Rikkes reiseblogg -

Problemer med søknad i CaliforniaIkke nok med at skolen jeg går på nå gav meg papirer om skolen min i California fra 2009, der det stod at man ikke trang å ta noen TOEFL-test, men jeg bare sjekket tilfeldig på nettsidene til skolen min igår, og der står det at jeg må det. Derfor bestilte jeg TOEFL-test 3 mars i Drammen, til den nette sum av 250$ .. Dyrt! Bare for å bevise at jeg faktisk kan klare å snakke engelsk.. Men, må man så må man!
Idag blir det en relativt rolig dag, jeg var på butikken isted for å kjøpe inn noen varer til nyttårsaften, og det er ville tilstander. ALLE skulle visst handle idag, inkludert meg, haha. Det blir ingen raketter på meg idag, rett og slett fordi jeg vil tenke på kjæledyrene mine sitt beste. De er jo kjemperedde på nyttårsaften! 

 

Har du tatt en TOEFL-test før? Hva skal du ikveld?

 

xoxo Rikke

 • Mitt stilikon  Har du et idol? Noen du ser opp til? Et stilikon? Det har iallefall jeg. Jeg skal ta for meg mitt første og største forbilde, artisten Mariann Rosa. Du kjenner henne kanskje igjen som Mariann Thomassen, vokalist i Surferosa?

  Jeg beundrer de elleville ideene som blir satt til live, fargene, mønstrene og måten hun tørr å skille seg så ut. Jan Thomas kan bare gå å legge seg, dette er norges best kledde dame! 

  Jeg har også vært heldig å møte Mariann ved flere anledninger, og håper definitivt på flere. Hun er utrolig koselig!

   

  Har du et stilikon? Hva syns du om Mariann Rosa?

   

  xoxo Rikke

   

 • Videoblogg - Hvorfor driter du deg ut?!  Noe jeg irriterer meg grønn over er alle de norske bloggerene som legger ut videoblogg av seg selv med webcam-kvalitet. Ikke nok med det, men de sier oftere "eehm" .."eeh" osv. oftere enn de faktisk snakker om det de skal. HVORFOR?!  Jeg blir så irritert. 

  Dersom man først skal lage en videoblogg kan man for det første bruke et kamera med grei kvalitet, man må snakke TYDELIG, ikke være så forferdelig fjortis at man dør, og man bør også ikke hoppe rundt med kamera så man blir svimmel av å se på videoen. 

   

  Altfor mange norske bloggere gjør det, og jeg blir faktisk direkte flau når jeg ser mange som rett og slett driter seg ut. HUFF!

   

  Jeg skal vel egentlig ikke si noe selv, siden jeg ikke har lagt ut noen video av verken meg eller Cathrine, men jeg følte bare for å si det slik jeg syns. Greit nok, videoer kan være en god tvist på ellers trause blogginnlegg, men kjære dere, gjør det litt proffere .. Lær dere uttale av det dere sier på engelsk, produkter etc. Værsåsnill!
  Har du laget en videoblogg før?

   

  xoxo Rikke

 • Isadora Hair Mascara - Funker de?!  Da har jeg hatt en dag på å teste ut hårmascaraene, og dette er hvordan de ser ut når de er tørket og børstet inn i håret;   Tatt i betraktning at jeg har rødt hår nederst var det ikke så vanskelig å skjønne at det kom til å bli en mer rød-rosa farge for mitt hår. Jeg liker de blå highlights'ene da! (Og nei, jeg tok ikke mye farge og langt oppover, fordi jeg ville bare teste litt! Kan sikkert få mye mer pigmentering om man virkelig prøver)

  Prisen er det derimot mye å si på. 139 kroner for en tube med 17 ml er dyrt! Så jeg kommer nok ikke til å kjøpe disse igjen, men gøy å ha noen farger å bytte på dersom man er redd for permanent farge. For ja, de går ut i vask. Prøvde isted, har nå INGEN farger igjen. Greit!

   

  Hva syns du? 

   

  xoxo Rikke

 • Nyttårsaften, sminke og mat  Gud for en treg dag .. Jeg har ikke gjort veldig mye bortsett fra å sminke meg, spise mat og å være på facebook. Joda, helt greit når det er juleferie! Og nå er det jo tross alt ikke lenge til man begynner på skolen igjen! Imorgen skal jeg være sammen med et par venninner og spise god mat (Hamburger, Marshmellow Dream og S'mores!) før jeg skal være sjåfør på natten. Gleder meg!

  Tenker også jeg skal leke litt med sminke .. Vil dere eventuelt se min nyttårs-look?

  Hva skal du gjøre på nyttårsaften? 

   

  xoxo Rikke

 • Dagens innkjøp - Hårmascara og klær!  Jeg hadde jo et par gavekort på Gina Tricot, så jeg fikk med meg kusinen min og reiste til sentrum for å kjøpe noen småting!

  Gullgenser fra Gina Tricot

  Leopardgenser fra Gina Tricot

  Tights fra Gina Tricot

  WHAT!? Hårmascara?! Dette må jo såklart testes ut! Har prøvd ut en stripe, og så langt liker jeg de .. tror jeg .. Kommer tilbake til resultater imorgen eller noe! 

  Jeg kjøpte to stykker, for som sagt liker jeg farger, haha!

   

  Har du hørt om hårmascara før?

   

  xoxo Rikke

 • Pakke i posten - Bilder av min nye Marc Jacobs  Ganske glad i min nye pouch så langt, ja! Dette er hvordan den ser ut :  (Og jo, det er ekte Marc by Marc Jacobs, ikke falsk, om du lurte)

   

  Har du fått noen pakker i posten i det siste?

   

  xoxo Rikke

 • Familiemiddag!  Da var det på'n igjen med julemiddager, nå er det stek og pinnekjøtt på programmet! Naaam! Er du ferdig med alle julemiddagene?

 • PAKKE I POSTEN! Marc Jacobs!  Jeg har aldri fått noe så fort i posten som denne vesken. 1,5 dager tok det for den å reise fra Washington til Norge! Jeg er strålende fornøyd fraktmessig, iallefall. 

  Vesken /pouchen er helt nydelig. Akkurat slik jeg hadde håpet den skulle være!

  Slem som jeg er, har jeg bare tatt webcam-bilder så lenge .. Dere får flere muligens senere idag, først skal jeg til Sandefjord å gjøre litt shopping, så skal jeg på julemiddag hos familie. Kanskje etter dette!  Ååh, jeg er så glad i den allerede! Vi kommer nok til å bli bestevenner!

   

  Har du noe fra Marc by Marc Jacobs?

   

  xoxo Rikke

 • Innkjøp!  Som dere alt har hørt, så fikk jeg iPhone 4s til jul. Selvfølgelig måtte jeg skaffe meg beskyttelse til telefonen! Akkurat nå har jeg et rødt cover jeg kjøpte hos CDon. Kjøpte også beskyttelse til skjermen. Her om dagen bestilte jeg også dette iPhone coveret fra eBay! Dette kommer jo fra Brooke i One Tree Hill for dere som følger med! "Zero is not a size!" (Størrelse 30 finnes ikke!) Forresten så er intervjuet jeg snakket om i forrige innlegg over. Tror det gikk greit.

     Hva syns dere? :)

  xoxo C

 • Avslag på skoleplass i USA.  Da har jeg sendt en mail til Pacific Lutheran University, og fortalt at jeg ikke kommer til å godta skoleplassen jeg har blitt tilbudt der. Dette fordet jeg har godtatt skoleplassen i California.
  Hadde jeg vært smart hadde jeg nok tatt skoleplassen i Tacoma, Washington, med tanke på pris, men jeg tenker heller at jeg må gjøre det jeg føler er riktig for meg. Jeg føler ikke det er riktig at jeg skal flytte langt unna min amerikanske familie jeg så gjerne ønsker å bli bedre kjent med, mot at jeg tar en skoleplass i en stat som er billigere. Nei, nei, nei. Så da får jeg heller betale litt mer, jobbe litt mer og få dette til å gå rundt. Jeg gleder meg! 

   

  Fikk også mail fra min amerikanske representant om at startpakken fra California Lutheran University skulle komme i løpet av desember/januar. Gøy! Da begynner jobben med å kontakte den norske ambassaden, få visum, fikse pass etc. Gøy! (Jo, Cathrine, det betyr at jeg kommer til oslo og at vi kan møtes! :D)

   

  Skal du flytte til utlandet når du er ferdig med videregående?

   


  xoxo Rikke

 • Marc by Marc Jacobs - Endelig er du min!  Gjett hvem som nettopp bestilte seg en ny Marc by Marc Jacobs pouch ? Jo, det var vel meg det! Nå har de lovet meg 1-3 dagers levering, så jeg venter i spenning på om jeg får den på den korte tiden. 

  Er den ikke bare nyyydelig?

  Image and video hosting by TinyPic                   

  Image and video hosting by TinyPic

  Gleder meg til å få den i posten!

   

  Har du noe fra Marc by Marc Jacobs?

  xoxo Rikke
 • Blir straks intervjuet!  For noen dager siden fikk jeg det som må være den merkeligste mailen jeg har fått noensinne. En reporter fra USA ønsket å snakke med meg om turen min i sommer. Jeg reiste jo helt til Wilmington for One Tree Hill. Mens jeg var der så var jeg på de lokale tv nyhetene (Nei, det er ikke en dårlig spøk. Det skjedde faktisk). Nå er det en lokal avis som ønsker å få historien (og sannsynligvis bilder) i forbindelse med at den siste sesongen snart ruller over skjermen. Sitter og venter på at reporteren skal ringe meg. Håper jeg ikke sier noe forferdelig dumt...

   


  Meg og Shantel (Quinn) i sommer!

  Hva har du gjort i dag?! Har du noen gang blitt intervjuet?

  xoxo C

 • Den store byttedagen - Mine innkjøp  Så, jeg hadde masse gavekort og ting som måtte byttes idag, så det endte med en god del nye ting: 


  Banana shampoo og conditioner fra The Body Shop. Lukter HIMMELSKT!

  Maxiskjørt (Vanskelig å se på bildet), og 2 tskjorter fra Gina Tricot.

  Bandeau og tskjorte fra Gina Tricot.

  Åh, se så fiiin den er!

  Måtte også ha en ny treningstopp, så da ble dette den mest fancye jeg fant. Hvor tøff?!

   

  Har du handlet idag?

   

  xoxo Rikke

 • Makeup and shopping  foto tatt med 55-200 mm

  Imorgen reiser jeg til Tønsberg for å bytte julegaver som var for store. Skal også bruke noen gavekort. Gleder meg. Kanskje jeg finner noe ny sminke? Eller klær?

   

  Skal du på romjulsshopping?

   

  xoxo Rikke

 • Anmeldelse : Lady Gaga Heartbeats ørepropper!  Som dere sikkert fikk med dere, jeg fikk Lady Gaga øreproppene i julegave. Jeg har hatt lyst på disse utrolig lenge, og ble superglad når jeg fikk de! 

  Slik ser innpakningen ut.

  Man får så en ny boks inni innpakningen der det står LADY GAGA. Det er en boks med magnetåpning.


  Midt på ledningen har man også en liten signatur av Lady Gaga. Classy!

  Slik ser altså øreproppene ut, de er jo et smykke i seg selv! Utrolig pene, og lyden er strålende i de. Man hører ingenting annet enn musikken når man har disse på, noe som er et pluss.

   

  Så alt i alt, STRÅLENDE ørepropper! Det eneste negative er prisen, de billigste jeg har funnet er til 799 kroner. 

   

  Har du disse øreproppene?

   

  xoxo Rikke

 • Daff dag - Katter, duftlys og pysjamas.  For en daff dag. Jeg har fortsatt ikke kommet meg ut av pysjen, og har omtrent ligget her hele dagen og sett på filmer. Utrolig deilig med dager som dette også. Ikke ligger jeg her alene heller, jeg har 2 katter som også ligger i samme sengen som meg å snorker! Virker som om de også ble utslitte igår.

  Duftlysene blir brent, og alt lukter heerlig jul.  Bare se! Han ser litt daff ut, ikke sant?

   

  Hva har du gjort idag?

   

  xoxo Rikke

 • Julegaver  Må jo slenge meg på dagens trend. Jeg har faktisk nettopp stått opp. Det ble mye fint i går, men jula handler ikke om gavene. Synes det er bedre å gi gaver og se reaksjoner.

   

  04.25: Tweet fra Sophia Bush.

  06.15: Tweet fra Lisa Goldstein.

  Uten tvil julens beste gave å våkne opp til dette på julaften!

   

  iPhone.

   

  One Tree Hill sesong 8. Jana Kramer t-skjorte (Hvordan visste du det Rikke? Haha, takk!).

   

  Film og CD'er.

   

  Andre ting var klær, sminke, penger, veske, lysholder som skal henge i vinduet, parfyme, scrapbooking ting og mye mer. Bildene er tatt med den nye telefonen.

   

  Hva fikk du til jul?!

  xoxo C

 • MINE julegaver! -Vil du at jeg skal lese din blogg?  JEG FIKK LADY GAGA HEARTBEATS!! So Happy I Could Die!

  Rette/Krølltang, lys, sjokolade, pute, håndkle, krem og såpe.

  Avril Lavigne - Forbidden Treasure gavesett, sjokolade, The Body Shop julesett, The Body Shop Shea Whip gavesett, lipglosser, leppestift, eyeliner, sminkepung.

  Vintage genser, skjørt, paljettshorts (<3)

  Rihanna t-skjorte (Takk Cathrine!), polkadot nattpysj

  Veske fra Bikbok.

  Smykker ..

  3 gavekort! Pluss at jeg også fikk 4500 kroner i kontanter! 

  Jeg er strååålende fornøyd! 

   

  Hva fikk du til jul?

  KOMMENTER GJERNE OM DU VIL AT JEG SKAL LESE DIN BLOGG, TRENGER NYE BLOGGER Å LESE.

   

  xoxo Rikke

 • Julefeiringen over, og gavene er åpnet  Da var julefeiringen over for min del, og jeg er strålende fornøyd med alle gavene jeg har fått! Sminke, Lady Gaga ørepropper, veske, klær osv. Er dette noe dere ønsker å se bilder av?

   

  Forresten, gratuler Cathrine med ny Iphone 4S! Vet noen hvor man finner Siri? Cathrine skjønner ikke dette.

   

  xoxo Rikke

 • GOD JUL  Hei, kjære lesere!

  Ønsker dere alle en god jul, og takk for at dere har fulgt oss så langt! Vi kommer tilbake med oppdateringer i løpet av romjulen.

  Jeg (Cathrine) har så langt fått masse godis, tweets fra to idoler, sminke, klær og kryssordbok. Dette før en eneste julegave er blitt åpnet. Så dagen kan ikke bli bedre. Regner med Rikke koser seg sammen med familien!

   

  Har dere fått noe fint enda? Hva ønsker du deg?

  xoxo R & C

 • Cafèbesøk og Filippa K  Idag har jeg vært i byen. Nærmere sagt i Tønsberg sentrum. Vi var på Fretex, der jeg faktisk fant en nydelig strikket genser fra Filippa K! Til bare 129 kroner! Strålende fornøyd, iallefall.   Etter dette gikk turen til Bare Barista, som er en liten lokal cafè her i Tønsberg. Dette er definitivt den søteste cafeen i hele Tønsberg! En ismocca senere, og vi var på biblioteket for å gjøre noen ærend. Vi orket ikke å gå på kjøpesenteret, fordi det var alt for mange folk der! 

   

  Hva har du gjort idag?

   

  xoxo Rikke

 • Prosjekt - Hvor mange produkter brukes per måned? RESULTAT  Så, nå har jeg holdt på med mitt "bruk opp produkter som du egentlig ikke bruker og bare ligger der å samler støv"-prosjekt, og sier meg nå ferdig. Må si jeg ble overrasket over hvor mange produkter jeg fullførte på en måned! Hele 16 produkter!  Det var egentlig litt deilig å få litt plass til nye produkter, så dette er definitivt en lur måte dersom du har litt for mye i skapet.

  Har du noen gang prøvd ut et slikt prosjekt?

   

  xoxo Rikke

 • Dagens innkjøp - Veske, body butter, nøkkelring ++  Da jeg var ferdig hos legen idag dro jeg på kjøpesenteret Nordbyen i Larvik, og tror du ikke jeg fant noen herligheter? Var ikke jeg som betalte da, moren min var nemmelig med meg ..

  Vel, dette var det jeg fant;

  Veske fra H&M 100 kr (!)

  Nøkkelring-hale fra Kappahl 40 kr

  Black Vanilla body butter fra H&M 29,50 kr.   Åh, jeg elsker de! Imorgen skal jeg på fretex å snoke med venninnen min, kanskje jeg finner noen herligheter? Jeg elsker nemmelig å gå rundt å snoke sånn! 

   

  Fine ting jeg kjøpte, ikke sant?

   

  xoxo Rikke

 • Skien- here I am!  Jeg har akkurat kjørt til skien, og venter nå på at moren min skal bli ferdig hos legen. Etter dette skal vi kjøre til larvik på nordbyen kjøpesenter for å spise frokost. Nam! Har vi noen lesere fra larvik eller skien? :-)


  Xoxo Rikke

 • Helgens innkjøp - Sminke!  Glemte å vise dere et par ting jeg kjøpte på Cubus i Oslo ...  En hvit/gulaktig øyenskygge fra Viva La Diva - perfekt som highlighter!

  Kjøpte også en av disse av ren nyskjerrighet på om de var noe tess. Kan ikke si jeg er imponert så langt .. Ikke noe pigmentert i det hele tatt! Nedtur! fra MNY by Maybelline

   

  Har du noen av disse produktene? Hva syns du?

   

  xoxo Rikke

 • Pakke i posten fra USA!  Så, da jeg kom hjem fra jobb isted lå det verdens søteste pakke til meg fra familien i USA. De har kjøpt en California Lutheran University t-skjorte til meg! (til dere som ikke vet det, dette er skolen jeg skal begynne på i California til høsten).

  Utrolig søtt at de gjorde dette, jeg kommer nok til å bruke denne flittig fremover. Herlighet, dette gjør bare at jeg gleder meg mer og mer til å reise!

  Hvor søtt?!

   

  Jeg er iallefall glad jeg sendte en liten pakke tilbake til de også! De fikk bare godteri, men det håper jeg de blir glade for uansett!

   

  Har du fått noen pakker i posten i det siste?

   

  xoxo Rikke

 • Jobbing, pakker og ferie ..!  Så utrolig deilig det var å kunne stå opp når jeg ville idag! Til dere som ikke har gjettet det - min siste skoledag var igår, og jeg har nå fri. Vel, fri og fri, jeg skal tross alt på jobb om et par timer, men det blir siste jobbingen før jul, iallefall. Og penger trenger man jo alltid. 

  Etter jobbingen drar jeg nok til sentrum for å sende en pakke til Cathrine (som jeg forøvrig mistet adressen til igår .. Cathrine, send på nytt!) Hun vet selv hva som er inne i pakken, for hun valgte den selv! Det er jo da de oftest blir mest fornøyde, sant?

   

  Forresten er det sykt kleint å sende pakker her, for jeg er hele tiden på posten, og det er alltid samme mann.. Så nå blir jeg gjenkjent. Great.

   

  Har du sendt noen pakker i år?

   

  xoxo Rikke

 • Jeg gruer meg. Jeg gleder meg. Flytter til California!  Jeg lurer hver eneste dag på hvordan fremtiden min kommer til å bli. Eller, kanskje ikke fremtiden, men bare neste år. Hvordan er California Lutheran University? Jeg lurer på hvordan campus er, hvordan menneskene jeg skal bo sammen med er og hvordan jeg skal klare meg et år alene. Kommer jeg til å klare pensumet? Skal ikke se bort ifra at jeg blir borte i flere år heller, eller tar hele bachelorgraden min der. Det spørs helt om hvor godt jeg trives og pengebruken, hehe. 
  Tenk om jeg får helt forferdelige room mates, eller hater skolesystemet der borte? Tenk om jeg møter the love of my life der borte? Det er så mange tanker jeg går rundt med akkurat nå, og jeg kan ikke tro at det omtrent bare er 8 måneder før jeg skal flytte ut i den store verden helt alene. 8 måneder til jeg står på bar bakke, uten kjente (bortsett fra amerikanske familien som bor 1,5 timer unna) til å hjelpe meg. Jeg gleder meg. Jeg gruer meg. Jeg er spent!

   

  Har du noen spørsmål angående min reise?

   

  xoxo Rikke

 • Nye innkjøp - MAC  Jeg kjøpte noen småting på nettet idag, og idag ble det to leppestifter fra MAC. Den første var denne; 

   

  Dette er Angel leppestift fra Mac, fra den originale kolleksjonen. 159,-

  Jeg kjøpte også denne, Violetta fra Venomous Villains kolleksjonen fra januar (?) i år. Utrolig nydelig farge! 199,-

   

  Jeg gleder meg til å få pakken i posten! Kjøpte fra Britique.com forresten ..

   

  Har du noen MAC leppestifter?

  xoxo Rikke

 • Håndballfinale - Er DU klar?  Flere enn meg som skal se finalen mellom Norge- Frankrike i håndball 19:30?

  Landspatriot som jeg er heier jeg såklart på NORGE! Vi har jo en god sjanse for å ta de, har vi ikke?

   

  Skal du se på kampen?

   

  xoxo Rikke

  (btw, Cathrine haater håndball .. fy cathrine!)

 • Dagens makeup - Black colour  Hva er ikke bedre enn en svart øyenskygge på en søndag .. haha! Iallefall var det det som ble valget idag, så slik ble looken:

  Produkter brukt:

  - Beauty Rush - Fade to Black

  - Beauty Rush - Peachy Jean

  - Elizabeth Arden Double Density Mascara

  - Kat Von D eyeliner

  - L'oreal eyeliner

  - H&M Brow Pencil

   

  Hva syns du?

   

  xoxo Rikke

 • Julestrømpeinnkjøp  Dagen idag har så langt bare gått ut på å vaske hos farmoren og farfaren min. Iallefall er jeg 300 kroner rikere, herlig!  Nå går turen snart til byen for å kjøpe et par siste innkjøp til en julestrømpe. Må jo lage ferdig de, og! 

   

  Hva skal du idag?

   

  xoxo Rikke

 • Julegaver - Endelig ferdig!  Et par gaver rikere idag, haha. ENDELIG FERDIG!! Er sikker på at jeg brukte 2000 kroner bare på julegaver idag .. dyrt! Se så flink jeg var til å pakke inn i de store pakkene forresten, HAHA! Aldri sett noe verre ...

  Er du ferdig med julegavene?

   

  xoxo Rikke

 • Innkjøp fra Oslo - Mac, Cheap Monday, LUSH ++  Ble noen små julegaver på meg selv også når jeg var i oslo istad!  Alle pengene LUSH får av denne hudkremen gies til Hus til Pus, som jobber for å omplassere dyr. HERLIG! :)

  ...Åh, aldri luktet på en så god såpe noen gang ...

  2 stk Sauna freshner med limeduft. Mmmm

  Fikk også med meg MAC leppestiften i Elequent Air, helt min farge! SØLV!   

  Jeg elsker den! 

  Hva syns du om innkjøpene? Har du kjøpt deg noe nytt idag?

   

  xoxo Rikke

 • På vei til oslo...  Da var jeg på vei til Oslo for en snarvisitt for å kjøpe resten av julegavene. Kan ikke si jeg er meget våken nå, tror nok ikke det er lenge før jeg sovner på bussen.. Gleder meg iallefall til å vandre rundt i oslos gater!


  Er noen av dere i Oslo idag??


  Xoxo Rikke

 • Trenger hjelp av DEG!  Imorgen skal jeg ta turen til Oslo en tur, og lurer på om noen av dere har noen tips til hva jeg kan kjøpe til kusinen min, farfaren min og bestefaren min .. Jeg er helt clueless, og trenger virkelig hjelp! Vil liksom ikke gi de en kaffekopp ...

  Hva ville du kjøpt?

   

  xoxo Rikke

 • Ny neglelakk - OPI  Da ble det ny neglefarge idag og da, mens vi var inne i beauty-sjangeren ...

  Denne gangen ble det OPI - Show It And Glow It! .. Jeg ELSKER glitterneglelakker, og denne er definitivt en jeg kommer til å bruke mye!

  Hva syns du? Fin?

   

  xoxo Rikke

 • Dagens makeup - Pink Passion  Da var det dags for dagens sminkelook, og dette ble der jeg hadde på idag ..  Produkter brukt:

  - Kat von D art eyeliner

  - H&M Glitter eyeliner i Gold

  -  88 Paletten

  - Nyx Jumbo Pencil i fargen Milk

  - Peachy Jean øyenskygge fra Beauty Rush

  - Eyeliner fra L'oreal

  - Almay One Coat Dial Up mascara

   

  Hva syns du? 

   

  xoxo Rikke

 • Vil vite hvem DU er!  I det siste har det vært blogginnlegg veldig om OSS. Idag vil jeg gjerne vite litt om DEG! Det er jo tross alt dere som leser bloggen vår, er det ikke? Sååå ...

  Hvordan fikk du vite om bloggen vår, og er du fast leser? Eller bare stikker du innom?

   

  Dersom det er saker dere vil vi skal blogge om, eller starte med ukens blogg etc, er det bare å fortelle oss dette, så starter vi selvfølgelig med det! Tar imot tips!  xoxo Rikke

 • Stressende uke - For mye!!  Jeg tror ikke jeg har hatt så mye styr og prøver som denne uken NOENSINNE.

  Mandag: Italienskprøve + engelskprøve

  Tirsdag: Religionsfremføring + gymprøve teori

  Onsdag: Norskprøve og italienskprøve

  Torsdag: Engelskfremføring

  Fredag: Historiefremføring.
  Så som dere ser har jeg ikke hatt mye tid til overs til å skrive her på bloggen! Sånt skjer, I guess!

  Har du hatt mye å gjøre denne uken?

   

  xoxo Rikke

   

 • Svar på spørsmålene deres  Hva gjør dere på om dagene? Hva er det beste dere liker å gjøre?

  Rikke: Jeg går på skole, så er ganske så opptatt med det for tiden. Siste året på videregående er slitsomt! Ellers jobber jeg som vaskehjelp en gang i uken. Jeg elsker å dra på konserter, men også å shoppe, så det må nok være det jeg liker aller best!

  Cathrine: Jeg gjør nødvendige ærender, huslige sysler som vasking, går på cafe eller er sosial med venner, lager mat, ser på tv, surfer på nettet og gjør helt normale ting. Det beste jeg vet er å gå på konsert eller lignende med gode venner!

   

  Favoritt farge?

  Rikke: Ikke spør meg om farger, jeg bruker ALT!

  Cathrine: Rød og blå.

   

  Hva ønsker dere dere til jul?

  Rikke: Klær, penger, sminke, rettetang, gavekort og Lady Gaga Heartbeats ørepropper.

  Cathrine: iPhone, tweet og follow fra Shantel VanSanten på Twitter, penger til Frankrike turen i februar, klær, film, musikk...

   

  Favorittfilm? Hvilken film er et must i jula?

  Rikke: Ser VELDIG sjelden på film, så jeg må si pass. Har ingen favoritt! Harry Potter-filmene er jo koselige i jula, da! Og Flåklypa-filmen, ååh!

  Cathrine: Eh.. Synes The Virgin Suicides er veldig bra. Likte også P.S I Love You veldig godt. Ikke noen filmentusiast. I julen ser jeg alltid Tre nøtter til Askepott!

   

  Favorittsang akkurat nå?

  Rikke: End Up Here - Cher Lloyd 

  Cathrine: Fix A Heart - Demi Lovato

   

  Favorittantrekket ditt? Favoritt skoene dine?

  Rikke: Highwaist bukser, høye heler, leopardjakke og noe spennende! Favoritt skoene er de sorte og glitrete Whitney Port skoene mine!

  Cathrine: Liker det enkelt så jeanstights eller svart tights og en fin tunika. Favoritt sko er lange støvletter.

   

  Hvilken julekalender er best? (tv)

  Rikke: Ser ikke på julekalendere i år . Så på Nissene over skog og hei i 5 minutter før jeg ikke klarte mer. Maken til rot!

  Cathrine: Nissene over skog og hei!

   

  Hvilken stat skal du gå på skole?

  Rikke: California.

   

  Noen tips til steder man bør besøke New York og Miami?

  Vi har aldri vært på noen av disse stedene, dessverre. Google it, der får du sikkert litt info!

   

  Favoritt plass i USA?

  Rikke: Jeg må nok si at jeg har en delt 1. Plass her, mellom Ontario, California , og Tucson i Arizona. Elsker begge stedene, og håper jeg får dratt hit til sommeren.

  Cathrine: Wilmington, North Carolina! Og muligens Los Angeles.

   

  Hva spiser du til jul?

  Rikke: Ribbe, medisterpølser, medisterkaker, poteter, grønnsaker og riskrem. Yummy!

  Cathrine: Hjemme hos oss er det ribbe, julepølser, poteter og medisterkaker. Dessten i år vet jeg ikke hva det blir. På formiddagen spiser vi risgrøt med mandel i (og premie til den som får den).

   

  Favoritt kjole?

  Rikke: Godt spørsmål. Det minner meg på at jeg må finne noe å ha på meg på julaften!

  Cathrine: En jeg kjøpte før jeg reiste til USA. Svart med farge striper. Mykt silkestoff. Fra H&M.

   

  Hvilket land bor dere i? Er det akkurat som Brooke hadde det i One Tree Hill?

  Rikke: Jeg bor i Norge, men skal flytte til California til sommeren. Gleder meg!

  Cathrine: Stemmer at jeg har møtt Sophia, men det var fordi jeg reiste til USA. Jeg bor i Norge, og jeg må innrømme at det ikke er i nærheten av sånn det var i USA. Helt annet klima, natur og bebyggelse i det som er kjent som Tree Hill på tv. Det var utrolig spennende!

   

  Hvordan ble dere venner? Har dere kjent hverandre hele livet?

  Rikke: Vi ble vel i utgangspunktet venner pga begge var fans av Maria Haukaas Mittet (den gang Storeng), også ble det vel bare utviklet derfra, tror jeg? (Hva sier du, Cathrine?)

  Cathrine: Det Rikke sa! Vi har ikke kjent hverandre hele livet, men føles sånn noen ganger!

   

  Hvorfor begynte dere å blogge?

  Rikke: Vi begynte for å holde kontakten da vi begge var på reise i sommer. Det var vår måte å opprettholde kontakten med hverandre.

  Cathrine: Vi skulle reise til USA og ville dele alt på en enkel måte, og har fortsatt mest fordi det er en gøy greie som man kan bruke tid på når man føler for det.

   

  Hva liker dere best ved dere selv?

  Rikke: Jeg vet ikke helt, jeg. Kanskje det at jeg jobber hardt for det jeg ønsker å få til? Stå-på-viljen er på topp, ehe!

  Cathrine: Hmm.. Muligens at jeg er ganske rolig så det skal litt til for å stresse meg. Dermed er jeg også en pålitelig person i en hver situasjon.

   

  Drømmeyrke?

  Rikke: Noe innenfor tv/filmproduksjon eller journalistikk. Regner med at veien blir litt klarere til høsten når jeg får gått på kommunikasjonslinjen og får innføring i hva dette innebærer.

  Cathrine: Har allerede drømmeyrket som utdannet journalist. Vurderer vdere skolegang, men vi får se hva som skjer.

   

  Favoritt mat og drikke?

  Rikke: Fiskeboller i hvit saus, hehe! Favoritt drikke er mocha frappuchino. Fås på Wayne's Coffee eller Starbucks. YUM!

  Cathrine: Lasagne eller hjemmelaget pizza, og Pepsi Max. Dette overrasker neppe noen at dette kommer fra meg!

   

  Vet du hvor de skoene er fra?

  Rikke: Det er sko fra Jeffrey Campbell, og modellen heter Lita. Fåes på nelly.com blant annet.

   

   

  Håper dere ble fornøyd med svarene!

  xoxo R & C

 • Jul, jul, jul!  Er det bare jeg som synes året har gått utrolig fort? Neste lørdag er det julaften! Desember er nok favorittmåneden min til tross for at jeg misliker snøen og kulden sterkt. Synes det er en så fin tid på året hvor det er tilbud over alt, pyntet i alle gater, hus og butikker. Alt føles lettere, og alle er glade. Man kan også med god samvittighet kose seg med en god film og en kopp med varm gløgg eller lignende. Selvfølgelig er det hyggelig med julaften og gaver, men for meg er det tradisjonene som er viktigst!

     Er du glad i julen? Hva er dine juletradisjoner?

  Ikke glem spørsmålsrunden vår. Vi svarer i morgen - Send inn spørsmål her.

  xoxo C

 • Pakke i posten - H&M!  Var på salgssidene til H&M, og jeg fant noen søte kjoler og et skjørt jeg bare ikke kunne slå fra meg. De blir perfekte til sommeren når jeg skal bo i California!

  39 kroner for denne!

  59 kroner for den rosa kjolen


  99 kroner for dette skjørtet.

   

  Jeg ELSKER alt jeg fikk, men jeg tror nok jeg kommer til å legge opp den rosa kjolen noe, da den stopper midt på leggen min, noe som får meg til å se litt ... klumpete ut, haha! 

   

  Hva syns du? 

   

  xoxo Rikke

 • Julekonsert  Som jeg begynte å fortelle i et tidligere innlegg, blir årets julekonsert: Maria Haukaas Mittet & Oslo Gospel Choir! Skulle EGENTLIG reist på den i Sandvika i kveld, men siden den var ute måtte jeg prioritere helsen. Forrige gang jeg var på utekonsert (også da med Maria!) så endte det med lungebetennelse og 2 måneders sykdom. Siden jeg har vært syk siden omtrent slutten av oktober og endelig har blitt frisk så bestemte jeg meg for å ikke dra. Veldig synd, men regner med det var en fantastisk opplevelse likevel. Gleder meg til å endelig få sett dem (inne!) den 22. desember. Blir ikke ordentlig jul før det. Ser for meg herlig stemning fra første minutt.

     Skal du se Maria Haukaas Mittet og Oslo Gospel Choir før jul? Er julekonsert en tradisjon for deg?

  xoxo C

 • Jeg vant Moroccanoil - produkter!  Idag fikk jeg en gledelig overraskelse da jeg sjekket postkassen, nemmelig en pakke! Ikke det at det overrasket meg veldig, siden jeg trodde det var en annen pakke jeg venter på (julegaven til Cathrine!) .. Så åpner jeg, og finner masse Moroccanoil-hårprodukter! Jeg var en av 40 bloggere som fikk dette! 

   

  Jeg fikk tilsendt Moroccanoil Moisture Repair Conditioner, Moisture Repair Shampoo og Oil Treatment. Jeg har jo lenge tenkt på å kjøpe oljebehandlingen, så ble strålende fornøyd når jeg fikk denne tilsendt!  Gleder meg virkelig til å finne ut om disse lever opp til "hypen"! 

   

  Har du vunnet disse?

   

  xoxo Rikke

  cutrinutvalgt
 • Stikkord:

  The Voice!  I dag var Anki, Thora og jeg på innspilling av det nye TV2 programmet The Voice. Det blir sendt til våren, og kan anbefale alle å se på! Kan ikke avsløre noe, men konseptet er at det er 4 mentorer som IKKE får se deltagerne. Disse skal høre på deltagerne og velge om de kan gjøre noe for dem underveis i låten. De fire mentorene er Hanne Sørvaag, Sondre Lerche, Magne Furuholmen og Yosef Meriam. Det er selvsagt mye mer som skjer, men det må du se på TV! Vi fikk se 10 deltagere, og noen av disse gikk videre så det blir spennende å følge med til våren. Konseptet er iallefall etter min mening mye bedre enn X Factor og Idol.

   

  Kan dessverre ikke dele bilder, da dette rett og slett ikke var lov! Beklager. Skal du se på The Voice?

  xoxo C

 • Happy Desember!  Så langt har desember betydd sykdom for meg... Er på bedringens vei for n'te gang siden helt tilbake i juli når jeg var i USA. Det er BARE meg som blir syk på en to ukers ferie og på den tiden av året jeg liker best! HAPPY DESEMBER, liksom! Har jo heldigvis julekalendere som letter på humøret. Ser dere på Nissene over skog og hei?! Synes den serien er helt genial. Bedre enn sin egen original. En oppfølger som var verdt noen års ventetid. Har også sjokoladekalender, flax kalender og delvis en pakkekalender (Små pakker i helgene samt lille julaften og julaften).

   

   

  Hva syns dere om Nissene over skog og hei?! Hvordan julekalender har dere?

  xoxo C

 • Lady Gaga - Marry The Night  Har du sett den nye musikkvideoen til Lady Gaga? Jeg elsker den, og skjønner meg ikke på kritikken den har fått fra enkelte. Klart, det er en fordel å være en "little monster" å vite hva hun står for og hva hun har opplevd for å forstå sammenhengen i videoen, men du må innrømme at Marry The Night rett og slett er fantastisk.

  Jeg er sikker på at jeg har sett den 10 ganger nå, og elsker den like mye hver gang. Og det er jo bare herlig at den er 13 minutter og 51 sekunder. Det vil jo bare si mer Gaga!

  I'm gonna be a star. You wanna know why? Because I have nothing left to loose. 

   

  Hva syns du om musikkvideoen?

   

  xoxo Rikke

 • "Åssen hadde du håret på julebord?"  Fikk endelig se bildene fra julebordet, og slik var håret og sminken min på julebordet;

  Krøllet håret foran, altså. Ikke så avanserte greier, det der!  Har du vært på julebord i år? 

   

  xoxo Rikke

 • Sære bloggsøk/ blogglesere (?)  Vi har tittet litt på hva folk søker på for å komme inn på vår blogg, og noen er faktisk ganske merkelige! Hvordan dere klarer å søke på dette å komme inn på vår blogg er merkelig, haha!

  Bare ta en titt på noen av de;  Bygdelinn? Hæ? Engelske guttenavn?! Javel ..

   

  Dersom dere lurer på hvordan vi finner ut av dette, vi bruker Google Analytics. Dersom dere vil ha et innlegg om hvordan man finner fram og får laget en bruker her, bare si ifra, så skal vi lage!

   

  Vet du hva folk søker på for å komme inn på DIN blogg?

   

  xoxo Rikke

 • Dagens innkjøp -Musikk, Sminke, bøker osv.  Kjørte til byen idag og fikk kjøpt et drøss med julegaver! De tok jeg ikke bilde av, siden jeg rett og slett har gjemt de bort alt.

  Jeg kjøpte også litt til meg selv;  Oslo Gospel Choir og Maria Haukaas Mittet sin cd Lys imot mørketida. Jeg anbefaler den på det sterkeste, du får julestemning av den! (99 kroner på platekompaniet)

  En lysplate til å ha stearinlys på, i julefarger, såklart! (10 kroner!)

  Byttet også en bok jeg fikk flere av i bursdagen min, og dette var boken jeg fikk igjen. Elizabeth Wrenn sin bok Second Chance. Gleder meg til å lese den!


  Og sist men ikke minst trengte jeg en ny øyenbrynspenn, så da ble Light Brown fra H&M sin den som ble kjøpt. Var nesten helt tom for den!

   

  Har du kjøpt noe nytt i det siste?

   

  xoxo Rikke

 • Dagens makeup - Neon green lid  Det ble litt leking med neon-grønne øyenskygger idag, og dette ble resultatet:  Produkter brukt:

  - Øyenskygger fra 88-paletten

  - Kat Von D art eyeliner

  - Elizabeth Arden Double Density mascara

  - Peachy Jean øyenskygge fra Beauty Rush

  - White eyeliner fra H&M

  - Light Brown øyenbrynspenn fra H&M

  - L'oreal Khol eyeliner  Hva syns du? 

   

  xoxo Rikke

 • Syk  Har blitt dårlig med blogging fra meg siden jeg har vært så mye syk. Ligger i senga og prøver å sove litt til, men er så sinnsykt svimmel! Kommer sterkere tilbake når formen og kreativiteten er helt på topp! Forhåpentligvis blir det før jul. Nå skal jeg sove videre.


  xoxo Cathrine

 • Julebord  Da drar jeg på julebord! Lover å oppdatere mer senere ikveld!:-) -hva gjør du ikveld?


  Xoxo rikke

 • "Hvordan ser dip-dye hårfargen ut nå?"  Tenkte kanskje noen av dere lurte på om fargen gikk fortere ut siden det var en såpass intens farge jeg valgte. Vel, den har gått ut litt, men jeg er fortsatt strålende fornøyd. Det har nå blitt en jevnere overgang, og ikke BAM blond BAM rødt .. 
  Jeg anbefaler virkelig dere som ønsker å prøve dette å gjøre det! Det er ikke like skummelt som det ser ut som! (Selv om man kan få noen blikk når man går forbi.. DRIT I DE!)

   

  Har du prøvd dip dye?

   

  xoxo Rikke

 • Skal jeg fortsette å blogge i USA?  Idag fikk jeg mailen som bekrefter 100% at jeg kommer til å flytte til California til sommeren. Gud, jeg gleder meg! Men nå begynner jeg å tenke på et par ting .. Hva skal jeg ta med meg? Hvordan blir room mates'ene mine? Skal jeg fortsette å blogge der nede?

  Jeg skal jo være borte på ubestemt tid! Så langt har jeg iallefall funnet ut at imorgen er dagen til å starte å få meg nytt bankkort - Mitt er nemmelig Visa INTRO, og deet vil man jo ikke ha når man er 18, vil man?

   
  Ville du fulgt bloggen videre dersom jeg blogget fra California, og Cathrine fra Norge?

   

  xoxo Rikke

   

 • Rikke

  Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her! Følg meg på min reise! KONTAKT: Mail: surfintheusa.blogg@gmail.com Instagram: Rikkebovree


  Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her!
  Følg meg på min reise!


  KONTAKT:
  Mail:
  surfintheusa.blogg@gmail.com
  Instagram: Rikkebovree

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  hits