Kategori: Samarbeid

Skoletimer i USA og tomatsuppe

Skal jeg virkelig klare å blogge to ganger på to dager? Det hadde jo vært et mirakel! Anyways ..

Startet dagen med å dra til time 09:35, der jeg hadde faget Film Theory. Det er et veldig tungt fag sånn sett, i og med at det er mye teori og skriving. Har blant annet en større researchoppgave som har frist på enden av semesteret. Men det tenker jeg ikke på akkurat nå. Etter det føk jeg til office hours til en av lærerene mine. Office Hours vil si at lærerene er pliktet til å være på kontoret sitt denne tiden, og du kan få hjelp eller veiledning til det du måtte ønske. 


Her satt jeg da, å skrev dette blogginnlegget .. 

Etter det hadde jeg en time til, Contemporary Christian Ethics. Er et ganske interessant fag, tro det eller ei, men det er mye å gjøre, ikke minst skriveoppgaver. Da timen var ferdig gikk jeg tilbake til dormen min, der jeg lagde norsk tomatsuppe til middag - yum! Har fortsatt nok til middag imorgen og, gleder meg til middag imorgen allerede. Små gleder i livet, hæ?

Nå sitter jeg derimot bare i senga og har sett på en film, og begynte å skrive litt på en oppgave. Nå tror jeg straks jeg sier takk for meg, og legger meg. Dere står vel akkurat opp for å dra på skole dere? Eller har dere ferie, kanskje?

 

xoxo Rikke

02.10.2013 @ 06:59 i Samarbeid 1 kommentar

Stressa sjåfør i Oslo + BARE FIRE DAGER TIL USA!!

Halloen! Beklager for dårlig blogging både idag og igår. Igår dro jeg til Oslo sammen med foreldrene mine, de skulle på en Roger Waters konsert, så jeg skulle være sjåfør. Ble kjent både på Snarøya, og i Oslo sentrum i løpet av den turen. Er liksom ikke så veldig kjent i Oslo utenom de faste veiene jeg pleier å kjøre, så det var en opplevelse i seg selv. Uheldigvis for meg kjørte jeg alene i Oslo sentrum klokken halv fem. RUSHTRAFIKK! Sånn her satt jeg da omtrent hele turen fra Sandvika til Ibsen Parkeringshus: 

Vakkert, ikke sant? haha! Sikker på at de som kjørte forbi meg syns jeg var litt merkelig. Oh well. Kan jo også legge til at jeg kjørte pappas bil. Pappas helt nye 2013-modell. "SKAL IKKE KRÆSJE, SKAL IKKE KRÆSJE, SKAL IKKE KRÆSJE!!"-tankene funket fint de. 

 

Idag har jeg derimot møtt kusinen min Lisa, og vi kjørte til begge oldemødrene våre, og besteforeldrene våre på besøk. Må jo passe på å ta turen innom når man først er i Norge! Det begynte også å plaskregne akkurat idet jeg og kusinen min gikk ut av bilen, og vi begynte å hyyle og løpe bortover. Tror vi vekte omtrent hele gamlehjemmet, om de ikke var oppe. 

 

Nå skal jeg derimot spise kylling og loff, før jeg skal se på litt TV og kose meg. Det er jo tross alt siste helgen min hjemme i Norge! 4 days to go! 

 

Har du kjørt i Oslo før? Like redd som meg?

 

xoxo Rikke

 

#utveksling

16.08.2013 @ 19:44 i Samarbeid 0 kommentarer

Oslotur og STARBUCKS!!

Da var frøkna kommet tilbake fra shoppingtur i Oslo! Kan vel si det sånn at det ikke ble så mye - kjøpte 2 smykker som er gaver til familien i USA, og et ark med Norge-klistremerker, også til familien der borte. Ble riktignok to ganger på Starbucks i løpet av dagen da. Whops .. 

Jeg og Hilde tok toget tidlig (09:45), og var i Oslo ved 11:30-tiden. Da tuslet vi rundt Karl Johan, Oslo City, Byporten og alle andre stedene. Vi måtte jo leke litt turister! 

Her er jeg strålende fornøyd da, etter at jeg har fått Caffè Mocha, og de har klart å skrive navnet mitt riktig. Gøy! 

 

Kan jo også fortelle om en liten hendelse meg og Hilde opplevde når vi var der inne. Vi satt på trappen på Jernbanetorget, da en dame (muligens uteligger/noe påvirket tilstand) kommer bort til oss og spør om hun ikke kan låne telefonen min. Jeg sier nei, og forteller henne at jeg nesten ikke har strøm på mobilen. Hun går videre, dritsur på meg og slenger i trynet på meg "Finnes ikke mange hyggelige mennesker her i denne byen". Sjokkerende! Hun går da som sagt videre til neste person, han sier også nei, og hun ender opp med å slå til han i ansiktet! Seriøst? For at du ikke fikk låne en telefon? Skjerp deg.

 

Bortsett fra det har det vært en strålende dag, og jeg har virkelig kost meg. Nå sitter jeg i sengen og skal se på et par episoder med Home&Away og spise noe godt.

 

Har du gjort noe spennende idag?

(10 dager til USA!)

xoxo Rikke

 

#utveksling 

10.08.2013 @ 20:25 i Samarbeid 1 kommentar

Ny veske - fra Betsy Johnson!

Jeg nevnte i forrige innlegg at jeg hadde kjøpt meg en ny weekender bag! Min forrige ble nemmelig ødelagt etter flyturen over hit, så det var på tide med en ny. Denne gangen kjøpte jeg en bag fra designeren Betsy Johnson, og bagen ser slik ut: Den koster vanligvis 150 dollar, men jeg fikk den på salg til kun 50 dollar! Et kupp, med andre ord. Jeg elsker mønsteret, og i tillegg er den så stor at jeg kan ha med meg halve Norge på reise. Neida ..

 

Kan jeg også nevne hvor utrolig frustrerende det er når jeg ikke får til å registrere meg for 2/5 av klassene mine jeg skal ha til våren? Ifølge nettsiden her har jeg ikke grunnlaget for å ta disse fagene. Hva?! I tillegg går fristen på å velge klasser ut på tirsdag, så dette må fikses imorgen tidlig! Håper jeg bare får fikset det før fristen går ut, og at jeg får lov til å ha fagene jeg har satt meg opp på - rådgiveren min godtok de jo til og med!

 

xoxo Rikke

19.11.2012 @ 19:30 i Samarbeid 6 kommentarer

Svar på spørsmålene deres

- Hvordan ble dere kjente og når?
Cath: Rikke? ;)

Rikke: Eeeh .. Jeg husker ikke! Tror det var for lenge siden da vi begge var ihuga Maria Haukaas Mittet (Tidligere Storeng) fans, og begynte å chatte sammen? Gud vet ..

- Hva er deres beste opplevelse sammen?
Cath: Trolig alle konsertene og det merkelige vi finner på! Hoho

Rikke: MITT aller beste minne var da vi møtte Mariann Thomassen i Oslo. Det var STOORT for meg, selv om jeg var et nervevrak .. Som Cathrine kanskje forstod ..

- Hva gjorde der i påskeferien?
Cath: Jeg var hjemme. Hadde bursdag, så på tv, var med venner, og gjorde det jeg ellers gjør egentlig.

Rikke: I påskeferien var jeg som sagt i USA, der jeg besøkte skolen jeg skal gå på til høsten. Jeg var også sammen med familien min, siden èn del av slekten min er fra USA. Jeg var i California, i byen Chino Hills. En utrolig opplevelse jeg ikke kommer til å glemme med det første. 

- Hvordan var USA?
Cath: Jeg elsket USA. God mat, billig shopping, og hyggelige mennesker. Hvis noen kan ta meg med tilbake så sier jeg ja takk til det.

Rikke: Jeg elsker USA over alt på jord. Dere har kanskje skjønt det, i og med at jeg skal flytte dit til høsten. For min del var den siste USA-turen jeg hadde for et par dager siden en ubeskrivelig opplevelse. Ikke bare reiste jeg bort dit helt alene, men jeg fikk også se mitt fremtidige bosted. Det er sykt at det bare er 4 måneder til!

- Hva var første inntrykket dere fikk av hverandre?
Cath: Husker at jeg tenkte med en gang at Rikke var hyggelig og morsom. Noe som selvfølgelig stemte!

Rikke: Helt ærlig? Jeg husker ikke .. Bad friend, I know .. Til mitt forsvar var det lenge siden!!
- Hvordan er OTH skuespillerne egentlig i virkeligheten?
Cath: Siden jeg er den av oss som har møtt samtlige skuespillere så kan jeg jo svare på denne. Alle skuespillerne har vært over de forventingene jeg hadde. Sprudlende, morsomme, og lette å snakke med. De bryr seg genuint om fansen. Har ingenting negativt å si, og JA - Dette er et 100% ærlig svar!

- Har dere god kontakt med noen av OTH skuespillerne?
Cath: Haha! Nei, det blir vel å dra den litt langt. Hender jeg skriver til dem på Twitter, og så svarer de rett og slett. Ja, det var en del av de som ønsket meg gratulerer med dagen. Utrolig hyggelig :)

- Jeg elsker å snakke engelsk, men vil selvsagt bli ENDA bedre. Forslag?
Cath: Blogg, twitre, skriv - Gjør det meste på engelsk. For min del har jeg en god del venner via Twitter som jeg snakker engelsk med relativt ofte via videochat, og engelsk blir selvsagt brukt når jeg er ute å reiser. Prøver bare å bruke det så mye som mulig, men vil ikke påstå at jeg er feilfri. Utfordre deg selv til å snakke og bruke engelsk minst en gang hver dag. Delta aktivt i timene. Øvelse gjør mester!

Rikke: ..Du kan jo alltids prøve deg som engelsk turist i f.eks Oslo? ;) Funker alltid. Neida. Du kan begynne å skrive blogg på engelsk, eller prøv å få deg venner fra USA eller et annet engelskspråklig land som du må kommunisere med. Se på engelske tv-show uten undertekster, da blir du mer vant til å høre og skjønne engelsk!

- Hvordan er arbeidskraften hos dere? Kjemper dere videre hvis det ikke er noe dere får til ting?
Cath: Jeg gir aldri opp. Når man gir opp, hva har man da igjen? I mine øyne går det meste på vilje.. Vil man, så kan man!

Rikke: Jeg prøver å holde motet oppe så lenge jeg kan, og hvis du står fast, prøv å finn små ting i oppgaven du forstår. Da blir det lettere, da det del for del!

- Jeg går på ungdomsskolen og føler mye press på lekser, prøver osv. Dere har sikkert vært igjennom det selv. Derfor derfor lurer jeg på om hvordan deres arbeidsmetode var gjennom u-skolen, hvis dere vil gi meg noen tips? :)
Cath: Jeg ble aldri presset av noen andre enn meg selv... Satte av et par timer til lekser hver dag. Litt mer hvis jeg visste vi skulle ha prøve snart for å lese. Skippertak funker dårlig. Hvis man fokuserer på skole litt hver dag (og gjør sitt beste) så går det fint. Hva mer kan man egentlig gjøre? :)

Rikke: Jeg satt, akkurat som Cathrine, av et par timer til lekser hver dag på ungdomsskolen. Jeg pleide også å skrive notater fra alle sidene dersom jeg visste vi skulle ha en prøve i dette senere. Prøv å alltid gjøre leksene dine, da blir det også lettere til eventuelle prøver! 

- Er dere effektive?
Cath: Helt ærlig? Nei... Det kommer HELT an på hva jeg gjør eller skal! Hehe...

Rikke: Jepp, kan vel kalle meg ganske effektiv, ja! Hater å somle rundt og ikke få gjort ting med en gang..

- Når var første gang dere reiste til USA?
Cath: I fjor sommer var min første og eneste reise til USA. Forhåpentligvis blir det ny tur neste år.

Rikke: Første gang jeg reiste til USA var sommeren 2010. Da reiste jeg til Wilmington, North Carolina. Det er her de har spilt inn One Tree Hill. Andre gangen var sommeren ifjor, mens sist jeg var i USA var på søndag.

- Hva er deres motivasjon gjennom hverdagen?
Cath: Venner, små ting og gleder, musikk!

Rikke: Akkurat nå er motivasjonen min at jeg vet at jeg skal flytte til California snart. Ellers pleier jeg å bli motivert når jeg vet det er noe spennende som skal skje snart (som at jeg og Cathrine skal på Emergenza 12. mai, ambassaden 30 april etc.)

- Hvordan sparer dere penger?
Cath: Når jeg får penger så er jeg vel noe kritisk til å bruke dem, så da blir de ofte spart til f.eks reiser eller noe jeg vet jeg vil ha/trenger etter hvert.

Rikke: Jeg vasker alltid hos en slektning, og pengene jeg får fra å gjøre dette putter jeg alltid i en boks reservert USA, haha. Ellers jobber jeg en gang i uken, så får noen inntekter der, pluss at jeg får noe fra foreldrene. Det gjelder å prioritere.

- Hva består hverdagen deres av?
Cath: Venner, lesing, kafe, mat, noe som er gøy..

Rikke: Går veldig mye i skole for min del, men også lesing, nettsurfing og shopping, haha!

- Hvordan er USA?
Cath: Ett ord. FANTASTISK.

Rikke: Neinei, Cathrine da, dårlig ord. Ordet som beskriver USA er UBESKRIVELIG.

 

HÅPER dere likte svarene våre, og spør oss gjerne om det er noe annet dere lurer på!

 

 

xoxo Rikke og Cathrine

11.04.2012 @ 22:24 i Samarbeid 3 kommentarer

Spørsmål!?

Siden Rikke nå er tilbake i Norge, kjører vi på med en spørsmålsrunde.

Spør oss reise, generelle ting, hva vi gjør når det regner, eller hva det nå er du måtte lure på.

Vi svarer i løpet av uken/helga.

 

xoxo

10.04.2012 @ 16:28 i Samarbeid 8 kommentarer

Myrna Braza - Save Me

Vi er så utrolig stolte av vår gode venn og soulartist Myrna Braza. I går gav hun sin første single fra sitt kommende, andre album. Sangen heter "Save Me", og vi er allerede hektet. Du kan kjøpe sangen hos Itunes eller Platekompaniet. Det var også storslått premiere på musikkvideoen, som du kan se under her.

 

 

Er hun ikke flink?! :)

24.03.2012 @ 19:47 i Samarbeid 3 kommentarer

Letter to beauty

LETTER TO BEAUTY.

 

Dear beauty,

I don't think we've formally met. I'm (insert your name), I've searched to find you for a while now... To find how you define yourself. There are many others searching with me too. Some of us think you are found as a number on a scale or a muscle on our arm; The color of our skin or our reflection in the mirror. We all struggle because we think YOU seek a perfect image, and we've become obsessed with this search. The idea that others might see us as a reflection of you or call us by your name makes us happy. So we turn to the media and mirrors instead of turning our eyes inward.

In the depths of our souls you wait. You wait for our search to end... Because that's where you are found. So we were wrong because you aren't an image of something that we can see... You are a feeling. We define you by how we live our lives, the kind of person we choose to be, and and what's in our hearts. Thank you for helping us find you so that your reflection can be felt in others hearts that they may know they possess you too, and we can all unite to define you!

- Shantel VanSanten.

 

Kjære lesere, dere er alle unike! Bruk disse ordene som en påminnelse om dette. Bruk ditt eget navn i dette brevet til skjønnheten... Hvis du reposter eller benytter deg av disse ordene - Gi credit til SHANTEL VANSANTEN som har skrevet dette brevet.

18.01.2012 @ 15:42 i Samarbeid 8 kommentarer

GOD JUL

Hei, kjære lesere!

Ønsker dere alle en god jul, og takk for at dere har fulgt oss så langt! Vi kommer tilbake med oppdateringer i løpet av romjulen.

Jeg (Cathrine) har så langt fått masse godis, tweets fra to idoler, sminke, klær og kryssordbok. Dette før en eneste julegave er blitt åpnet. Så dagen kan ikke bli bedre. Regner med Rikke koser seg sammen med familien!

 

Har dere fått noe fint enda? Hva ønsker du deg?

xoxo R & C

24.12.2011 @ 13:08 i Samarbeid 12 kommentarer

Svar på spørsmålene deres

Hva gjør dere på om dagene? Hva er det beste dere liker å gjøre?

Rikke: Jeg går på skole, så er ganske så opptatt med det for tiden. Siste året på videregående er slitsomt! Ellers jobber jeg som vaskehjelp en gang i uken. Jeg elsker å dra på konserter, men også å shoppe, så det må nok være det jeg liker aller best!

Cathrine: Jeg gjør nødvendige ærender, huslige sysler som vasking, går på cafe eller er sosial med venner, lager mat, ser på tv, surfer på nettet og gjør helt normale ting. Det beste jeg vet er å gå på konsert eller lignende med gode venner!

 

Favoritt farge?

Rikke: Ikke spør meg om farger, jeg bruker ALT!

Cathrine: Rød og blå.

 

Hva ønsker dere dere til jul?

Rikke: Klær, penger, sminke, rettetang, gavekort og Lady Gaga Heartbeats ørepropper.

Cathrine: iPhone, tweet og follow fra Shantel VanSanten på Twitter, penger til Frankrike turen i februar, klær, film, musikk...

 

Favorittfilm? Hvilken film er et must i jula?

Rikke: Ser VELDIG sjelden på film, så jeg må si pass. Har ingen favoritt! Harry Potter-filmene er jo koselige i jula, da! Og Flåklypa-filmen, ååh!

Cathrine: Eh.. Synes The Virgin Suicides er veldig bra. Likte også P.S I Love You veldig godt. Ikke noen filmentusiast. I julen ser jeg alltid Tre nøtter til Askepott!

 

Favorittsang akkurat nå?

Rikke: End Up Here - Cher Lloyd 

Cathrine: Fix A Heart - Demi Lovato

 

Favorittantrekket ditt? Favoritt skoene dine?

Rikke: Highwaist bukser, høye heler, leopardjakke og noe spennende! Favoritt skoene er de sorte og glitrete Whitney Port skoene mine!

Cathrine: Liker det enkelt så jeanstights eller svart tights og en fin tunika. Favoritt sko er lange støvletter.

 

Hvilken julekalender er best? (tv)

Rikke: Ser ikke på julekalendere i år . Så på Nissene over skog og hei i 5 minutter før jeg ikke klarte mer. Maken til rot!

Cathrine: Nissene over skog og hei!

 

Hvilken stat skal du gå på skole?

Rikke: California.

 

Noen tips til steder man bør besøke New York og Miami?

Vi har aldri vært på noen av disse stedene, dessverre. Google it, der får du sikkert litt info!

 

Favoritt plass i USA?

Rikke: Jeg må nok si at jeg har en delt 1. Plass her, mellom Ontario, California , og Tucson i Arizona. Elsker begge stedene, og håper jeg får dratt hit til sommeren.

Cathrine: Wilmington, North Carolina! Og muligens Los Angeles.

 

Hva spiser du til jul?

Rikke: Ribbe, medisterpølser, medisterkaker, poteter, grønnsaker og riskrem. Yummy!

Cathrine: Hjemme hos oss er det ribbe, julepølser, poteter og medisterkaker. Dessten i år vet jeg ikke hva det blir. På formiddagen spiser vi risgrøt med mandel i (og premie til den som får den).

 

Favoritt kjole?

Rikke: Godt spørsmål. Det minner meg på at jeg må finne noe å ha på meg på julaften!

Cathrine: En jeg kjøpte før jeg reiste til USA. Svart med farge striper. Mykt silkestoff. Fra H&M.

 

Hvilket land bor dere i? Er det akkurat som Brooke hadde det i One Tree Hill?

Rikke: Jeg bor i Norge, men skal flytte til California til sommeren. Gleder meg!

Cathrine: Stemmer at jeg har møtt Sophia, men det var fordi jeg reiste til USA. Jeg bor i Norge, og jeg må innrømme at det ikke er i nærheten av sånn det var i USA. Helt annet klima, natur og bebyggelse i det som er kjent som Tree Hill på tv. Det var utrolig spennende!

 

Hvordan ble dere venner? Har dere kjent hverandre hele livet?

Rikke: Vi ble vel i utgangspunktet venner pga begge var fans av Maria Haukaas Mittet (den gang Storeng), også ble det vel bare utviklet derfra, tror jeg? (Hva sier du, Cathrine?)

Cathrine: Det Rikke sa! Vi har ikke kjent hverandre hele livet, men føles sånn noen ganger!

 

Hvorfor begynte dere å blogge?

Rikke: Vi begynte for å holde kontakten da vi begge var på reise i sommer. Det var vår måte å opprettholde kontakten med hverandre.

Cathrine: Vi skulle reise til USA og ville dele alt på en enkel måte, og har fortsatt mest fordi det er en gøy greie som man kan bruke tid på når man føler for det.

 

Hva liker dere best ved dere selv?

Rikke: Jeg vet ikke helt, jeg. Kanskje det at jeg jobber hardt for det jeg ønsker å få til? Stå-på-viljen er på topp, ehe!

Cathrine: Hmm.. Muligens at jeg er ganske rolig så det skal litt til for å stresse meg. Dermed er jeg også en pålitelig person i en hver situasjon.

 

Drømmeyrke?

Rikke: Noe innenfor tv/filmproduksjon eller journalistikk. Regner med at veien blir litt klarere til høsten når jeg får gått på kommunikasjonslinjen og får innføring i hva dette innebærer.

Cathrine: Har allerede drømmeyrket som utdannet journalist. Vurderer vdere skolegang, men vi får se hva som skjer.

 

Favoritt mat og drikke?

Rikke: Fiskeboller i hvit saus, hehe! Favoritt drikke er mocha frappuchino. Fås på Wayne's Coffee eller Starbucks. YUM!

Cathrine: Lasagne eller hjemmelaget pizza, og Pepsi Max. Dette overrasker neppe noen at dette kommer fra meg!

 

Vet du hvor de skoene er fra?

Rikke: Det er sko fra Jeffrey Campbell, og modellen heter Lita. Fåes på nelly.com blant annet.

 

 

Håper dere ble fornøyd med svarene!

xoxo R & C

14.12.2011 @ 18:39 i Samarbeid 6 kommentarer

Jeg vant Moroccanoil - produkter!

Idag fikk jeg en gledelig overraskelse da jeg sjekket postkassen, nemmelig en pakke! Ikke det at det overrasket meg veldig, siden jeg trodde det var en annen pakke jeg venter på (julegaven til Cathrine!) .. Så åpner jeg, og finner masse Moroccanoil-hårprodukter! Jeg var en av 40 bloggere som fikk dette! 

 

Jeg fikk tilsendt Moroccanoil Moisture Repair Conditioner, Moisture Repair Shampoo og Oil Treatment. Jeg har jo lenge tenkt på å kjøpe oljebehandlingen, så ble strålende fornøyd når jeg fikk denne tilsendt!Gleder meg virkelig til å finne ut om disse lever opp til "hypen"! 

 

Har du vunnet disse?

 

xoxo Rikke

cutrinutvalgt
07.12.2011 @ 20:17 i Samarbeid 12 kommentarer

Svar på spørsmålene deres!

Her kommer svar på spørsmålsrunden. Enkelte spørsmål ble spurt flere ganger, men tror vi har svart på alt her nå :)

 

Hvilken by bor dere i?

Rikke: Jeg bor i nær Tønsberg!

Cathrine: Jeg bor i Oslo.

 

Hvorfor blogger dere?

Siden begge skulle reise til USA fant vi ut det ble lettere å lage en blogg slik at de hjemme kunne følge med. Telefon og sms fra utland er jo ikke akkurat billig så vi fant ut at dette var en bedre løsning. Når vi diskuterte ideen kom Cathrine med forslaget om Surfintheusa som navn, og så ble det slik. Etter sommerens turer har vi bare fortsatt med bloggingen.

 

Hvorfor ville dere blogge sammen?

Fordi vi er venner, og siden begge skulle ut på reise i sommer ble det bare sånn.

 

Hvordan er det å blogge sammen? Fordeler og ulemper?

Rikke: Det er jo en fordel siden man ikke trenger å blogge så utrolig mange innlegg alene, men heller dele på ansvaret. På den måten blir vi ikke lei av bloggen med en gang!

Cathrine: Helt forferdelig! Neida, det går fint det? Tipper Rikke irriterer seg over at jeg skriver så sjeldent, men vi prøver så godt vi kan. Jeg har iallefall ingen problemer.

 

Hvor gamle er dere?

Rikke: Jeg er 17 (18 om TI dager!!)

Cathrine: Jeg er 22.

 

Hvilke blogger leser dere?

Rikke: Jeg leser Idunn, Ina og Mariann Rosa sin!

Cathrine: Leser Silje og Terese sine blogger. Er dessverre elendig på kommentering og sånt.

 

Beste bloggen dere har lest i dag?

Rikke: Åh, jeg har ikke rukket å lese noen blogger idag, men min favoritt er nok Ina sin, siden hun har så mange bra bilder, skriver bra og er en inspirerende regnbue!

Cathrine: Jeg liker mammablogger så dagens blir Marie sin blogg.

 

Hvorfor blogger dere?

Rikke: Da vi begynte tenkte jeg på dette som en morsom måte å skrive dagbok på når jeg var i USA. Det var det også, så jeg har bare fortsatt, igrunn ..

Cathrine: Mest fordi det er en morsom greie å gjøre når man har litt tid til overs.

 

Hvor lenge har dere blogget?

Siden mai.

 

Hvilken sko str har dere?

Rikke: Haha, jeg er helt motsatt av Cathrine, har 40/41 i sko! Bigfoot, I know ..

Cathrine: Jeg har små føtter, 36/37 alt ettersom hvilken butikk.

 

Favorittfarge?

Rikke: Jeg har ingen spesiell farge som jeg liker bedre enn andre, jeg liker .. HELE REGNBUEN! 

Cathrine: Det må være blå eller rød.

 

Har dere dyr?

Rikke: Ja, jeg har tre katter - Aron, Sandra og Nøste. 

Cathrine: Nei, jeg har ikke lov ifølge leiekontrakten min.

 

Bor dere i hus, leilighet, etc?

Rikke: Jeg bor på gård med familien min, men skal flytte til neste år.

Cathrine: Leier leilighet :)

 

Beste by/sted?

Rikke: Tucson, Arizona er den fineste byen jeg noen gang har vært i. Og Chino Hills, California! Jeg ELSKER de stedene!

Cathrine: Liker meg ganske godt i Oslo, men etter sommerens tur til Wilmington må jeg nesten nevne den byen også. Nydelig sted!

 

Beste mat/drikke?

Rikke: Elsker makaronigrateng, fiskeboller og pizza. (God miks, hahahha!) - og drikke er Burn og vann! Nam!

Cathrine: Er veldig glad i taco eller lasagne. Drikke er uten tvil Pepsi Max.

 

Beste venn?

Rikke: Hm .. Cathrine, Susann, Hilde .. Mange herlige folk!

Cathrine: Har flere.. Rikke, Terese, Anki, Amanda..

 

Beste bilde?

Rikke:

Meg og mitt forbilde, Mariann Rosa (Mariann Thomassen)

Cathrine:


Meg og mitt store forbilde!

Beste bok?

Rikke: Tusen Strålende Soler av Khaled Hosseini og  L.A. Candy av Lauren Conrad. Herlige!

Cathrine: The Secret av Rhonda Byrne. Den forandrer livet ditt, jeg lover.

 

Beskriv hverandre med tre egenskaper?

Rikke: Cathrine er irriterende, plagsom og kjedelig. NEIDAAA! Hun er .. Snill, omtenksom og ivrig!

Cathrine: Rikke er morsom, hjelpsom og kreativ.

 

Ønsker dere å leve av bloggen?

HAHA, nei.

 

Hva liker dere å gjøre på fritiden?

Rikke: Jeg elsker å reise, men siden det koster mye penger blir det ikke så ofte jeg får gjøre det. Jeg elsker å gå på konserter og shopping, og kan godt reise i ett døgn bare for å få med meg en god konsert.

Cathrine: Kan sitte i timesvis med scrapbooking og glemme tiden totalt. Ellers liker jeg å ta bilder, skrive, samle på autografer, gå på café og gjøre sosiale ting med venner. Bruker også en del penger på konserter og events, som er noe av det beste jeg vet! Dette medfører også en del reising.

 

Drømmegutt?

Rikke: Det vet jeg ikke får jeg ser han! 

Cathrine: Han er omtenksom, kjærlig, tar ikke meg for gitt, og har en god humor :)

 

Hvilken mobil har dere?

Rikke: Jeg har Sony Ericsson Xperia x10i, som jeg er strålende fornøyd med! 

Cathrine: Jeg har HTC Desire som jeg har hatt siden april. Er rimelig fornøyd med telefonen egentlig, men nå har den vært på reperasjon en gang allerede, så det blir ikke lenge til jeg bytter den ut.

 

Vil dere helst bli rike eller fargerike når dere blir store?

Rikke: FARGERIK! Ikke det at jeg ikke er det alt, da ...

Cathrine: Blir gjerne fargerik, jeg altså...!

 

Liker dere best å se film eller serier?

Rikke: Serier. Liker ikke å se på film, igrunn ..

Cathrine: Foretrekker TV da jeg gjerne går litt fort lei. Derfor er 30-40 min som er vanlig tid for en episode ganske greit. Dessuten er det mer spennende når ting ikke blir avslørt for fort.

 

Liker dere å synge eller danse?

Rikke: Uten tilsyn, ehee ..

Cathrine: Joda, men det bør helst ikke vært noen andre til stede! Hahah!

 

Stilikon?

Rikke: Mariann Thomassen! Fargerik og smashing!

Cathrine: Sophia Bush! Elsker alt hun kler seg i.

 

Favoritt film?

Rikke: Som sagt tidligere, jeg ser ikke mye på film, men jeg må si at jeg elsket Black Swan!

Cathrine: Synes The Virgin Suicides er utrolig bra!

 

Søsken?

Rikke: Jeg har ingen søsken. Mer enn nok med 3 katter!

Cathrine: Jeg har en bror.

01.11.2011 @ 19:46 i Samarbeid 5 kommentarer

OMG! Det skulle du likt å vite...

Hei!

I dag ble det en uvanlig tidlig morgen på meg! Har vært oppe i 3 timer allerede, og klokken er bare litt over halv 10. I kveld skal Rikke og jeg svare på spørsmålene deres! Så kjør på med noen siste spørsmål til spørsmålsrunden vår! Husk å sjekke hva vi svarer i løpet av kvelden. Lover også innlegget om forbildet mitt snart. Ha en god dag så lenge!

 HVA LURER DU PÅ? Spør i vei!

xoxo

01.11.2011 @ 09:39 i Samarbeid 5 kommentarer

Spørsmålsrunde - Nå har du sjansen!

Har du noen gang lurt på hvor vi bor? Hva vi spiser til frokost? Hvorfor Rikke har så mye sminke? Vel, dette er din sjanse til å spørre oss om akkurat det du vil! Vi svarer på alt!
Hva lurer DU på?

 

xoxo Rikke og Cathrine

29.10.2011 @ 21:26 i Samarbeid 7 kommentarer

22.07.11

La oss alle ta et minutt i dag til å tenke tilbake for tre måneder siden. De to grusomme angrepene som skjedde i Oslo, og på Utøya. Menneskene som mistet livet, de som fortsatt er på sykehus med skader, og de som sitter igjen med grusomme minner og et sterkt savn.

 "Hvis en mann kan vise så mye hat - Tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen." 

22.10.2011 @ 14:02 i Samarbeid 5 kommentarer

Mobbing

Taylor Swift - Mean
 

 

Megan and Liz - Are You Happy Now

 

Til deg som mobber: Mobbing er ikke løsningen. Du som mobber må huske at ord kan såre og gjøre mye mer skade enn hva du tror. Hvert 40. sekund begår noen selvmord som følge av mobbing.

Til deg som blir mobbet: Det blir bedre. Du er sterk. Finn en venn som kan støtte deg og få hjelp hvis du trenger det.

 

xoxo Rikke og Cathrine

18.10.2011 @ 20:04 i Samarbeid 7 kommentarer

Det å ta tatovering

Siden vi begge to har tatt tatoveringer på håndleddet tenkte vi å lage et innlegg om nettopp tatovering. Det er mye rart som blir sagt om temaet. Så vi tenkte å fortelle dere som vurderer å ta en tatovering akkurat hvordan det er.

 

- Håndleddet er det verste stedet på kroppen å ta pga tynn hud.

 

- Det er ikke vondt. Svir muligens litt, men det er ikke vondt. Du får heller ikke arr.

 

- Ta tatoveringen i Norge!

 

- Sjekk gjerne pris hos flere steder.

 

- Velg et sted hvor den blir gjort i et rent og hygienisk miljø.

 

- Følg instruksene du får med hvordan du skal ivareta tatoveringen til den er "grodd".

 

- Tenk nøye igjennom motivet. Tatover noe som betyr noe for deg.

 

- Snakk med tatovør om du er nervøs.

 

- Det er ulike typer instrukser til hvordan man best mulig kan få tatoveringen til å gro. Min (Rikke) tatovør gav meg streng beskjed om å ikke bruke vaselin, mens Cathrines tatovør sa dette var greit. Det avhenger helt av hva DIN tatovør sier. Som dere ser, vi har begge overlevd, med ulike instrukser.

 

Rikkes tatovering!

Cathrines tatovering!
Var dette til hjelp?
xoxo Rikke og Cathrine
17.09.2011 @ 23:54 i Samarbeid 5 kommentarer

Rikke

Rikke 19, Stokke

Hei! Jeg heter Rikke, og er 19 år. August 2012 flyttet jeg til Thousand Oaks, California. Her skal jeg gå i tre år på California Lutheran University. Jeg reiser IKKE med en organisasjon, jeg tar bachelor-utdanningen min her!
Følg meg på min reise!

KONTAKT:
Mail:
rikkebovre@hotmail.com
Instagram:
Rikkebovree

Søk i bloggen

Widgets

Norske blogger Follow on Bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

hits