Rikkes reiseblogg -

JEG TOK RIHANNA I HÅNDA IGÅR!Da var jeg tilbake igjen, og jeg har så mye å fortelle dere! Igår var jeg jo tross alt på Rihanna-konsert!!


Bilde : VG.no

Klokken 11 reiste jeg hjemmefra for å stå i kø til konserten, og klokken halv to var jeg etter en god stund på buss fremme i Oslo. Her fant vi etter mye om og men hvor inngangen vår var. (Vi ble nemmelig flyttet litt rundt av vaktene!). Det ble etterhvert iiiskaldt, men det hindret selvfølgelig ikke meg i å stå i paljett-tights og body. Hallo, det er Rihanna det er snakk om! 

Siden vi hadde Early Access billetter, fikk vi komme inn litt før de andre, noe som gjorde at jeg fikk plass helt foran på midten. Perfekt! 

 

Til oppvarmer var det Calvin Harris som stod for underholdningen. Fy søren, den mannen vet hvordan man skal få liv i folk! Jeg har aldri vært så sliten etter en oppvarmer noen gang! Utrolig bra var han iallefall. 

 

Så tok det 45 minutter før Rihanna kom på scenen. Da var det allerede blitt utrolig varmt, og jeg tuller ikke når jeg sier at det på første rad svimte av i ett sett. Heldigvis var ikke jeg en av de! Rihanna gikk på omtrent 21:30, da var det en helt utrolig stemning i spektrum. Det kokte! 

Hun startet med å synge "Only Girl (In the World)", og det var allsang på høyt nivå under hele konserten. Makan til stemme! For en dame! 

Under "Please Don't Stop The Music" gikk hun ned fra scenen, og jeg tok henne i hånda, ikke en, men TO ganger! Har aldri vært så lykkelig i hele mitt liv! I tillegg under "Breakin' Dishes" så hun på meg og smilte og flirte litt. Utrolig søtt! 

 

Da konserten var ferdig 23:15 var det så vidt jeg hadde stemme, mulighet til å gå eller bevege meg. Jeg hadde virkelig brukt all energien jeg hadde igjen på den konserten her! Idag har jeg våknet opp til blåmerke på halve pekefingeren (visste ikke det gikk an å få blåmerke der engang!), hele knærna, begge albuene og hoften. Sånn går det når man gir alt på konsert, antar jeg! 

 

Jeg har tatt masse filmer, og lover å legge de ut her så fort jeg har fått lastet de opp på youtube. Er det noen spesielle dere vil se først? Noen spesielle sanger? Noe mer dere vil vite om konserten?

 

xoxo Rikke

 • Spørsmålsrunde - Nå har du sjansen!  Har du noen gang lurt på hvor vi bor? Hva vi spiser til frokost? Hvorfor Rikke har så mye sminke? Vel, dette er din sjanse til å spørre oss om akkurat det du vil! Vi svarer på alt!
  Hva lurer DU på?

   

  xoxo Rikke og Cathrine

 • Outfit til Rihanna-konserten IMORGEN!!  Da har jeg prøvd ulike outfits til imorgen, og dette ble resultatet:

  Sorry, dere må nok overleve webcam-kvalitet på bildene ..
  Tights: Gina Tricot, Body: Jenny Skavlan by Bikbok. 

  Jeg digger det! 

  Hva syns dere? Skal noen av dere lesere på konserten imorgen?

   MINNER OM SPØRSMÅLSRUNDE I FORRIGE INNLEGG DER DERE KAN SPØRRE OM ALT DERE VIL!

  xoxo Rikke

 • Dagens sminke - Blå og svart shimmer  Da var dagens sminke tatt på, og idag ble det blått og svart! 

  Øyenskyggene er fra 88-paletten, GOSH og Beauty Rush.


  Mascara fra Elisabeth Arden

  Eyelinere fra 2True, Lóreal og NYX.

  Lipgloss fra ELF.

  Hva syns du? 

   

  xoxo Rikke

 • Klarer du å gjette hvem dette er?  En av tilbakemeldingene på hva dere ønsket jeg skulle blogge om var idolet mitt. Om noen av dere har lest bloggen vår en stund så vet dere at mitt store forbilde er Sophia Bush. Denne gangen tenkte jeg å skrive om et annet Idol. Klarer dere å gjette hvem det er? Legger ved et bilde. Den første som klarer å gjette riktig skal få en kommentar av meg! Innlegget kommer ut når jeg har fått skrevet det ferdig (sannsynligvis i løpet av helgen).

   
   Hint: 

  - Hun er norsk

  - Hun giftet seg i fjor sommer

  - Hun er kjent for å ha en av Norges kraftigste stemmer

   

  xoxo Cathrine

   

  (Konkurransen er nå avsluttet. Vinneren ble Mathilde og jeg har kommentert til de som skrev navnet riktig!)

 • USA - Hva må du huske? Hvor har jeg søkt?  Nå skal jeg fortelle dere litt om min vei mot å flytte til USA til neste år. Jeg sendte inn min søknad gjennom Noram, som er en organisasjon som hjelper norske studenter å betale deres opphold når de er i USA. 

   

  Jeg valgte å søke på tre skoler;

  *California Lutheran University, Thousand Oaks, California.

  *Pacific Lutheran University, Tacoma, Washington.

  *Augustana College, Sioux Falls, South Dakota.

   

  Jeg valgte disse tre skolene fordi de er støttet av Lånekassen, som gjør det mulig for meg å studere og finansiere året i USA.  Jeg fant nettopp ut at jeg får et stipend på 17 000 dollar som jeg ikke må betale tilbake. Herlig. 
  Jeg har fått skoleplass på Pacific Lutheran University i Tacoma, Washington, men jeg kommer ikke til å takke ja til skoleplassen før jeg får vite om jeg har kommet inn på de andre skolene. Det er en av de andre jeg også har veldig lyst til å gå på, men jeg utelukker for all del ikke Washington. 

  Så, hva må du huske på dersom du skal begynne å søke deg til usa?

  *HOLD DEG TIL FRISTER! - ikke utsett ting til siste liten, det lønner seg aldri.

  *SPØR OM ANBEFALINGSBREV TIDLIG! - de fleste amerikanske skoler forventer anbefalingsbrev fra lærere, så dette er lurt å spørre om tidlig.

  *SJEKK HVER SKOLE FOR HVA DU MÅ HA MED - Husk å se hva de ser etter på linjen du søker på, kanskje du mangler noe?

  Dette er hovedtrinnene du må følge i første søknadsprosess!

   

  Noe du lurer på?

   

  xoxo Rikke

  (P.S: Så langt kan jeg virkelig anbefale NORAM!)

   

 • Dagens sminke  Dere ber gang på gang etter mer sminkeinnlegg... Dette er vel mer Rikke sitt område, men når dere spør så pent må vi jo innfri ønsket! Så her kommer dagens sminke.

   

   

  xoxo Cathrine

 • Dagens sminke - Red lips and eyeliner

  Dagens look ble mye eyeliner og røde lepper. Leppestiften er fra Rimmel London, og eyeliner er fra Maybelline. Mascara fra Elisabeth Arden!

   

  Hva syns du?

   

  xoxo Rikke

 • SPENNENDE NYHETER - USA !!!!!  vel, jeg sa jeg skulle skrive et innlegg med spennende nyheter, ikke sant? Vel, det har jeg! 

  Jeg mottok en mail istad, der det står at jeg har fått skoleplass i Tacoma, Washington neste år! Jeg har enda ikke godtatt skoleplassen, siden California er førstevalget mitt, og jeg ønsker helst å komme dit, men uansett så vet jeg nå at jeg UANSETT kommer til å reise til USA til neste skoleår! 

  Åh, jeg er så glad!! 
  Noe dere lurer på angående søkingen min? 

   

  xoxo Rikke

 • Dagens innkjøp - Paljetthimmelen!!  Idag reiste jeg til Tønsberg for å finne meg et antrekk til Rihanna-konserten på søndag, og tror du ikke jeg fant en tights jeg falt helt pladask for? PALJETT-TIGHTS!

  To singletter ble også med, og de kostet bare 49 kroner - TILSAMMEN! Fra BikBok.

  Den er fra Gina Tricot, og kostet 299 ,-  Jeg har SPENNENDE nyheter jeg skal skrive om i neste innlegg - Hva tror dere det handler om??

   

  xoxo Rikke

 • Travelt på jobb  Det ble noen travle dager i Trondheim. Jeg rakk ikke en gang å gjøre et ekstra oppdrag jeg skulle gjøre dersom jeg fikk tid, men nå er iallefall alt det andre unnagjort. Kom tilbake i går kveld, men var for sliten til at jeg orket å oppdatere her inne. Tok iallefall tipset til en av dere, og spiste lunsj på Jordbærpikene! Anbefales til dere som har det i nærheten.

   

  Hva vil dere jeg skal blogge om? Sminke, hverdag, klær, sko, tatoveringen min, scrapbooking, idolet mitt eller musikk... Kom med gode forslag! Jeg trenger litt inspirasjon til hva jeg skal skrive. Derfor vil jeg vite HVA dere ønsker å lese.

   

  xoxo Cathrine

 • Min tatoveringshistorie  Jeg tenkte å lage et innlegg der jeg forteller litt om da jeg tok min tatovering! Så, jeg tenkte meg lenge om før jeg bestemte meg, og reiste på Contrast Tattoo i Sandefjord for å bestille time. Der fikk jeg time uken etter, og da jeg kom måtte jeg vente ganske lenge. Da tatovøren begynte å ta tatoveringen fant jeg ut at det faktisk ikke var så vondt som jeg hadde trodd. Det var som å sammenligne det med et katteklor! Vil jo ikke si at det var godt, men ikke supersupervondt heller, liksom.   Tror min tok omtrent en halvtime å bli gjort, og jeg er storfornøyd! 

  Betalte 1500 kroner for min. 

  Har du tatt tatovering noen gang?

  xoxo Rikke

 • Hva vil dere ha innlegg om ikveld? DU bestemmer!  Hva vil dere ha innlegg om ikveld? 

  Sminkeanmeldelse? Musikktips? Anbefalinger? Tatoverings-innlegget?

   

  DERE BESTEMMER! 

   

  xoxo Rikke

  (Cathrine er fortsatt i Trondheim, så vet ikke helt hvordan bloggingen hennes blir enda!)

 • Rihanna Early Access pakken har kommet!  Etter å ha vært litt bekymret om pakken min i det hele tatt skulle rekke å komme frem, fikk jeg endelig billettene mine idag! Så da blir det rihanna-konsert på søndag! 

  Jeg og kusinen min kjøpte Early Access billetter, som gir oss inngang 1 time tidligere enn alle andre, pluss alle disse godsakene! Vi fikk blant annet turneboken, som er utrolig! Bildene .. åh!

  Rihanna Early Access laminatbilde.

  Rihanna turne-gave

  Kjede-klokke! (Åååh, jeg elsker den!)  Ser jeg noen av dere på konserten på søndag?

   

  xoxo Rikke

 • Planlegging av tatovering!  Jeg har så utrolig lyst til å ta en ny tatovering nå! Jeg har sett på en variant av de som det er bilde av her:

  Bilde: weheartit.com

  Jeg tror nok det kommer til å bli noe nærmere bilde nummer to, nå er det bare å spare penger! Hvor skal jeg ha den? Jeg har utrolig lyst til å ha den på ankelen, så det er nok der den kommer til å bo! 

  Jeg har jo en tatovering fra før, si ifra om dere ønsker at jeg skriver mer om min opplevelse å ta tatovering!

   

  Noe dere vil vite?

  xoxo Rikke

 • Dagens neglelakk - Glittermania!!  Da blir det et kort innlegg for min del, må straks hoppe tilbake til religionsnotatene mine - stor prøve imorgen! 

  Iallefall, dette er neglelakken jeg har på idag, Sparkleicious av OPI. Fra Burlesque-kolleksjonen som kom ut i oktober ifjor. Jeg ELSKER den!  Hva syns du?

  (Ikke glem å skrive god tur til Cathrine som reiser til Trondheim imorgen!)

  xoxo Rikke

 • Trondheim!  I morgen tidlig sitter jeg på et fly til Trondheim! Fantastisk nydelig by. Jeg har bare vært der en gang tidligere. Den gang var det et skoleprosjekt som dro meg til byen. Denne gangen er det jobb. Åtte intervjuer på to dager, så jeg kommer hjem igjen onsdag ettermiddag. Derfor blir det neppe noe blogging fra meg de nærmeste dagene. I dag må jeg pakke og forberede meg, og jeg vet at de neste dagene kommer til å bli hektiske. Ikke sikkert at hotellet kommer til å trådløst nett heller, men vi får se.

     Noen blogglesere fra Trondheim som har tips til kafeer eller steder jeg må besøke hvis jeg får tid?

  xoxo Cathrine

 • Rihanna-konsert om en uke - GLEDER MEG!!  Nå er det bare en uke til jeg står på første rad på Rihanna- konserten i Oslo, og jeg gleder meg som en liten unge! 


  Its like youre screaming and no one can hear. You almost feel ashamed that someone could be that important, that without them you feel like nothing. No one will ever understand how much it hurts. You feel hopeless, like nothing can save you. And when its over and its gone, you almost wish that you could have all that bad stuff back so that you could have the good.

  Jeg har alltid vært stor fan av Rihanna og hennes musikk, og gleder meg så mye at jeg kommer nok til å stå i kø hele dagen. Jeg har kjøpt meg "Early access" billetter, som gjør at jeg kan komme inn èn time før alle andre. 
  Er det noen av bloggleserne våre som skal på konserten?
  Sminke er iallefall innkjøpt, man kan jo ikke ha vanlig brun øyenskygge til en Rihanna-konsert! :)
  xoxo Rikke
 • Dagens sminke :Grønn og lilla fantasi  Måtte leke meg litt med farger idag, og dette var det jeg fikk gjort idag;

  Produkter brukt:

  ELF eyeshadow primer

  Lilla og grønne skygger fra 88 palette

  hvit øyenskygge i fargen "Peachy Jean" fra Beauty Rush

  NYX jumbo pencil i Cottage Cheese

  Eyepen i Black fra H&M.

  Eyeliner fra Kat Von D.

  Mascara fra Barry M

   

  Hva syns du? 

   

  xoxo Rikke

 • Anmeldelse: Elf Studio Blushes

  Tickled Pink

  Har blitt rost opp i skyene på diverse nettsider som "den perfekte naturlige blush" .. Vel, for meg er dette den som vises minst på min hud, kanskje dersom jeg hadde hatt en annen hudfarge hadde den blitt bra, men for meg er den for lik min hud.

  Candid Coral

  Utrolig pen ferskenfarget blush, jeg har kjøpt denne på nytt to ganger! Har gullshimmer i seg, men det vises ikke for mye på huden. Rett og slett perfekt!

  Blushing Rose

  Dette er blushen jeg har brukt mest de siste ukene. Jeg liker å bruke litt mørkere blush når det går mot høst, og denne ser så pen ut på! Ser kanskje litt skummel ut, siden den er brun/rosa/rød med gullshimmer, men det er den perfekte høst-blushen!   Pink Passion

  Dere har vel fått med dere at jeg ELSKER fargerike ting? Vel, dette er ingen unntak! Utrolig pigmentert, og gir deg de perfekte rosa kinnene som er så fint dersom man skal jåle seg litt ekstra opp. Vær forsiktig med denne ved påføring, for den kan lett bli for mye.  Gotta Glow

  "What? Er dette en blush?" spør dere sikkert .. Vel, den selges som en blush, men er jo i hovedsak en highlighter. Brukes på kinnbena for å fremheve de litt ekstra, og gi ansiktet ditt den ekstra gløden. Jeg elsker denne, og bruker den ofte, både til hverdags og pent. Kan se litt hvit ut dersom du tar for mye, men dersom man tar moderate mengder er den fantastisk.

   

  Prisen er det heller ikke noe å si på på disse blushene, de koster kun 31,08 kroner! Kan fåes på www.eyeslipsface.no

   

  xoxo Rikke

  Ikke sponset, varer er kjøpt selv.

 • Har du kjøpt noe fra EyesLipsFace før? - Min kolleksjon  Jeg har samlet en god del ELF-produkter over de siste årene, og dette er det jeg har nå;

  Jeg er mest fornøyd med leppestiftene, blushene og primerene. 

  Det kommer swatches og bilder av alle blushene når jeg får redigert de, mest sannsynlig om et par timer! 

  Er det noe spesielt av det dere ser dere vil ha anmeldelse på?

  xoxo Rikke

 • 22.07.11  La oss alle ta et minutt i dag til å tenke tilbake for tre måneder siden. De to grusomme angrepene som skjedde i Oslo, og på Utøya. Menneskene som mistet livet, de som fortsatt er på sykehus med skader, og de som sitter igjen med grusomme minner og et sterkt savn.

     "Hvis en mann kan vise så mye hat - Tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen."   

 • Dagens makeup - "Pin up look"  Idag ble det en pin-up inspirert look, med mørke lepper og mye eyeliner. 

  Leppestiftene som er brukt er Make Up Store - Black Orchid, og GOSH Hot'n'sweet.   

  Hva syns dere?

   

  xoxo Rikke

 • Gårsdagens innkjøp - telefondeksel!  Vet dere hva? Jeg sa jo igår kveld at jeg hadde kjøpt meg et nytt telefoncover, ikkesant? Vel, jeg har lyst til å vise dere hvordan det ser ut! 

  ...Åh, jeg gleder meg så til å få det!
  Hva syns dere? 

   

  xoxo Rikke

 • Trenger din hjelp - Sminke  Da trenger jeg DIN hjelp! Jeg tenkte jeg skulle prøve meg på noen sminke-bilder, og lurer på hva dere har lyst til å se? Hvilke farger? Crazy? Normal? Noe annet? 

  VÆR SPESIFIKE!!

  Den som kommer med det beste forslaget blir belønnet med en kommentar fra oss! 

   

  xoxo Rikke

 • Shopping!  I dag ble det tid for litt shopping i byen. Det er ikke så ofte jeg har mulighet til dette så det var fint å kunne kjøpe seg noe nytt for en gangs skyld. Bruke litt penger på noe annet enn mat og sånt som er fryktelig kjedelig å bruke penger på. Det ble også tid for en pause for å drikke chai latte (nam!) underveis. Så nå skal jeg slappe av resten av dagen i min nye kosebukse og gjøre så lite som mulig.

   


  People Magazine fra Narvesen og strømpebukse m/ perler fra Gina Tricot.

   


  Body wash (Nivea), 2 neglelakker (Depend) og foundation (Maybeline) fra Cubus. Concealer fra H&M.

   


  Jeans fra H&M og kosebukse fra Cubus. (I love mornings? Ikke heeeeelt riktig, men men..)

   

  xoxo Cathrine

 • Begravd i medienotater  Beklager for ELENDIG blogging fra min side idag, men jeg sitter nå begravet i medienotatene mine for å forberede meg til prøve. Håper dere forstår! :)

   

  Bestilte et nytt telefoncover fra Etsy.com istad, skal vise dere det imorgen, gleder meg til å få det! 

   

  Har dere noen prøver imorgen?

   

  xoxo Rikke

 • Wordfeud  I går lastet jeg ned et nytt spill til iPoden min, Wordfeud. For dere som kjenner ordspill er dette som brettspillet Scrabble. Du kan spille mot venner som har iPhone/iPod eller finne tilfeldige spillere. Om du vil utfordre meg kan du sende en invitasjon til loveislouderxo, som er mitt brukernavn. Knuser Lene akkurat nå og leder med rundt 150 poeng over henne!  xoxo Cathrine

 • Langdag på skolen. Så innholdsrikt!  Da var det nok en langdag på skolen. Heldigvis har jeg friøkt nå, og siden jeg var så lur å ta med pcen min på skolen har jeg noe å finne på frem til klokken blir tolv! Herlig!

  Bilder er visst ikke noe som blir godtatt på innlegget, står bare at skolen har sperret siden når jeg skal legge til. Dårlig! 

   

  Første økt idag hadde jeg italiensk, der vi gikk gjennom masse ny gramatikk og lærte å forklare veien. Det var jo forsåvidt helt greit. Etter klokken 12 har jeg historie (zzzz), før jeg skal ha en økt med samfunnsfaglig engelsk til klokken er 15:20. SÅ når jeg kommer hjem skal jeg øve masse til medieprøven imorgen, så ikke regn med for mange blogginnlegg fra meg idag! Den oppgaven gir jeg til Cathrine!

   

  Hvor lenge har du skole idag? eventuelt jobb? 

  xoxo Rikke

 • Fransk manikyr - BLACK TIPS  Jeg ville gjøre en liten vri på den tradisjonelle hvite franske manikyren, så jeg valgte å bruke svart istedet! Slik ble det seende ut:  Som dere kanskje ser brukte jeg også en matte finisher på toppen, for å få "gelenegler"-følelsen, og få de mer matte. Storfornøyd!  Neglelakkene jeg brukte var Matte Finisher fra ELF (eyeslipsface.co.uk) og Black fra ELF .

   

  Har du prøvd deg på lignende design?

   

  xoxo Rikke

 • Juleønsker  - iPhone 4S

     - Flytur til/fra Beziérs, Frankrike 17. - 20. februar (+hotell!)

  - One Tree Hill sesong 3 og 8

  - Parfyme: Dolce & Gabbana - Light Blue

  - Klær

  - Body butter/Gavepakke fra The Body Shop (Strawberry!)

  - Sminke

  - Gossip Girl sespng 3 og 4

   

  Hva ønsker DU deg til jul?

  xoxo Cathrine

 • Jeg skal på intervju til California!!!  Gjett hva! Jeg fikk en mail idag der det stod at jeg kunne få komme på intervju til California Lutheran University skolen! De skrev at de ikke kunne garantere skoleplass og sånn, men at det teller som positivt dersom jeg møter til intervju. Derfor har jeg nettopp meldt meg på, og håper på å få et koselig møte med en av de amerikanske ansatte!

   

  Dette innebærer også at jeg må til Oslo Plaza, siden dette er hvor det foregår. Som igjen betyr at jeg kanskje får møtt Cathrine!  Da skal det bli bloggings, bare vent å se! :)


  Slenger bare med et random bilde fra da jeg var i Wilmington ifjor sommer .. Lykke! 

  Skummelt og spennende på samme gang!

  Har du noen gang tenkt på å flytte utenlands?

  xoxo Rikke

 • Dagens sminke  Her er dagens sminke. Grå og blå (under øynene) øyenskygge, samt svart eyeliner og mascara.

   

   
   

  xoxo Cathrine

 • Mobbing  Taylor Swift - Mean
   

   

  Megan and Liz - Are You Happy Now

   

  Til deg som mobber: Mobbing er ikke løsningen. Du som mobber må huske at ord kan såre og gjøre mye mer skade enn hva du tror. Hvert 40. sekund begår noen selvmord som følge av mobbing.

  Til deg som blir mobbet: Det blir bedre. Du er sterk. Finn en venn som kan støtte deg og få hjelp hvis du trenger det.

   

  xoxo Rikke og Cathrine

 • Stem på Myrna Braza!  Hei kjære bloggvenner!

  Til dere som bor i Bergen vil vi komme med en oppfordring om å stemme på MYRNA BRAZA i noe som heter Emergenza Festivalen Norge. Hun spiller på Garage Bergen kl 20 nå på TORSDAG, og da kan du stemme hennes konsert til finalen! Ved å stemme på Myrna sender du henne ut på turné!! :) Hvis du er glad i musikk burde du absolutt ta turen til Garage denne kvelden.

   

  Bilde lånt fra Facebook siden hennes :)

   

  Myrna er en god venninne av oss, og er utrolig talentfull. Hun fortjener dette så vi håper dere kan hjelpe oss med å møte opp, og gi henne noen stemmer. Dessverre har ikke vi mulighet å reise så langt, men vi heier likevel. Kommer hun til finalen så blir det snakk om konsert i Oslo, og da lover vi å stille opp. Hun var i fjor med på Det Store Korslaget og Team Torhild, så dere husker henne kanskje som solist da de fremførte Rihanna's Only Girl (In The World)?

   

   

   

  xoxo Rikke og Cathrine

 • 3 måneder siden jeg møtte Sophia Bush!  Husker dere innlegget mitt hvor jeg freaket ut fordi Sophia Bush skrev til meg på Twitter? Denne dama er mitt store forbilde, og 26. mai vil alltid være en dag jeg husker. Verdens beste følelse.

     I sommer tok jeg turen helt til Wilmington, North Carolina kun i håp om å møte Sophia. Jeg gikk på flyet den 17. juli utrolig lykkelig, spent, og faktisk litt nervøs. For hva hvis muligheten var der? Hvordan ville jeg reagere? Tårer? Bli stum? Ville jeg i det hele tatt få møte henne?

   

  Dere som har fulgt meg og Rikke en stund vet at svaret på dette er, JA. Jeg traff Sophia. 2 ganger snakket jeg med henne og vi så henne også ved 5-6 andre anledninger. Omtrent annen hver dag om ikke mer. Selv om vi aldri gikk bort når vi så henne tilfeldig. Hun var iallefall blant de hyggeligste av One Tree Hill skuespillerne, og jeg er super glad for at for 3 måneder siden i dag gikk min store drøm i oppfyllelse; Jeg møtte Sophia Bush!


   

   

  "Believe that dreams come true EVERY day. Because they do."

  xoxo Cathrine

 • Dagens innkjøp!  Jeg har lenge ønsket meg Whitney Port skoene fra kolleksjonen hennes .. gjett hvem som fant de idag?! JEG!!

  Jeg blir jo tre meter høy i de, men det driter jeg fullstendig i, rett og slett! Kostet 499!

  Fikk meg også noen nye vintersko, disse er fra Din Sko, og kostet også 499! 

  Neglelakk fra Gosh, 39,50 kr.


  Sort lipgloss (!!) fra Gosh, 39,50.  (Joda, kunne jo bare være meg som kjøper sort lipgloss ...)

   

  Likte du noe?

   

  xoxo Rikke

 • Tilbakeblikk: California, Arizona, Nevada  18 juni 2011: 

  Ferden gikk grytidlig til Torp flyplass, hvor vi satt spente og glade på fly til Amsterdam. Etter et par timer i Amsterdam (med forsinkelser ..!) satt vi endelig på flyet til Los Angeles. Her ble vi møtt av den amerikanske familien vår, utroolig koselig! Vi reiste direkte til en restaurant, In'n'out, for et ekte amerikansk måltid. Så reiste vi på konsert med U2! Opplevelse for livet, selv om vi var veldig trøtte og slitne på slutten. Hadde tross alt reist i 17 timer i strekk!

   

  19 juni 2011:

  Idag var det på tide å reise til Disneyland. Stod opp tidlig, cupcakes til frokost og først og fremst måtte vi på Walmart, siden tante trang et kamera. Åh, jeg kunne bodd på Walmart! Disneyland var gøy det, men det var ikke helt for min aldersgruppe følte jeg. På kvelden ble det Cheesecake Factory, herlig!

   

  20 juni 2011: 

  Denne dagen reiste vi til Redondo Beach, for her bodde et av familiemedlemmene våre! Vi spiste på The Pita Pit med familien til lunsj, før det var soling for fullt! Herlig og varmt! Hundene Guster og Linkin var også med, utrolig søte! 

   

  21. juni 2011: 

  Kjøretur til San Diego! Etter en 7-8 timers kjøretur fra Redondo Beach til San Diego var vi endelig fremme, og shopping var såklart førsteprioritet når vi kom til hotellet. Mat på kvelden, noe merkelig siden jeg så en kakkerlakk på veggen .. ehe, deilig .. Spiste ikke så mye mat, jeg ..

   

  22. juni 2011: 

  Nok en dag med Shopping (Shopping med stor S!) der det ble kjøpt sminke, hudpleieprodukter, klær og undertøy! Hard Rock Cafè til middag med Starbucks frappuchino til dessert? ja takk! 

   

  23. juni 2011:

  Da var vi ferdig med ferien i San Diego, og ferden gikk til min forhåndsfavoritt - Tucson, Arizona. Jeg hadde gledet meg SÅ til å treffe familien der etter at de var hos oss i fjor sommer! Etter 10 timer kjøretur var vi fremme, og ble møtt med nybakte kaker og gode klemmer. Vi fikk også besøk av flere familiemedlemmer senere på kvelden. Utrolig koselig, og jeg husker jeg syns de var så utrolig hyggelige! Jeg hadde jo aldri møtt mange av de .. 45 grader da vi ankom Tucson, forresten! 

   

  24. juni 2011:

  Dagen startet med en tidlig tur til "Desert museum", der vi så på alle mulige dyr. Utrolig varmt, og vi måtte reise klokken 06:00 for å kunne gå ute! Etter dette reiste vi til shoppingsenteret, der vi møtte enda flere familiemedlemmer! (fælt så mange vi var, da!) og vi gikk rundt å snoket på shoppingsenteret en stund. På kvelden reiste vi på minigolf, og var hjemme klokken 24:00. ..å! Nattmat på Pancake Factory!

   

  25. juni 2011: 

  Den 25 juni reiste jeg og de andre damene vi bodde med på "Miniature museum", som var mange dukkehus og små miniatyrkolleksjoner av alt mulig rart. Utrolig fascinerende! Vi reiste også til University of Arizona, som jeg drømmer om å en gang gå på. Etter dette reiste vi nok en gang for å spise (mat er nødvendig, man er i USA!). Gresk mat ble det denne dagen, nam! På kvelden gikk nok en gang ferden til minigolf-banen.

   

  26. juni 2011:

  Dagen idag ble brukt til å gjøre istand til en barbecue, der vi fikk lov til å finne noen norske matvarer å inkludere disse. Utrolig festelig å se hvordan de reagerte på potetsalat, haha! Før festen reiste jeg og ungdommene til noe som heter Colossal cave, som var en grotte det man gikk ned 350 (!!) trappetrinn. Utrolig skummelt! På festen fikk jeg lære mine kjære amerikanske venner å telle på norsk, og det var visst ikke så lett som jeg skulle ha det til .. Og gulrot er visst det vanseligste ordet de har hørt om (What did you say? doodeloodel??) Siste dag før ferden gikk videre, og jeg husker hvor trist jeg var på kvelden da jeg måtte ta forvel med mange av familiemedlemmene!!

   

  27. juni 2011:

  Neste dag kjørte vi tidlig tidlig fra Tucson (Åååh, var så trist å forlate allesammen!!!), og ferden gikk videre til Williams, AZ. Dette er den merkligste lille byen jeg har sett noen gang, virket som om den stoppet opp i 50-tallet! Det var iallefall koselig der, da!.. Og Williams ligger forresten på Route 66, om dere ikke visste det!

   

  28. juni 2011:

  Grand Canyon var neste stoppested, og det er noe av det mest utrolige jeg har sett noen gang! Det var akkurat som et postkort, og det er vanskelig å skjønne hvordan det virkelig ser ut, selv om man ser det på bilder. Ufattelig stort og vakkert. Ble litt souvernir-shopping her! På kvelden reiste vi tilbake til Williams for å bo der over natten.

   

  29. Juni 2011:

  Kjøreturen gikk videre til Las Vegas, og dette er utrolig. Stoore bygninger, lys, trafikk, folk, fester og spillemaskiner. Vi brukte vel mesteparten av dagen til å kjøre hit. Vi var også innom the Hoover Dam, noe jeg syns var ufattelig kjedelig, men visstnok var veldig spennende? Ikke for meg, iallefall .. 

  30. Juni 2011:

  Shopping stod på programmet, så tidlig ble det frokost på Subway, før vi reiste til de forskjellige kjøpesenterene. Vi fikk også tid til åvære ved bassenget, der jeg måtte forklare forskjellen på Norge og Sverige .. Ikke så lett, det der! 

   

  01. Juli 2011:

  Kjøretur fra Las Vegas til Chino Hills, California idag. Her skulle vi bo hos familien vår som hentet oss på flyplassen, og jeg gledet meg til å se de igjen. Byen var utrolig nydelig, og den første dagen gikk vi ut å spiste sammen med noen venner av familien. På kvelden gikk vi på shoppingsenteret, bare for å se, såklart! (pfft!)

   

  02. Juli 2011:

  Universal Studios idag! Det var en utrolig opplevelse, der vi kjørte rundt å så blant annet Wisteria Lane, King Kong innspillinger, Pirates of the Carribean osv. Utrolig å ha sett det i virkeligheten! Familien ble med på dette, så vi fikk en flott "familiedag"!

   

  03. Juli 2011:

  Tok en svipptur til Hollywood idag, og fikk sett på "Walk of Fame" og Hollywood-skiltet! Det er like crazy som du tenker deg. Såklart, nok en gang ble det shopping, og Forever 21 ble flittig brukt til innkjøp. Barbecue-fest på kvelden, nam!

   

  04. Juli 2011:

  4th of July idag, altså nasjonaldagen i USA. Det er denne dagen alle reiser på stranden, og vi kunne jo ikke være et unntak. Nevner bare at vi bruker 2 timer på å finne en parkeringsplass .. Vi fikk også se hvor mange som er idioter denne dagen og drikker seg sørpe fulle, og ikke vet hvem bein de skal stå på. Vi reiste sammen med "tantene" mine og barna deres, noe som var utrolig koselig! På kvelden kom det noen venner av familien, og vi så på film sammen.

   

  05. Juli 2011:

  Idag gikk turen til LA. sentrum, siden "tanten" min skulle til Hawaii dagen etterpå, så det var siste gangen vi kunne se henne på vår reise. Vi fant en søt cafè, og satt her flere timer. Hun fikk også noen gaver fra Norge, tror hun ble fornøyd! :) Kvelden ble brukt hos noen naboer av familien vår, da de hadde basseng, og ville be oss på middag. Sier litt om hvor koselige amerikanere er!

   

  06. Juli 2011: 

  Idag gikk ferden til Orange County (Houswifes of OC, anyone?), der vi var på Laguna Beach. Herlig strand der vi så masse delfiner! Det var visstnok ikke så altfor vanlig å se dette her. Gøy iallefall! 

  07. Juli 2011:

  Siste dag før avreisedagen idag, og vi visste ikke helt hva vi skulle på morgenen. Det som var klart var at jeg skulle kjøpe meg kameralinse denne dagen (55-200 mm). Da vi kjørte for å finne denne, så vi plutselig at det var skogsbrann ikke så langt unna huset til familien! Heldigvis ble den slukket etterhvert, så ingen skade skjedd. 

   

  08. Juni 2011:

  Avreisedagen. Hadde en stor klump i halsen da jeg måtte si farvel til alle de herlige menneskene jeg hadde bodd hos en lang stund. Hadde jo blitt så glad i de! Vi fikk iallefall etter mye om og men kommet oss til flyplassen, og ferden gikk vekk fra flotte fantastiske USA, til kalde stygge Norge. Fælt å komme hjem!!

 • Dagens makeup: Pink lady  Mens dere ler dere ihjel av Rikkes forrige innlegg, var det noen som hvisket til meg at dere lesere ønsker mer sminkeblogging. Derfor legger jeg ut noen bilder av dagens sminke. Ganske enkelt en lilla og rosa øyenskygge i sotede øyne stil. Komplett med litt svart eyeliner og mascara. Hvis dere maser litt, så kanskje Rikke lager en sminkevideo hvis det er ønskelig?

   

    

  xoxo Cathrine

 • Jeg er mislykket!  Okei, kanskje ikke det er jeg som er mislykket, men kaken er iallefall det! Jeg vet ikke om dere husker at Cathrine bakte en noe mislykket brownie-kake for en liten stund tilbake?

  Vel, idag skulle jeg bake denne kaken da ... med samme Toro-pose ...

  HVORFOR ble min så herpet?! Jeg gjorde AKKURT som det stod på posen!

   

  Har du bakt en slik .. flott kake som meg? 

  xoxo Rikke (Som er like dårlig som Cathrine til å bake ..?)

 • Dagens sminke: Glittermania!  Sminken idag ble mye å teste ut det jeg hadde kjøpt igår, og jeg er strålende fornøyd! (Og jada, jeg går med det her ut i full offentlighet ..!)  Bare for å få frem hvor intenst det glitrer tok jeg med siste bildet, selv om det er ganske dosent.

   

  Produkter brukt:

  Holographic øyenskygge fra Make Up Store

  Mixing medium fra Make Up Store

  Holographic Silver øyenskygge fra GOSH

  Eyeliner fra Lóreal

  Dipliner fra Kat Von D

  Falske øyenvipper fra Primark

  Svart øyenskygge fra NAKED paletten fra Urban Decay

  Hvit eyeliner fra NYX

  Hvit øyenskygge fra Beauty Rush

   

  Hva syns du? Er det noe du kunne tenke deg å bruke?

   

  xoxo Rikke

 • MGP modus + Rikke er schizofren! OMG!!  Jeg har for tiden gått inn i Melodi Grand Prix modus. For dere som ikke visste det så blogger jeg ivrig om programmet hvert år, og tidligere i år fulgte jeg programmet tett. Var nemlig så heldig å få presseadgang til sendingene slik at jeg kunne ta bilder og rapportere direkte! Nå er det snart pressekonferanser for å avsløre neste års deltagere, og jeg kommer til å prøve å få adgang til disse for å komme med informasjonen før alle andre! Om du vil følge med på Melodi Grand Prix bloggen min blir jeg veldig glad for det!

     Akkurat nå sitter jeg i sofaen og videochatter med Rikke via iChat. Eller, for øyeblikket sitter Rikke og snakker med seg selv fordi jeg er opptatt med å blogge. Jeg tror kanskje hun er schizofren! Her snakker vi splittede personligheter! He, he...

   

  xoxo Cathrine

 • Dagens sminke + NY LEPPESTIFT!!  Jepp, dagen sminke! Litt .. prikker?    

  Og nye leppestiften min (som ser så skummel ut i pakningen, men som jeg ELSKER!!)

  Black Orchid fra Make Up Store

  Si ifra om det er noe dere vil at jeg skal blogge om!

  Hva syns du ?

   

  xoxo Rikke

 • INNKJØP - MAKE UP STORE!  Jeg fant ut at jeg hadde såå lyst på en dyp lilla leppestift, og trang nytt vippelim .. Så turen gikk til Sandefjord! Her gikk jeg på Make Up Store, og fant både mixing medium (til å feste glitter med!) og leppestift. Mange av dere  vil sikkert hoppe ut av stolen, kaste opp og løpe så langt unna dere kan dersom dere hadde sett denne fargen, men jeg syns den er helt PERFEKT!  Og nei, den blir ikke "brun" selv om den ser slik ut. Bare veldig fin!

  Jeg kjøpte også en holografisk øyenskygge da jeg var på Vita, denne er fra GOSH.

  Åh, så mye finere i virkeligheten! Dette var det beste bildet jeg fikk .. men den glitrer i alle farger, altså!

  Så det var det jeg har kjøpt så langt idag! 

  Nå blir det bursdagsfest med familien!

 • Min kjære HTC...  Min kjære bestevenn HTC Desire er ikke en gang 8 måneder gammel, men etter at den ble med til USA har telefonen ikke vært det samme. Kameraet er ødelagt og skjermen henger seg opp til stadighet. Noe som funker dårlig med en touch telefon hvor du ikke lenger kan bla opp/ned, samt at det å skrive en melding blir et mareritt fordi bokstavene henger seg opp!

   

  Nå er den sendt på reperasjon, og når jeg får den tilbake kommer jeg nok uansett til å bytte telefon. Dessverre. Hvilken telefon jeg skal ha? Har siklet etter iPhone i alle år, men nå er det på tide å skaffe seg nyeste iPhone 4S. Blir greit å ha iPod og telefon i samme maskin siden jeg bærer rundt på begge deler.

  Hva tror du? Godt valg?

  xoxo Cathrine

 • Jeg har fått pakker!  Da var det endelig helg igjen, og jeg fikk noen gaver av foreldrene mine da de kom hjem fra Englandstur idag! Check'em out!  (NAM!!!!)

  ..ååh, elsker printene!

  Hva skal du denne helgen? 

   

  xoxo Rikke

 • HVORFOR?!  HVORFOR  skal det være så vanskelig å få historienotater, italienskgloser og engelskgloser inn i hodet?! Jeg har stor historieprøve på fredag, og de to andre prøvene imorgen. Hurra! 

   

  Åh! og i tillegg fikk jeg vite at NORAM oslo godkjente søknaden min igår, og sendte den til usa! :) Gleder meg til å få svar!

 • Morgen allerede?!  Kjapt lite innlegg før jeg løper til skolebussen , to økter norsk og en økt media idag! Vi skal begynne med prosjekt i media, så det kommer til å bli gøy! Håper bare jeg kommer på gruppe med de jeg vil ..

   

  Vel, må løpe, skal prøve å skrive bedre innlegg når jeg kommer hjem fra skole og jobb!

 • Tidlig oppe og prøver!  Da var tevannet satt på, jeg har en hårtull på hodet og er klar til å dra på skolen. Vel, snart iallefall! Idag er det prøve i norsk, om særemnet .. Håper jeg klarer å få til en grei karakter! 

   

  Idag måtte jeg faktisk stå opp kvart på seks, siden jeg har TRE(!!) katter som skal ha mat, kos og løpe rundt før jeg kan fikse meg .. Bortskjemte? Neeeida!

   

  Jaja, nå skal tekoppen lages, og notater finnes frem! Vi snakkes senere!

   

  Har du noen prøver idag, kanskje? :)

  xoxo Rikke

 • Jeg savner USA!  Idag er det akkurat 3 måneder siden jeg kom hjem fra USA, og jeg savner det så! Forhåpentligvis er det ikke såå lenge til jeg kommer dit igjen ..  Åh, jeg savner alt! Familien, opplevelsene, stedene, menneskene .. ALT! 

   

  Har du vært i USA før?

  xoxo Rikke

 • Brownies på 1-2-3  Siden Rikke har vist frem sine evner på kjøkkenet på bloggen, tenkte jeg å vise mine MANGLENDE bakekunnskaper. Det er sjeldent jeg spiser godteri, sjokolade, kjeks eller kaker, men en gang i blant er vel lov? Dette er langt i fra hverdags for meg iallefall! Jeg bestemte meg for å lage brownies, og siden jeg er rimelig dårlig på alt som heter baking eller matlaging er vel de smarteste valget å jukse med en toro pose. Hva kan vel gå galt? Du blander posens innhold, et egg, litt vann og smeltet smør før du fyller en ferdigsmurt form og setter det inn i ovnen i en halvtimes tid.

   


  Dette trenger du: Ferdigpose, egg og smør.

   


  Du rører alt sammen i en bolle.

   


  Før du smører det jevnt ut i kakeformen.

   


  30 minutter i ovnen - og voila!

   

  Legg merke til at jeg klarte å ødelegge den enkleste oppskrift og SVI brownieskaka. Jaja, en venninne lurte på om deigen skulle heves en gang så jeg er ikke alene om å være helt ubrukelig på dette området.

  xoxo Cathrine (som lover å aldri matblogge igjen...)

 • Usa-søknad til neste år!  Hvordan står jeg i forhold til søkingen til USA til neste år? 

  Vel, jeg har sendt søknaden min, fått mail om at jeg måtte ettersende noen dokumenter, og nå er de sendt! Så nå er det bare å vente på svaret! Jeg håper så mye at jeg kommer inn! Jeg har søkt på tre skoler i USA, i tre forskjellige stater. Linjen jeg har søkt på heter Communication, og virker som en veldig kjekk linje! 

   

  Noe dere lurer på angående min prosess å søke til USA? 
  xoxo Rikke

 • Musikkanbefaling!  Hei!

  Beklager ekstremt dårlig med blogging fra min side. Har ikke så alt for mye å dele for tiden. Derfor tenkte jeg å komme med et musikktips til dere. Hvis du ikke allerede har hørt musikken til Megan and Liz er det jammen på tide. Legger ved noen videoer og tips til låter dere bør kjøpe på Itunes umiddelbart. De kom ut med en ny låt i dag imot mobbing som heter 'Are You Happy Now' som du også bør sjekke ut. De har blitt kjent ved å laste opp coverversjoner av kjente låter på Youtube, men jobber nå med eget album, originale låter, og alt de legger ut nå er spilt inn i studio og tilgjengelig på Itunes samt Spotify & Wimp.

   

  Megan and Liz - Maybe, Possibly 2.0

   

  Megan and Liz - Love You Like A Love Song

   

  Megan and Liz - Enchanted

   

  Megan and Liz - Stereo Hearts

   

  Hva syns dere?

  xoxo Cathrine

 • Liverpool-tur i bilder  Jeg og venninnen min gikk tur rundt omkring i byen en kveld .. slik så det ut da;  Nedover denne gaten bodde vi!

  ..Oog her er utsikten fra vinduet vårt!

  Vil også nevne at det var VELDIG kaldt ene dagen, det haglet og regnte om hverandre! Da var jeg nesten litt lei meg for at jeg ikke hadde kjøpt votter og lue, for det var kaldt!

   

  Noe dere lurer på om turen min?

  xoxo Rikke

 • Har du smakt sushi?

  Siste dagen i høstferien for min del, og jeg sov til klokken var nesten to! Jeg hater når jeg sover så lenge, for jeg føler at da får jeg ikke gjort noe fornuftig den dagen .. Jaja, det er jo tross alt søndag!

  Allerede har jeg rukket å gjøre medielekser, og italiensklekser, og nå står særemne-jobbing for tur. Vi skal nemmelig ha en større skriveoppgave om særemnet på tirsdag, men tror du jeg vet noe mer enn sist skriveoppgave? Vel, ikke mye .. 

  FORRESTEN! jeg bestemte meg for å kjøpe sushi på en matbutikk når jeg var i Liverpool .. Fy søren, det er noe av det ekleste jeg har prøvd noen gang! EW!

  Liker du det?

   

  xoxo Rikke

 • Jeg får hetta!  Jeg får litt hetta når jeg tenker på at det ikke er så lenge til vi skal fremføre særemne-prosjektet vårt! Derfor logger jeg av for kvelden, og skal lese videre i boken " Tusen strålende soler"!

   

  Hvis du ikke har lest boken burde du definitivt gjøre det!

  xoxo Rikke

 • Mitt mesterverk!  Er vel lov å lage muffins når det er lørdag?  nam, ser så godt ut når det ikke er blandet ..eh?

  Ferdige, uten pynt!

  Namnam, perfekt lørdag!

   

  xoxo Rikke

 • USA-tur: Tilbakeblikk!  Nå er det nesten 3 måneder siden jeg reiste til USA og tilbragte to uker i Wilmington, North Carolina i håp om å få med meg filming av favoritt tv-serien min One Tree Hill. I dette innlegget skal jeg prøve å gjenfortelle de innholdsrike dagene!

   

  Reisen:

  Selve turen tok 24 timer. Jeg reiste hjemmefra allerede i 5-tiden på morgenen den 17. juli. Første fly var fra Gardermoen til Manchester, England. Dette tok litt under to timer. Her hadde jeg ca en time på meg før neste fly. Dette gikk nesten galt, men jeg kom meg på flyet videre til Philadelphia i siste liten. Her måtte jeg først og fremst igjennom tollen. Før jeg ble offisielt sluppet inn i USA måtte jeg fortelle at jeg hadde reist så langt for en tv-serie, og ble møtt med latter. Etter syv timer venting ved gaten min (fortsatt uten mat!) kunne jeg endelig gå på flyet til Wilmington, North Carolina. To timer senere lå jeg utslitt i senga på hotellrommet vel fremme.

   

  Dag 1:

  Vi stod opp tidlig før vi spiste en lang hotellfrokost. Deretter kjørte vi tilfeldigvis til en av de mest kjente locationene for One Tree Hill, nemlig nattklubben Tric. Det var der de filmet denne dagen. Vi kom dit omkring 10 tiden på morgenen, og allerede en time senere hadde vi møtt både serieskaper Mark Schwahn samt skuespillerne Lisa Goldstein og Lee Norris. Det var Jana Kramer og Stephen Colletti som filmet, men vi møtte ikke disse denne dagen. Etter 10 timer utenfor Tric dukket Sophia Bush (!) opp for andre gang. Hun skulle bare skifte før hun skulle filme et annet sted, men tok seg tid til å hilse på og ta bilder med alle de som ventet likevel. Også Robert Buckley var innom, men heller ikke han møtte vi denne kvelden. Siden vi ikke hadde fått spist i løpet av dagen dro vi etter å ha møtt Sophia for å spise middag. Vi utforsket downtown litt før det ble en tidlig kveld!
  Dag 2:

  Også denne dagen filmet de ved Tric. Det var nok en gang Jana og Stephen som skulle filme, men også Michael May var innom settet en stund selv om han ikke møtte fansen denne dagen. Etter en god del timer dro vi for å kjøpe mat og vann til alle på en bensinstasjon. Vi var vel tilbake etter et kvarter og da kom Shantel VanSanten og Robert Buckley bort. De skulle nemlig filme og tok seg god tid til alle sammen før de ble kjørt til sin location. Når filmingen ved Tric var avsluttet ganske sent den ettermiddagen kom også Jana og Stephen bort for å ta bilder med alle sammen. Denne dagen møtte vi også et gjeng jenter som vi senere spiste middag med. Vi kjøpte også is og satt ved vannet og snakket til langt på kveld før vi alle dro tilbake til hotellene våre.


   

  Dag 3:

  Denne dagen kjørte vi rundt til alle de locationene fra serien vi hadde lyst til å se. Vi var en full bil med jenter som hørte på musikk, lo masse, og løp rundt for å ta bilder over alt. Det var for det meste dette dagen gikk til, og etter middag bestemte vi oss for å avslutte kvelden med en bar-til-bar runde. Dessverre var det rimelig dødt ute på byen så vi dro hjem før midnatt etter en drink hver.

   

  Dag 4:

  Etter å ha spist på en lokal restaurant et par kvelder før visste vi at de skulle filme der denne dagen. Etter en frokost på Dixie Grill (som er brukt i serien!) så gikk vi bort for å se hva som foregikk. Det var ganske varmt, men med litt skygge ble det overkommelig å vente i noen timer. Vi møtte Paul Johansson og Daphne Zuniga etter noen timer. Deretter kom det en overraskende regnstorm som pågikk i et par timer. Dette ødela for filming! Vi campet inne i en butikk så lenge. Sophia Bush kom ut, men på grunn av været fikk hun ikke lov til å stanse da det ville ødelegge håret og sminken for videre filming i studio. Dette beklaget hun flere ganger. Vi møtte også han som spiller Brooke's far i sesong 9.

   

  Dag 5:

  Vi kjørte ut til Carolina Beach som er en halvtimes tid utenfor Wilmington. Her så vi flere locations og tilbragte hele dagen før vi kjørte tilbake inn til byen for middag. Etter noen timer med avslapning på hotellet ble det nok en tur ut på byen. Det var UTROLIG varmt, men vi fant til slutt et kaldt sted hvor vi kunne slappe av, nyte noen drinker og le av de mange utrolig dårlige danserne.

   

  Dag 6:

  Vi spiste frokost downtown før vi gjorde en del nødvendige ærender. Deretter dro vil til studioet hvor serien spilles inn for å gå den berømte guidede turen av studioene som brukes. Vi fikk se Brooke's hus, Red Bedroom Records og Nathan & Haley's hus. Guiden vår skjønte at jeg var en stor fan av Sophia/Brooke så han åpnet klesskapet hennes for oss når resten hadde gått ut. Vi fikk også se babyenes rom! Etter dette dro vi ut til Wrightsville Beach hvor vi besøkte det som er Nathan & Naley's hus. Altså huset fra studio, men nå var vi faktisk utenfor det ekte huset. Damen som bodde der var hyggelig og lot oss ta bilder, utforske hagen og stort sett gjøre som vi ville mens hun delte morsomme historier fra når det har blitt filmet i huset hennes.

   

  Dag 7:

  Dårlig vær ødela planene om en dag på stranden, men vi fikk sett noen flere locations før det pøste ned. Vi ventet på hotellrommet mens det regnet som verst før vi dro tilbake ut for middag og tok en tidlig kveld. Vi var slitne etter flere utrolig lange dager og ekstremt lite søvn.

   

  Dag 8:

  HAPPY BIRTHDAY, SHANTEL VANSANTEN! Filming ble utsatt til neste dag, men vi tilbragte dagen på "kjøpesenteret" The Cotton Exchange og kjøpte suvernirer. Vi tok også en båttur hvor vi fikk se hele byen fra vannet. En utrolig forfriskende tur! Vi gikk en god del rundt i downtown for å få med oss så mye som mulig mens vi fortsatt hadde sjansen til det.

   

  Dag 9:

  Vi så Tyler Hilton og Stephen Colletti filme i en strippeklubb. Vi kunne heldigvis vente i bilen med aircondition og slappe skikkelig av denne gangen. Etter noen timer med tålmodighet kom begge gutta for å møte fansen! Vi dro til Mayfaire for middag på en italiensk restaurant. Her møtte vi Jackson Brundage. Etterpå fikk jeg endelig kjøpt Starbucks før vi gikk på kino for å se "Friends with benefit."

   

   

  Dag 9:

  Filming hos Karens Cafe. Det var mange skuespillere som skulle filme denne dagen, og de første vi møtte var Paul Johansson og Michael May. Jeg fikk også et nytt bilde med Stephen Colletti inne i en kafe. Etter noen timer kom Shantel VanSanten bort til oss, så da fikk vi møte henne igjen! Snakket med henne om hendelsene hjemme i Oslo. Dessverre kom ikke Bethany Joy eller Jackson til fansen denne dagen. Da vi var i ferd med å dra etter tolv timer dukket Sophia Bush opp igjen. Faktisk kom hun rett bort til oss. Så fikk snakket med henne igjen om alt det forferdelige som skjer i verden og spesielt angrepene i Oslo. Deretter spiste vi en etterlengtet middag før vi gikk tilbake til filming hvor vi møtte Tyler og Michael igjen.

   

  Dag 10:

  Vi kom tidlig til downtown og Karens Cafe for nok en dag med filming. Jeg ble overlatt til meg selv da de andre jentene skulle være det som heter 'extras' som vil si være med i scenene som ble spilt inn. Jeg ble intervjuet av de lokale tv-nyhetene fordi jeg hadde kommet helt fra Norge. Dette ble vist samme kvelden på tv. Hjelp? Uansett, det var Bethany Joy og Jackson som filmet igjen, samt Paul Johansson og Tyler Hilton. Både Joy og Jackson kom bort for å signere og ta bilder med oppmøtte fans. Dette var utrolig gøy siden det ikke er alle som får oppleve det. Vi møtte også Tyler og Paul igjen når de avsluttet omkring midnatt. Da dro vi innom McDonalds for å få litt mat som vi tok med tilbake til hotellet.

     Dag 11:

  Siste dag i Wilmington... På morgenen så vi Austin Nichols, Shantel VanSanten, Robert Buckley og Paul Johansson. De filmet en god del scener midt ute i gata. Kan ikke si noe mer uten å avsløre hva som skjer i episoden så dere får bare vente og se. På grunn av en tett timeplan var det ingen som hadde tid til å treffe fansen denne dagen, men det gjorde ikke noe. Vi kjørte tilbake til Carolina Beach for å finne Brooke og Julian's hus. Kvelden tilbragte vi downtown hvor vi bare gikk rundt, pratet, tok en siste drink og deretter måtte vi tilbake til hotellet for å pakke sammen alle sakene våre som lå strødd utover... Kvelden ble avsluttet med film på tv.

   

  Hjemreise:

  Vi stod opp tidlig for å sjekke ut av hotellet. Kjørte ut for å se en siste location og sjekke ut Airlie Gardens. Deretter tok vi en siste tur downtown for å kjøpe is på Kilwin's, få tak i mer suvernirer før det ble tid for å ta farvel på flyplassen. Jeg kjøpte meg litt mat mens jeg ventet. Det var ikke noe spesielt gøy å forlate Wilmington denne ettermiddagen. Samme kveld var jeg tilbake i Philadelphia. Her møtte jeg komme meg med første buss til rett terminal og deretter løpe til min neste gate. Etter åtte timer i flyet var jeg plutselig i Manchester, England igjen og ikke så langt hjemmefra. Også her ble det løping til riktig gate før jeg satt på flyet til Oslo. Et par timer senere var jeg hjemme, men baggasjen min dukket aldri opp. Som dere kanskje skjønner var mellomlandingene såpass korte at baggasjen ble stående igjen i USA. Fikk kofferten levert på døra noen dager senere, så ingen skade skjedd!

   

  xoxo Cathrine

 • Har du sjekket ut denne bloggen?  Har noen av dere vært på bloggen til Heidi Larsen? Hvis dere er opptatt av sminke, er dette DEFINITIVT nettsiden du burde sjekke ut! Jeg vet iallefall at jeg er der inne ofte for inspirasjon ...

  Så, sjekk ut http://heidilarsenmakeup.com !

 • Liverpool-innkjøp!  Fikk visst noen nye klær når jeg var i Liverpool også, jeg ...

  Genser fra Primark

  Blazer fra New Look


  Genser fra Primark

  Ulltights fra Primark

  Bukse fra Primark (Kjøpte den også i grå!)


  Grønn veske fra Primark.

   

  Som dere skjønner ... jeg handlet en del på Primark!

   

  xoxo Rikke

 • Rikke

  Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her! Følg meg på min reise! KONTAKT: Mail: surfintheusa.blogg@gmail.com Instagram: Rikkebovree


  Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her!
  Følg meg på min reise!


  KONTAKT:
  Mail:
  surfintheusa.blogg@gmail.com
  Instagram: Rikkebovree

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits