Rikkes reiseblogg -

Videoblogg fra California!Kjære dere. Jeg har ikke peiling på hvordan jeg i det hele tatt skal starte dette innlegget. Jeg har tatt meg en lang pause fra bloggen, men nå er jeg tilbake! Det er så utrolig mye som har endret seg de siste få ukene at jeg ikke har helt styr på hvordan jeg skal formulere alt.

 

Først og fremst, jeg flyttet inn den 30 august i den nye dormen min. Der kræsjet jeg fullstendig med hun jeg fikk tildelt rom med, og etter en uke med uutholdelige forhold fikk jeg flyttet. Nå bor jeg i samme leiligheten som Emelie bor i! Trives supergodt her, og roommatesene mine er utrolig greie. Jeg har også startet skole, og trives så langt godt med klassene mine. I år har jeg Contemporary Christian Ethics, Film Theory, Writing for the Mass Media og Event Planning and Management. 

Her har dere en liten film fra da jeg og Emelie dro på roadtrip til Redondo Beach! Hope you like it!

 

Hva vil dere jeg skal blogge om?

xoxo Rikke


 • Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her!
  Følg meg på min reise!

  KONTAKT:
  Mail:
  rikkebovre@hotmail.com
  Instagram:
  Rikkebovree


  Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her!
  Følg meg på min reise!


  KONTAKT:
  Mail:
  surfintheusa.blogg@gmail.com
  Instagram: Rikkebovree

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits