Rikkes reiseblogg -

Jeg reiser til Arizona!Hallo dere! Nå har jeg forflyttet meg fra Thousand Oaks til familien i Chino Hills.  Det er jo nemmelig Thanksgiving break denne uka, og vi skal til familien i Arizona. Derfor kjørte jeg ned hit i ettermiddag, og skal sove er i natt. Vi kjører tidlig imorgen, rundt klokken 9. Det er en ca. 7,5-8 timers kjøretur. Gleder meg til å se de igjen, noen av de har jeg ikke sett siden Thanksgiving i fjor! Så, hva har jeg egentlig bedrevet dagen min med? Startet den med å ha time, før jeg kjørte til Chino Hills. Her fikk jeg endelig fått en etterlengtet manikyr med akrylnegler, så nå ser de superfine og lange ut! Og til den nette sum at 35 dollar. Ikke verst! Etter det dro jeg til familien sitt hus, før jeg og Karin dro å gjorde noen ærend. På kvelden så vi en episode med Orange is the New Black, og spiste sjokoladekake. Super avslutning, altså!

 

Skal du feire Thanksgiving?

 

xoxo Rikke

 • Dagens innkjøp - MAC sminke  Hallo folkens! Idag skulle jeg bare innom kjøpesenteret en liten tur for å kjøpe noen julegaver - det endte opp med at jeg kjøpte mer til meg selv enn jeg gjorde til noen andre .. Oops! Var innom MAC butikken en liten tur, og det var fire ting som ble med meg hjem - 2 liplinere og 2 øyenskygger. De var så fine at jeg ikke klarte å si nei! Anyways ..


  Dette var hva jeg kjøpte - liplinere i fargene Spice og Magenta, og øyenskyggene er Sketch og Cranberry. I love my purples at the moment! 

   

  Har du sminke fra MAC? Hva er dine favoritter?

   

  xoxo Rikke

 • Kommer til å dø av skolearbeid?  God kveld! Idag er en sånn fyttikatta-hvorfor-finnes-ukedager type dag. Kan vi ikke bare ha litt mer helg, og litt mindre ukedager? Kjenner jeg begynner å komme inn i den fasen der alt skolearbeid bare er helt gørr, og du ikke vet helt hva du skal starte på fordi det er så mange prosjekter. Idag foreksempel, skal jeg liksom starte å skrive research-oppgaven min. Har vel like lyst til å starte på den som jeg har lyst til å holde en edderkopp. Skulle liksom prøve igår og, men det endte med at jeg så på The Office på Netflix. Har heldigvis litt tid igjen! 

  Dette bildet hadde jo masse med innlegget mitt å gjøre .. Har bare ikke tatt så masse bilder i det siste, så da blir dette det beste dere får for nå!

   

  Og gjett hva! Igår kjørte til kjøpesenteret og hentet min nye Macbook Pro! Valgte å kjøpe den som nettopp kom ut med Retina display - herlighet så mye klarere alt er. Min bestemte seg nemmelig for et par uker siden å slutte å lade, og etter fem år var det på tide med en oppgradering. Kan jo si såpass som at den nye er ganske mye raskere (og lettere!!). Fornøyd! Den ble et par tusen billigere når jeg kjøpte den i USA istedet for i Norge, og jeg fikk den til og med med norsk tastatur. Hurra!

   

  Tror jeg kommer til å sitte på Starbucks et par timer for å prøve å finne inspirasjonen til å starte å skrive research-oppgaven min. Den vanskeligste delen er vel bare det å komme igang, er det ikke? 

   

  xoxo Rikke

   

 • Bad Grandpa og leksehav  Hallo dere! Tar meg en liten pause fra lekser, og oppdaterer dere litt istedet. Frister nemmelig veldig lite å starte på en 15-siders researchoppgave akkurat nå. Så langt idag har jeg rukket å være på Starbucks i et par timer å gjort lekser, før jeg kjørte tilbake hit hvor jeg har fortsatt å gjøre lekser. Spennende, huh? Kan jo fortelle litt om hva vi gjorde igår da!

   

  Så klar for en liten leksepause ... joda.

  På kvelden gikk jeg og Emelie over til Grace Hall (en annen bygning på campus) der vi spilte biljard. Det endte opp med at vi spilte sammen med både Carlos, Josh og Stephen en liten stund. Ti minutter før en film begynte på kino fant vi ut at vi skulle dra, så jeg og Emelie spurtet tilbake til rommet vårt for å hente jakke (og sko ..), før vi kjørte til kinoen. Nå kjørte ikke vi samme bil som gutta, så vi kom litt senere. Det endte dermed opp med at vi fikk seter et helt annet sted i salen, noe som var litt kjipt når vi skulle dra på kino sammen. Note to self: kjøp billetter samtidig! Å! Forresten, vi så filmen Bad Grandpa.

   

  Ellers blir det en morsom uke fremover - familie fra Arizona kommer til helgen, så jeg kommer nok til å være ganske opptatt med å være sammen med de. Og neste mandag blir jeg 20! Hurra! Tiden flyr, og nå er det bare 49 dager til jeg skal hjem på juleferie. Og jeg vil ikke hjem engang! 

   

  Føler du også at du blir begravd levende i alle skoleoppgavene i det siste?


  xoxo Rikke

 • Stikkord:

  JEG HAR SETT KATY PERRY, SARA BAREILLES, ELLIE GOULDING ++  Mye som skjer i lala-land! Eller California da, om du vil .. Siden sist har jeg blant annet vært på Katy Perry konsert! La meg fortelle litt om den! 

  Jeg og Emelie dro tidlig (rundt 12-tiden) fra Thousand Oaks, og parkerte bilen i Westwood. Her hadde ingen av oss vært før, og vi var overrasket over hvor fint det var der. Det var et veldig dyrt strøk! Grunnen til at vi parkerte i Westwood er fordi parkeringen på Hollywood Bowl (der konserten var) er helt forferdelig. Vi tuslet derfor litt rundt, og spiste lunsj på Chipotle. Etter en veldig lang (trafikk og forferdelig bussjåfør!) busstur kom vi endelig frem til Hollywood Bowl. Og kjære gud, for en konsert!

  Konserten startet med at Katy kom ut og takket alle for at vi kom idag, før hun introduserte første artist, Bonnie McKee. Hun var kanskje den minst kjente artisten av de som opptrådde, men hun leverte definitivt. Etter Bonnie var det Kacey Musgraves sin tur. Hun tonet det hele veldig ned, men avsluttet med et smell! Etter det var det Tegan & Sara sin tur. Supre artister, men ikke helt min musikksmak. Etter dette var det Sara Bareilles sin tur. Herregud som hun leverte! Hun var superflink, og fikk hele Hollywood Bowl til å synge med på både Love Song og Brave. Da hun avsluttet var det Ellie Goulding sin tur. Herlighet for en søt dame! Hun hadde publikum i sin hule hånd, og leverte allsang etter allsang. 

   

  Og så .. Så var det stjerna selv ... KATY PERRY! Hun sang både sanger fra gamle albumet hennes, men også fra det nye, PRISM. Alle sang med selv om det var bare 2 dager siden albumet hadde blitt sluppet ut. Jeg må si det var helt magisk å se sangen By the Grace of God og Fireworks. Under Fireworks kom det til og med fyrverkeri, bare se på videoen under: 

  Magisk! Jeg er så utrolig glad for at vi fikk tak i billetter, og fikk muligheten til å se alle sammen live. Klokken 11 var alle artistene ferdig, og vi fortet oss til shuttlebussene som tok oss tilbake til bilen. Kan jo bare nevne at vi klarte å kjøre oss litt vill, så vi kom ikke hjem til Thousand Oaks før klokken var 01:00! Men det var verdt det! 

 • Stikkord:


  Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her!
  Følg meg på min reise!

  KONTAKT:
  Mail:
  rikkebovre@hotmail.com
  Instagram:
  Rikkebovree


  Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her!
  Følg meg på min reise!


  KONTAKT:
  Mail:
  surfintheusa.blogg@gmail.com
  Instagram: Rikkebovree

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits