2 mil gåing var jeg endelig tilbake på dormen. Det var en to-timers gårtur det dere! Jeg har til og med bevis!:

  Jeg har vannblemmer på føttene nå etter gåturen, auu! Jeg hadde jo såklart ikke tenkt på å ha med vann på denne turen, siden det originalt sett bare skulle være en liiten tur. Så jeg gikk innom Starbucks på en av matbutikkene og kjøpte Iste .. Gud, iste har aldri smakt så godt noen gang før. Jeg gikk også innom postkontoret på vei til dormen min, og gjett hva - Jeg hadde fått pakke! Riktignok var det ikke bankkortet mitt som jeg så gjerne vil få igjen, men det var en pakke fra Amazon med tre skolebøker. Gøy! 

   

  Etter at jeg kom hjem fra gåturen slappet jeg av et par timer på dormen, lagde granola og skypet med Cathrine. Spennende liv, jeg vet. Etterhvert fant jeg ut at jeg ikke kunne sitte inne på en så fin dag som det var (30 grader og sol), så jeg tok på bikinien og tuslet over til public pool'en. Vel, først hadde jeg en lang smsrunde der jeg spurte både Karoline, Francesca, Roua og Lauren om de ville være med, men alle var opptatt.  Så da gikk jeg alene da ..

  Etter en halvtime gikk jeg. Rett og slett fordi det var så mye mennesker der at jeg ikke fikk slappet av, og også det faktum at jeg glemte å ta med håndkle og solkrem var en viktig del av grunnen, haha. Da jeg kom tilbake til rommet mitt nok en gang lagde jeg lasagne til middag, før jeg så på TV. Nå kommer snart roommaten min tilbake fra jobb, så regner med at vi kanskje skal se på TV eller noe sammen før vi går å legger oss. Vi får se, jeg holder nemmelig på å dø av trøtthet!

   

  Har du noen gang gått deg vill når du har gått tur?

   

  xoxo Rikke

 • BJ's, skole og girltalk  Idag startet jeg dagen med å spise cornflakes, før jeg hastet til time. Okei, jeg hastet ikke, jeg stod opp 2 timer før timen begynte, så jeg tuslet rundt i leiligheten en god stund før jeg tok beina fatt og gikk til Global Ethics timen min. Jeg sliter fortsatt med å forstå noe av denne timen, men læreren sa at artikkelen var den vanskeligste hun kom til å gi i løpet av året. Så forhåpentligvis kanskje det blir litt bedre når jeg får kommet inn i en rutine. Etter det satt jeg en times tid i parken å leste i medieboken min, før jeg gikk til Intro to Mass Communication. Jeg liker veldig godt den timen, siden den er om noe jeg virkelig brenner for! Timen gikk fort, og vi ble delt inn i arbeidsgrupper vi kommer til å jobbe med resten av året.

   

  Da skoledagen var over satt jeg en stund å gjorde lekser, før jeg tekstet Lauren og Karoline å spurte om vi ikke skulle gå å spise middag ute idag. Det ville de gjerne, så vi kjørte til BJ's å spiste calzone. Her var det mye latter og moro, før vi kjørte tilbake til dormen. Vi satt et par timer på rommet til Karoline å bare pratet, før vi gikk hver til vårt. 
  Og dere, jeg har en nyhet å fortelle dere! Roommaten min flytter ut imorgen! Nei, det er ikke fordi jeg er den verste roommaten ever, men fordi hun rett og slett ikke har råd til å gå på denne skolen. Så jeg vet ikke om vi kommer til å få en ny roommate, eller hva som skjer. Jeg holder dere iallefall oppdatert når jeg vet noe mer! Åh, tenk om jeg fikk dette rommet som enkeltrom da dere. 

   

  Hva skal DU gjøre for noe spennende idag?


  xoxo Rikke

 • "Faen, hvorfor flyttet jeg til USA?"  (La meg bare påpeke først av alt at jeg var på tredemølla på treningssenteret klokken 07:30 idag, og ikke hadde første skoletime før halv ett. Flink pike!)

   

  Idag var en av de dagene hvor jeg bare tenkte "Faen, hvorfor flyttet jeg hit?"  Jeg vet ikke helt hva det var som gjorde at jeg fikk en liten mental breakdown idag, men tror det var det faktum at jeg ikke fikk til noe på Global Ethics leksen min, jeg hadde nettopp lest igjennom alt jeg må gjøre i klassene mine, og jeg innså at jeg var ganske så alene der jeg satt på biblioteket på andre siden av verden. Så da kom tårene da .. Heldigvis klarte jeg å holde tårene tilbake til jeg kom på toalettet, haha. Fikk samlet meg relativt fort, og som Cathrine nevnte til meg, det er kun dag to, alt er overvelmende og nytt. Jeg ville skrive denne bloggen for å vise dere alle oppturene og nedturene med å være her som student, så her får dere et litt mer nedtrykt innlegg.

   

  Det er første gangen jeg har hatt religion idag, og det virker som et fag med mye arbeid også dette. Her har vi innlevering til hver time, og hvis vi ikke leverer får vi stryk i faget, sånn er det. Her må man bare kjøre på!

   

  Men dere .. la meg fortelle. Jeg har jo som dere sikkert vet Beginning Acting som fag dette semesteret. Jeg kommer inn der timen skal foregå, som forøvrig er en teatersal. Læreren, som forøvrig er profesjonell skuespiller som du muligens har sett i TVserier som Frustrerte Fruer, Law&Order, Medium, Heroes, Criminal Minds .. Til vinteren spiller hun i en ny film med blant annet Tom Cruise! Hun virket superhyggelig! I tillegg er det en super klasse, som jeg tror jeg kommer til å ha det mye morro sammen med.

   

  Da jeg kom hjem fra skolen idag lagde jeg middag, macaroni and cheese. Rett og slett fordi jeg var for lat, og hadde for mye å gjøre til å lage noe annet. Mens jeg spiste middag startet jeg med leksene. Det er kun leselekse, men jeg må skrive notater for å få med meg noe. Derfor satt meg med Intro to Mass Communication-leksen i 1,5 timer, og Global Ethics leksen i litt over to timer. Og dette var kun en leselekse? Gud hjelpe meg.

   

  Nå har jeg nettopp vært i dusjen, og er klar for å legge meg. Imorgen blir det opp klokken halv åtte igjen, første time starter 10:30, men jeg liker å ha god tid på morgenen ..

   

  Har du også noen av de "ikke-så-bra" dagene?

   

  xoxo Rikke

 • Første skoledag på Universitet i USA=Overstått  Da var første skoledag overstått dere, og jeg kan si så mye som at jeg freaker ut. Vel, la meg utdype.

   

  Første time - Global Ethics

  Læreren virker veldig koselig, men streng. Hun tuller mye, men er visstnok veldig krevende når det kommer til karakterer. I tillegg skal vi holde mange foredrag og en "Opinion editorial" som er en oppgave som skal være rundt 5-10 sider, der man skriver om et globalt perspektiv, og forteller om hva som kan endres etc. Alt må i tillegg skrives på en spesiell type format, og jeg skjønner ikke noe av formatene deres her, så læreren anbefalte meg å kjøpe en manual for det på Amazon. Det gjorde jeg derfor idag. Good girl. Jeg skal også møte læreren i office hours'en hennes på mandag for å snakke om eventuelle topics jeg kan skrive om. Ja, jeg er tidlig ute, siden den er due den 29 oktober, men fy søren, det er så mye som må skrives her at jeg bør starte så fort som mulig. Ellers virker det som en helt okay klasse, det var liten tid til å snakke med noen av de andre studentene der. I tillegg varer det bare 1 time! Pensumet virker noe tungt, og vi får ca 30-40 sider vi må lese til hver time.

   

  Andre time - Intro to Communication

  Herlighet, denne læreren virker også utrolig koselig. Hun er mye yngre enn hva jeg hadde trodd, og er visst ganske nyansatt. Hun startet timen med en icebreaker der alle måtte spørre hverandre spørsmål, som i og for seg er veldig kjekt for å bli kjent med hverandre. Jeg ble kjent med et par studenter i denne klassen idag, og jeg gleder meg til å sette i gang. Det eneste jeg ser på som et "problem" er at vi allerede på MANDAG har første fremføring! Herlighet, jeg kommer til å dø. I tillegg til de avtalte testene har hun også 2 pop quizzes som kan komme når som helst, så man må alltid være forberedt. Så bortsett fra alt arbeidet - det virker som en utrolig spennende klasse.

     Jeg ble utrolig overwhelmed (overvelmet? hæ?) når jeg gikk ut av den siste klassen, for først da innså jeg hvor mye arbeid dette kommer til å kreve. I tillegg får jeg to fag til imorgen, så det kan bli spennende å se hvor mye fritid jeg får frem til jul. Jeg ville tippe på relativt lite. 

   

  Bortsett fra det håper jeg på at sykkelen min kommer snart, jeg føler meg så begrenset her jeg sitter uten muligheten til å kjøre rundt .. Når jeg får sykkelen kan jeg jo iallefall sykle til matbutikken uten å måtte jogge en halvtime dit liksom .. Ikke at det er noe dårlig å jogge, altså, for all del, jeg trenger det virkelig.

   

  Imorgen er det religion og skuespill-time som står for tur, blir spennende å se om jeg klarer å finne frem, siden jeg fortsatt ikke vet hvor FORFORUM ligger hen. Det er nemmelig ikke merket på kartet jeg har fått .. Flotters.

   

   

  Hva skal du gjøre idag?

   

  xoxo Rikke

 • JEG HAR FØRSTE SKOLEDAG I USA IDAG!!  Selv om det for dere snart er leggetid (Okei, kanskje ikke helt enda) så har jeg iallefall nettopp stått opp. Om 2 timer (HERREGUD!!!!!!) har jeg min første time på university. Jeg er utrolig spent, men samtidig utrolig nervøs for denne dagen. Jeg mener, frem til nå har det jo bare vært å bli kjent med hverandre, og når jeg leser pensumlisten fra fagene jeg skal ha blir jeg direkte skremt. Forhåpentligvis er det ikke like skummelt som det ser ut som. 


  Jeg er fortsatt den eneste roommaten som er våken så tidlig, og jeg tror det kommer til å bli sånn hele året. Greit nok for meg, igrunn, jeg får god tid til å lage frokost på morgenen. Idag lagde jeg faktisk omelett med ost, yum! Men greia er bare at jeg er så nervøs at nå er jeg bare kvalm, så det var kanskje ikke så lurt å lage frokost idag .. Vel vel! 

   

  Har du noen tips til hvordan jeg kan overleve første skoledag?

   

  xoxo Rikke

 • Innkjøp fra California, hiking og SHOPPING  Hei alle sammen! Så, beklager veldig mye for dårlige oppdateringer i det siste, men det er så sykt mye som skjer for tiden! Så la meg bare fortelle litt om hva vi har gjort idag. 

   

  Tidlig til morgenen idag møtte jeg peer advisoren min Nicole, før vi dro på convocation. Convocation er på en måte en seremoni der man blir introdusert til lærerene på universitetet. Det er taler fra lærere og prester, og det var en flott seremoni. Etter vi hadde vært der dro jeg, Karoline (fra Norge) og Francesca (fra California) på The Oaks Mall her i Thousand Oaks. Det var utrolig koselig! Vi fikset telefon til Karoline, og dro på The Cheesecake Factory for lunsj. Det ble enchiladas og kake på meg, heaven!!

   

  Og Rikke, har du kjøpt noen nye ting mens du har vært her, spør du? Joda, jeg har jo kjøpt noe!

  2 nye concealere (de jeg hadde har blitt for lyse ..), Maybelline Line Stiletto eyeliner, 2 Maybelline Color Tattoo, og 2 nail art neglelakker. Let me know om dere vil ha omtale av de!

  Okei, så mens jeg og Francesca gikk på butikken Pacsun så vi et skilt der det stod Buy One - Get One Free på shortser. Vi lette, og fant hver vår shorts. Så vi spleiset, og gjett hvor mye det kostet for 2 shortser .. 10 dollar! FEM dollar per hver av oss! Det er 30 kroner det! Og originalprisen var 43 dollar! KUPP! 

  Kjøpte også denne neongule tynne genseren fra Forever 21 til 11 dollar. 

  Og denne søte toppen fra Forever 21 til 7 dollar .. 

  Og et blått tight skjørt til 7,50 dollar. 

   

  Og det er det jeg har kjøpt så langt! Vel, jeg har jo kjøpt mat og skoleutstyr og sånn da .. Også har jeg kjøpt meg sykkel!! Lover å vise dere den når jeg får den, det er en beachcruiser! Hvis du følger meg på instagram (rikkebovree) har du allerede sett den. 

   

  På kvelden dro jeg, Karoline og Francesca på hiking til toppen av Thousand Oaks fjellet, det er så fin utsikt der!!

  Når vi kom tilbake var det brannøvelse i leiligheten min, så det var jo greit .. Nå ligger jeg og roomie (Olesya) bare på rommet vårt å slapper av, før vi må opp tidlig imorgen ... Let's start the school year, shall we?

   

   

  Hva skal DU gjøre idag?

   

  xoxo Rikke

 • Orientation - Dag 1  Dag to med orientation er offisielt over, og jeg sitter på dormen min etter en lang og slitsom dag. Den startet tidlig imorges, da roommaten min Vanessa banket på døren ti over åtte på morgenen. Etter det var det bare å sluke frokost (yoghurt med granola og blåbær), før jeg og Karoline gikk til Check-in for å få orientation-program og navnelapp. (Vi fikk til og med en gratis vannflaske! Yay for freebies!). Når vi var ferdige i køen mistet vi plutselig hverandre, og siden hun ikke har fått seg amerikansk telefon enda, var det vanskelig å få kontakt med henne. Derfor gikk jeg tilbake til rommet mitt, og Roua ringte meg å spurte om jeg ikke kunne være med henne til registreringen. Såklart sa jeg ikke nei, så jeg tuslet ned nok en gang. Det begynner å bli koselig å gå bortover gangene nå, for nå begynner jeg å bli kjent med folk, og de hilser og spør hvordan det står til. Det er koselig!

  Her var det innsjekkingen foregikk. Bare at det var rundt 10 000 flere mennesker senere på dagen, såklart.


  Se på det fine skiltet som hang på døren da jeg kom til dormen min igår! Så utrolig koselig!


  Etter vi hadde registrert oss, gikk vi tilbake til rommet til Karoline, der vi fant ut at vi skulle gå til Von's, som er en matbutikk som ikke skulle være så langt unna. VEL, vi gikk i en TIME før vi kom frem, i rundt 34 varmegrader. Kan tro det var tre varme nordmenn på tur. Vi fikk iallefall kjøpt litt mat, og noe å drikke på Starbucks. Det endte faktisk opp med at vi tok en taxi tilbake til skolen, siden vi kjøpte mye tunge matvarer. Det ble bare 4 dollar på hver av oss uansett, så 20 kroner til taxi kan jeg avse. Da vi kom tilbake til dormen låste jeg forsiktig opp døren, siden jeg ikke trodde noen var hjemme i dormen vår. Plutselig er det 12 mennesker der inne! Alle var enten foreldre, tanter, onkler, brødre, kjæreste til brødre eller venner av folk. Folksomt var det iallefall, så jeg hilste på alle, før jeg høflig gikk inn på rommet mitt for å slappe av litt. 

   

  Siden det var så mye folk og jeg vanligvis ikke er så veldig sosial (jeg vet, høres dumt ut, men av og til blir det bare litt mye for meg) av meg, bestemte jeg meg for å gå en tur i tracken der det ikke er mye folk. Jeg ringte familien i USA mens jeg gikk tur der, og det gjorde veldig godt. Jeg fikk klarnet hodet, og dro hjem til leiligheten. Der var jeg helt alene et par timer, og lagde lasagne, og hadde mandler, gulrøtter og nachochips ved siden av (I know, rar combo, men det var overraskende godt!!). Nå har jeg nettopp dusjet, og er klar for senga om et par minutter. Det blir bra!

   

  Hva er planene dine for dagen?

   

  xoxo Rikke

 • Student seminar, og møte MASSE nye folk!!  Da folkens, da var dagens første dag av orientation igang! Idag var det kun de internasjonale studentene som hadde orientation, men det var alikevel utrolig spennende å møte masse nye mennesker. Jeg har møtt folk fra USA, Saudi-Arabia, Kina, Australia, Vietnam, Egypt, Sør-Korea, Burma, Brazil og flere. Utrolig masse koselige mennesker, og alle er så åpne nå som de fleste ikke kjenner noen! Vi startet dagen med å spise frokost (yoghurt), ettterfulgt av at seminaret startet.

  Da fikk vi utdelt en mappe med tusenvis av papirer vi måtte signere, etterfulgt av brosjyrer om "10 things to see while you're in California", security og andre viktige ting. Seminaret var med lederene for internasjonale elever, og vi fikk mye nyttig informasjon. Vi spilte også bingo, og "OKAY- NOT OKAY". Etter dette var det lunsj, da satt jeg sammen med 4 nordmenn og to jenter fra Saudi-Arabia. Kos! Da lunsjen var slukt var det på tide med "skattejakt". Riktignok skulle vi ikke få noen premie, men det var for å finne ulike ting på campus så vi ble kjent. 

   

  Da skattejakten var over gikk ferden inn igjen i hallen der vi møtte Peer advisorene våre. De skal være våre "mentorer" og venner som vi kan snakke om alt med gjennom året. Min heter Nicole, og virker som en utrolig koselig jente! Jeg skal henge mer med henne imorgen, så det blir bra. Etter møtet med peer advisor fikk vi fri resten av dagen, så jeg reiste tilbake i dormen å lagde pasta, gulrøtter og sukkererter (I know, weird combo). Jeg ble lei av å sitte på dormen med en gang, så jeg tekstet Karoline å lurte på om hun ville dra på hiking med meg opp fjellet ved CLU. Det ville hun, og se så fin utsikt vi fant!:

  Vel, riktignok ødela jeg bildet litt, men sånn er det når man er turist, haha. Bygningene du ser i bakgrunnen eies i hovedsak av skolen.

   

  Nå har KC kommet for å sove i dormen, så nå skal jeg runde av å legge meg. Imorgen er en ny dag med orientation, det er virkelig slitsomt!

   

  xoxo Rikke

 • Rikke

  Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her! Følg meg på min reise! KONTAKT: Mail: surfintheusa.blogg@gmail.com Instagram: Rikkebovree


  Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her!
  Følg meg på min reise!


  KONTAKT:
  Mail:
  surfintheusa.blogg@gmail.com
  Instagram: Rikkebovree

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits