Rikkes reiseblogg -

Dagens Makeup - Blue LineMåtte teste den nye blå eyelineren min fra ELF som jeg fikk igår! Slik ble mitt resultat:Produkter brukt:

- ELF Gel Liner i Teal Tease

- Kat Von D Art eyeliner

- L'oreal Khol liner

- Elizabeth Arden Double Density mascara

- MAC Short Shorts øyenskygge

 

Hva syns du?

(PS: MAS PÅ CATHRINE OM AT HUN MÅ BLOGGE!)

xoxo Rikke

 • Pakke i posten - IGJEN!  ENDELIG kom den etterlengdede boken min fra CDON.COM! Jeg har kjøpt boken LADY GAGA X TERRY RICHARDSON, som er er første offisielle boken til Lady Gaga. Her får man se "behind the scenes" bilder, fra Lollapalooza til hennes siste Monster Ball Tour. Terry Richardson fulgte henne hver dag i et år, og har tatt bilder av Gaga i situasjoner du aldri har sett henne før. Dette er definitivt boken for alle Little Monsters!

  Forsiden 

  Ååh, jeg blir så glad når det står sånn i starten ..


  Og se på den herlige baksiden av boken! Med bilde av Gaga og Richardson i London. HERLIG!

  Kan kjøpes på CDON.COM.

   

  Har du hørt om boken? Skal du kjøpe den?

   

  xoxo Rikke

 • Pakke i posten - ELF  Jeg fikk en mye etterlengtet pakke i posten fra ELF idag, her var det som var inni;  Flawless Finish Foundation

  Åååh, gel liner! ELSKER fargen!

  Samme gel-liner, bare i lilla!

  2 blushere som er ganske oransj/ferskentonet

  2 tomme slike paletter til løse øyenskygger jeg eier.

   

  Storfornøyd!

  Har du prøvd noe? Vil du eventuelt ha anmeldelser?

   

  xoxo Rikke

 • JEG HAR LAPPEN!  Dere husker kanskje igår at jeg var litt hemmelighetsfull på innlegget? Vel, det var fordi jeg skulle ta billappen idag, og var nervevrak til tusen!

  Jeg stod iallefall, og jeg må si det var ganske deilig å kunne kjøre til skolen, helt alene. HERLIG!   Har du hatt oppkjøring?

   

  xoxo Rikke

 • Nervepirrende hendelser  Da var det søndag igjen, og hva gjør man på søndager? Jo, man gjør lekser og øver på viktige ting som skal skje snart, for eksempel!

  Denne uken skal jeg gjennom nervepirrende hendelser jeg helst ikke vil nevne på bloggen enda! Skriver om det når de er overstått.


  Liker dere mine fine notatbøker?


  ..Nei, må hoppe tilbake til notatene!

   

  xoxo Rikke

 • Vi har nytt design!  Jeg har lurt på en liten ting .. Hvor mange av dere er det som faktisk leser det vi skriver? Som på forrige innlegg, der vi spurte etter tips om en original - IKKE julerelatert header var det mange som kom med snø osv som tema. NEI NEI NEI! hm ..

  Iallefall er nytt design oppe, liker du det? 

   

  xoxo Rikke

 • We need you! -Again  ...HEI!

   

  Vet dere, kjære lesere... Vi har tenkt til å lage et nytt design! (Les: Rikke skal lage det og jeg bare godkjenner). Hvorfor trenger vi nettopp dere? Jo, vi har ingen ideer til HVA designet skal innholde. Så derfor spør vi dere om tips! :) Vi ønsker noe unikt, og derfor ikke noe som har med julen å gjøre.

   

  Hva syns DU vi skal ha med på vårt nye design?

  xoxo Cathrine (som blir presset av Rikke til å blogge mer! He,he....)

 • Kontakt med familien i USA  Jeg vet ikke hvor mange av dere som har fulgt bloggen vår siden vi var i USA. Jeg for min del var på vestkysten, i California, Arizona og Nevada, mens Cathrine holdt seg i North Carolina. 

   

  Jeg tenkte at jeg skulle fortelle litt om det å holde kontakt med familien når de bor så langt unna. Jeg har familie i både California og Arizona, og var som sagt på besøk i tre uker hos de i sommerferien. Det var utrolig trist å reise fra dem når jeg visste at det ble ganske lenge til neste gang jeg så de. Kom jeg til å klare å holde kontakten med dem? 

  Vel, jeg har definitivt holdt kontakten med de som var på min alder, og også noen av de eldre. De har vært interessert i å vite hvordan det går i Norge, og om min søknadsprosess til USA. Dere kan tro de ble overrasket når jeg sa jeg skulle søke meg inn på skole i USA! 

  Jeg valgte også å sende en gave til hver av familiene i USA for et par måneder siden, med norske godsaker. De ble veldig glade for det! Jeg får vel sende julekort til de nå da, eller? :)

  Siden de er min familie, har de såklart også lest seg opp litt om norsk kultur og historie. Det gjør at de IKKE er i gruppen som tror at vi rir på isbjørner til skolen, bor i igloer og ikke har biler. Men det er definitivt noen av de også. Det er også de som tror at "Norway" er hovedstaden i Sverige. NEI. NEI. NEI!!! 

  Forhåpentligvis kan jeg holde bedre kontakt med familien fra sommeren av, siden vi iallefall bor i samme land! 

  Har du amerikanske slektninger? Har du vært i USA? 

   

  xoxo Rikke

 • Jeg trenger DIN hjelp!  Jeg har litt lite forslag og inspirasjon til hva jeg skal blogge om idag, så hadde vært flott om dere kom med innspill om hva dere ønsker jeg skal blogge om!

   

  Hva vil DU lese om?
  xoxo Rikke

 • Canada Goose - Må du være så dum?!?  Velger å kopiere dette innlegget fra Belinda Jakobsen da det rett og slett beskriver akkurat hvor dumme mange mennesker er angående Canada Goose jakker. 

   

  "..annenhver person jeg møter på gata har Canada Goose på seg. Èn ting er at det er morsomt å se så mange mennesker bruke nøyaktig samme jakke for å vise nøyaktig samme ting; at de er moteriktige og at de har penger. Det de egentlig viser er at de er mainstream som bare faen, har ingen personlighet what so ever, og at de støtter dyremishandling. Vinkle det slik du vinkle det vil, men går du stolt rundt i en Canada Goose som pappa har kjøpt til deg fordi du ikke har penger til den selv fordi du er for god til å jobbe, da støtter du en industri som burde vært gravlagt for lenge siden. Og det gjør meg kvalm. Og sint."


  Skulle egentlig legge ved en film her som viser hvor fælt dyrene har det, men jeg begynte å gråte av videoen, så jeg dropper det av hensyn til dere.
  "Selvfølgelig forstår jeg fascinasjonen rundt jakken, den er rålekker. Men det jeg ikke forstår er hvordan du kan være så dum og uviten at du kjøper den uten å vite hva du da fronter og hva du da står for. Folk er så jævlig blonde, dumme og uvitne innimellom at jeg blir fysisk dårlig. Er det én ting jeg overhodet ikke takler, respekterer eller orker, så er det dumme og kunnskapsløse mennesker. Vil du gå i Canada Goose (og andre lignende merker), så for Guds skyld, sett deg inn i industrien du da støtter. Du hadde ikke valset rundt i AP jakker om du støttet SV, hadde du? DUMME DUMME FOLK. Faen ass, dette blir usaklig, men noen av dere er så dumme at jeg ikke har ord. Vit hva dere støtter for faen, ikke bare si ?men ekte pels er jo såååå mye finere? ? Good lord. Dumme, dumme patetiske deg. Gjør deg selv og samfunnet vårt en tjeneste; innordne deg litt kunnskap. Det er ikke søtt, kult eller sjarmerende å være blottet for intelligens. Spesielt ikke på et område som dette."

   

  SÅ VÆRSÅSNILL .. HAR DU EN HJERNE, SÅ DROPPER DU DENNE JAKKEN OG FINNER EN MED FUSKEPELS ISTEDET!

   

  Enig?

   

  (Ta dere en tur til belindajakobsen.com for å lese hele innlegget og se filmen)

  xoxo Rikke

 • Resultat av dip dye hårfarge - RØDT!  Åh, jeg er så fornøyd!

  Så sånn her ser altså håret mitt ut nå, jeg er strålende fornøyd, og skiller meg helt klart ut i mengden hårmessig nå, eheee!
  Hva syns du? For mye?

   

  xoxo Rikke

 • Dagens makeup - Green Emerald  Det ble litt grønt med falske vipper idag! Vel, over til bildene; 


   

  Produkter brukt:

  - ELF 32 palette

  - Peachy Jean fra Beauty Rush

  - Eyeliner fra L'oreal

  - ELF eyelid primer

  - Mascara fra Elizabeth Arden (Double Density)

  - Falske øyenvipper fra Primark

  - Dipliner fra Kat Von D (Fåes på Sephora)

   

  Hva syns du?

   

  xoxo Rikke

 • JEG HAR FÅTT SKOLEPLASS I USA!!  GJETT HVA! 

  Jeg har nettopp fått vite at jeg har fått skoleplass på California Lutheran University i Thousand Oaks, CA! Jeg er så utrolig glad, endelig kan jeg begynne å glede meg skikkelig til å reise! 

  Nå må jeg bare vente til jeg får noen papirer i posten, før jeg kan avtale møte på den Amerikanske ambassaden for å få visum, og leilighet på campus. Blir så gøy!  (Bilde: http://www.callutheran.edu)

  (Og takk til vår søte faste leser Amalie som maser om at jeg må blogge mer!)

  Noe du lurer på angående min søknadsprosess?

   

  xoxo Rikke

  xoxo Rikke

 • Dip dyed håret mitt! Strålende fornøyd!  Nå har jeg nettopp dip-dyed håret mitt! Så nå er det faktisk rød/lilla i tuppene! Jeg er fornøyd, men må nok ta det en gang til til neste helg for å få fargen jevn. 

   

  Bilde kommer ... snart!

   

  Hadde du turt å dip-dye håret ditt?

  xoxo Rikke

 • Dagens makeup - Red and black wing  Da var det tatt nye bilder av dagens makeup, ble sort og rødt idag. Gøy!  Produkter brukt:

  - ELF Eyelid Primer

  - Amuse eyeliner i Black

  - Beauty Rush øyenskygge i Peachy Jean

  - Hvit eyeliner fra H&M

  - Kat Von D art liner

  - Sort øyenskygge fra 88-paletten.

  - Rød øyenskygge fra Viva La Diva i fargen RED.

  -NYX Jumbo Pencil i Black Bean.

   

  Hva syns du? Noe for deg?

  xoxo Rikke

 • What is life?! Sophia Bush  Var på vei til å legge meg i går når jeg bestemte meg for å ta turen innom Twitter. Gjør alltid det siden jeg har internett på iPoden, og sjekker alltid mail, Facebook & Twitter før jeg sovner. Dårlig uvane, kanskje? Dere vet jo allerede at mitt aller største forbilde er Sophia Bush? Ok, dere er vel allerede lei av å høre meg snakke om henne. Fikk en tweet av henne i går kveld som betydde utrolig mye. Det øyeblikket når iPoden forteller deg at '@SophiaBush just replied to your tweet.' kan ikke beskrives. Har nemlig push meldinger på Echofon (en veldig bra Twitter app!) så får beskjed med en gang når noen følger, svarer eller retweeter meg.

   


  Tusen takk, Sophia <3 Evig takknemlig!

   

  I desember skal jeg på konsert... Klarer dere å gjette hvem jeg skal se?! Et lite hint er å bla dere tilbake i bloggen så kan dere sikkert klare å finne ut av hvem det er! Sier ikke mer! Blogger mer om dette i kveld.

  xoxo Cathrine

   

   

  PS! Myrna Braza vant Bergensfinalen i Emergenza! WOOOOP! Vi gratulerer så mye, og er utrolig stolte!! Nå gleder vi oss til å se henne opptre i Oslo og stemme henne til topps i landsfinalen i mai neste år.

 • Dip dye hår - Mitt imorgen!  Har dere hørt om dip dye? Hvis ikke har dere sikkert sett det, det er der tuppene er i en annen farge enn resten av håret. Som bildene under! 

  Vel, imorgen skal JEG får Dip Dyed hår, og jeg gleder meg som en liten unge! Jeg har naturlig lys brunt/mørk blondt hår, og skal farge tuppene røde. Tror det kan bli spennende med en forandring! 

  Sånn som dette, hun med krøllene, SÅNN vil jeg ha mitt!  Åhåå, så fiiint!

  (Alle bildene er fra weheartit.com)

   

   

  Hadde du turt å prøve dette? Eventuelt har du prøvd det? Tror du det blir bra?

  xoxo Rikke

 • Pakke i posten!!  ENDELIG! Blitt mye Rihanna-snakk i det siste, og det stopper ikke! Jeg har nettopp fått den nye plata hennes, Talk That Talk fra CDON. 

  Den er rett og slett utrolig, mye bedre enn det forrige. 

  Du kan kjøpe det der du får kjøpt musikk!

   

  Har du hørt albumet? Eventuelt kjøpt det?

   

  xoxo Rikke

   

 • Dagens makeup - Chocolate Brown eye  Idag ble det leking med NAKED-paletten min fra Urban Decay, og slik ble det seende ut;

  Bare lat som om dere ikke ser de merkelige øyenvippene mine som hopper rundt der de vil.

   

  Produkter brukt:

  - NAKED palette fra Urban Decay

  - ELF eyeliner i Midnight

  - Beauty Rush øyenskygge i Peachy Jean

  - Hvit eyeliner fra H&M

  - Sort eyeliner fra L'oreal

   

  Hva syns du? For kjedelig?

  (Forresten, senere ikveld kommer det et "pakke i posten"-innlegg!)

  xoxo Rikke

 • Beauty Rush sminke - Anmeldelse og mine produkter!  Beauty Rush sminke, som man kan få på Victoria's Secret, er et merke jeg etterhvert har fått en god del øyenskygger fra. Rett og slett fordi fargene er flotte og pigmenterte, og er billige. Jeg har kjøpt alle mine når jeg har vært på Victoria's Secret i USA, men tror man kan få de på nettbutikken også.

  Peachy Jean, Crystal Ball, Flower Girl, Gold Rush, 

  Gold Rush igjen, Blue Ray, Violet Femme, Glamerald, 

  Glamerald, Bronzilliant, Fade to Black.

  Som dere ser er de godt pigmenterte, og noen inneholder mye glitter/shimmer. Dette har ikje vært noe problem for meg, siden jeg elsker det.

  Jeg anbefaler de virkelig!

  Har du prøvd disse før?

   

  xoxo Rikke

 • Pakke i posten - fra USA!  ENDELIG kom hoodien min fra USA, så nå har jeg endelig fått Rihanna-hettegenseren min! Jeg elsker den!  Hva syns du?

  (Forresten ikke veldig glad når jeg måtte betale 300 kroner i toll for den ..!)

  xoxo Rikke

 • Hei Frankrike!  Aller først. BEKLAGER elendelig blogging. Har vært ganske syk i det siste så energien og kreativiteten har ikke vært til stede. I'm baaaaack....

     Som tittelen kanskje allerede har avslørt så skal jeg ut å reise igjen! Klarer liksom aldri å legge fra meg den intense drømmen om å se mer av verden. Målet er å ha besøkt alle verdensdeler! Uansett, for å forklare. Dere vet jo allerede at jeg er fan av One Tree Hill (sant!?) så det er denne serien som nok en gang drar meg ut av Norge. Hvorfor Frankrike? Jo, i februar skal det være en convention. Bethany Joy og Paul Johansson er blant gjestene som kommer. Det skal være minst to gjester til som foreløpig ikke er avslørt, men det er selvfølgelig noen fra serien alle kjenner godt. Det blir utrolig gøy!! Selvfølgelig håper jeg en av gjestene blir Sophia Bush, men det vil tiden vise. Turen er heller ikke ALT for dyr så da går det jo an!

   

  Har du noen gang vært i Frankrike? Noen spørsmål!?

  xoxo Cathrine

 • Skolen og Rihanna venter..  Da var jeg på vei til skolen! Historiefremføring og skole til halv fire står for tur. Kjedelig! Siden jeg hører på Rihanna og har på Rihanna-hoodien min legger jeg ved bilde av Rihannabussen som var i Oslo under konserten! Savner det!!

  xoxo Rikke

 • Nettshopping pågår!  Da hadde jeg kjøpt masse nye ting fra Eyeslipsface.no ! Gleder meg masse til å få det i posten, såklart kommer det til å bli vist for dere! 

  Vil tipse dere om at de har 40% avslag frem til klokken 01:00 inatt, koden er lik926 ! Løp og kjøp!!

  Kanskje dere vil vite mine favoritter fra ELF?

  xoxo Rikke

 • Chelcee Grimes - Upcoming talent

  Jeg tenkte jeg skulle tipse dere om en artist som kommer til å gjøre det stort i England det neste året. Hun heter Chelcee Grimes, og har nylig signert en millionavtale med Sony / RCA for 1,5 millioner. Hun har ikke utgitt noen singel enda, men er ofte å se i England på turne. 

   Dette er sangen Mannequinn, gjort akustisk. 

   

  Hun har mange sanger ute på www.myspace.com/chelceegrimesupcomingtalent , og er definitivt verdt å sjekke ut! Vær før alle andre, neste år kommer hun med plate og kommer til å være populær!

  Følg henne på twitter, www.twitter.com/chelceemusic ! Hun er utrolig!

 • Hvordan blir fremtiden neste år?  Jeg drømmer hver eneste dag om min hverdag til neste år. Forhåpentligvis er jeg i California, men kanskje jeg ikke kommer inn? Kanskje min hverdag blir i Washington? Kanskje min hverdag blir i South Dakota? Det er noe jeg ikke vet enda, men jeg har såklart håp. 

  Jeg blir like forbauset hver gang jeg spør folk om hvor de skal søke til neste år, og de ikke kan komme med noe konkret svar. Det er så forskjellig fra meg, som allerede har søkt på skole (og kommet inn på en!). 

  Jeg skulle ønske jeg bare kunne få vite hvor jeg ender opp til neste år, det er så spennende og skummelt på samme tid!

  Har du bestemt deg hva du skal neste år?

   

  xoxo Rikke

 • Dagens makeup - Falske øyenvipper og lilla.  Dagens sminkelook ble en liten test av noen øyenvipper jeg har kjøpt. Jeg elsker de! 

  Produkter brukt:

  - ELF falske øyenvipper

  - Øyenskygger fra 88-paletten

  - Hvit eyeliner fra H&M

  - Hvit shimmerøyenskygge fra Beauty Rush i fargen Peachy Jean

  - Mascara fra Elizabeth Arden (Double Density)

  - Øyenbrynspenn fra H&M i Light Brown.

   

  Hva syns dere? 

   

  xoxo Rikke

 • Dyrebeskyttelsen - Vil DU adoptere?  Bloggen vår handler jo ganske overfladisk om alt det materialistiske. Jeg ønsker nå å rette fokuset mot noe annet - Dyrebeskyttelsen.

  Kanskje du har tenkt på å få et nytt kjæledyr, og derimot automatisk får en kattunge av naboen eller lignende. Det du kanskje ikke tenker på at det er andre voksne katter, hunder og andre dyr som også trenger et liv. Mange blir forlatt i høysesongene for å dø. Er dette riktig?

   

  Jeg bruker meg og mine opplevelser som eksempel. Jeg har selv tre katter. En av de, Nøste, fant jeg i en grøftekant. Han var ensom, liten og skadet. Skulle jeg la han ligge der å dø? Nei. Han ble derimot med meg inn i huset, og har bodd her siden. 

  Den andre katten vi har, Aron, er det nyeste tilskuddet i familien. Han fant vi etter vi var på Dyrebeskyttelsen for 1,5 år siden, bare for å se såklart. Det ble spontanadopsjon, og han ble med oss hjem samme dag. Jeg klarer rett og slett ikke å se på dyrene uten at noen blir med hjem! De fortjener bedre enn å være på adopsjonssenter!

  Dette er Aron.

  Den siste katten vi har er også den eldste. Sandra heter hun. Vi fikk henne for ca 7 år siden, også fra Dyrebeskyttelsen. Hun var 2,5 år når vi fikk henne, og hun er helt nydelig!   Det jeg vil frem med dette innlegget er at man ikke trenger å bare "få en katt av naboen". De også, akkurat som deg har en personlighet. Noen passer sammen, noen ikke. Derfor ønsker jeg at dersom du skal skaffe deg et kjæledyr, reis på Dyrebeskyttelsen, og se etter hvilket dyr du syns passer inn i din familie. 

  Ønsker også å få frem at du må betale 800 kroner for å få adoptere dyret. I denne prisen inngår sterilisering/kastrering, to vaksiner og ID-merking. En mye billigere pris enn dersom du skal gjøre dette selv, altså. 

   

  Sjekk www.dyrebeskyttelsen.no for å finne ut hvilket adopssjonssenter som ligger nærmest deg. 

  Har du noen gang tenkt på å adoptere et dyr?

  xoxo Rikke

 • Mine bursdagsgaver  Her er det jeg fikk av gjestene jeg hadde i bursdagen min igår!

  Skjorte fra Risøe.

  2 flasker hvitvin + vinglass

  Dan Brown - The Lost Symbol bok

  Lommevarmer

  Notatbok

  Hodemassør-ting (såå deilig!)

  Sminkeveske.

   

  Jeg er fornøyd! 

  Har du noe av tingene?

  xoxo Rikke

 • Bursdagen er overstått!  Da var bursdagen ferdig for min del, og jeg lover dere at det skal komme ut bilder, dersom de er bra. Jeg har bare ikke fått sett imellom de enda! Idag skal jeg bare slappe av og gjøre litt lekser, så dette blir en rolig dag! 

  Siden jeg har nettopp hadde bursdag, tenkte jeg at jeg kunne få Moroccanoil goodiebagen? haha :)

  Hva skal du gjøre idag?

  xoxo Rikke

   

  cutrinsample
 • Stikkord:

  Dagens bursdags - sminke og hår!  Kjapt innlegg, gjestene kommer straks, ville bare vise håret og sminken!

  Cathrine er på Idol ikveld, så se etter henne på skjermen! 

  Hva syns du?

   

  xoxo Rikke

 • Jeg har bursdag!!! :D Gaver så langt ...  Hurra for meg! Neida. Joda. Neida.

  Jeg har ikke feiret bursdagen min enda, men har allerede fått noen gaver. 

  Jeg har fått at mamma og pappa skal betale mesteparten av billappen min, men jeg fikk også denne jakken fra Bikbok ;

  Og denne lua fra Bikbok! 

  Jeg har også fått penger fra andre familiemedlemmer, og tilsammen har jeg fått 2700 kroner allerede! Jeg er rik!   Gjestene kommer 19:30, gleder meg til fest! 

  Hva skal du gjøre idag?

  xoxo Rikke

 • 18x hurra!  I dag er det 11.11-11, og DET BETYR BARE EN TING! Alle må rope 18 ganger hurra for Rikke!! I dag fyller hun nemlig (endelig!) 18 år, og det skal hun selvfølgelig feire i kveld sammen med gode venner. Dessverre har ikke jeg muligheten til å være der, men ønsker Rikke en super dag! Feir med måte, haha.

   

   

  Ønsk Rikke gratulerer med dagen slik at hun får en hyggelig overraskelse når hun sjekker bloggen!

  xoxo Cathrine

 • 50% på Bikbok! Trenger din hjelp!  Nå går ferden til Bikbok i Tønsberg, skal faktisk velge ut bursdagsgave til meg selv fra mamma og pappa, haha!

  Det er 50% på hele butikken idag!

  Så, har dere noen tips til hva jeg skal kjøpe?

   

   

  xoxo Rikke

 • Bursdag imorgen + unnskyldninger!  Jeg beklager veldig for at vi ikke har blogget noe denne uken, jeg vet ikke hva Cathrines unnskyldning er, men min er iallefall at jeg har hatt særemne og fjorten tonn med lekser. 

  Idag har jeg fri, siden vi skulle ha særemne idag. 

   

  Legger ved min favorittsang for tiden, Florence and the Machine - Shake it out . Utrolig!

  ..Og gjett hva! Jeg har bursdag imorgen! Så da kommer jeg nok heller ikke til å blogge, siden jeg skal ha feiring på kvelden. 

  Hva skal du imorgen? 

  xoxo Rikke

 • Mitt Idol  Beklager dårlig blogging fra min side. Er syk så skrivelysten er ikke på topp om dagen! Dere som følger bloggen vet vel kanskje allerede at Sophia Bush er mitt store Idol. Det har hun vært i 10 år! I dette innlegget skal jeg derfor snakke om et annet forbilde innen musikk. Dere som gjettet i et tidligere innlegg hadde rett. Jeg snakket om Maria Haukaas Mittet. Helt siden hun gikk inn døra på audition i Idol 2004 har jeg vært fan. Fansiden har jeg også hatt i nå snart åtte år. I disse dager reiser hun ut på juleturné med Oslo Gospel Choir. Anbefaler alle å ta turen når de kommer til et sted i nærheten. Se også opp for plata 'Lys Imot Mørketida' mandag 14. november!

   
  Hvorfor liker jeg Maria?! Vel, kan jo begynne med å nevne at hun er uten tvil Norges beste vokalist. Si hva du vil, men det er hun. Har møtt henne noen ganger nå i forbindelse med konserter og lignende så jeg kan også med hånden på hjertet si at hun er en fantastisk person. Hun tar seg tid til alle, smiler alltid og er i et godt humør, og er bare seg selv rett og slett. Avslutter dette innlegget med å legge ved en fremførelse som gir meg gåsehud hver gang! Skulle gjerne delt et bilde av meg og henne, men er ikke på min data akkurat nå så der får bli senere.

   

   

  xoxo Cathrine

 • Dagens makeup - 60's inspirert!  Litt 60-talls inspirert idag, så sånn ble det!   Produkter brukt:

  Hvit eyeliner fra H&M

  Hvit øyenskygge i fargen Crystal Ball fra Beauty Rush

  Svart Eyeliner fra Kat Von D

  Svart Eyeliner fra Amuse

  Mascara fra Elizabeth Arden (Double Density)

  Leppestift fra MAC i fargen Viva Glam Gaga.

  Sort øyenskygge fra 88-Paletten  Hva syns du? 

  (Jo, jeg går sånn her til hverdags. Get used to it)

  xoxo Rikke

 • Trenger DIN hjelp!  Hva ønsker DU å lese om i innlegg i denne bloggen? 

  Mangler litt inspirasjon for tiden, så værsåsnill å hjelp oss! 

  Forresten har dere blitt veldig dårlige på å kommentere for tiden!


  Mjauu, er ikke Aron søt her han ligger i sengen min?

  xoxo Rikke

 • Anmeldelse: ELF Tinted Moisturizer  Jeg kjøpte denne da jeg skulle kjøpe noen gaver på ELF (Eyeslipsface.no) i april en gang. Så nå føler jeg meg trygg på å gi en anmeldelse av den til dere!

  Jeg har min i fargen "Beige", og jeg kunne nok hatt en lysere farge, men det er lett å blende den inn selv om den er litt mørkere enn hudfargen min.

  Den gir en lett dekkevne, men kan ikke brukes som en foundation med god dekkevne. Dog bruker jeg den på de fleste hverdagene, med litt concealer og pudder over. 

  Så ja, man må pudre den for å ikke få skinnende ansikt. 

  Jeg er godt fornøyd med dette produktet, og kommer mest sannsynlig til å kjøpe en ny når denne er tom!

  Terningkast: 5/6

  Har du prøvd noe fra ELF før?

   

  xoxo Rikke

 • Dagens sminkelook : Eyeliner heaven  Eyelineren var veldig i fokus hos meg idag, så det ble mest det idag.

  Produkter brukt:

  - Elf liquid eyeliner i Midnight

  - Hvit øyenskygge fra Beauty Rush i Peachy Jean

  - Mascara fra Beauty Rush i Violight

  - Mascara fra Elizabeth Arden (Double Density Mascara) i Noir.

  - Øyenbrynskit fra Elf.

   

   

  Hvilke looks vil dere jeg skal prøve meg på idag?

  xoxo Rikke

   

 • Prosjekt bruke-opp-produkter! Være med??  Nå har jeg tenkt til å starte et nytt prosjekt! Jeg skal se hvor mange hår, hudpleie og sminkeprodukter jeg kan bruke opp før jul. Siden jeg har ganske mye som bare ligger å samler støv fant jeg ut at dette var en grei måte å bli kvitt de på. 

  Hva syns dere om prosjektet mitt? Og hvor mange produkter tror dere jeg klarer å bruke opp?
  Jeg skal samle på alle de tomme innpakningene så dere kan se hvor mange jeg får tømt på 1,5 måneder!

   

  Vil du være med på prosjektet?

   

  xoxo Rikke

 • Rihanna i Oslo!  Husker dere jeg sa at jeg var på Rihanna i Oslo, og fikk tatt henne i hånda flere ganger? Vel, jeg prøvde også å filme alle sangene, noe jeg klarte. Nå har jeg fått lagt ut noen, og tenkte jeg skulle dele de med dere!


  Startsangen, Only Girl (In the World) ...Syyyykt!


  Shut Up and Drive (Elsket denne sangen, tror det var min favoritt for kvelden!)


  Please Don't Stop The Music .. Det er i denne hun kommer ned til publikum .. Joda, jeg var i HIMMELEN!! Og joda, alle filmene ble litt hoppete .. Veldig vanskelig å stå stille på første rad når Rihanna står nær deg.

   

  Var du på Rihanna-konserten?

   

  xoxo Rikke

 • Glede  Er du blant dem som alltid må ha noe å se frem til? Jeg er definitivt av denne typen. Jeg må ha noe planlagt som jeg kan glede meg til, og som oftest har jeg derfor det. Trenger ikke være noe store greier, men det må være noe. En slags drøm eller bare noe som jeg vet gjør meg glad. Akkurat nå har jeg to ting jeg gleder meg veldig til. Har ikke lyst til å si mer enda. Jeg kommer til å blogge om det når alt er i boks. Foreløpig er det litt under planlegging og diskusjon.

   

  "Glede er å ta del i de små øyeblikkene i livet."

  "Believe that dreams come true every day. Because THEY DO." -One Tree Hill.

     Klarer dere å gjette hva jeg gleder meg til?! Hva gleder DU deg til?

  xoxo Cathrine

 • Intervju om skoleplass til California!  Da har jeg nettopp kommet hjem fra intervjuet med den amerikanske skolen, og jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om min opplevelse av dette!

  Siden jeg og Cathrine hadde vært sammen de siste timene, fulgte hun meg til utsiden på Oslo Plaza. Her var jeg nervevrak! Så etter litt venting ute gikk jeg inn. Jeg så ingen som så ut som en representant, så jeg var i et lite sekund i tvil på om jeg var kommet riktig. Så blir jeg prikket på ryggen og spurt "Are you Rikkie?"  ..åjoda, det var jeg!  Vi satte oss ned, og hun bad meg først om å fylle ut et lite skjema med telefonnummer, navn, mail-adresse og adresse. Det var jo greit nok .. Så fortalte hun masse om hva skolen kunne tilby, og hvordan man kunne tilpasse timeplanen sin osv. Interessant! 

  Så gikk spørsmålet til meg .. "So, tell me about your school" ... Skolen min? VGS? Kødder du? Joda, jeg fikk jo fått frem at det var norges største videregående skole, at den har ca 2200 elever og mange fag osv. Hun virket imponert! Hun fortalte meg deretter at skolen jeg søker på nå har ca 50 skandinaviske elever, noe som er herlig! 

  Hun bad meg også om å fortelle hvorfor jeg har søkt på den linjen jeg har søkt (Communication). Svarte langt på dette og, og praten gikk egentlig veldig flytende. Representanten var en utrolig herlig dame, og hun var virkelig imponert over hvor god kollektivtrafikken var i Oslo! Ikke helt sånn i California, altså ..

  Etter dette spurte hun meg noen flere spørsmål om jeg hadde vært der, hvorfor jeg ville dit, hvordan jeg kunne finansiere året mitt osv. Utrolig nyttig! 

   

  Så alt i alt? Jeg var utrolig glad jeg gikk på møtet!  Hun fortalte meg også at de begynner å lese søknader om 1,5 uker, så skulle jeg få svar senest 15 januar. Hurra!

   

  Noe mer dere lurer på?

   

  xoxo Rikke

 • Reiser til Oslo på intervju!  Imorgen skal jeg som Cathrine sa, til Oslo. Hva skal jeg i Oslo? JO! Jeg skal nemmelig på skoleplass -intervju til California Lutheran University i California. Dette er noe jeg både gruer og gleder meg til - tenk om jeg sier alt galt? I tillegg foregår intervjuet på engelsk. Vel, det er vel ikke mine største problemer, men problemet er å få et råbra svar, haha.


  (Nei, bildet hadde ikke noe med dette innlegget å gjøre, jeg visste bare ikke hva jeg skulle ta bilde av, haha! Dette er tatt i Polen i fangeleirene. Vil dere at jeg skal lage et innlegg om det?)

  Så hva skal jeg og Cathrine finne på? Det vet jeg faktisk ikke helt enda, bortsett fra at Cathrine har veldig lyst til å være et sted med internett, haha! Så blir nok en café eller noe slikt. 

  Jeg skal på intervjuet klokken 15:00, så vi har mer enn nok tid til å finne på noe. 

   

  Hva skal du imorgen? 

   

  xoxo Rikke

 • Skal møte RIkke i morgen!  Hei! Kom nettopp inn døra etter en lang dag hvor jeg har vært litt over alt. Har ikke så lyst til å fortelle om noe av det jeg styrer med, men er iallefall ikke noe som er spesielt interessant! Har møtt Therese som jeg ikke har sett på lenge fordi hun har bodd i Bergen en stund, men har nettopp flyttet hjem igjen. Koselig! I morgen skal jeg treffe Rikke. Vi ser hverandre ikke så alt for ofte for tiden da vi har et par timer i mellom oss, så det blir litt vanskelig med tid og penger. I morgen kommer hun til Oslo for skoleintervju så da får jeg prøve å roe henne ned først. Vet ikke helt hva vi skal gjøre foreløpig, men det får dere høre mer om senere.

   

  Ønsk Rikke lykke til!! Visste dere forresten at hun blir 18 neste fredag?! :)

  xoxo Cathrine

 • Stress stress stress - og mer STRESS!  Da var jeg nok en gang hjemme fra skole etter en lang dag med både skole og jobbing. Jeg kjenner jeg begynner å bli utslitt av alt sammen for tida! Heldigvis skal jeg en tur til Oslo imorgen, forteller mer om det ikveld. 

   

  Nå skal jeg sette meg ned å jobbe med særemnepresentasjonen min, som skal være ferdig til onsdag! Da blir det analyse og sammenlikning til bøkene "Tusen Strålende Soler" av Khaled Hosseini og "Sommer 2005" av Tove Nilsen. Hmm .. Håper det kommer til å gå greit! 
  Hva har du gjort så langt idag?

   

  xoxo Rikke

 • LO-VE!  Det ble en liiiiiiiiten tur innom Oslo City i dag, og kom ut igjen med disse ringene.

   


  LO-VE! Søtt!? Kunne ikke la være.

   

  Fulgte også med en sommerfugl i posen, som for øyeblikket sitter i håret mitt. Snakker selvfølgelig om en hårspenne! Haha.

  xoxo Cathrine

 • Svar på spørsmålene deres!  Her kommer svar på spørsmålsrunden. Enkelte spørsmål ble spurt flere ganger, men tror vi har svart på alt her nå :)

   

  Hvilken by bor dere i?

  Rikke: Jeg bor i nær Tønsberg!

  Cathrine: Jeg bor i Oslo.

   

  Hvorfor blogger dere?

  Siden begge skulle reise til USA fant vi ut det ble lettere å lage en blogg slik at de hjemme kunne følge med. Telefon og sms fra utland er jo ikke akkurat billig så vi fant ut at dette var en bedre løsning. Når vi diskuterte ideen kom Cathrine med forslaget om Surfintheusa som navn, og så ble det slik. Etter sommerens turer har vi bare fortsatt med bloggingen.

   

  Hvorfor ville dere blogge sammen?

  Fordi vi er venner, og siden begge skulle ut på reise i sommer ble det bare sånn.

   

  Hvordan er det å blogge sammen? Fordeler og ulemper?

  Rikke: Det er jo en fordel siden man ikke trenger å blogge så utrolig mange innlegg alene, men heller dele på ansvaret. På den måten blir vi ikke lei av bloggen med en gang!

  Cathrine: Helt forferdelig! Neida, det går fint det? Tipper Rikke irriterer seg over at jeg skriver så sjeldent, men vi prøver så godt vi kan. Jeg har iallefall ingen problemer.

   

  Hvor gamle er dere?

  Rikke: Jeg er 17 (18 om TI dager!!)

  Cathrine: Jeg er 22.

   

  Hvilke blogger leser dere?

  Rikke: Jeg leser Idunn, Ina og Mariann Rosa sin!

  Cathrine: Leser Silje og Terese sine blogger. Er dessverre elendig på kommentering og sånt.

   

  Beste bloggen dere har lest i dag?

  Rikke: Åh, jeg har ikke rukket å lese noen blogger idag, men min favoritt er nok Ina sin, siden hun har så mange bra bilder, skriver bra og er en inspirerende regnbue!

  Cathrine: Jeg liker mammablogger så dagens blir Marie sin blogg.

   

  Hvorfor blogger dere?

  Rikke: Da vi begynte tenkte jeg på dette som en morsom måte å skrive dagbok på når jeg var i USA. Det var det også, så jeg har bare fortsatt, igrunn ..

  Cathrine: Mest fordi det er en morsom greie å gjøre når man har litt tid til overs.

   

  Hvor lenge har dere blogget?

  Siden mai.

   

  Hvilken sko str har dere?

  Rikke: Haha, jeg er helt motsatt av Cathrine, har 40/41 i sko! Bigfoot, I know ..

  Cathrine: Jeg har små føtter, 36/37 alt ettersom hvilken butikk.

   

  Favorittfarge?

  Rikke: Jeg har ingen spesiell farge som jeg liker bedre enn andre, jeg liker .. HELE REGNBUEN! 

  Cathrine: Det må være blå eller rød.

   

  Har dere dyr?

  Rikke: Ja, jeg har tre katter - Aron, Sandra og Nøste. 

  Cathrine: Nei, jeg har ikke lov ifølge leiekontrakten min.

   

  Bor dere i hus, leilighet, etc?

  Rikke: Jeg bor på gård med familien min, men skal flytte til neste år.

  Cathrine: Leier leilighet :)

   

  Beste by/sted?

  Rikke: Tucson, Arizona er den fineste byen jeg noen gang har vært i. Og Chino Hills, California! Jeg ELSKER de stedene!

  Cathrine: Liker meg ganske godt i Oslo, men etter sommerens tur til Wilmington må jeg nesten nevne den byen også. Nydelig sted!

   

  Beste mat/drikke?

  Rikke: Elsker makaronigrateng, fiskeboller og pizza. (God miks, hahahha!) - og drikke er Burn og vann! Nam!

  Cathrine: Er veldig glad i taco eller lasagne. Drikke er uten tvil Pepsi Max.

   

  Beste venn?

  Rikke: Hm .. Cathrine, Susann, Hilde .. Mange herlige folk!

  Cathrine: Har flere.. Rikke, Terese, Anki, Amanda..

   

  Beste bilde?

  Rikke:

  Meg og mitt forbilde, Mariann Rosa (Mariann Thomassen)

  Cathrine:


  Meg og mitt store forbilde!

  Beste bok?

  Rikke: Tusen Strålende Soler av Khaled Hosseini og  L.A. Candy av Lauren Conrad. Herlige!

  Cathrine: The Secret av Rhonda Byrne. Den forandrer livet ditt, jeg lover.

   

  Beskriv hverandre med tre egenskaper?

  Rikke: Cathrine er irriterende, plagsom og kjedelig. NEIDAAA! Hun er .. Snill, omtenksom og ivrig!

  Cathrine: Rikke er morsom, hjelpsom og kreativ.

   

  Ønsker dere å leve av bloggen?

  HAHA, nei.

   

  Hva liker dere å gjøre på fritiden?

  Rikke: Jeg elsker å reise, men siden det koster mye penger blir det ikke så ofte jeg får gjøre det. Jeg elsker å gå på konserter og shopping, og kan godt reise i ett døgn bare for å få med meg en god konsert.

  Cathrine: Kan sitte i timesvis med scrapbooking og glemme tiden totalt. Ellers liker jeg å ta bilder, skrive, samle på autografer, gå på café og gjøre sosiale ting med venner. Bruker også en del penger på konserter og events, som er noe av det beste jeg vet! Dette medfører også en del reising.

   

  Drømmegutt?

  Rikke: Det vet jeg ikke får jeg ser han! 

  Cathrine: Han er omtenksom, kjærlig, tar ikke meg for gitt, og har en god humor :)

   

  Hvilken mobil har dere?

  Rikke: Jeg har Sony Ericsson Xperia x10i, som jeg er strålende fornøyd med! 

  Cathrine: Jeg har HTC Desire som jeg har hatt siden april. Er rimelig fornøyd med telefonen egentlig, men nå har den vært på reperasjon en gang allerede, så det blir ikke lenge til jeg bytter den ut.

   

  Vil dere helst bli rike eller fargerike når dere blir store?

  Rikke: FARGERIK! Ikke det at jeg ikke er det alt, da ...

  Cathrine: Blir gjerne fargerik, jeg altså...!

   

  Liker dere best å se film eller serier?

  Rikke: Serier. Liker ikke å se på film, igrunn ..

  Cathrine: Foretrekker TV da jeg gjerne går litt fort lei. Derfor er 30-40 min som er vanlig tid for en episode ganske greit. Dessuten er det mer spennende når ting ikke blir avslørt for fort.

   

  Liker dere å synge eller danse?

  Rikke: Uten tilsyn, ehee ..

  Cathrine: Joda, men det bør helst ikke vært noen andre til stede! Hahah!

   

  Stilikon?

  Rikke: Mariann Thomassen! Fargerik og smashing!

  Cathrine: Sophia Bush! Elsker alt hun kler seg i.

   

  Favoritt film?

  Rikke: Som sagt tidligere, jeg ser ikke mye på film, men jeg må si at jeg elsket Black Swan!

  Cathrine: Synes The Virgin Suicides er utrolig bra!

   

  Søsken?

  Rikke: Jeg har ingen søsken. Mer enn nok med 3 katter!

  Cathrine: Jeg har en bror.

 • Nytt telefondeksel - Bling bling bling!!   

  Da var mitt nye telefoncover kommet i posten, og jeg er såå fornøyd! Det kom helt fra Kina på under to uker - jeg er imponert!  Åh, sløyfe og perler!  Åh, jeg elsker jo bling-bling, så dette måtte jo være det perfekte deksel for meg! 

  Hva syns du?

   

  xoxo Rikke

 • OMG! Det skulle du likt å vite...  Hei!

  I dag ble det en uvanlig tidlig morgen på meg! Har vært oppe i 3 timer allerede, og klokken er bare litt over halv 10. I kveld skal Rikke og jeg svare på spørsmålene deres! Så kjør på med noen siste spørsmål til spørsmålsrunden vår! Husk å sjekke hva vi svarer i løpet av kvelden. Lover også innlegget om forbildet mitt snart. Ha en god dag så lenge!

     HVA LURER DU PÅ? Spør i vei!

  xoxo

 • Rikke

  Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her! Følg meg på min reise! KONTAKT: Mail: surfintheusa.blogg@gmail.com Instagram: Rikkebovree


  Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her!
  Følg meg på min reise!


  KONTAKT:
  Mail:
  surfintheusa.blogg@gmail.com
  Instagram: Rikkebovree

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits